Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

2 Lapas V   1 2 >  
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
> Gredzenu Pavēlnieka DVD
Rosie Cotton
iesūtīt 19.02.2004 14:24
Raksts #1

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.01.04

Ir dzirdēta pretrunīga informācija attiecībā uz to, kad īsti gaidāms ROTK DVD un arī pagarinātā versija. Datumi variējas no marta līdz novembrim. Ko esat dzirdējuši?
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 21.02.2004 00:01
Raksts #2

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 13.10.03

jap.. esu dzirdeejusi...origjinaalaa versija 50 ls (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) taa neko...

+Citēt rakstu
Silmarien
iesūtīt 27.02.2004 13:01
Raksts #3

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 05.02.04
Kur: Numenor

EXtended DVD gaidu ar nepacietību, tikai nedomāju,ka agrāk par novembra beigām tas gaidāms, un kur nu vēl, kamēr līdz Latvijai atrāpos...
Viennozīmīgi varu teikt visiem nepacietīgajiem - nepērciet pirātisko versiju, kas pašlaik ir pieejama šur tur... Ne jau tāpeēc ka pirātiska un sirdsapziņa nograuzīs, bet tāpēc, ka pagaidām ir sliktas kvalitātes (no ekrāna ierakstīta). Es jau iepirkos un tagad esmu dziļā riebumā to nobāzusi tālu, tālu plauktā, lai pat acīs nerēgojas....

+Citēt rakstu
Reinasa
iesūtīt 11.03.2004 20:25
Raksts #4

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 10.03.04

Man ir GP 3. daļa DVD

+Citēt rakstu
Nimue
iesūtīt 11.03.2004 20:49
Raksts #5

Istari māceklis

Pievienojās: 29.12.03
GP eksperts 2006

Klausiet Silmarien... Atshkjiriibaa no abaam ieprieksheejaam daljaa, shoreiz kvalitatiiva DVD ripa vienkaarshi NAV. Un, liidz kameer taads iznaaks oficiaali, arii nebuus. Pagaajushajos gados tiiklaa izplatiija versiju, kas tika kinoakadeemijas biedriem daliita, lai par Oskariem lemtu... tagad visas bija digitaali sakodeetas (katra individuaali) taadeelj taas tiiklaa neizplatiijaas - bet citaadi kvalitatiivu PIRMS oficiaalaa DVD iznaakshanas ieguut nav iespeejams.

+Citēt rakstu
Silmarien
iesūtīt 30.04.2004 13:31
Raksts #6

CITĀTS(Nimue @ 11.03.2004 20:49)
Klausiet Silmarien... Atshkjiriibaa no abaam ieprieksheejaam daljaa, shoreiz kvalitatiiva DVD ripa vienkaarshi NAV. Un, liidz kameer taads iznaaks oficiaali, arii nebuus. Pagaajushajos gados tiiklaa izplatiija versiju, kas tika kinoakadeemijas biedriem daliita, lai par Oskariem lemtu... tagad visas bija digitaali sakodeetas (katra individuaali) taadeelj taas tiiklaa neizplatiijaas - bet citaadi kvalitatiivu PIRMS oficiaalaa DVD iznaakshanas ieguut nav iespeejams.

ir gan! pati dabūju jau nedēļas 2 atpakaļ, sev par lielu paŗsteigumu, un kvalitāte ir oriģinālā, kaut arī pats oriģinālais DVD ASV iznāks tikai 25. maijā! vot kādas lietas... tagad mierīgu sirdi varu izmest veco ekranku ārā...

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 30.04.2004 15:46
Raksts #7

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Bāc, jā ir dzirdēts, ka LV tagad ir DVD parādījies, tas tiesa. Par extendu es gan īpašas ilūzijas nelolotu, ka būs īpaši ātrāk par rudeni.

+Citēt rakstu
FiKi
iesūtīt 30.04.2004 17:36
Raksts #8

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 13.02.04

Nu, vispār, man šķiet tā, ka:

TTT parastais iznāca 31 augustā, EE 17 Novembrī

RotK parastais iznāks 25 maijā, ja pareizi atceros, tātad EE varētu būt ātrāk nekā TTT EE, piemēram augusta beigās, semptembra sākumā.

Prue, Latvijā varbūt arī 50ls, bet internetā, amazon.co.uk ar visu piegādi FotR un TTT man iznāca 39 abi kopā. Nav jau maz, bet lētāk nekā šeit, kur maksā 28 katrs. Tātad es rēķinu ka per item (bez delivery, kas sastāda 6) nebūs dārgāk par 20 - 22.

