![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Sveiki!
Pasākums Kad - 3. novembrī Kur - Pie Saurona Acs (origo pulkstenis) Cikos - plkst. 12:00 Būs svinīgā arbūza ēšana un turpinājums siltākās telpās (Ala vai tējas namiņš) Piesakies nācējos šeit ! Jaukāko vēlot, Andromeda Šo rakstu rediģēja Andromeda: 23.10.2013 00:32 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Mani sameklēja caur dr.lv (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nācās pacīnīties, kamēr atguvu paroli, paldies Rovielai!
Ja 3.nov, tad laikam tikai pēcpusdiena tieku uz Alu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Pasākums ir izbļaustīts arī Twitterī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) *papliķē sev pa plecu*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Tvitterī pametu tālāk. (patrāpījaās pa roku galam)
Feisbukā it kā pateicu, ka būšu... Pati nezinu... ja būs laiks- izraušos uz pāris stundām |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Ārprāc, pieteikušies tik daudz cilvēku, ka man bail pat nāk. Sajūta tāda it kā es dotos uz kādu no pirmajiem tusiem, jo pazīstu tikai pāris cilvēkus. Viennozīmīgi tas būs jautri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
*stipri cer, ka šis nebūs pēdējais KBKN tuss* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.04 Reģis 2008 ![]() |
būšu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Muhaha. Mums ar Josee ir padomā pārsteigums. Vai kaut kas uz to pusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Neko sev. Es domāju, ka ieradīšos uz mazu pasēdēšanu ar sešiem cilvēkiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Pacietīsimies līdz tradicionālajam pēdējā brīža " diemžēl es netieku" vilnim.
Šo rakstu rediģēja Overlord: 24.10.2013 10:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Facebook kā nācēji atķeksējušies jau 29 cilvēki. un 34 saka, ka varbūt būs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.05 Kur: Sur la route ![]() |
Es pavisam varbūt, tālu jābrauc, bet 10. dzinšindiena...bet tālu jābrauc!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Jābūt un būšu ! Lai gan jaunos biedrus nepazīstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Man drusku novirinajas zoklis jau no cipara 29. Lielu arbuuzu vajadzes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Vairāk par vienu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Svētie makaroni..Pat nebūdamam purnu grāmatā, tās kurbijkurnes vecum vecās bildes ir kaut kas...unikāls!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.04 Kur: «Голая пионерка» ![]() |
Šo nelaidīšu garām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
eyedam ir informēts. Vai būs, to gan es nezinu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Atķeksējos pie varbūt būšu, tā kā man parasti ar kaut ko noteikti izplānotu mēdz noiet greizi.
Pat ja būšu, tad es laikam izvēlētos Alu, jaunā vieta vēl nav iesvētīta, mēneša alus nav iedzerts... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 20:15 |