![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Pamostoties tu paveries ārā pa logu un ieraugi klasisku savas planētas ainu. Sev blakus spektrofonā tu ieraugi ka ir pienākusi jauna ziņa. Kad vakar gāji gulēt tās vēl tur nebija. Tu piespied pogu un aparāts sāk skaļi balsī atskaņot šādu ziņu: " Sveiks. Tu varbūt jau esi aizmirsis, taču tu atstāji savas koordinātes mūsu KMID Kosmisko Mūllāpu Izskaušanas Dienesta automātiskajā robotbildētājā. Bet tā kā KMID ir ļoti slepena iestāde mēs diemžēl lielāko daļu tavu datu iznīcinājām... ...Ir pienācis laiks izpildīt savu pienākumu un stāties pretī Ļaunumam. Dodies uz starpplanētu kosmiskā aeroporta platformu 9 un 0.0034 sagaidi reisu 42. kas tevi aizvedīs taisnā ceļā uz Dandarīnu. Uz Dandarīnas tev jāatrod Lūks no laukiem, kas vedīs tevi tālākajā cīņā. pēc šī paziņojuma noklausīšanās lai saglabātu pilnīgu slepenību paņem šo spektrofonu iebāz blenderī uzgāz virsū labi daudz biezpiena un nospied iedarbināšanas pogu. Ziņojuma beigas"
Tik tikko noklausījies ziņojumu tu attopies ka tik tiešām biji pieteicies KMID. Tu paņem spektrofonu un iebāz blenderī. Nu ko laiks pastrādāt, tu iedomājies. saliec koferī mantas (noteikti uzrakstat ko jūs ņemat līdzi, čemodāns nav bezizmēra līdzi var ņemt līdz 10 lietām, un līdzi nepaņemtas lietas nedrīkstēs izmantot. (būtu smieklīgi taču pēkšņi spēles beigās atklāt ka tu visu laiku vadāji apkārt kamieli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) tā kā izvēlies prātīgi ko ņemsi līdz, jo noderēt var visneiedojamākās lietas)Un tagad laiks doties ceļā, tu iesēdies savā personiskajā mazlitrāžas kosmosmobīlī un dodies uz starpplanētu kosmisko aeroportu. nu ko laiks atrast platformu 9 un 0.0034. diez kur tā varētu būt... Šo rakstu rediģēja Mitrene: 01.11.2008 15:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Tarkans skeptiski noskatījās uz kārtējās ļurkas porcijas kārotājiem. Tad, lai akcentētu sava sakāmā nozīmību, uz brīdi piecēlās no krēsla kājās un uzrunāja Gvendolinu, Džeromu un Kādu:
Es nekad nebiju domājis ka to teikšu. Par spīti tam, ka baļļuks izdevās vienreizējs un mēs pielējāmies līdz komai, es tomēr ieteiktu 2x pārdomāt pirms nākošās porcijas. Es gandrīz vai aizmirsu visu, ko zināju, tai skaitā - kas es īsti esmu. Bail iedomāties, kas notiktu, ja es sadomātu to atkārtot. Nē, nē un vēlreiz nē. Paldies par uzmanību! - un viņš apsēdās savā vietā, ieņemdams teicamnieka cienīgu `kārtīgi sēdošs cilvēks` © pozu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Ak, Tarkan. Es saprotu, kā tu jūties. Patiesībā Gvena neko nesaprata, bet ne jau tas te ir svarīgi.
Varbūt arī bija, bet Gvena to nezināja, vai arī nesaprata. Noteikti ir grūti aptvert, ka kaut kas tāds notiek, bet... Vai šīs vienas reizes ir jāatsakās no turpmākās dzīves? Viņa brīdi apdomājās. Nu labi, ne dzīves, bet... no pārējiem baļļukiem? Eh, no manis nekāds mierinātājs nesanāk. Viņa nosmēja, bet veltīja Tarkanam līdzjūtīgu skatienu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
- Var piedalīties nedzerot. - Džeroms dziļdomīgi teica Tarkanam. - Ja ir kāds kas tam tiešām tic, tad ir win win situācija. Vienam jautri bez ļurkas, pārējiem vairāk paliek! - viņš nodomāja līdzjūtīgi skatoties uz Tarkanu.
