Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Jūras vilinājums, [PZP]
josephine
iesūtīt 02.10.2006 13:52
Raksts #1

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.07.06
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Man jau kādu ilgāku laiku prātā ir viena lomu spēle, bet nupat, šķiet, ir tas brīdis, kad šī ideja varētu tapt par kaut ko vairāk kā tikai ideju.

Tātad, par ko vispār šeit būs runa... lielos vilcienos [un mazos tramvajos] ideja ir sekojoša: Darbības vieta -Karību jūra, darbības laiks nu... Age of sail... tb pirātisma zelta laiki Karību jūrā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Jūs [kas gribēs pieteikties] būsiet jūrnieki, kas, kaut kādu iemeslu dēļ, būsiet nokļuvuši St. Kitts tavernā, no kurienes tad arī notiks visa tālākā darbība. Neko vairāk par sižeta līniju nestāstot, pateikšu vien to, ka jūsu kvests būs... pavisam nojaušams - jums jāatrod apslēpti pirātu dārgumi. izklausās pietiekami vilinoši? Stay tuned!

Gribu, lai šī lomu spēle būtu nopietna, nu tāda, bez kaut kādiem gļukiem, kas rodas nesekojot līdzi ATD un pašas spēles notikumiem. Tādi ļaudis, kas zin, ka ir pa slinku, lai regulāri sekotu līdzi notiekošajam, var arī nemaz nepieteikties.

Pieteikšanās ar privātās ziņas palīdzību, pēc manas apstiprināšanas varēsiet tēla aprakstus iemest šeit..., bet, nu jā, kam tad tur jābūt...

1. Tēla vārds un uzvārds
2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde]
3. Vecums
4. It kā jau dzimums arī... tikai lūgums neaizrauties ar sievietēm-ubervaronēm, jo jāatcerās, ka tajā laikā vēljoprojām valda uzskats, ka sievietes uz kuģa ness nelaimi [tā bišku diskriminējoši sanāk, bet neķer ļaunā]. Protams, var jau arī mēģināt izlikties par veci, bet vienalga būs jāņem vērā, ka sieviete gluži visu izdarīt nespēj... nu padomājiet reāli... viss acction-s notiks uz burukuģa.

Patiesībā diezgan nopietni skatīšos uz visiem apstākļiem un mēģināšu izdarīt tā, ka viss notiek tā, kā reāli dzīvē notiktu. Visas varoņu darbības tiks izvērtētas un attiecīgi arī piemērota apkārtējās vides reakcija uz konkrēto darbību. Tāpēc, lai visu padarītu vēl interesantāku [ne tikai jums, bet arī man. Biški gribās patēlot Dievu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] tad pie tēlu raksturojuma jums vēl būs jāuzraksta skilu vērtējums. Pag, kš`! Mēģināšu tūliņ to visu tā saprotamāk izskaidrot. Būs septiņas kategorijas [leadership, combat, sailing, cannons-accuracy, repair, commerce un luck]. Jums sākumā būs desmit punkti, kurus tad jūs pēc brīvas izvēles varēsiet sakārtot pa tām septiņām kategorijām. Var arī vienā kategorijā salikt visus desmit... nu man jau vienalga... es tikai attiecīgās situācijās ņemšu vērā šīs jūsu prasmes. Tātad katras kategorijas paskaidrojums sīkāk:

leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini
combat - cīņas prasmes
sailing - navigācijas prasmes
cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem
repair - māk kaut ko salabot
commerce - labi bīda darījumus
luck - vnk muļķa veiksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas
cook - māk gatavot ēst

Tātad jums prātīgi jāizdomā, kuras no šīm spējām un cik lielā mērā jūsu varonim piemitīs [no loģikas jo lielāku skaitli pie konkrētās kategorijas pierakstīsiet, jo labāk jums tajā jomā veiksies... bet atceraties, ka no sākuma jums ir tikai desmit punkti, ko izdalīt pa kategorijām]. Uh, es tiešām ceru, ka izteicos pietiekami skaidri, ja ne, piedodiet, bet es skaidrāk izteikties nevarēju. Ā, btw, laika gaitā, tos punktus varēs sakrāt vairāk, gūstot pieredzi. Pieredzi protams varēs gūt kaut ko specifisku darot, iemācoties utt. Tad tad es jums arī ATD pateikšu, piem., "apsveicu, tu esi papildus ieguvis vienu combat punktu!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ā, un, nu jā, īstenībā jau jūs varat arī palūgt, lai kāds jums kko iemāca...

