Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Atsauksmes par SLS:Asinsnaidu, Pirmo šīs vasaras BDLS
Andza
iesūtīt 10.07.2005 13:32
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Tātad daļa mūsējo jau ir mājās, kamēr citi šobrīd tur vēl joprojām atzīmē spēles beigas, vai arī vēl drīzāk atkopjas no atzīmēšanas.
Tas nozīmē, ka ir laiks mest iekšā atsauksmes par šo LARPu.

Mans kopējais viedoklis ir tāds, ka tas bija labs. Izvēršoties, citēšu Tiju: "sākums labs, vidus slikts, beigas labas." un papildināšu ar gudrību, ka, ja jau beigas labas, tad jau viss labs.
Lai arī spēlē kopumā bija zināmas problēmas, tā manā skatījumā krietni pārspēja SLS3 un SLS4 interesantībā un organizētībā.

Vēlāk varbūt izvērsīšos, bet pagaidām pāris pozitīvie un negatīvie punkti.

+ GMi nepiesējās tērpiem (kuri brīžam gan varēja būt arī mazāk bomzīgi), iedrošināja un atslābināja sajūtas spēlē, kā arī patīkami lauza SLS piekasīguma stereotipu

+Spēlē maģijas strādāja un patiesībā bija spēles galvenā sastāvdaļa bez maz vai. Spēli drīzāk varētu saukt SLS: Buršanās vai Izdzīšana, nevis Asinsnaids

+Bija daudz visādi notikumi un neradījumi, ar kuriem ķēpāties (vilkači, jods un nolāpītās sērgas vai Polockas kara gvarde)

+GMi saorganizējās un atkopās pēc šķietamā spēles kraha, kā daži uzskatīja, proti, pirmās nakts daļas setu un igauņu uzbrukuma latgaļiem un viņu iznešanas (kas gan cik sapratu, galu galā latgaļiem licies interesanti un iespaidīgi, vismaz mirkļa izjūtu līmenī)

+Spēles beigas bija arī tās kulminācijas punkts.

- Daudzo GMu un garu mind control efekts. Nu nevar iečukstēt spēlētājam "tu gribi tagad iet tur un tur". Var dot mājienu, ka tur kas ir vai stimulēt viņam pašam izvēlēies, bet ne tik konkrēti LIKT. Tas pats mani arī satrauca ar mīlestības maģiju, kura no vienas puses, lai arī jauka, no otras puses šausmīgi visvarena un vispār man kā spēlētājam atņem rīcības izvēles tiesības.

- Neradījumu, sērgu un visvisādu efektu pārblīvētība. Ja tā padomā, bez burvjiem grupiņa acumirklī aizietu bojā, kas šķiet pārspīlēti. Tāpat arī nedaudz par daudz efektu, kuri "tiek pateikti", piemēram, "tagad jūs esat slimi un vārtaties un ķērcat, un gārdzat".

- Spēles pašos pamatos bija jaušams metageimings, šķiet, saistīts ar dažādo spēles rīkotāju un dalībnieku attiecību problēmām un konfliktiem. Tas zināmā mērā nokāva atmosfēru un iznīcināja in-game'u, bet no otras puses radās iespēja spēlēt metaspēles.

Šo rakstu rediģēja Andza Arrdh: 10.07.2005 13:37
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
8 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Inx
iesūtīt 12.07.2005 10:18
Raksts #61

child of the sky

Pievienojās: 31.10.03

K...

es vienkāši zinu, ka tu neredzi situāciju kopumā, kam ir visai maz sakara ar zināšanām par BDLS vai spriešanas spējām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

peace!

+Citēt rakstu
Gvarvins
iesūtīt 12.07.2005 11:05
Raksts #62

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 02.02.04
Kur: Starp kreeslu un klavieri!

Taatad arii dazhi vaardi no manas puses.

Primkaart jau par manu 'absoluuto pozitiivismu'... Patiesiibaa tas gan bija nevis pozitiivisms, bet ````s, bet ja pret mani labi iztureejaas, tad es arii biju tiiri labs un otraadi.

taalaak nedaudz par koamndaam.

