![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
Ja izkristalizēsies laiks, Eiše visdrīzāk piekāps. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Adē komplektācijā ar Shadowstalkeru arī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Džūna pēc pieciem! Ja kādam kādas neskaidrības iepriekš,lai zvana man! Es domaju,ka sākotnēji visi nolasās kādā no tējas namiņiem
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Game Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 Kur: Sansāra ![]() |
Būšu, nezinu gan vai tieši uz 16:00, bet man liekas, ka man vēl ir kaut kuir saglabājies Saurija telefons.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Tā kā ir izskanējusi doma, ka IC mīta āfterpārtijs notikšot Alā, tad pastāv ideja, ka abi mīti "saplūdīs" kopā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Un, ja tā patiesi notiks, tad es labprāt aplūkotu, kā jūsu sejas šo gadu laikā ir mainījušās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
jā, jā, es ar' kaut kur tur pa vidu iemaisīšos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Feini forši baigi labi.he
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Lūdzu precizēt kurš no tējas namiņiem un kurā vietā visi tiekamies tajos 16:00?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ierosinu tikties ap 16.00 pie Laimas plkst un pēcāk doties uz tuvāko Tējas namiņu! Bet var doties turp jau ātrāk,ja nu gadienā kādam ir brīvāks laiks
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Būšu uz 30-40 minūtēm. Ilgāk nevaru, bet redzēt mani dabūsiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Dženeta: 10.11.2012 13:19 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
kā te ir ar atsauksmju pavedieniem?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Būs, būs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pati nevaru izveidot, jo tā īsti nezinu, kas bija.
Šo rakstu rediģēja Dženeta: 11.11.2012 10:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 17:50 |