Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Bailes no nāves, K Ā P Ē C ?
Dinaer
iesūtīt 04.06.2004 17:14
Raksts #1

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves?
Vai tu baidies?
Kaapeec? (abos gadiijumos)

Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu.
Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne.
Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies...
Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves?

Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
11 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Gerts
iesūtīt 28.07.2004 13:49
Raksts #61

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 28.05.04
Kur: Ceļā uz virtuvi - pakaļ tējai!!!

Man laikam nav bailes no nāves, jo par to visi ir tik daudz versijas samuldējuši, kad man vairs nav svarīgi, kas ar mani notiks pēc tam. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)

+Citēt rakstu
Endija
iesūtīt 29.07.2004 07:28
Raksts #62

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 17.06.04
Kur: Virtuālajā realitātē...

Visiem ir bail no nāves un tas ir dabīgi, neviens no mums taču labprātīgi neies nāvē, ja būs iespējas cīnīties par savu dzīvību. Tādus daba mūs radījusi. Cilvēks baidās mirt, jo viņš nespēj kontrolēt nenovēršamo un ar to cīnīties, Cilvēks negrib pieņemt apziņu, ka ir vājš. Kas notiks pēc nāves, neviens to nezina. Un tas ir iemesls. cilvēks baidās no lietām ko nespēj izskaidrot. Cilvēks visu savu mūžu meklē atbildes un skaidrojumus visam kas notiek, bet vēl neviens nav atradis atbildes uz nāvi. Un tā tam būs būt, līdz pēdējai dzīvajai radībai uz šīs planētas...

+Citēt rakstu
Boņa
iesūtīt 29.07.2004 10:17
Raksts #63

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 26.05.04
Kur: Latgale

CITĀTS(Endija @ 29.07.2004 08:28)
Visiem ir bail no nāves un tas ir dabīgi, neviens no mums taču labprātīgi neies nāvē, ja būs iespējas cīnīties par savu dzīvību. Tādus daba mūs radījusi. Cilvēks baidās mirt, jo viņš nespēj kontrolēt nenovēršamo un ar to cīnīties, Cilvēks negrib pieņemt apziņu, ka ir vājš. Kas notiks pēc nāves, neviens to nezina. Un tas ir iemesls. cilvēks baidās no lietām ko nespēj izskaidrot. Cilvēks visu savu mūžu meklē atbildes un skaidrojumus visam kas notiek, bet vēl neviens nav atradis atbildes uz nāvi. Un tā tam būs būt, līdz pēdējai dzīvajai radībai uz šīs planētas...

Nerunā par sevi daudzskaitlī. Varbūt tu arī baidies, bet tas nenozīmē, ka visi citi ir tādi kā tu. Daudzi šo mirkli gaida, kā jaunas dzīves sākumu, kā aktuālu pavērsienu eksistencē, kā dvēseles pariešanu jaunā dimensijā (šis variants ir pareizais).

+Citēt rakstu
spitzbube
iesūtīt 29.07.2004 11:36
Raksts #64

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 16.06.04
Kur: krāsu ledusskapis

Ilgi domaju vai rakstit atbildi uz sho pavedienu..un te nu es rakstu
ja hillaryduff es ari zinaju to meiteni (lai vinai vieglas smiltis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) )vina nomira junija vidu vai sakuma isti neatceros...tas bija shausmiigi.....viennozimigi es negribetu mirt jauna...ne..man nau bailes..bet negribu mirt es ar sapem un jauna....
mana vecvecmamina nomira vienu dienu pec savas dzimshanas dienas vinai bija 81 ja tas ir pietiekams vecums.....cienijams
atceros ka skatijos vienu filmu (isteniba es zinu daudzas par navi-interesantas)kur viens cilveks zinaja ka vins var nomirt un vinam bija kautkada iespeja izdzivot bet vinjam bija jauzmanas no ta ka ejot pa ielu vinjam neizbrauc masina,neuzkrit puķupods uz galvas u.t.t. bet beigas vins nomira..pag es neatceros...laikam no kautka ko vins negaidija vai tik ta nebija tablete peret galvassapem ar kuru vins aizrijas....tas man iemacija ka nevajag tagad ja tu zini ka mirsi uzlikt sev apkart stikla sienu, niet pa ielu kur ir daudz mashinu neiet zem lieliem kokiem,nedzert neest......ja nave naaks vinja atnaks .......
taas bija manas pardomas