- Un vēl pie tam neviens tā īsti nepamanīja baltās kastes pēkšņo satura maiņu - no tukšas uz pilnu. - |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
No baļļukiem es nedomāju atsacīties, - Tarkans pasmaidīja, - No ļurkas, un jo īpaši pangalaktiskā, gan.
Apklusis viņš nervozi paknosījās uz krēsla. Gan tas, ka Satīna plānoja teikt ko megasvarīgu, gan arī tas, ka paša galvā bija neviennozīmīga attieksme pret ballēšanos un ļurku Tarkanu mulsināja, un viņš visnotaļ nervozēja par šo visu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Lupe skatījās, klausījās un domāja.
Hmm, vajadzētu pateikt, ka manuprāt arī ļurkas dzeršanu varētu atlikt, bet vispār jau es laikam neko nevaru pateikt..ko es darīšu, ja man kāds kaut ko jautās? Nekāda laba doma šai sakarā Lupei prātā nenāca, tad nu viņa sēdēja un turpināja cieši skatīties uz visiem telpā esošajiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Satīna pasmaidīja.
Jūsu dzīvnieki ir blakus telpā. tur ir arī jūsu mantas ko jūs neesat paņēmuši. Tur ir arī visādi cilvēki, ko jūs sen neesat redzējuši. piemēram Hadrons, Roxija un citi. tad viņa uz brīdi apklusa. uzlika uz projektora rādīt dažādus fragmentus no KMIDiešu līdzšinējiem notikumiem. kopš īpašās vēstules saņemšanas līdz pat šim brīdim. bildes tika laistas nejaušā secībā. Satīna sāka stāstīt aģentiem viņu patieso misiju. Tātad. Mēs visu laiku šo slēpām no jums jo nezinājām vai jūs esat tam gatavi. taču es pati nesen pārliecinājos ka jūs esat vairāk kā gatavi. Viss līdzšinējais kas ar jums noticis Uz ekrāna parādījās bilde kur aģenti kopā ar zaļo feju virteni lec kankanu Bija tikai apmācības. lai jūs spētu izpildīt jūsu galējo un svarīgo misiju. mēs paļaujamies uz jums. jūs esat vienīgie visā universā kas mūs var glābt. parādījās bilde no zaļo feju striptīz konkursa kurā piedalījās arī Satīna Lai gan es arī varētu glābt visumu tomēr es negribu. tas ir jādara jums. bilde kur visi aģenti ir pārdzērušies pangalaktisko Jums ir jāuzrīko universā lielākais un jautrākais un ļurkainākais baļļuks. un jāpanāk ka mūllāpi pārdzeras un mirst no organisma pārtoksicizēšanās ar alkoholu. tas ir vienīgais veids kā mūllāpus pieveikt. citādāk viņi nemirst. jums tiks piešķirtas neierobežotas finanses no KMID vadības. taču ja jums šī misija neizdosies, tad visums ies bojā. Satīna paskatījās uz aģentiem. Sapratāt? viss skaidrs? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Gvena iepletusi muti lūkojās uz Satīnu. Viņa brīdi klusēja. Tad jautāja: Tas ir mūsu uzdevums?
Viņa atkal apklusa, tad iesaucās: Baļļuks! Daudz finanšu!!!! Jes! Mēs viņus saliksim, ka viņi pat nepaspēs ieraudzīt, ko ir iedzēruši! Mēs jau sen bijām gatavi! Wohoo! Gvendolina, esot sajūsmā, aizmetās uz blakus telpu un aiz sajūsmas, nepamanīja, ka nogāzās aiz kādas svešas somas. Viņai aiz prieka bija uznākusi smieklu lēkme, vien domājot par to, cik jautri grasās būt, vārtoties pa grīdu. Nākošajā mirklī pie viņas pieskrēja mazs spalvu kamols, kas sāka laizīt viņas seju. Awwwwww, mans čivavulis! Mums šitā būda jāapgāž kājām gaisā. Viņa teica, vēl guļot uz grīdas. Tikai pēc mirkļa Gvena pamanīja, ka viņas Lemonam kaut kas ir mainījies. Kas pie velna ir tas? Viņa nopētīja savu sunīti, kas nu izskatījās šādi: (IMG:http://i39.photobucket.com/albums/e187/washulis/LS/ChiDreads.jpg) Hei, visai stilīgi! Priekš baļļuka kā tieši laikā. Tu tagad esi līdzīgs Tarkanam Šo rakstu rediģēja washulis: 25.07.2009 16:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Satīnas ierašanās nesa lielus priekus Džeromam. Vārds 'Roxija' aizpidīja viņa ausis un pārējo viņš gandrīz palaida garām. Taču tikai gandrīz.