Kas vēl tāds? Nu jā pieteikties un atteikties no spēles VAR DA JEBKURĀ BRĪDĪ... gan jau ka es izdomāšu kādu viltīgu veidu, kā ātrāk vai vēlāk jūs uzdabūt vai nodabūt no tā kuģa.
Par pašu spēles gaitu tagad neko neteikšu, lai būtu interesanti. Nu jā, viss kas jums tagad ir jāzin ir tas, ka jūs tagad atrodaties St. Kitts tavernā [krogā].
Ā, un priekš tiem, kas nezin, kas ir St. Kitts un tiem, kam vispār Karību jūra tāds svešāks dīķis šeku reku būs divas kartes..., kas arī stipri noderēs spēles gaitā... lai jūs zinātu, kur jūs atrodaties un vai gadījumā neesat ieseilojuši auzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

viena karte

otra karte

Kad sāksies pats geims pateikt nevaru, tas atkarīgs no jūsu ieinteresētības. Ceru uz jūsu atsaucību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Tad te vēlreiz viss, kas ir vajadzīgs privātajā ziņā pie pieteikšanās -

1. Tēla vārds un uzvārds:
2. Tēla izskats:
3. Vecums:
4. dzimums:
leadership -
combat -
sailing -
cannons -
repair -
commerce -
luck -
medicine -
cook -

Šo rakstu rediģēja Josephine...: 02.10.2006 14:10
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
40 Lapas V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (640 - 659)
josephine
iesūtīt 19.07.2012 21:06
Raksts #641

Susļiks

Kā vilku piemin, tā vilks klāt! Literally!

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 19.07.2012 21:08
Raksts #642

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Tā iznāk.
Jūs atdzīvināt spēli, kur es biju stūrmanis vai ne?
Es labprāt spēlētu, ja es varētu izlasīt vēlreiz visu pavedienu un atcerēties, kas man bija jādara (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 19.07.2012 21:11
Raksts #643

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

CITĀTS(mr Bl@ck @ 19.07.2012 22:08) *
Tā iznāk.
Es labprāt spēlētu, ja es varētu izlasīt vēlreiz visu pavedienu un atcerēties, kas man bija jādara (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Nu redz, lieta atrisināta. Nebūs man kuģa navigācija jāstūķē galvā. Vismaz pagaidām. ^^

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 19.07.2012 21:11
Raksts #644

Susļiks

CITĀTS(mr Bl@ck @ 19.07.2012 22:08) *
Tā iznāk.

Bet nu tas būs atkal tā nopietnāk un uz ilgāku laiku tad, citādāk nav nemaz vērts kustināt.
Un tici man, jāpārlasa ir visiem, es piemēram neatceros ko mans npc Mortons Kapteinim tajā sasodītajā sainī ievīkstīja līdzi.. jādomā ka tas pats karogs vien bija, a ja nu tomēr vēl kaut kas..? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 19.07.2012 21:16
Raksts #645

Josephine, ticiman es spēlēju nopietni, man tagad treniņs ir posti labāki būs un tēls arī būs labāk aapspēlēts, precīzāk ar laikam.
Es atceros, ka man bija kartes ceturtdaļa un Karogs arī.
Starp citu atsūti man lūdzu spēles linku uz PZ ja vari?

Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 19.07.2012 21:19

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 19.07.2012 21:21
Raksts #646

Susļiks

Jau darīts.. (skat. parakstu)

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 19.07.2012 21:26
Raksts #647

Tādā gadījumā Helmsman Jack Face is reporting for duty! Ma'm!