Seti: briizhiem tieshaam radaas jautaajums, vai tieshaam uz speeli vajag liidzi arii mammu, kas visu peectam novaac, savaac un pieskata, lai muljkjiibas nedara? bet pa speelei atkal bija taada kaa cita vilshanaas. cik atceros seti tika veidoti, kaa sava veida specvieniiba, par kuras eksistenci neviens nezina un ar kuru vajadziibas gadiijumaa meistari var pamanipuleet peec sava praata, lai iespaidotu globaalo situaaciju. kaa aukstasiniigi riiklju raaveeji, kas no sleepnja ar saindeetaam bultaam u.taml. slepkavo visu, ko vien var noslepkavot. taa teikt seti bija domaati izzuudoshas tautas peedeejais izmisuma solis. protams bija naivi no meistaru puses cereet, ka neviens par vinjiem neuzzinaas jau pirms speeles, bet toties tik ljoti draudziigaa attieksme pret paareejiem un stipri atklaataa paraadiishanaas sabiedriibaa bija zinaama vilshanaas. protams bija arii savas pozitiivaas puses, kaa piemeeram odu vaardi, vilkatis, rituaali un tas, ka beigu galaa jau tomeer viss izdevaas tiri labi. tiesa beigu beigaas pagaanu dieviem upureetais sho pashu dievu viens no galvenajiem atbalstiitaajiem (Sigfa shkjiet bija tas kas ljoti aktiivi darbojaas pret kristietiibu un ziedoja tam vairaak nekaa citi) shkjiet nebija gluzhi tas labaakais ko vareeja izdariit, bet vismaz vinji pashi jutaas apmierinaati ar izdariito (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Igaunji: no meistaru puses jau no pasha saakuma tika uztverti kaa iespeejamaas neapmierinaatiibas epicentrs, un, lai taa nesanaaktu, bija nepiecieshams vinjus nodarbinat. galu galaa meistari varbuut paarcentaas, varbuut komanda sho to nesaprata un meistari nesaprata ka vinji nesaprata, vai nebija laika saprast vai kaa, bet aatri vien iesaakaas iideeshana no abaam puseem. no meistariem ka igaunji taadi un shitaadi un neko pa praatam neizdariisi, bet no igaunjiem, ka meistari taadi un shitaadi un paarlieku vinjus spiidzina. un uz shaada fona meegjinot mijiedarboties visu laiku atrodas visaadas nepilniibas kas to fonu tikai pastiprina, kaa piemeeram 'alusiras' impeerija, ko Artuurs pamatoti uztveera par teju vai klaju njirgaashanos, bet igaunji, tikpat pamatoti, kaa meistaru neapmierinaatiibu. par laimi probleema tika apmeeram atrisinata un viss beidzaas laimiigi. veel protam es biju ljoti viilies par kristietiibas paarmeeru straujo izplatiibu igaunju komandaa, jo tomeer to pagaanismu tik ljoti vienkaarshi izskaust nebija, bet briizhiem pirms paaris stundaam kristiitais <nezinu_kaa_sauca_Andzheja_varoni> runaaja taa, it kaa pats to biibeli buutu uzrakstiijis (protam paarspiileeju), bet tajaa pat laikaa metaas aizstaaveet likju apgaaniitaaju, ka pie nometnes vaartiem veic asinjainu rituaalu. manupraat shii rituaala pieljaushana vareetu izsaukt diezgan pamatotas Dieva dusmas, vai vismaz neapmierinaatiibu. bet galu galaa ja pienjem ka ka visa nonaakshana liidz kristietiibai un viss paareejais bija apm ok, tad beigu kaujas gaidiishana, organizeeshanaas tai un darboshanaas tieshi pashas kaujas laikaa bija pat ljoti ok.

