Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Par likteni..., ...
Hikari
iesūtīt 13.04.2005 11:41
Raksts #1


Skatās acīs baziliskam
******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš



Mēs ar vienu manu draugu ilgi vienreiz spriedām par likteni. Vai tāds vispār ir?!
Mēs ilgi diskutējām par to, vai liktenis ir jau katram sen paredzēts vai arī cilvēks pats nosaka savu liteni. Bet, ja jau cilvēks pats nosaka likteni, vai viņš var izbēgt no nāves? Ja jau nāve ir paredzēta mūsu liktenī, bet mēs paši nosakam likteni, vai tādā gadījumā no nāves nevar izvairīties?! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Es nezinu, varbūt priekš jums tas izklausās murgaini, bet, ja jau mēs paši vienmēr nosakam ko daram ar savu dzīvi, tas priekš kam mums liktenis?! Varbūt tāda vispār nav un nekad nav bijis? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Kā domājat jūs- priekš kam cilvēkam vispār liktenis, vai tāds pastāv un, vai to nevas apiet? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
p.s. modiem. Ja šāds pavediens jau ir, tad, lūdzu piedodiet... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)

Šo rakstu rediģēja Rowenny: 13.04.2005 11:42
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā


Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 29.05.2024 11:39