- Neierobežotas finanses? Lieliski! Tusiņš! ES ESMU STARĀ!!!!!! - Džeroms nedaudz aizrāvās, ar viņam tikko prezentēto ideju. Džerijs ieskrēja otrā telpā un teica Roxannai, - Ak, šis būs lielisks tusiņš! - Džeroma kopumā bija atkal nedaudz apmulsis. Kā jau visu laiku Roxijas klātbūtnē. Un reizē viņš bija pārsteigts, ka tik drīz viņu atkal ieraudzīja. Lūciņš arī priecājās ieraugot Džeromu, viņš pieķērās tam pie kājas un nelaida vaļā. - Piedzirdam mūllāpus! - |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
Kirils pamodās. Mazi akmentiņi uz tirguslaukuma iespieda uz galvas un muguras sarkanus plankumiņus kas nejauki sāpēja. Kirils piecēlās sēdus un apskatījās riņķī. Viņš pamanīja ka viņam ir nozagta kreisā kurpe un ir parādījies riepas nospiedums uz krekla. Kur es esmu? Kas es esmu? Viņš uzstutējās kājās un pavērās apkārt un apstājās pie uzraksta "Viesnīca". Ā jā. Kirils sāka steidzīgi iet Viesnīcas virzienā.
Krustojumā luksafors jau kādas 5 min spīdēja sarkanā krāsā. Kavēties nevar! un viņš pārskrēja pāri ielai, kur otrā pusē viņu sagaidīja cilvēki melnos kreklos. Saņēmis protokolu viņš pamanīja ka pie luksafora bija podziņa. Nolamājies par savu gudrību Kirils ieskrēja Viesnīcā. Pilnīgi baltajā ārtijā (kas bija baltāks par viņa baltajām zeķītēm) viņam nebija ne jausmas kur jāiet. Viņš piegāja pie kāda poartjē -Jūs neesat redzējuši kādus KMIDiešu bariņu? -Atvainojos, neesmu redzējis šeit nekādu bariņu. -Emm. Neesat redzējuši kādu vieglas uzvedības sievieti ar uzkrītoši sarkanu apakšveļu? -Viņa pirms neilga brītiņa iekāpa šajā liftā. Kirils neko neatteicis pieskrēja pie lifta un sāka meklēt podziņu. To bija grūti izšķirt, tāpēc nācās izglaudīt daļu sienas, lai to atrastu. Iekā```` liftā viņš ievēroja ļoti daudzās podziņas, kurām bija grūti izšķirt nosaukumus. Ak jel. Pēc pārdomu brīža Kirils atcerējās Lūku no vīzijas. Viņš sāka pa podziņām skaitīt "Ja karstu tējkannu uzliek uz violeta dīvāna tas tiek apdedzināts!" tāpat kā "Oliņ boliņ džimpiņ rimpiņ". Viņš vienkārši juta spēku, ka tā būtu jādara. Pirmajā reizē pirksts apstājās pie STOP. Tad Kirils sāka no citurienes un pirksts apstājās pie 42. Viņš to nospieda; patiesībā tā ir vienīgā poga un patiesībā nekas tai nebija uzrakstīts. Acīmredzot pilnīgi baltas telpas dod galvā. Lifta durvis aizvērās un izslēdzās gaismas. Apžilbis no iepriekšējā baltuma viņš neko neredzēja izņemot zaļus, krītošus burtiņus, kas tikpat labi varēja būt dēļ acs tīklenes samocīšanas pārāk baltajā gaismā. Pēkšņi viņš dzirdēja kā atveras lifta durvis un gāja skaņas virzienā. Joprojām bija tik tumšs ka Kirils neko neredzēja. Soļi atbalsojās, itkā viņš atrastos garā gaitenī. Pēc pirmās atduršanās ar pieri pret sienu Kirils saprata ka gaitenis nav taisns. Pēkšņi viņš ievēroja, ka tur kur būtu jābūt sienai viņš ievēroja, ka ar zaļiem, burtiņiem stāv rakstīts "Missing file Siena.jpg". Viņš pavērsa galvu uz priekšu un ievēroja ka uzraksti atkārtojas. Uz griestiem un grīdas līdzīgi. Vienā brīdī viņam paslīdēja garām uzraksts "Konforenču zāle šajā virzienā". Ejot šajā virzienā pa melno gaiteni Kirilam dažādos virzienos slīdēja garām arī citi zaļi uzraksti kā kā "lost the game", "nieru ķirurģija", "42" un citi, kuriem viņš neredzēja nekādu jēgu un drīz vien piemirsa. Uzraksti cēlās arī no viņa kāju švīkstoņas un klepošanas. Drīz vien Kirils nonāca līdz zālei. Es kaut ko nokavēju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gvena beidzot pieslējās kājās un novērsās no Džerija un Roxijas. Es jūs atstāšu divatā. Viņa klusi teica un izgāja no telpas, kur vēl bija viņas mantas.
Ak, Kiril, es domāju, kur tu esi palicis. Ja kas, Pandumons ir tur. Gvena draudzīgi teicas Kirilam, turot rokās savu nu jau dredaino čivavu. Lieta tāda, ka mums KMIDiešiem beidzot paziņoja galveno plānu, kāēc mūs vispār var saukt par KMIDiešiem. KMID ir Kosmisko Mūlāpu Iznīcināšanas Dienests. Un mums Satīna paziņoja, ka lai sakautu kosmiskos mūlāpus, tie ir jāpiedzirda līdz to nežēlīgai nāvei, jeb tie anihilēsies. Tāpēc mums jāizveido pasaules lielākais tusiņš. Esi par? Viņa jau zināja, ka Kirils teiks, jā, tāpēc Gvena sāka domāt operatīvi. Mums jāsarīko tāds baļļuks, ka neviens mūlāps nepaliks stāvo. Ja resursi nav ierobežoti, tas nozīmē, ka šmigas mums būs vairāk, nekā pandumonam spalvas. Gvena aizgāja līdz tuvākajam telefonam, kas stāvēja uz galdiņa Tas izskatījās šādi: (IMG:http://www.dialaphone.co.uk/blog/wp-content/uploads/2007/09/matrix-phone.jpg) Tur viņa nospieda numuru 1111111111. Hallo! Vai Nacionālais Dzerstiņa Departaments? Mēs atrodamies Viesnīcā, droši vien, ka 42 stāvā. Mēs vēlētos pasūtīt visu dzeramo, kas jums ir. Maksāsim skaidrā, kad atvedīsies. Par to neuztraucieties. Visu! Jā, pilnīgi visu. Paldies. Saņēmējs, Gvendolina... erm... Meklējiet vienkārši Gvendolinu. Viņa nolika klausuli. Tā.. ko mums vēl vajag? Brīdi padomājusi, viņa nospieda numuru 4 8 15 16 23 42. Hallo? Vai L O S T baļļuku rīkošanas firma? Jā, mums vajag visu, kas nepieciešams baļļukam. Dekorācijas, uzkožamie, būtu labi, ja tie būtu kaut kādi ar brendiju, olu liķieri vai ar pangalaktiskā garšu, arī daudz biezpiena ēdienu. Tad vēl... Mūzika. Un, cik pareizi atceros, tad jūsu kiberinterneta adresē tiek izliktas arī baļļuku reklāmas? Tad lūdzu ievietojiet šādu paziņojumu: "Pasaules lielākais baļļuks būs "Viesnīcā", 42 stāvā. Tur būs viss, ko kāds mūlāps dzīvē var vēlēties. Nepārtraukta jautrība visu laiku!" Jā, uz šo adresi, kas ir teikta ziņojumā, arī sūtīt visu mūsu pasūtīt. Saņēmējs Gvendolina. Lūdzu uzvārdu neprasiet. Tā, kamēr viss tiek savest, ko mēs darīsim? Gvena domāja. Ak, es zinu! Visiem ir jāsapucējas!!! Gvena atkal ķērās pie telefona ar numuru 12345678: Hallo? Vai Nacionālā Šodienas Tirgus Humpalu Veikala Filiāle? Jā. Mēs vēlētos pasūtīt dažādus apģērbus, kas būtu piemēroti baļļukam. Lielam baļļukam. Viņa atkal nosauca adresi un savu vārdu. Maksāsim skaidrā. Kad Gvena to bija izdarījusi, viņa atgriez\as pie savas somas. Kas te labs ir??? 1) Fēns 2) Manikīra un pedikīra komplekts 3) Mikrofons 