![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Var jau būt ka šāds pavediens kaukur ir (vajadzētu takš būt), bet vismaz šajā sadaļā (kur tam jābūt) es tādu neatradu.
Konkrēti mani interesē bruņu un popētu zobenu radīšana. Par bruņām. Domāju radīt sev ķēžu bruņas. Esmu dzirdējis par mītisku/maģisku metodi, kā padarīt dzelzs (vai tērauda, vai kaukā kam formulā ir Fe) stiepli tik mīkstu, ka ar rokām var locīt, bet pēc tam pataisīt tik cietu, ka zobins cauri neiet. Vai kāds zina par šito kauko tuvāk? Galvenā problēma ir tā ka cietas bruņas radīt grūti, bet mīkstas izjuks pašas no sava svara (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Par zobeniem. Kāds *šķībs skats Andžas virzienā* reiz solīja vienā pavedienā ievietot manuāli kā radīt popētus zobenus, bet kad pēdējoreiz tur ieskatījos, nekā tāda nebija, tad nu kāds *taisns skats visa bara virzienā* varētu mani (un pārējos censoņus) apgaismot šajā pavedienā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
CITĀTS(ETM @ 12.08.2005 14:39) Man rodas jautaajums: vai kaads var man pateikt kaadu vietu netaa, kur buutu kaut kaada infa par to kaa gatavot virvju vamzi? Nav tādas vietas! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Aizsūti PZ Lia'angia - viņa ir speciālists tādu vamzīšu gatavošanā. Un rīt (sestdien, 13. augustā), ja ir laiks, aizbrauc uz Tērveti, tad savām acīm redzēsi, kā to dara. Tur būs pasākums, kas saucas "Zemgaļu diena". Šo rakstu rediģēja echo3: 12.08.2005 14:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
ETM, ja tavs mērķis bija iegūt +2hp par čeinu+virvi, tad brīdināšu, ka spēlētāji izdīca draudzīgākus noteikumus un čeins dod +2 arī tāpat. Taču, protams, ķēde+virve ir pareizais ceļš.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Wtf? Es tik dzirdēju, ka pietiek ar kaut ko gana biezu apakšā (tb neobligāti virvju kreklu) vai tad tagad nevajag vairs vispār neko?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.05 ![]() |
Nee nu man jau nav meerkjis tikai ieksh tn dabuut tos punktus, bet gan arii pasham sev kaut ko pusliidz autentisku uztaisiit. ja jau nav taadas vietas netaa, tad buus jaasavaac infa un taada vieta jaauztaisa 8)) bet tik driiz tas nemaz nebuus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
*sigh* kazuāļi pieprasīja savu, Grim. Tagad arī bez nekā [čeinam apakšā] tu dabū +2.
BTW, meitenes bez nekā arī dabū +2. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Oho! Pa kuru laiku tad tas viss tika nolemts? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šķiet, ka vienīgais oficiālais TN-related pasākums kuru esmu izlaidis bija pirmā atestācija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS(ETM @ 12.08.2005 16:45) Nee nu man jau nav meerkjis tikai ieksh tn dabuut tos punktus, bet gan arii pasham sev kaut ko pusliidz autentisku uztaisiit. Tad man rodas jautājums, kāda veida autentismu tu vēlies - cik ļoti autentisku, un uz kādu reģionu orientējies. Ja uz Latviju pirms kristietības laikiem, tad striķu krekls laikam ir vienīgā alternatīva, un tā pati tikai pēc folkloras materiāliem tiek taisīta, tātad - bez izraktiem apstiprinājumiem. Ja tevi interesē Rietumeiropa un drusku vēlāks laiks, kā arī, ja tev vienkārši lomu spēlēm vajag, vari šūt tā saucamo "stjoganku" - nezinu, kā to latviski sauc, vateni, vai? Tas ir 7-12 kārtas lina vamzis, vai arī gar malām lins, pa vidu kaut kāds pildījums, vilna varbūt, un nostepēts. Par to gan informācijai netā jābūt, ja lasi krieviski, palasies tgorod.ru, ja nē, nevarēšu līdzēt. kaut gan Farliner apgalvo, ka striķu kreklā esot ērtāk, nekā vatenī, vismaz āda labāk elpojot, kas vasarā mēdz būt khm... nozīmīgi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Izmantojuma ziņā it kā abi esot vienlīdz labi - sitienus slāpējot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Oho! Pa kuru laiku tad tas viss tika nolemts? laughing.gif Šķiet, ka vienīgais oficiālais TN-related pasākums kuru esmu izlaidis bija pirmā atestācija. Tā bija pirmā atestācija,uz kuru ieradās tikai daži (laikam tādēļ, ka lija lietus:P). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