Letgalji: shkjiet nebuutu iipashi smuki aptakstiit to cik ljoti vinji bija jauki, miilji un puukaini, bet kur piesieties vinjiem tieshaam bija mazaak. briizhiem protams vareeja maniit, ka Alfirin un Geta sameeraa nopietni nodarbojas ar teaatra speeleeshanu, bet tas gan driizaak kompliments vinjaam kaa aktriseem, jo manupraat speelei sevishkji netrauceeja. lielaa meeraa komandu glaaba tieshi tas ka taa bija salasiita un OOG attieciibas minimaali iespaidoja speeli. veel protam pozitiivi nostraadaaja letgalju izkaushana pirmajaa riitaa, jo tas lika meistariem par vinjiem padomaat un nodroshinaaja zinaamas simpaatijas un atbalstu no augshas, jo tomeer bija jaapacenshas, lia vinjiem speele nebuutu sabojaata. un varbuut tieshi shii iipashaa attieksme arii koamndai paliidzeeja notureet uznjemto ritmu un darboties taalaak. katraa gadiijumaa beigu beigaas tie shantaazhisti dabuuja savaas rokaas joda dveeseli un tas nav nekaads siikums.

Meistari: kaut kaadaa zinjaa tieshaam tika iebraukts no viena graavja otraa, bet laikam jau taa notiek maaciishanaas. bija sagatavots un izplaanots liels daudzums pasaakumu un aktivitaashu, un lai speeleetaaji to nepalaistu garaa, tad vinjiem to visu briizhiem baroja iekshaa ar karotiiti un teju vai pat piespiedu kaartaa. manaa skatiijumaa paarlieku daudz bija spiests tieshi uz vienkaarshi moshkjiem un dazhadiem teeliem, kas vienkaarshi atnaak uz nometni un taisa jandaalinju, bet paarlieku maz tika pieveersta uzmaniiba taada tipa uzdevumiem, kaa aizej tur, nezin kur un atnes to, nezin ko, vai arii ja pashu nevari atnest, tad vismaz vinja liikji. vismaz manupraat tieshi shaada tipa uzdevumiem vajadzeetu buut tam ar ko galvenokaart nodarbinaat speeleetaajus, jo tie vinjiem dod iespeeju iet, mekleet un dariit tad kad gribas un atpuusties tad kad ir slinkums, kas patiesiibaa ir tikai normaali.

Speele kopumaa shkjiet tomeer bija izdevusies, par ko arii milziigs prieks. Jaamaacaas gan meistariem, gan speeleetaajiem un cerams dabuusim gatabu arii veel ko labaaku.

Viss augstaak rakstiitais, kas varbuut kaadam nav patiikams, ir rakstiits nevis kaa uzbrauciens un paarmetumi par kaut ko, bet driizaak kaa domas par muusu kljudaam un kautkaadiem ceelonjiem, kas izraisiija atsevishkjas nesaprashanaas.

Paldies par uzmaniibu!

Vienmeer absoluutais 'pozitiivisms' Mezhulis/Upmalis/Pelashkjis/Suunaajs/utt jeb vnk Gvarvins

ps. tagad tikai luudzu nesaakam kasiities un taisnoties par manis teikto. pamatot mees maakam un aizstaaveet savu viedokli arii, bet fakti paliek fakti.

Šo rakstu rediģēja Gvarvins: 12.07.2005 11:07

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 12.07.2005 12:00
Raksts #63

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

Un tagad seti klausās vienu riktīgi biezu vārdu.
VAI NU JŪS LĪDZ CETURTDIENAS PUSDIENAI SAGĀDĀJAT MEŽĀ AIZMIRSTO!!!!!!!!!!! VILKAČA MASKU, VAI ES JŪS PAŠUS NOSŪTĪŠU PIE DRAKONISTU MEITENĒM, KAS ŠO MASKU AR SAVĀM ROKĀM VEIDOJA, LAI JŪS, VIŅĀM ACĪS SKATOTIES, VISU NOKĀRTOJAT.
Jums ir divas dienas laika, lai risinātu šo jautājumu. Paņēmāt - protieties atdot atpakaļ.

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 12.07.2005 12:36
Raksts #64

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

Šoreiz es pat neatvainošos par dubultpostu.
Setiem par laimi maska tika atrasta, vienkārši nomesta nometnes teritorijā. Paldies atradējam.

