Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Kurš labāk patīk Hermionei?
HeRmIoNiiTe
iesūtīt 14.08.2004 13:38
Raksts #1

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 30.07.04
Kur: Ala =))

Kaa juus domaajat vai Hermionei labaak patik Rons vai Harijs, vai Krums un vai vinai vispaar kaads patiik????

Rons, Harijs vai Krums?

Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 14.07.2005 17:54
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
4 Lapas V  < 1 2 3 4 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 59)
mazā peciņa
iesūtīt 23.05.2005 15:33
Raksts #41

Tvarsta pūķus Rumānijā

Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005

Ak šie pāru pareģojumi. Šis ir vistrakākais, kas var būt, jo vienmēr iedomāties var pat visneiedomākos pārus.

Hermionei patīk Krums. Tas izklausas ticami un pat varētu būt ticami. Jo meitenei var būt labākais draugs, šajā gadījumā tie ir divi (Rons un Harijs). Nedomāju pagaidām to, ka Rons varētu būt kopā ar Hermioni.

Vispār ideālākās beigas varētu būt tādas, ka katram ir savs otrs cilvēciņš, kas ir iekrities sirsniņā.

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 26.05.2005 01:44
Raksts #42

Pokemonu pavēlnieks

Pievienojās: 24.07.03
Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar...
Zilonītis Dambo 2012

taa jau pabezjeedziigi ta daudz diskuteet bet to nu gan es nevareeju nepiebilst tiem cilveekiem kas nepamaniija ka peec ziemassveetku balles rons bij anenormaali greizsirdiigs uz krumu un hermione dusmiiga uz ronu par to ka vinnss vinnu tik saliidzinossi zemu ir noveerteejis ka atstaajsi ka kaukaadu beigu variantu ...nju ja no taa nevar izsecinaat ka vinniem vienam otrs patiik tad es laikam tocc esmu hmm dzelzbetona stienis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
monster
iesūtīt 31.05.2005 09:21
Raksts #43

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 21.03.04
Kur: Paslaik Kurbijkurne!

Es domaaju ka vinja dod prieksroku Harijam! Man liekas ka Rons ir paaraak mulkiigs prieks Hermiones! Harijs ir VARONIS un man liekas ka tas Hermionei patiik!

+Citēt rakstu
shary
iesūtīt 02.06.2005 12:04
Raksts #44

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 28.10.04
Kur: viskaut kur darot blēņas

man šķiet ka viņai labāk patiik Rons, jo Harijs viņai itkai kā draugs, nu prosta tak, bet Rons patiik kaa dzeks.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
melany
iesūtīt 02.06.2005 14:04
Raksts #45

**

Pievienojās: 18.05.05
Kur: uz Zemes es lidoju apkaart, kad sapnjoju...

vinjai patiik tas kalambolists, nju Krums, jaa, taa vinju sauca. man taa shkjiet, ka vinjai nepatiik Rons, bet Harijs varbuut nedaudz

+Citēt rakstu
elliitee
iesūtīt 04.06.2005 12:15
Raksts #46

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 25.05.05
Kur: Skatoties zilajās debesu tālēs..

Viņi ar Ronu tiešām daudz strīdās un tas varētu nozīmēt sava veida simpātijas........

+Citēt rakstu
Nemriona
iesūtīt 09.06.2005 10:22
Raksts #47

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 08.06.05
Kur: Vecajās šūpolēs.

Man personīgi liekas tā: Krumam baigi patīk Hermione (tapēc jau viņš bija tā uztraucies pēc Knisles raxta) a viņai Krums ir tikai kā draugs. Harijs:nu par viņu īsti nezinu bet Rons!!! Kā tā Hermione ķerās rociņā un ap kaklu! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Purple mist
iesūtīt 01.03.2006 17:01
Raksts #48

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 26.02.06

Manaa skatiijumaaa Hermionnei patiik tikai un vieniigi R O N S..... Bet dazhreiz uzpels aizdomas par Drako Malfoju...Un nepavisam ne taapeec, ka vinji ir paaris aarpus filmas....
Bet kaa jau teicu - RONS......Zinu, ceru, un taa noteikti buus......

+Citēt rakstu
CHO CHANG
iesūtīt 21.03.2006 12:24
Raksts #49

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 22.12.05
Kur: ...

...Nu protams, ka Rons...Visi tie strīdi, kašķi - tikai simpātiju izrādīšana, par kuras pastāvēšanu no sākuma viņi nemaz nezin...Nu un tad tas pāriet mīlestībā...Izklausās ticami?!...

