![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav. Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas. Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Ai, bet tie gājieni bija forši. Vērot kā daba mainās gada laikā, norūdīt garu un gribas spēku, katru darba dienu soļojot uz skolu un atpakaļ, neatkarīgi no tā, vai lietus snieg, sniegs līst, vai vēl kas notiek... =D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Sveicieni Ziemīšos! Vai arī mazliet novēloti - ziemas saulgriežos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ko labu darāt? Mēs uzcepām kūku ar ogām un klausāmies 3 tenorus. Tos, slavenos. Viņi spēj paņemt sirdi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Šodien jau sāku taisīt kaut ko no ēdamā - uztaisīju 2 veidu salātus.
Rīt pie mammas uz laukiem - bet nesatraucaties, mēs praktiski viena mājsaimniecība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pati kūku necepu, nopirku torti Umka un ēdu jau trešo dienu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Mums ir kāpostu tīteņi. Vēl 3 dienām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ja taisa, tad taisa.
Kūciņa bija no Dobeles ātrās kūkas maisījuma, un ogas no saldētavas. Viens, divi - gatavs. Garrršīgi. Ir labi, ja ir, kur aizbraukt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet sola pamatīgu sniegu! Cerams, ka neiesnigsiet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Man te laukā šobrīd līst, tā kā šonakt putenis nedraud! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) +2 grādi!
Ņamm, kāpostu tīteņi, es arī sataisu vairāk un salieku saldētavā pusfabrikātus! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tā vairāk uz valsts vidu, man pie loga rāda -2. Un sola sniegu. Dators ik pa laikam saka, ka snieg, tad, ka tūlīt beigs snigt, tad, ka snieg, tad, ka plūdi. Vārdu sakot, viņam ir sarežģīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet īstenībā vēl nesnieg, un mūsu galā plūdu nav.
Es piesautēju pilnu pīli, un tad ar visu glabāju ledusskapī, līdz apēdas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es savējos parasti apcepu uz pannas, un tad traukā, kur saldā krējuma + tomātu mērces + piena + krējuma mērce, un 40 min cepeškrāsnī. Tad tāda forša mērcīte sanāk klāt. Bet citreiz arī vienkārši sautēju uz pannas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Sakārdinājos, būs jāuztaisa atkal (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man patīk windfinder.com - diezgan tuvu patiesībai. Lai gan tur pārsliņas bija uzzīmētas Liepājā, vajadzēja lietus lāsītēm būt pie +2 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas, kas man te uztraukumus rāda, ir kaut kāds, ko Cortana automātiski piedāvā. Pat nezinu, kas tieši. Kaut kas no msn.
Man tīri labi patīk Norvēģu meteo dienests: https://www.yr.no/en Vismaz šobrīd viņu teiktais atbilst patiesībai. Apskatījos Tavu ieteikto. Ar to vēl jāsaprot, kā uzstādīt to, ko gribi tur redzēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Jauka vietne, jāsaka. Vizualizēta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Sveicieni ziemsvētkos
Vakardien tapa siļķe kažokā. Un ne gluži kā "ну и где эта селедка шляется? шуба уже здесь" (IMG:https://i.pinimg.com/736x/c2/9d/eb/c29deb0b8bf0870d513b33d5b6f0916c--funny-animal-pictures-funny-animals.jpg) Šo rakstu rediģēja Aiva: 24.12.2021 10:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Ļoti sniegains sveiciens Ziemassvētkos no manas dzīvesvietas.
Vakar mans lineāls rādīja, ka kopumā, kopš pēdējā atkušņa, piesniguši 28 cm, šodien tas jau pilnībā pazudis zem sniega. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tev sveiciens pretī!
Mums tik daudz nav, bet jātīra gan bija daudz. Jārok. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es aizvakar notīrīju sniegu, tad pa nakti un dienu sasniga tā, ka izskatījās, ka es vispār neko neesmu tīrījusi. Tad es vakarā notīrīju atkal un tad šorīt atkal uzsniga, bet mazāk. Un tad es izlīdu beidzot arī piemājas ielu notīrīt.
Sunim un kaķim vistrakāk, abi mazi, sniegs pāri ausīm un nekur nav kur aiziet kārtīgi čupiņu uztaisīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mums tad, kad Rīgā sniga, uzsniga tikai kādi 2 centimetri sniega, tāpēc vienu reizi tīrīšanai varēja izlaist. Citādi gluži tāpat! Kaimiņu kaķim problēma - sniegs dziļš, ikdienas apgaitu tā kā vajadzētu iet, bet nesanāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/jaa.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es arī dabūju savā lauku krajā sniedziņu patīrīt.
Vakar bija sasniguši kādi... 15 cm, šodien tas pats klāt vai pat vairāk. Bet vislabākais ir lielais vējš, kurš to sniegu sadzen kupenās un velk pāri ceļam. Vismaz ceļš bija druksu labāks - tas, kas bija notīrīts. Pa citiem sanāca drusku pabraukt tā, ka mašīnai vēderu glaudīja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vareni! Tur labas riepas vajag, un augstu mašīnu. Tās, kuras ar vēderu pa zemi velkas, nebūs tās piemērotākās pašlaik. Ar tām var sanākt rakt vairāk nekā gribētos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
the black rainbow, Laimīgu Jauno gadu!
Kur Tavs avatārs? Vai arī tikai es to neredzu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es arī to neredzu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad varbūt avatāra nemaz nav. Man slinkums pieslēgties administratora vadībai, lai to pārbaudītu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 01:21 |