![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Kur esi?
Jauku dienu, lai kur arī nebūtu! Andromeda |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Arbūzs! Nezinu kur esmu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Esmu Latvijā un nedomāju arī nekur taisīties projām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Man pagaidām ir arbūzs. Esmu uz planētas ar nosaukumu "Pēdējā finiša taisne ViA". Zinu tikai to, ka pēc vasaras vēlos ceļot un doties Camino de Santiago un iespējams meklēju kompanjonu šim piedzīvojumam.
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 09.03.2013 13:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Esmu Latvijā un īstermiņā tā arī paliks. Ilgtermiņā arbūzs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Esmu Latvijā, mīlu Latgali un prom netaisos!
We must improve the place we live in, instead of searching for the place improved by others! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Man vajadzēja opciju - šobrīd esmu - brīvdienās, bet mēneša beigās jau atkal laižos prom.
Jāsaka gan, ka nemeklēju places improved by others, rather meklēju pati sevi, pētu cilvēkus, uzkrāju iespaidus, mācos, augu, lai, kad pienāks īstais laiks, varu atgriesties Latvijā uz dzīvi jau vairāk saprotošs un mazliet pasauli apostijis susļiks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
jup, esu, bet man patīk ceļot. tipiski, ne?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Lokācija mainas ik pa laikam, uz šīs distopiskās, marksistiskās planēteles nekas nav konstants.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 17:53 |