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 19.07.2012 21:34
Raksts #648

Susļiks

Prieks dzirdēt! ^^
Nu tā, tagad gan gulēt jāiet, rīt atkal naktī jāceļas, bet saviem jūrniekiem, ja ir duka, laiks un gribēšana, var palasīties atpakaļ, dažā labā vietā vispār labs humors, sasmējos par dažiem labiem Reika komentāriem.
ATD arī ir pārbāzts ar materiālu, ja vien vēl linki darbojas un tā.. kas droši vien ir maz ticams, bet, oh, well..
Ja pareizi nojaušu, tad Kanonera spēkos ir šos pavedienus atkal uztaisīt darboties spējīgus un tad jau tālākas diskusijas droši vien tiks pārceltas atpakaļ uz ATD.
Ar Kapteini gan vajadzēs vēl parunāt, man vajadzēs ciešāku sadarbību, citādāk atkal viss uzbuksēs kādam rifam virsū, bet to rīt, man salīdzinoši īsā dien - tikai Malta un atpakaļ, tā ka pie kartēm un kuģošanas plāniem varēšu tikt jau ap kādiem trijiem/pusčetriem pēc Latvijas laika.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 20.07.2012 12:11
Raksts #649

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Vakardien aizsēdējos pie lasīšanas (šodien acis galīgi negrib vairs rādīt). Secinājums - manas LS prasmes tad bija (man iepatikās šis teiciens) "bērnu autiņos", tāpēc apsolos, ka Pelēcis būs daudz, pirmkārt, dzīvāks. Otrkārt centīsies būt aktīvāks, kā nekā īru asinis. Treškārt būs prasmīgāks uz kuģa. Kā arī nerakstīs aprakstus par vidi, kuri viņam nav zināmi, ja GM tos vēl nav atspēlējis. Noteikti centīsies aktīvāk runāties un iesaistīties dēkās.

Bez tam, cenšos atsaukt atmiņā vispār, kāda bija pamatdoma par tēlu kopumā...Melnais caurums būs iesūcis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 20.07.2012 16:11
Raksts #650

Susļiks

Labdien, dārgie piedzīvojumu meklētāji!

Nu jau tas ir oficiāli - Jūras Vilinājums atkal paceļ enkuru!

Kā jau teicu, varbūt, ka esmu palicis dumjš, varbūt apņēmīgāks, bet te nu mēs esam. Galvenokārt, pateicoties lielajai spēlētāju atsaucībai un ieinteresētībai, jo ja pamatsastāvs, t.i., lielie vaļi, nebūtu ieinteresēti turpināt ķimerēties ap šo nu jau aizvēsturisko lomu spēli, tad es jau nu tur varētu izstiepties un sarauties, tāpat nekas nenotiktu. Tāpēc, lielais, uz skapja liekamais paldies visiem par vēl nerimstošo ieinteresētību.

Un tad pie organizatoriskajām lietām.

Šodien vēl palasīšos pati, mēģināšu sakopot domas, cik tas attiecās uz tādām globālākām spēles norises lietām, tikmēr, manuprāt, nav nekādu problēmu visiem doties uz misi.

Vēl, jau Port Rojālā, šķiet tāpat būs jāuzkavējas, kamēr visi saprot, kas notiek un, lai paķertu līdzi vienu vai divus jaunos putnus.
Un, es noprecizēšu vēl detaļas, bet pieļauju, ka kaut kas mums vēl nav, iekrāmēts, izkrāmēts, pārdots no tā kas krājumos. Bet kā jau teicu, šovakaru veltīšu detaļu precizēšanai.

Pagaidām...
Reiks, šķiet vēl ir uz kuģa un var sākt bīdīties uz Veco Baznīcu.
Kapteinis ar Džonu uz to pusi jau bīdās, iemetīšu baznīcas aprakstu, varēs iet iekšā un gaidīt pārējos.
Džeks, šķiet, arī vēl ir uz kuģa, arī drīkst sākt bīdīties uz misi.
Raiens arī vēl ir uz kuģa, man te papīros rakstīts, ka esot kaut kādas runas ar Ērniju par veicamajiem iepirkumiem un kaut kāds esošais saraksts jāpieminot, pārbaudīšu, kas tas par joku un došu tev ziņu, bet tikām, droši, uz baznīcu.. iepirkumus varēs veikt arī vēlāk vai nākamajā dienā, mums vēl nav nekāds uguns pakulās, ka būtu no Port Rojalas jābēg prom, so take it easy.
Džespers ir krogā pie Zītko, arī var droši bīdīties uz baznīcas pusi.

