![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 22.01.05 ![]() |
Cik ilgi pastāvēs Cūkkārpa???
Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 04.06.2005 17:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Kaut kā sliecos domāt, ka līdz ar harija un Voldemorta cīņu Cūkkārpa aizies bojā, kaut gan iespējams, ka viņu atkal no jauna uzbūvēs, tomēr tā vairs nebūs tā cūkkārpa
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Man jau liekas, ka varētu būt vēl 100-500 gadus, Jo tie kas dibināja cūkkārpu nebija man tā liekās vēl piedzimuši. Bet, kas yto lai zin
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Esmu paarliecinaata ka muuzhiigi vai arii tik ilgi liidz pastaavees magjija un burvji (t.i. - ljoti, ljoti ilgi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
skola paliks muzigi..ne jau Harijs vien ir vienigais burvis ar kura aiziesanu skola pastavees...ta ir fantaziju pasaule, kuraa viss ir iespejams
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Es jau domāju, ka skola paliks vēl ļoti ilgi - kamēr vien burvji gribēs mācīties, bet ir iespējams, ka izšķirošajā cīņā starp Voldemortu un Hariju, skola tiks nopostīta...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Riiga:) ![]() |
manupraat, muuziigi, jo taa ir burvju skola un ir aizsargaata ar visaadaam burvestiibaam...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man liekas ka veel vismaz kaadus 100 200 gadus kameer uz pasaules buus burvji ko maaciit tikmeer arii cuukkaarpa pastaavees! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
nu, cereesim , ka peec shiem nesenajiem atadiijumiem burvju pasaulee, taa veel buus speejiiga uz pastaveeshanu, lai gan ko var zinaat...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
domaaju ka muuzziigi..Ja vien buus ko maaciit buus arii skola (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Muuzhiigi... Cik vien ildi pastaavees magjijas pilni beerni kurus vajag izskolot....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.03.05 Kur: ormaņu iela ![]() |
Man liekas, ka tā ir viena no pirmajām burvju skolām. Taka notiekti jau ļoti, ļoti ilgi. Varbūt vienlaikus ar pirmajām vientiešu skolām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Tā pastāvēs vēl gadu tūkstošiem.(Protams ja Harijs uzvarēs un Vodemorts mirs)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.04.05 ![]() |
Vienmēr kamēr būs kāds kurš mācās un kāds kurš vada. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es domaaju ka Cuukkarpas Raganiibas un Burvestiibu arodoskolu pasteevees muuziigi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Cūkkārpa noteikti pastāvēs vēl ilgi. Tā ir nepieciešama, lai apmācītu mazos burvjus un raganas.
Un pēdējā cīņā tā noteikti būs nepieciešama kā slēptuve, jo kā hhagrids minēja 1.gadā, ka Cūkkārpa ir drošākā vieta pasaulē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
nevaru izšķirties starp
1.) mūžīgi mūžos. Kad Harijs aizies bojā tur strādās Hermione un Rons un ```` ```` ```` [tas būtu vienkārši banāli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ] 2.)Skola ies bojā līdz ar HP&TM fight. [bet arī tas būtu banāli. tāpat burvji uzcels jaunu skolu tajā apkaimē. :/] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
vai nu neilgi vai ari muzigi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Drošvien jau mūžīgi, taču man patika dramatiskais teikums, ka skola aizies bojā pēc ciņas starp Hariju un Voldemortu, izvēlējos to! Ko var zināt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.10 Kur: Pagrabā, starp zirnekļu tīkliem un veciem kamoliem, starp pieneņu pūkām un zaļiem zaķīšiem. ![]() |
Nobalsoju par Harija cīņu ar Voldemortu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Pievienojās: 13.08.10 ![]() |
Cūkkārpa ir liela, brīnumaina un varena skola, tāpēc uzskatu, ka Cūkkārpa vienkārši nevar pārstāt eksistēt, tātad Cūkkārpa būs mūžiga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 14:23 |