![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Game Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 Kur: Sansāra ![]() |
Nezinu vai iepriekš kādā tēmā tas ir apspriests, bet izskatot visus pavedienus neko neatradu un nolēmu uztaisīt.
Jau kopš pirmās grāmatas izlasīšanas mani nomoka viens jautājums. Kad Voldemorts gribēja nogalināt Hariju viņš teica Lilijai, lai pavācas nost, kāpēc viņš nevarēja viņu vienkārši novākt un tad mēģināt novākt arī Hariju? Turklāt tam nav nekāda sakara ar to aizsardzības burvestību, ar kādu Lilija apveltīja Hariju, pēc tam kad Voldemorts viņ nogalināja, jo viņš pats ceturtajā grāmatā atdzinās, ka tajā brīdī par to burvestību nemaz nebija domājis. Viņš taču bija slepkava, nedomāju, ka Voldemortam rastos kādi sirds apziņas pārmetumi, ja viņš nogalinātu vienu sievieti. Bet pirmās grāmatas beigās ir viens pavisam dīvains apgalvojums ko pats Voldemots izsaka, proti, ka Lilijai nemaz nevajadzēja mirt, un toreiz viņš nekādi nevarēja zināt par to burvestību ko viņa atstāja pēc savas nāves. PS. Reku tas gabals ir. "Harijs Poters un Filozofu akmens" 285 lpp "Cik aizkustinoši..." tā šņāca. "Es vienmēr esmu cienījis drosmi... Jā zēn tavi vecāki bija drosmīgi... Pirmo es nogalināju tavu tēvu, un viņš cīnījās līdz pēdējam... Taču tavai mātei nevajadzēja mirt... viņa mēģināja aizsargāt tevi... Tagad atdod man akmeni, ja vien tu nevēlies lai viņas nāve būtu bijusi veltīga." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 13:38 |