4) Dvielis 5) Drēbes 6) Kurpes uz augstiem papēžiem 7) Drēbes 8) Aksesuāri 9) Karote un bļodiņa priekš biezpiena Hm... Tusiņa laikā būs jātaisa pārģērbšanās konkurss. Gribētu redzēt kādu mūlāpu uz augstiem papēžiem. Gvena skaļi domāja. Jāuztaisa arī biezpiena ēšanas sacensības. Gvena bija sajūsmā par apkārt notiekošo. Ja es domāju, ka mani klases vakari bija ideāli, tehniski, dzerstīgi, jocīgi, jautri, šmigaini, rombaini, jautri, awsomīgi, interesanti... Tad šis pārspēs tos visus! Kopskaitā!! Gvena jūsmoti iesaucās, paceļot rokas gaisā. Arī viņas čivava Lemons jautri ierējās. Vai kādam ir vēl kādas labas idejas tusiņam? Viņa uzrunāja pārējos. Šo rakstu rediģēja washulis: 28.07.2009 19:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Glupi smaidīdams Džerijs stāvēja kopā ar Roxiju un bija aizmirsis visu uz pasaules. Viņš ļāva Roxannai uzņemties vadību.
20 minūtes vēlāk. Džerijs iznāca no blakus telpas it kā nekas nebija noticis. Lai gan, neviens tā arī nezina, kas bija noticis, un arī neuzzinās. - Tā, kā iet ar baļļuka organizēšanu? - viņš pajautāja Kirilam un Gvenai. Lūciņš atkal bija pieķēries pie viņa kājas un teica, - Grrrr - ik pēc 42 sekundēm. Gaidīdams atbildi, viņš atvēra savu somu un skatījās, kas tur bija sakrājies. 1. Dvielis, 2. Uzgriežņatslēga, 3. Biezpiena Grāmata, 4. Skrūvgriezis, 5. Fāzer-lāzers, 6. Ūdens-siltum necaurlaidīgā jaka, 7. Gumijas zābaki, Vēl tur bija, nedaudz kaltētas sēnes, trauki un katliņš to pašu sēņu pagatavošanai un arī slepenā aģenta slepenās misijas pārtikas un nepieciešamo produktu komplekts. Tās bija lietas, kuras viņš atcerējās pats tur ieliekam. Bet bija arī tādas, kuras viņš redzēja pirmo reizi (Matrixa pārlādēšanas dēļ sekojošos itemus viņš neatcerējās). Tās visas izlīda ārā no bezdibenīgās-uz-melno-caurumu-balstītās somas. 43 rapidogrāfi rombaini rūtains papīrs biezpiena batoniņi (4 no tiem Džerijs apēda uz vietas) aukstuma kastes uzlīme (viņš paskatījās apkārt un ieraudzīja savu aukstuma kasti, kura vairs nebija tukša un secināja, ka tas bijis ļoti labs pirkums.) sienas pulkstenis ar baterijām Bibliotēkas pirkšanas līgums sarkans dīvāns cukurgailītis Pentagona pirkšanas līgums Biezpiena Kompānijas akciju kontrolpakete Ģūgles pirkšanas līgums Žižļu veikala pirkšanas līgums Džerijs bija visai apmulsis par somas saturu. Labi, ka tur bija dīvāns, jo viņš krita uz aizmuguri. - Es gribu pīrāgu. Persiku pīrāgu. - viņš aizņēmās no Gvenas telefonu un piezvanīja uz Pie Hole un pasūtīja pīrāgus priekš baļļuka. - Un tā labi daudz, Ned! Mums te būs kaudzēm rijēju, un negribās viņus atstāt dzīvajos. - viņš iesmējās. - Nolāpītie mūllāpi. - Džerijs uzvilka gumijas zābakus un apēda vēl vienu biezpiena batoniņu. Piezvanīja uz Biezpiena Kompāniju un pasūtīja kontrabandas partjiu visgaršu biezpiena. - Piegādāt uz Viesnīcu, 42 stāvu. Ēē... Gvendolinai. - |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Persiku? Tas ir mans mīļākais. To teica kāds stāvs, kas ienāca telpā. To ieraugot, Gvena iespiedzās Sai... Spok!