+Citēt rakstu
Tumshiba
iesūtīt 12.07.2005 15:43
Raksts #65

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 19.03.04

1) Liels paldies Gvarvinam par veselīgo un emocināli vēso komentāru. Kaut kā tāda mums sen jau trūka!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

2) Aicinājums, ja kāds jūtas nepamatoti apbižots no meistaru vai citu puses, noskaidrot visu caur PZ (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Pavedienam jāatgūst konstruktīvā nokrāsa, kā Andža to iesāka. Un nav ko te risināt personiskos nesapratumus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Šo rakstu rediģēja Palpatins: 12.07.2005 15:50

+Citēt rakstu
Niamh
iesūtīt 12.07.2005 15:48
Raksts #66

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 13.07.04

Jā, jā tieši tā.

Ērm..nu es kā nebraucēja arī gribētu tomēr redzēt kādu bildīti no pasākuma.

Un tagad es uzbāzīšos bik..
1) Vai bija daudz odu
2)Vai nebija par karstu
3)Vai spēles beigās spēlētāji un GMi nejutās izžmiegti līdz pēdējam?
4) Vai attālumi nebija drausi lieli
5)Cik daudz no savas dzīves es zaudēju, netikdama?
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Tas tā, jo man tik šaušalīgi gribējās...

+Citēt rakstu
mausns
iesūtīt 12.07.2005 15:54
Raksts #67

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 21.07.04
Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur

Turpinot Palpatina teikto - apmierināti ar spēli ir visi. Nedzirdēju nevienu, kurš teiktu "nekad un nemūžam vairs!!!!" Un nav taču iemeslu strīdēties, viss ir normāli izrunājams, ja kas ir palicis nesaprasts vai pārprasts . . . (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 12.07.2005 17:32
Raksts #68

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Nu vispār dažs labs, neierazdamies zaudēja ļoti daudz - dunduru un citu mūdžu sakostas visas iespējamās ķermeņa daļas, negulētas naksniņas, izcili svelmainu laiku un stresa pilnu pasākumu, kas saucas "spēle" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 12.07.2005 18:34
Raksts #69

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

CITĀTS
es vienkāši zinu, ka tu neredzi situāciju kopumā, kam ir visai maz sakara ar zināšanām par BDLS vai spriešanas spējām

Hm, IMO, lai vareetu pateikt, ka kaads neredz situaaciju kopumaa, buutu pasham jaaredz situaacija kopumaa, bet kaut ko taadu apgalvot ir iedomiigi, jo ej nu sazini, kaads ir situaacijas kopums.

Anyway nekaadu banu kritikai! Konstruktiivu kritiku ir iespeejams, ja ne uzrakstiit, tad vismaz peec tam izlobiit. Un neviens man neaizliegs izteikties par gaami, tikai taapeec, ka dalja community ir sagaajusi ragos (pie tam kas to lai zina, vai viena puse ir chakareejusi otru speciaali un peec tam racionalizee in-game liimenii sho chakareeshanu vai arii tas, kas tur noticis ir bijis pilniigi in-game logjiski, bet otra puse to uztveerusi kaa chakareeshanu, un vispaar man par to ir vienalga).

Ko es gribeeju pateikt (iespeejams, tas te dazhus nokaitinaas, bet vienalga), man ljoti patika peedeejais kautinjsh. Time-stopi netrauceeja, bet galvenais, ziniet, kapeec? Taapeec, ka tas bija iists boofed kautinjsh! Visiem kaa vienam bija shkjeepi, kuri zinaams ir miikstinaati, un taa rezultaataa mums visiem bija iists boofed mahachs. Urraa!

Un kara magjijas efekts un supercharu Sirmo bija lielisks. AAAA!

