![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tātad!
Šī spēlīte, kur katrs rakstītājs bano iepriekšējo, norādot iemeslus, kāpēc tas būtu jādara, bija pati populārākā 2009.gadā, un, tā kā tā bija arī visai jautra, es pēc Mattiasa bikstījiena nolēmu to atdzīvināt. Man nav iepriekšējā rakstītāja ko banot, tāpēc es uzrakstīšu piemēru. Banoju par to, ka nikā ir trīs "a" burti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Bans Gotiņam, jo pārāk daudz ko sadomājas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Izbanota par nesmuku izrunāšanos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Bans par 282. rakstu, es to ciparu gribēju sev.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Bans par raustīgu avataru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Banoju Beppo, lai viņa vairs nesēž pie datora un iet saņemt lielu mīļuma devu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans par norādīšanu, ko man darīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Bans, jo Pūķ padoms ir zelta vērts. ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Bans par mana pūķa aizvilināšanu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Bans Ragastei, jo ļāva aizvilināt savu pūķi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Bans Vingrotājai... ātri, ātri, kamēr vēl viņa šīs savas jaunās moda tiesības nav izmantojusi pret mani.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Bans Josephine, jo prasās JV viņas posts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Bans Pūķēnam, jo viņa nemaz JV nespēlē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans Josee, jo viņa neņem vērā lasītāja vēlmes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans par citu lomu spēļu lasīšanu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans Beppo par izlikšanos, ka viņai JV nemētājās viens nepiesiets meses zēna tēls..
Starpcitu, es neesmu atraunājusi, ka viņa tur nav, tāpēc, ja ir interese.. you know where to find the ship. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Bans Josee par susļikošanos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Bans Saurijam, par braukšanu virs saulrieta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Bans Andromedai par mēdīšanos ar zilu mēli.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans Gotiņtēvam, ka viņa paraksts izmežģīja man mēli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans Ungārijas ragastei par garo ģīmīti parakstā un lekājošo pūci, kas kopumā rada haotisku noskaņu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 00:06 |