![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Vai tā ir kāda pēdējā laika tendence, ka daudzi sūdzas par pārāk karstiem laikapstākļiem vai, piemēram, par aukstumu? Pie mums jau nemaz tik karsti vai auksti nav.
Jauku vasaru, Andromeda |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Dažās pagājušajās vasarās bija riktīgi karsti. Šovasar ir pieciešami.
Ideāli būtu ap + 22 °C. Tā, lai brīvdienās ir biku siltāk, un darbadienās biku vēsāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Man patīk silta, bet ne karsta vasara. Ar lietainām dienām pa vidu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Jo vairāk lietus, jo labāk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Karsta un saulaina. Latvijā gan man nekad nav šķitis par karstu. Reiz domāju, ka esmu īsts ziemeļnieks, bet izrādās, ka visai labi paciešu karstumu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Visi, kas mani labi pazīst, atzīst, ka man vajadzēja piedzimt kaut kur tālu ziemeļos. Es varu pavadīt pusstundu tādā karstumā, kur vairums cilvēku tikai nedaudz sakarsīs un dabūt karstuma dūrienu. Savukārt aukstumu es izjūtu tiešām reti.
Tādēļ arī īpaši nejūsmoju par karstajām dienām un palieku dārza ēnā, un uz jūru aizeju tikai nopeldēties (tādā ziņā, ļoti noveicies ar māju pie jūras) Lai nenozvirzītos no tēmas - priekš manis perfektais laiks ir viegls vējiņš, saule un mākoņi. Aptuveni +20 līdz +25 grādi. Protams, reizēm jau arī jābūt tam karstumam un es nekurnu, tikai ļoti uzmanos no saules. Kā arī lietum jābūt, nesaprotu kā tas var nepatikt. Lietus ir jauks. (IMG:http://yoursmiles.org/tsmile/rain/t111047.gif) Šo rakstu rediģēja Dženeta: 22.07.2013 15:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Cits variants:
Man patīk vasara. Un žēl, ka tā beidzas. Lai arī kāda tā būtu. Svelmaina, lietaina, gara vai īsa, tā tomēr ir vasara! Es izbaudu laiku un nesūdzos par laikapstākļiem, jo kas gan ir labāks par to lielisko laikapstākļu daudzveidību pie mums Latvijā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Man patīk saulaina vasara! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tā, lai varētu katru dienu maikā staigāt.
Parasti vasaras ir diezgan vēsas, ir pat nācies jakā staigāt un salt, jo bija auksti. Patīk vasara. Gribētos, lai cauru gadu būtu vasara. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
mērena- es gribu karstumu, bet man vaig arī lietainās dienas iedvesmai. reizēm vnk vajag atpūtu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Atkarīgs, kur esmu un ko daru.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 13:55 |