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 30.04.2004 18:28
Raksts #9

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Tur jaanjem veeraa arii atshkjiriiba, vai tu peerc lielo kasti ar visiem papildus prikoliem (statujinjaam), vai bez taa. Cena atshkjiraspar kaadiem 15-20 Ls.

+Citēt rakstu
FiKi
iesūtīt 30.04.2004 19:22
Raksts #10

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 13.02.04

Nū, jēgu lielās kastes pirkšanai jau gan neredzu... Bet katrā gadījumā, kvalitāte un saturs (pašiem diskiem) neatšķirās. (Vismaz tā vaidzētu būt)

Šo rakstu rediģēja FiKi: 30.04.2004 19:23

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 30.04.2004 21:00
Raksts #11

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Jap, pats filmas saturs ir pilniigi identisks, vieniigais liidzi naak TTT gadijumaa kropliiga un negliita Goluma bildiite, FOTR gadiijumaa veel piecieshamas Isildura un taa otra kadra statuju replikas.

+Citēt rakstu
mad
iesūtīt 04.05.2004 19:44
Raksts #12

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 26.03.04

nu kaada atskiriiba starp tiem abiem!!!

+Citēt rakstu
Silmarien
iesūtīt 05.05.2004 08:32
Raksts #13

ņevrubilasj - starp kurām filmām nav atšķirības? starp extended version ar vai bez figūriņas, vai starp extended un parasto? jo pēdējā variantā ir gan atšķirības!
bet vispār ar tām Extended versijām pērkot jāizvēlās uzmanīgi veikals - nav jēgas pārmaksāt Elkorā, ja var dabūt citur pa normālām cenām... es pirku TTT extended Rimi pa 24.99, bet tai pašā Elkorā viņi man teicās, ka ja esot, tad kaut kur pa 35 (bez Goluma) ls!

+Citēt rakstu
closs...
iesūtīt 05.05.2004 10:07
Raksts #14

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 23.03.04
Kur: Starp dūnu spilveniem slēpjoties no ziemas...

Jap...domaaju, ka vai nu 20 vai 30 lati - man tas i pa daargu! Labaak taapat skatos filmu uz 2 vai 3 diskiem (parastajiem) un dziivoju laimiigi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 05.05.2004 10:47
Raksts #15

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Extended versijai līdzi nāk arī pāris DVD disku ar info par filmas uzņemšanu un visu, kas ar to saistās. IMO, ir cenas vērts.

+Citēt rakstu
Silmarien
iesūtīt 05.05.2004 13:14
Raksts #16

nu, Farliner pilnīga taisnība - tā cena ir tā vērta, jo tie appendixi vien iet uz 7 stundam - ko tik tur nevar uzzina't jaunu! uzreiz tops skaidrs par filmu uzņemšanu, visādiem tur trikiem un koncepcijām, režisora skatījumu... vārdu sakot, es atbalstu!

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 05.05.2004 13:36
Raksts #17

Bez tam, tiem kuriem patīk tērpus taisīt arīdzen ir iespēja noskatīt detaļas, kura filmā grūti saskatīt - tur ir lielai daļai tēliem attēlu galerija, bieži vin pat ar "concept art" - t.i. uzmetumiem tērpa izstrādes laikā.

+Citēt rakstu
Silmarien
iesūtīt 05.05.2004 15:19
Raksts #18

Jā, turklāt ne tikai milzīga attēlu galerija, bet arī demonstrējumi, kā šie tērpi, ieroči un citi aksesuāri tika izdomāti, taisīti un pielāgoti! žutka interesanti! es jau taisni sasiekalojos par to abu mākslinieku, kā nu viņiem bija uzvārdi (manā caurajā galvā nekas neturas!), viens laikam bija John Howe vai kas tāds... nu, vārdu sakot, par viņu mākslu un skicēm, tikai žēl, ka tās skices nekādi nekur netā nevar atrast, nedz arī dabūt nost no DVD... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 05.05.2004 15:39
Raksts #19

John Howe ir arī viens no aktīvajiem viduslaiku rekonstrukcijas darboņiem, viņš piedalās kādā 15 gs. rekonstrukcijas grupā. (Company of Sainte George)

+Citēt rakstu
Silmarien
iesūtīt 05.05.2004 15:59
Raksts #20

Hmm, interesanti! man jau vairāk patika viņa un tā otra kolēģa arhitektoniskie un interjera dizaina risinājumi dažādām LOTR vietām... it īpaši Edorasas skices, kā jau par zirgu tēmu... vismaz no Extended DVD komplekta vāciņa varēju nospiegot un pārskicēt Teodena krēsla skici... vairāk nesanāca. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu

2 Lapas V   1 2 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 08.06.2025 22:13