Šī persona izskatījās šādi: (IMG:http://blog.lykaon.com/wp-content/uploads/2007/05/sylar.jpg) Tas nekas, ja es esmu nesen izbēdzis no cietuma? Gabriēls jautāja. Ak... Gabriēl. Gvena iekārās viņam kaklā. Tā brīdi lūkojoties viņam acīs, Gvena pēkšņi iesaucās. Pag, no kurienes es tevi vispār pazīstu? Tas nav svarīgi. Galvenais ir tas, ka es esmu šeit. Mani uzaicināja Satīna, lai es jums izpalīdzētu ar mūlāpu ķeršanu. Gabriēls priecīgi paziņoja. Ja kas, šīs lietas ir tavas. To tu aizmirsi šodienas tirgū. Šodienas tirgū? Es neko tādu neatceros. Gvena nobubināja, nopētot to, kas nu viņai bija atsūtīts. Vienā lielā kastē atradās šādas lietas: septiņas dažādas, neglītas kleitas, 100 un vienas augstpapēžu kurpes vecas smaržas vēl drēbes Jugio kāršu komplekts triceratopa skelets melns t kreks ar baltu uzrakstu "I know what's your problem. You are stupid!" tualetes papīrs veidots no naudas katapulta neglīta krūze suņu māja sleepy hollow koks resna dāvida statuja elfu čības Prinča Čārlza bilde 150 kopijās tv pults, reizē laitseibers Duracel zaķis Pikačū Ēnu grāmata Cūkkārpa (ne jau nu kastē, bet gan lapiņa ar uzrakstu, ka tāda Gvenai pieder) Ak, Gabriēl. Kur tu šo visu atradi? Viņa apskāvās ar Sai... Spoku. Ļoti ilgā laikā Gvena sajutās no tiesas laimīga. Viņai prātā atausa valentīndiena. Viņa nesaprata, kāpēc, bet tas bija svarīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kad Satīna paziņoja, ka pazaudētie dzīvnieki un mantas ir pieejamas blakus istabā, Tarkans steidzās uz turieni un gandrīz vai apčurājās no priekiem, ieraudzījis Diriģentu.