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 12.07.2005 19:01
Raksts #70

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Kas tad tāds briesmīgs ir noticis? Viss ir loģiski un skaidri - vispotenciālākajiem kurnētājiem tika pievērsta attiecīgi vislielākā GM uzmanība, lai nekādas kurnēšanas nebūtu. Rezultātā - lūk, uzmanības esot bijis pārāk daudz. Nu un ko mums tagad darīt? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

Šo rakstu rediģēja Kedriks: 12.07.2005 19:01

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 12.07.2005 19:07
Raksts #71

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis

Neapraksim Asinsnaida gaišo piemiņu savstarpēju pārmetumu kaudzē! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif)
Labāk pajūtiet līdzi Žanetei joda būrītī pirms apēšanas:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v458/echo3toecho7/sz_2005_07_3-10026.jpg)

+Citēt rakstu
mausns
iesūtīt 12.07.2005 19:32
Raksts #72

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 21.07.04
Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur

Manī laikam pamodies kaķis Leopolds ar frāzi "Dzīvosim draudzīgi!". Mandomāt, labāk noapaļot Savannas galdu stūrus un tiešām runāt par konstruktīvām lietām.
Asinsnaids bija skaists. Un GM - i bija noskrējušies, lai visu to saliktu kopā. Un bez spēlētgribētājiem arī nekas nesanāktu. Kur tad problēmas atrast viduspunktu?
Pārāk gludi runāju. . . Bet, ja es kļūdos, uztveršu jebkuru manā virzienā lidojošu priekšmetu...

+Citēt rakstu
Susuriņš
iesūtīt 12.07.2005 20:09
Raksts #73

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 17.05.04
Kur: Bedrē.

-> Mausns
patiesi skaisti vārdi. Nevēlos neko mest neviena virzienā, bet tomēr pamēģināšu izskaidrot savu viedokli.

Nosacītā BDLS PC auditorija nav viendabīga. Vienam labāk patīk māte, otram meita, trešajam kokosa cepumiņi. Ir GM, kuriem ir savs viedoklis par to, kam vajadzētu būt spēlē. Diemžēl GM vēlmes sakrīt tikai ar daļu no PC auditorijas. Viss pārējais ir tikai komunikāciju barjera - varbūt GM precīzi nepasaka to, ko vēlas sagaidīt no spēlētājiem, jo uzskata to par pašsaprotamu, varbūt spēlētāji gana neapzinās, ka GM grib kaut ko citu, etc. Atcerēsiemies arī faktu, ka latviešu valodā BDLS ir ļoti maz, kā arī interesanto diskusiju, par to, kādai jābūt BDLS, kas tepat šajā foruma sadaļā vien mētājas.

Tas rada pārpratumus un nesaprašanos, kas transformējas aizvainojumā, it īpaši, ja attiecības ir sarežģījušās jau pirms spēles.

Piemērs. Setu komanda savus tērpus gatavoja pēc labākās sirdsapziņas, cenzdamās izpildīt dotos noteikumus (rūtains), un iespējams paturēdama prātā iepriekšējās spēlēs redzētos tērpus. Vienīgi TC centās izlekt ar ekstravaganci. Tagad pēc spēles piepeši atklājas, ka viņa tērps ir bijis visautentiskākais. Ja spēlētāji to būtu zinājuši ātrāk, tad rezultāts būtu savādāks.

(Dieva dēļ, tas nav apvainojums apģērbu GM ( mani cieņas apliecinājumi Rovielai), tikai šis ir ļoti uzskatāms piemērs, kur nav jāiegrimst dziļā teorijā par BDLS jēgu)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.07.2005 20:25
Raksts #74

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(K... @ 12.07.2005 21:09)
..Piemērs. Setu komanda savus tērpus gatavoja pēc labākās sirdsapziņas, cenzdamās izpildīt dotos noteikumus (rūtains), un iespējams paturēdama prātā iepriekšējās spēlēs redzētos tērpus. Vienīgi TC centās izlekt ar ekstravaganci. Tagad pēc spēles piepeši atklājas, ka viņa tērps ir bijis visautentiskākais. Ja spēlētāji to būtu zinājuši ātrāk, tad rezultāts būtu savādāks.