Pārējiem vēl es izsūtīšu pz, apvaicāšaos kas un kā.
Kāds zina, kā un vai ir iespējams Aivu dabūt rokā? It kā negribās šito labo bocmaņa tēlu ar kaut kur nozūmēt.

Bet vispār.. uz pirmo otro skaitīties, lūdzu..
Tātad, Džeks Feiss has reported for duty. Tik daudz kā aye, aye, derēs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Tas pats atiecās uz jaunajiem, kas grib pievienoties.. pa priekš dariet sevi zināmu šeit un tad arī precizēsim par anketām, ja rodas kādi jautājumi.

Šo rakstu rediģēja josephine: 20.07.2012 16:14

+Citēt rakstu
Dženeta
iesūtīt 20.07.2012 16:17
Raksts #651

Bēg no sera Kedogena
Grupas ikona

Grupa: Modi
Pievienojās: 29.04.12
Kur: Dažas pēdas aiz horizonta
Drosminiece

CITĀTS(josephine @ 20.07.2012 17:11) *
Tas pats atiecās uz jaunajiem, kas grib pievienoties.. pa priekš dariet sevi zināmu šeit un tad arī precizēsim par anketām, ja rodas kādi jautājumi.

Es labprāt pievienotos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 20.07.2012 16:21
Raksts #652

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis

Kapteinis Van Burens ir gatavs turpināt.

josephine - Aiva nupat pirms pāris stundām bija forumam pieslēdzies, tā ka droši var sūtīt PZ.

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 20.07.2012 16:25
Raksts #653

Susļiks

Ja rodas kādi konkrēti jautājumi - droši var rakstīt uz PZ vai šeit. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 20.07.2012 16:37
Raksts #654

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Raiens ir gatavs mesties atpakaļ piedzīvojumos.

Par runām, jā tā es arī sapratu, pārlasot. Ērnijam vajadzēja palīdzēt sataisīt sarakstu. Bet Ērnijs vairs nav, jeb ir?

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 20.07.2012 16:42
Raksts #655

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Centīšos pa šo nedēļas nogali "pārlādēt atmiņu", jo man nav pat nojēgas par to kā manu tēlu sauc. Tāpat liela palīdzība no māsām būs vajadzīga jungam, jo maz ticams, ka man izdosies viņu pārliecināt izlasīt visu geimu. (jaunatne un lasīšana diemžēl ir smagi uz jūs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) )

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 20.07.2012 16:44
Raksts #656

Susļiks

CITĀTS(Andromeda @ 20.07.2012 17:37) *
Bet Ērnijs vairs nav, jeb ir?

Nezinu, ja ne kā citādi tad Ērniju mēs atstājam kā npc.
Bet es tagad ķeros uzsūtīt PZ visām savām jautājuma zīmēm.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 20.07.2012 16:46
Raksts #657

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

CITĀTS(Piligrims @ 20.07.2012 17:42) *
Centīšos pa šo nedēļas nogali "pārlādēt atmiņu", jo man nav pat nojēgas par to kā manu tēlu sauc. Tāpat liela palīdzība no māsām būs vajadzīga jungam, jo maz ticams, ka man izdosies viņu pārliecināt izlasīt visu geimu. (jaunatne un lasīšana diemžēl ir smagi uz jūs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) )

Palīdzēsim, palīdzēsim. Citādi sīkaliņa viens diez vai tiks galā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pirate.gif)

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 20.07.2012 16:47
Raksts #658

Susļiks

CITĀTS(Piligrims @ 20.07.2012 17:42) *
Tāpat liela palīdzība no māsām būs vajadzīga jungam, jo maz ticams, ka man izdosies viņu pārliecināt izlasīt visu geimu.

Lai viņš vismaz atnāk te izteikt vēlmi piedalīties, ja tāda ir, tad jau es ar viņu aprunāšos. ^^ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 20.07.2012 17:42
Raksts #659

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks

Arī gribētu piedalīties!

+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 20.07.2012 17:47
Raksts #660

Šņācmēles tulks

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs

Ok, cītģi lasīšu un ziņošu, ak padevīgi esum vēl tepataš, kaopteiņa kungs, gatavs svilpt visus uz klāja!

+Citēt rakstu

40 Lapas V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 20.06.2025 15:36