CITĀTS(Lia'angia @ 12.08.2005 18:35) ... Ja tevi interesē Rietumeiropa un drusku vēlāks laiks, kā arī, ja tev vienkārši lomu spēlēm vajag, vari šūt tā saucamo "stjoganku" - nezinu, kā to latviski sauc, vateni, vai? Tas ir 7-12 kārtas lina vamzis, vai arī gar malām lins, pa vidu kaut kāds pildījums, vilna varbūt, un nostepēts. Par to gan informācijai netā jābūt, ja lasi krieviski, palasies tgorod.ru, ja nē, nevarēšu līdzēt. kaut gan Farliner apgalvo, ka striķu kreklā esot ērtāk, nekā vatenī, vismaz āda labāk elpojot, kas vasarā mēdz būt khm... nozīmīgi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Izmantojuma ziņā it kā abi esot vienlīdz labi - sitienus slāpējot. Latviski kā sauc, nezinu, bet angliski ir "gambeson". Jebkurā i-neta meklētājā tā ierakstot, būs KAUDZE ar attēliem un citādu infu. Par striķu krekliem gan - tādu Latvijā šodien ir kādi 6 gab. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (Nupat uz pirkstiem saskaitīju.) Visi tapuši pēdējo 2 gadu laikā. ETM - nopietni iesaku parunāt ar Lia'angia, ja tieši striķu vamzis interesē. Šo rakstu rediģēja echo3: 12.08.2005 19:53 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.04 Kur: Rīga ![]() |
es gribeeju jautaat vai TN ir atlauti arii koki!! nu taadi ap 2m!! protams nejau pliki koki!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai tik tu nedomā staff? Tādi nav atļauti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.04 Kur: Rīga ![]() |
varbuut vareetu tuvaak paskaidrot kas ir staff???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Nu nuuja. Quarter stuff, parasti to sauc angliski, latviski taa vareetu buut kaujas nuuja vai kas tamliidziigs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
CITĀTS(DEaDnokS* @ 17.08.2005 18:11) Palasies par bērnības grāmatiņas par Robinu Hudu - nūjas tur viņiem bija teju populārākais "darbarīks" uzreiz aiz visiem ūber-varenajiem lokiem! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tikai tā būfošana.... Njā... Šo rakstu rediģēja Kedriks: 23.08.2005 07:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Tā kā man šajā nedēļas nogalē ir iespēja tikt uz Rīgu es vēlējos iegādāties materiālus lai pamocītos.
Jautājums konkrēts: Kur Rīgā var dabūt tekstolītu (Nelielās loksnēs)? (100x5x1.5 cm) Būtu labi ja kāds iedotu kādu norādi/adresi ar paskaidrojumu kā tur nokļūt jo Rīgu nepārzinu pārāk labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) P.S. Būtu pateicīgs ja atbildētu līdz piektdienas vakaram. Paldies Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 01.03.2006 21:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Īsumā - nekur. Garāka atbilde būs ka vari, protams, doties uz Latgalītes krāmu tirgu un cerēt kaut ko atrast - ir neliela varbūtība ka paveicas, bet es uz to sevišķi nepaļautos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Hmm skaidrs tātad oficiāli to netirgo nekur.
Atliek meklēt caur paziņām un pagrīdē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Varu tikai novēlēt veiksmi, jo šomateriālu dabūt ir grūti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Ir plāns taisiit pašam no stikla/oglekļa šķiedras un poliēstera vai epoksīda, bet tam vajag siltāku laiku, jo to darīt labāk arā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Ne priekš LARPiem, bet turnīriem, un, visticamak, visiem labi zināma adrese:
http://www.armouronline.com Čehu trīs brāļu ražojumi, kurus var arī nopirkt veikalā Prāgā, Zelta ieliņā. Un nemaz ne tik ļoti dārgi, es tā domāju. Tiesa, man viņu bruņukreki nešķita īpaši ideāli. Pēc paskata, protams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Es tikai nožēloju, ka jostu viņiem nav... somas ir, zobenu makstīm tādas foršas apkaltas jostas, bet jostu atsevišķi nav (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 14:35 |