(Dieva dēļ, tas nav apvainojums apģērbu GM ( mani cieņas apliecinājumi Rovielai), tikai šis ir ļoti uzskatāms piemērs, kur nav jāiegrimst dziļā teorijā par BDLS jēgu)
*

Nē, nē, to es tiešām neuztveru kā apvainojumu. Pilnīgi nopietni! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Seti vismaz painteresējās, pie tam vairākas reizes, par to, kā viņiem būtu vēlams izskatīties.
Es runāju konkrēti par TC rūtainajām biksēm. Tās tiešām no citu viedokļa var izskatīties absolūti smieklīgas, un no mūsdienu cilvēka skata tādas arī ir. Bet - es tik daudz zinu par apģērbiem, ka varu apzvērēt, ka tieši tādas muļķīgi divkrāsaini rūtainas bikses bija tās, kādas varēja valkāt ne tik vien tajos laikos, bet arī jaunākos, ko dēvē par etnogrāfiskiem.
Setu apģērbiem nebija ne vainas, lai gan visus es tos neredzēju. Diemžēl. Pamanīju tikai to, ka visi nebija rūtaini. Un pārāk šaurus sienamos svārkus arī pamanīju. Un vēl šo un to citu. Bet kopskatam tas netraucēja. Par ko tad piesieties? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Un, nē, es neteicu, ka TC bija visautentiskākais apģērbs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tā gan nebija.

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 13.07.2005 09:11
Raksts #75

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 23.02.04
Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku...

man zeel ka netiku. bet izskataas, ka manis arii iipasi nav pietruucis un man kaut kaadaa meeraa par to prieks. ka neizjaucu neko (skats kedrika virzienaa)

un man ir tkai viens jautaajums - kur ir speeles humors!!!! zinaams, tac, ka SLS un SLS tipa speeliities, respektiivi sii, vienmeeri ir bijusas paarpilnas ar smaidiigaam situaacijaam...

+Citēt rakstu
Inx
iesūtīt 13.07.2005 09:35
Raksts #76

child of the sky

(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Žanete būrītī....... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nu moins.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

*rāpjas atpakaļ uz krēsla, raustoties smieklos*

--> Andza

neviens netraucē izteikties par spēli. es vienkārši centos apklusināt rīvēšanos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) un tas nav iedomīgi - iedomāties, ka redzam situāciju kopumā, ja situācija ir aprakstāma pāris vārdos.... bet tas viss vairs nava būtiski.

+Citēt rakstu
Gvarvins
iesūtīt 13.07.2005 10:39
Raksts #77

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 02.02.04
Kur: Starp kreeslu un klavieri!

GRIBU BILDES REDZEET!!!

nu nevar tak buut, ka nevienam nav bildes, mazliet vairaak nekaa zhanete buurii, ko vareetu ievietot apskatei...

+Citēt rakstu
Lich
iesūtīt 13.07.2005 12:11
Raksts #78

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 19.05.04
Kur: Tepat vien

Katrs mēs no spēles vēlamies gūt kaut ko nedaudz citu. Kā vienmēr, lai arī cik labi novadīta, spēle vienmēr saņems zināmu devu kritikas. Domājams to nevajag uztvert pārlieku nosodoši...

Galu galā, šī spēle ir izvērtusies daudz labāka par jebkuru iepriekšējo un nedomāju, ka ir kāds, kas nožēlotu, ka viņā piedalījās.

+Citēt rakstu
Sigfa
iesūtīt 13.07.2005 12:18
Raksts #79

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 22.12.03
Kur: Marss, Sektors 5Ba, 3 Dome

zeno shkjiet ir pilna flash kartinja ar bildeem. Gan jau uzliks.

+Citēt rakstu
Inx
iesūtīt 13.07.2005 12:44
Raksts #80

child of the sky

Zeno flashkarte neiet, jo aparaats abas naktis nostaaveeja aaraa. Vinjsh teica, ka vai nu mitrums vai smiltis, bet kaukas neesot labi un karte nelasaas... gan jau vinjsh izzhaavees un viss buus bumbaas.

Manas bildes buus tikliidz Lich savediis kaartiibaa savu ftp serveri... tas solaas notikt kaukad shodien.

Kas ar Daces un paareejo fotograafu bildeem?

+Citēt rakstu

8 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 21.06.2025 00:18