+Citēt rakstu
FallenBeautiful
iesūtīt 23.11.2004 17:51
Raksts #65

Ārstējas Sv. Mango dziednīcā
**

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 17.10.04

me nebaidas no naves jo es ticu reinkarnacijai un shitadam lietinjam

+Citēt rakstu
emily
iesūtīt 24.11.2004 21:33
Raksts #66

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 04.11.04
Kur: Cēsis
Janvāra fotogrāfs

cilveekiem ir bail no nezinaamaa, un naavee jau ir dikten nezinaama!!!
man arii ir bail, es tachu esmu cilveeks? Man ir bail par to, kas buus kad manis nebuus, vai mani acereesies??? vai pieminees? vai visi aizmirsiis un laimiigi dziivos taalaak?

+Citēt rakstu
Alfirin
iesūtīt 24.11.2004 23:38
Raksts #67

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 13.01.04
Kur: Nūmenora

Patiesībā, nav jau svarīgi, atcerēsies tevi vai nē. Jebkurā gadījumā, ar laiku aizmirsīs. Un tas ir normāli.

Bailes - nē, man nav bail. Bet mirt negribas. Kaut kā šobrīd ir grūti iedomāties, ka man priekšā nav visa dzīve. Var jau būt, ka miršu gana jauna. Var būt, ka nodzīvošu līdz sirmam vecumam. Un tas nav būtiski. Viss tāpat ir Dieva rokās. Bet dzīvot gribas!

+Citēt rakstu
Darkans
iesūtīt 01.12.2004 22:37
Raksts #68

**

Pievienojās: 11.05.04

Man nav bail no nāves nekādā veidā, jo es par visiem 100% ticu, ka cilvēks nespēj izmainīt savu likteni. Nāve atnāks, kad tai ir jāatnāk. Ne ātrāk, ne vēlāk.

+Citēt rakstu
Berlog
iesūtīt 02.12.2004 04:08
Raksts #69

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 25.08.04
Kur: Bibliotēka(21.00-8.00) Mājas(16.00-21.00)

99% no jums es nepiekrītu. Neņemiet ļaunā.

Mēs varam izdomāt racionālus iemeslus, kāpēc nebaidīties no nāves un sevi ar tiem pārliecināt. Uzvarēt jūtas ar loģiku (tas jums ir labi sanācis) un dzīvot salīdzinoši mierīgi, īpaši nebaidoties no nāves. Bet man kaut kā liekas ka cilvēks ir vairāk nekā saprāts, es teiktu ka saprāts ir tikai čaula. Un cilvēks ir radīts lai dzīvotu & vairotos un tieši dzīvības un sugas turpināšana ir visspēcīgāk ierakstītas zemapziņā. Zemapziņu var apspiest, tiesa, bet nāves stundā tā izlauzīsies ārā. Dzīvnieciskas bailes no nāves. Tad jau ir "čau Rasma" saprātam. Paliek viena doma- "Dzīvot!" Piekrītu Endijai- visas dzīvās būtnes tā ir iekārtotas-
CITĀTS
Un tā tam būs būt, līdz pēdējai dzīvajai radībai uz šīs planētas...

Jūs pārvērtējat saprātu... cilvēks NAV saprātīga būtne.

+Citēt rakstu
zuzee
iesūtīt 02.12.2004 12:22
Raksts #70

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 21.10.04

Jā es baidos....
Main ir bail no nāves katru dienu....
Bet vēl sūdīgāk, ka tev jādzīvo baigās bailēs par to, kas būs pēc tās...
Ticēt dievas or nē, budam, sātanam, shausmiigi stulbi.... tu iisti pats vairs nezini, ks tu esi.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)

+Citēt rakstu
Flo
iesūtīt 02.12.2004 12:24
Raksts #71

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 20.12.03
Kur: Rīga

Nezinu, no naaves man laikam nav bail, bet man ir bail no saapeem, kaut vai neilgaam, un man buutu diezgan zeel ka es nepiedziivotu naakamos savas dziives gadus...un veel tas, vai es nonaaktu kaut kur citus....vai es vienkarshi izgaistu...