Diriģent! - Viņš iesaucās, notupdamies, lai ērtāk varētu apskaut antarktisko putnu. - Kur gan tu biji pazudis, manu mazo draudziņ? Kas tevi baroja, un ar ko? Atkalredzēšanās prieks bija tik grandiozs, ka Tarkans palika apskāvies ar putnu veselu pusstundu, neredzēdams un nedzirdēdams neko citu, tā ka Džerijs un Roksija varēja darboties absolūti netraucēti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Kāds iegājis blakustelpā pamanīja Minikādu un iesaucās: "Kur tu biji pazudis, es pēc tevis tā noilgojos... ...tu droši vien būsi pamatīgi izsalcis..." Minikāds tika pamatīgi piebarots ar margarīnu, un Kāds, atradis savu koferi ar saspiešanas funkcijām atrada tajā lietas, kuras bija sakravājis līdzi sev mājās:
1.vecs dvielis, ražots no kokvilnas tomši sarkanā krāsā ar nelielu hloroforma klātbūtni 2.Medicīnas kastīte ar daudzām sastāvdaļām, izņemot pretnelabuma tabletēm. 3.Kredītkaršu komplekts katram gadījumam. 4.50V akulumators(3/4 uzlādētas) 5.Pāris koka dēļi 6.Palielināmais stikls. 7.Ēdiena kapsulas, kurām nepieciešams ūdens. Tomēr koferī atradās daudzas citas lietas: 8.Aukstumsoma 9.Saldētas vafeles 10.Vēl vairāk margarīna krājumi 11.Trīs tosteri tējkannas formā 12.Teliskops 13.Hanukas un Ziemassvētku pirkuma kvīts un videokasete "The Grinch" Kā arī ļoti piemērotu apģērbu ballītei: (IMG:http://www.enlighted.com/media/bgsuit/frontmedx600.jpg) Uzvilcis tērpu viņš domāja kā varētu palīdzēt ballītes rīkošanā, bet ideja tūliņ pat iešāvās prātā: "Mums vajadzēs skatuvi un kareoke. Gvena, tev tak bija līdzi mikrofons, vai ne? Tas būs nepieciešams kareoke" Nākamā brīdī viņš jau bija izvilcis pāris koka dēļus, no kuriem sāka veidot skatuvi, tā gan nebija īpašī izturīga, jo dēļi tika savienoti ar margarīnu pa vidu. beidzis būvēt pamatu viņš izņēma no akstumkastes saldētas vafeles un apzieda ar šķidru margarīnu līdz tās sāka luminiscēt. Pēdējo vafeli liekot, viņam uznāca spilgtas atmiņas par valentīndienu, viņš iedomājās savu sapņu sievieti - Viņu Mežrozīti. Brīdi pakavējies sapņos, viņš pievērsās Džerijam: "Vai tavā aukstumkastē arī ir saldētas vafeles?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gvena dzirdēja, ka kāds viņu uzrunā. Mikrofons. Jā, es jau par kareoki biju iedomājusies. Un es zinu, kas tieši ir vajadzīgs.
Gvendolina piesoļoja pie datora un iegāja programmā "Nolādēšanas pamācība blondīnēm." Tur blondīņu valodā, rozajā dialektā tika paskaidrots, kā internetā nolādēt programmu, kas saucās "Ultrastar." Mana pieredze klāsta, ka priekš kareokes šitais ir vislabākais. Viņa teica Kādam. Tikmēr Gabriēls pielaikoja krekliņu ar "Stupid" uzrakstu. Man piestāv! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Redzot vispārējo rosību, Lupe gribēja Gvenai pajautāt, kā viņa varētu palīdzēt, bet valodas spējas viņai joprojām nebija atgriezušās.
Sasodīts, ko lai es tagad daru? Tas jau kļūst nepatīkami. Beidzot viņa nolēma aiziet uz blakustelpu un sameklēt vēl kādas tusiņam vajadzīgas lietas. Līdzko Lupe iegāja telpā, priecīgais Korijs sāka lidināties viņai ap galvu, atgādinot mazu sargeņģelīti, tiesa, spalvainu un tumšu. Ar pūlēm viņu nomierinājusi (valodas trūkums viņai drusku traucēja), Lupe piegāja pie mantu kaudzes un sāka tajā rakņāties. Viņa atrada visus savus nažus un nosprieda, ka tie varētu noderēt serpentīna izkarināšanai. Tad viņa mantās atrada arī megafonu un elfu nacionālo dziesmu grāmatu, un nolēma arī tās paķert līdzi. Viņa devās ārā atpakaļ uz zāli un ar visām mantām devās pie Gvenas, kas izskatījās organizējam pasākumu - divus nažus viņa turēja katru savā rokā, pavērstus prom no sevis, trešo nācās paņemt zobos, megafonu un dziesmu grāmatu viņa iespieda katru savā padusē. Korijs joprojām priecīgi lidinājās viņai ap galvu. Šo rakstu rediģēja stiina: 01.08.2009 20:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gvena lūkojās, kā visi pamazām sāk iekārtoteis šeit, atrod savus mīļākos vai mājdzīvniekus.