+Citēt rakstu
Demagogs
iesūtīt 21.03.2006 21:55
Raksts #50

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 09.11.04
Kur: ? Pasaule

hermionei patīk harijs, un harijam patīk hermione. tas būtu varen jauki. akdies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)

+Citēt rakstu
MissIce
iesūtīt 26.03.2006 13:58
Raksts #51

**

Pievienojās: 25.03.06

Domāju, ka Hermionei labāk patīk Rons, jo viņa to arī nedaudz izrāda.Kad Rons draudzējās ar Lavenderu, tad Hermione ar viņu pat nerunāja, taču Hermione pat palīdzēja Džinijai pievērst Harija uzmanību un ļoti atdzinīgi smaidīja, kad viņi (Harijs un Džinija) koptelpā pēc kalambola spēles skūpstijās...

+Citēt rakstu
Īve
iesūtīt 28.03.2006 20:08
Raksts #52

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 05.03.06
Kur: Mājās.

Nu pēc sestās grāmatas lasīšanas var spriest, ka Hermionei patīk Rons, nu vismaz tā daudzi uzskata. Pati nezinu, kas viņai varētu patikt, bet šis pāris Hermione&Rons, man galīgi nepatīk...pee...

+Citēt rakstu
MissIce
iesūtīt 29.03.2006 19:18
Raksts #53

**

Nuja tev labaak patiktu Herione&Malfojs!:)))

+Citēt rakstu
Laimīgā*
iesūtīt 30.03.2006 15:01
Raksts #54

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 28.07.03

Jā, Hermione un Malfojs, cik perfekti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

Protams, ka viņai patīk Rons! Uz to taču grāmata visu laiku iet! Kā JP, kur Hermione vispār nerunāja ar Ronu, jo viņš sūcās ar Lavenderu. Un Rons Krumu sauca par Vikuci. Visu laiku viņi tā darās, tikai nesaprotu, ko viņi tik ilgi velk garumā, ja viens otram jau tik sen patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
MissIce
iesūtīt 30.03.2006 19:24
Raksts #55

**

Tas arī man nav saprotams.Es gan sapratu ka pateikt:"TU MAN PATĪC RON!" vai "TU MAN PATĪC HERMION!"
Bet nu šitas jau ir vienkārši šausmīgi izstiepts. Mēs te visi zinam ka viņi viens otram patīk un arī tur lielākai daļai jau ir nojausma, bet viņi paši par to nerunā.

+Citēt rakstu
Melleņu kamenēns
iesūtīt 01.04.2006 17:35
Raksts #56

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Uz palodzes zem loga.

Hermionei patiik Rons.Viņi ,kad nestrīdas,ir patiešām ĻOTI labi draugi,jo sevišķi sestajā grāmatā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Garija
iesūtīt 01.04.2006 17:38
Raksts #57

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 25.09.04

Hermionei patiik vinji visi un taja pasaa laikaa neviens!! nu lab lab - es isti nevaru to visu saprast tacu domaaju ka pedejaa laikaa Rons! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) a varbut jau no pasa saakuma Rons??!!! varbut Harijs??!! varbut 7.gramtaa vispar uzradiisies kads jauns vinjas pieludzejs!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) bet gala rezultata tomer saku ka tas ir Rons (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
seerga
iesūtīt 01.04.2006 17:52
Raksts #58

**

Pievienojās: 21.06.04
Kur: mhm. šit'e.

am...
man liekas, ka rons, jo tas jau it kā bik apslēpti ir gājis cauri visām grāmatām. un
aha - pievienojos meilai, ka to tā pamatīgi var saprast 6tajā.. vnk palasiet pamatīgi..

lai nu kā - pagaidām RONS, ja neuzrodas veel kaads.
man liekas, ka ar hariju - ir just friends.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Alish
iesūtīt 01.04.2006 19:05
Raksts #59

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 23.12.03

Domaaju, ka rons, jo galu galaa, Jauktasinju princii tacu Hermione nerunaaja ar Ronu jo vinjsh darudzeejaas ar Lavenderu, kaa arii tad kad Harijs darudzeejaas ar Dzhinniju, Hermione priecaajaas, kaa arii priecaajaas tad, kas Rons ar Lavenderu izshkjiiraas. Bet vinjai man shkjiet Krums patika tikai kaa chalis, kursh vinjai izraada savas simpaatijas...

+Citēt rakstu
shocked mouse
iesūtīt 01.04.2006 20:16
Raksts #60

Kārto SLIM-us

nu es domaaju ka Rons nez...taadi laikam vissaderiigaakie... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

4 Lapas V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 25.05.2025 16:15