+Citēt rakstu
Inx
iesūtīt 02.12.2004 14:12
Raksts #72

child of the sky

Pievienojās: 31.10.03

CITĀTS
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.

Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu.
Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne.

ak... nedaudz skumja tēma? nu njez, man liekas, ka tā ir pati skumjākā tēma ever...

zini... neticu, kad cilvēki saka, ka viņiem nav bail... vai kāds no jums ir redzējis mirstošu cilvēku? KO? Vai esat redzējuši mokas? Un vai esat redzējuši sāpes mirstoša cil√ēka acīs? vai esat to dzirdējuši viņa elpā? Vai esat pa īstam izjutuši kā ir skatītis mirstošam cilvēkam acīs un saprast, ka viņš nevar pat neko pateikt, nevar pat atvadīties...? Nevar, jo viņam sāp... fiziski... katra elpa...

ja jūs neesat to piedzīvojuši, tad manuprāt jums nav tiesību stāstīt cik nāve ir skaista, un, ka jums nav bail...

Nāve NEKO NERADA! Nāve tikai paņem... aiznes prom un atstāj neko. nāve iznīcina.
un varbūt, ka mums pašiem pēc nāves nekas nebūs vajadzīgs, patiešām, bet mēs būsim vajadzīgi tiem, kas paliek uz zemes... un sāpēs viņiem, nevis mums... un nāve nav skaista. Nekad!!! Nāve vienmēr ir šausmīga tāpēc, ka kāds mirst... kāda dzīvība izbeidzas un sirds pārstāj pukstēt. Mītus par nāves skaistumu ir radījis televizors un rakstnieku iztēle...

Un vēl – man IR bail no nāves... es negribu doties prom. Un diez vai kādreiz gribēšu... tieši tāpēc, ka nekad nevarēšu atgriezties...
dažreiz patiesi niknums pārņem...

Šo rakstu rediģēja Reiki: 03.12.2004 20:00

+Citēt rakstu
subito
iesūtīt 02.12.2004 14:34
Raksts #73

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.09.04

No nāves nebaidos, baidos no miršanas procesa...

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 02.12.2004 21:48
Raksts #74

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

ir viegli teikt ka nebaidies ja nepaziisti - teelot drosmiigo kam viss nepaziistamais ir iepaziishanaas veerts. bet temas shai sakaraa ird iezgan pretiigs...
kas naavee ir taads ka biezi vien var dzirdeet to bnaalo tekstinju - mirt gribas. un naave shai zinjaa ir viens no vilinoshaakajaam lietaam kas muus vilina un ko napaziistaam - ja ni citaam mees veel baidamies.
ja taa padomaa tad man buutu bail, jo tikai peedeejaa briidiilaikam ir iespeejams saprast cik taa meeslu debre tomeer ir skaista.
nujaa - protams ka rakstnieki ir tie kas paraada to vienu dalu, "Speele ar dzīvi" tiek skaisti tas paraadiits, bet man patika Regiinas Ezeras staast "Zurka" kuraa bija tieshi shis moments ka briidii kad nu tuuliit mirsi un to skaidri saac apzinaaties paviist tikai viena doma ka gribas dziivot.

+Citēt rakstu
NovemberNövelet
iesūtīt 03.12.2004 20:13
Raksts #75

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 07.02.04
Kur: The point of no return