Tai skaitā Lupe. Gvena redzēja, ka jaunā sieviete pie viņas dodas, nesot nažus un vēl šo to, kamēr Lupes galvu ieskāva sikspārnis. Nu gan tev viņš ir savāds zvērs. Bet arī uzticams. Gvena lūkojās uz koriju, kas rinķoja, rinķoja, rinķoja, līdz Gvena novērsās, saprotot, ka tūliņ, tā turpinot, nokritīs no reiboņa. Tikmer lemons labrāt lūkojās uz sikspārni, kamēr sunītis atradās Gvenas rokās. Oho, megafons. Tas noteikti noderēs mūzikai. Hmm... Naži, mēs varētu uzrīkot nažu mešanas sacensības. Nešaubos, ka tajā tu būtu profesionāle. Un kas tā par grāmatu? Viņa interesējās, nopētot sējumu. Ļauj, es tev palīdzēšu to visu turēt. Gvena pasniedzās vismaz pēc tā viena naža, kas Lupei bija zobos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lupe, joprojām nevarēdama parunāt, aši māja ar galvu, ka piekrīt, un sāka izkrāmēt rokās turamās lietas blakus Gvenas datoram, izlaižot no zobiem arī nazi, kurš tur atradās.
Tad viņa paņēma grāmatu un piebāza tās virsrakstu Gvenai pie acīm, lai viņa var izlasīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gvena palūkojās uz grāmatu, ko viņai tagad rādija Lupe. Elfu nacionālā dziesmu grāmata? Izklausās interesanti. Ja tur iekšā ir daudz jauku un dziedamu dziesmu, tad domāju, ka mūlāpus tas ļoti iepriecinās un gaidīsim, kad tie anihihilēsies. Vai arī ahinilēsies? Eh, neatceros to garo nosaukumu. Kāpēc viss jānosauc tik sarežģīti? nabaga blondine noplātīja rokas un palūkojās sev apkārt.
Interesanti, cik ilgi notiek šī piegāde? Ceru, ka viss būs klāt drīz. Viņa teica skaļi. Mums viss ir jāsagatavo mūsu mīļajiem ciemiņiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tarkans, stāvēdams turpat blakus Gvendolinai un Lupei, arī izlasīja dziesmu grāmatas nosaukumu.
Elfu dziesmas? - viņš izbrīnījās, - Zini, ar mums vēl pavisam nesen bija kopā viens šizoīds elfs. Viņš - vai viņa? - nebija gluži integrēta personība, vienu brīdi saucās te Kvarkolass, otru brīdi - jau Gluonīda, un tad viņš (man tomēr šķiet, ka tas bija viņš) mēdza pats ar sevi strīdēties. Dziedāt gan viņš nedziedāja, nu vismaz ne man dzirdot. Jeb tomēr? Es gan biju mazliet iedzēris un šo to varu neatcerēties, tomēr man liekas, ka viņš nedziedāja. Nedziedāja un punkts! Kur gan viņš palika, ka vairs nav kopā ar mums? Ak jā, laikam viņu savāca tas vecis Kenagrids, kurš sabāza sev kabatās tos, kas vairs nav ar mums. Uzmanies, - Tarkans cieši paskatījās uz Lupi, - nekad neļauj, ka tevi kāds iebāž sev kabatā. Kā rāda pieredze, nekas labs no tā nevar sanākt. Tu visdrīzāk pazudīsi un par tevi aizmirsīs! - Varen apmierināts, ka viņš visu lieliski atcerās, Koruskantas pilsonis aizgāja palēkāt ka Kāda uzbūvēto skatuvi, lai pārbaudītu tās izturību. Izturība izrādījās zem katras kritikas, un Tarkans ielūza skatuvē jau pie pirmā palēciena. Ļoti labi, - viņš teica, rāpdamies arī no salauztajiem dēļiem un tīrīdams nost margarīna traipus no drēbēm, - lielisks slazds Kosmisko Mūllāpu noķeršanai. Es pats nebūtu varējis izdomāt labāku. Kur gan tu iemācījies izgatavot šāda tipa slazdus? - Tarkans pievērsās Kādam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 14:57 |