Ļoti patētiski, Inx.
Vai es esmu redzējusi mirstošus cilvēkus? Un kā vēl. Un tu gribi teikt, ka sāpīgi ir apziņa, ka cilvēks mirs? Ka tas ir pats sliktākais? Nekā. Tev sāp pašam sava bezspēcība, tas, ka tu gribētu kaut ko darīt, palīdzēt, bet nevari. Tas, ka tu redzi otra mocības, it kā jūtoties vainīgs par to, ka tu pats stāvi dzīvs un vesels. Tā ir. Un nāves fakts nav pats briesmīgākais. Nāves fakts rada samierināšanos. Neviens nepiedzimst nemirstīgs, vismaz ne cilvēks. Protams, jebkuru ir žēl. Taču sāpes pēc nāves ir sāpes par mums pašiem. Par to, ka mums kāda pietrūkst. Par to, ka radusies sajūta, ka kaut kas neaizvietojams (pat tad, ja neaizvietojamības fakts ir tikai izlūzija) ir mums neatgriezeniski zudis.
Kāpēc ir mīts par "nāve rada mākslieninieku"? Tāpēc, ka ciešanu brīžos cilvēks a) Izfiltrē visu savā galvā esošo informāciju un rod kādus loģiskus secinājumus, kas liekas pievilcīgi arī citiem, (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) izpauž savas emocijas. Daudzi dusmu, skumju laikā raksta, zīmē. Tas palīdz un darbi sanāk.. Skaisti.
Kāpēc nāve neko nedod? Teorētiski nāvei būtu jādod brīvība. Vismaz teorētiski, tikai reti gadās gadījumi, kad cilvēks pazaudētu visu un varētu teikt, ka viņam nav nekā. Kaut kas vienmēr paliek, līdz ar to, ka paliek zuadējuma sajūta.

+Citēt rakstu
seerga
iesūtīt 03.12.2004 20:27
Raksts #76

**

Pievienojās: 21.06.04
Kur: mhm. šit'e.

es nebaidos no nāves, es zinu kad tā pienāks, tad būs mans laiks un man būs jāaiziet, man nebūs žēl sevis, bet savu tuvāko un draugu. es gribu nomirt klusi un mierīgi miegā, vienkārši guļot un nejūtot sāpes - tikai viens klikšķis - un tevis vairs nav... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif)

+Citēt rakstu
ladymoon
iesūtīt 17.12.2004 15:19
Raksts #77

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 22.07.04
Kur: pie datora

Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves?

Ir gan viens taads gadiijums kad tantinja nomira. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Vinju ielika jau zaarkaa un aiznesa uz kapliccu. Meita tur pat seedeeja blakaam un raudaaja... Peekssnni vinnas maate pamostas no naaves, piecellas kaajaas, apsveicinaas un saka:" nu mees uz maaju neiesim?" Vinna staastiija, ka braukusi taadaa kaa lopu vagonaa un peekkssnni atcereejusies ka nav uzraxtiijusi testamentu un noveeleejusi meitai maaju. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nu taa vinnja gadu veel nodziivojusi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif)

+Citēt rakstu
Hypsus...
iesūtīt 22.12.2004 13:34
Raksts #78

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 16.09.04
Kur: Šur un tur starp interesantām personām

Es nepiekritu ka visiem ir bail no naaves.....man nav es uzskatu ka no NAAVES nav jaabaidaas jo taa piemeklees visus
Driizaak buutu jaabaidaas dziivot nekaa mirt jo dziive ir daudz briesmiigaaka par naavi..........

+Citēt rakstu
shary
iesūtīt 22.12.2004 13:37
Raksts #79

Pievienojās: 28.10.04
Kur: viskaut kur darot blēņas

nu vispār man nav bail no nāves, varbūt tad kad būšu veca baidīšos, bet tagad pārsvarā nē.
vispār dažkārt man vienkārši ļoti negribas lai es jeb kad nomirtu, bet es laikam no tā nebaidos.

+Citēt rakstu
The Master
iesūtīt 23.12.2004 14:21
Raksts #80

Pievienojās: 21.06.04

Kaapeec gan cilveeki baidaas no naves?Kaada jeega baidiities no nezinaamaa....
Taadaa gadiijumaa, kas iisti ir naave- varbuut sjii jau ir naave; varbuut pilniigi visi ir mirushi...Kaapeec gan daudzi uzskata, ka sjii ir dziive- tam nav nekaadu pieraadiijumu.Iespeejams, ka mees jau tagad atrodamies elee...
Par laimi mani sjiis bailes no naaves vairs nespeej mociit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu

11 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 13.05.2025 01:18