![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Middle-earth ![]() |
Nju taa ... taakaa te naak iekshaa tie kas izlasiijushi FO... tie zina par to kas notikaas ar Siriusu ...
paac manaam domaam tas ir nezheeliigi un bez jeedziigi... Kaapee taa notikaas? Lai sarezhgjiitu Harijam dziivi ... taa jau smagi ar visu to Voldemorta padariishanu ... Un kaapeec ir taadas vietas, kur tik viegli jaaaiziet bojaa? KAAPEEC... es tam diez ko negribu ticeet |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Siriuss nemaz neaizgāja,tā kā vēlējās...viņš vispār nevēlējās aiziet,viņš gribēja palikt pie Harija...Nu ja,tā arī būs...6.grāmatā-Persijs,7-Dumidors,Voldemorts un...un...Harijs...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Nu ja jau Roulingai tā iepatikās slepkavot visus pēc kārtas..nu zin' tā-uznāk besis-kādu nogalina,es ar' neticēju,ka 4 grāmatā Sedriks nomira...Likās kau kāds sviesc...Ne jau tāpēc ,ka viņš man baigi patiktu...bet...tas likās tik neticami... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
bet tagad mēs visi apradām ar domu,ka nomirs Rons....bet kad es izlasīju TO nodaļu...un vēl angļu valodā....es NEKO nesapratu,bet nākamajā nodaļā,kad harijs pateica "She killed Sirius...I'll kill her" man pieleca...es gandrīz uzsprāgu no dusmām...bezizejas....un...bēdām...Tā kā...es neiztekšos,bet es jau zaudēju cerību... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Esmu Pārliecināts, ka ganjau Siriuss atgriezīsies kādā kritiskā brīdī:raud: ,
kad Harčam vajadzēs palīdzību. Iespējams viņš atgriezīsies tikai kā balss Harčas apziņā.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sleeping.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Ja jau šaubas ir par Siriusa nāvi,tad noteikti Siriuss nav miris. Un dzīvs cilvēks nevar kļūt par spoku
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: pagulte ![]() |
lai mums dziivi sarežģītu.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 ![]() |
Nu ja viņš naf dzīvs tad tiešām varbūt Harijs dzirdēs siriusu savā srdī vai kautkā tamlīdžīgi, un Sirius noteikti negribētu būt spoks!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.03 Kur: hmm... te, kaut kur, visur, nekur ![]() |
man liekas ka viss vareetu buut bet galvenais jau tas ka vinjsh visu ir izdariijis, vinjsh aizgaaja pildot ordenja uzdevumu, kaa to veeleejaas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Iespējams Latvijā ![]() |
par spoku jav vinsh var buut, bet ja vinsh to buutu veeleejies to sen jau Haris buutu zinaajis. Bet reaali, kursh idiots - atbilde ir bezgalvainais Niks- gribeetu visu dziivi lidinaaties pa vienu noteiktu vietu un pat vajadziibas gadiijumaa nespeetu nomirt. tas ir mulkiigi. es uz to nekad neparakstiitos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
CITĀTS(Trusite) Bet reaali, kursh idiots - atbilde ir bezgalvainais Niks- gribeetu visu dziivi lidinaaties pa vienu noteiktu vietu un pat vajadziibas gadiijumaa nespeetu nomirt. tas ir mulkiigi. es uz to nekad neparakstiitos Nu vispar jau spoki var lidinaaties kur grib... Vai nu otrajaa vai ceturatajaa raamataa, kad tika staastiits Vaidu Vairas dziivesstaasts - kaa vinja kaitinaajusi vienu savu skoasbiedreni liidz briidim, kad ministrija vinju pieseeja pie vietas kur vinja bija mirusi. Arii bezgavas Niks suudzeejaas par to, ka vinjsh nevar piedaliities bezgalvaino spoku galvu mediibaas (vai nu kaa to sauca) un shiis izpriecas diezvai notika Cuukaarpaa. Cukaarpas spoki skolaa seezh tikai taapeec ka vinji pashi to grib (Vaira iespeejams ir iznjeemums). |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Cēsis, Vidzeme, Latvija, Ziemeļeiropa, Eiropa, Eirāzija,... ![]() |
mani ļoti nomāc viena doma un tā ir - kādēļ kādam ir jāmirst? Tagad es ļoti labi saprotu kā ir tas, kad Harijs zaudēja savu vienīgo foršo radinieku - Siriusu. Pati trīs dienas atpakaļ sajutu šīs sāpes par tuvas būtnes nāvi. Labi tas, gan nebija cilvēks, bet tomēr...tas bija mans suns. Viņš jau no mazotnes bija kopā ar mani un visus šos 14 gadus viņš mani sargāja...bet tad pēkšņi viņš mani ņem un pamet pa to laiku, kad esmu skolā 4. martā aiziedams pie eņģelīšiem plkst. 11:30. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Mana mamma teica, ka viņš lēnām nokrita uz zemes un nomira ar mīlestību acīs. Viņš man bija ļoti dārgs un es nespēju tagad pierast pie tā, ka viņa vairs nav. Man viņa pietrūkst!!!!! Tagad pavisam droši saprotu, kā Harijam pietrūks Siriusa - Harija labākajam pieaugušajam draugam un krusttēvam. Vai arī jūs jūtat līdzi Harijam?
Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 19.05.2004 13:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Pirmkaart, izsaku liidzjuutiibu..
Bet, runaajot par tavu jautaajumu..Kaapeec jaamirst..Saproti- nekas neiet bezgaliigi. Jau pirms cilveeki apzinaas sevi kaa mirstiigas buutnes, vinji saprot, ka dziive tomeer iet naaves virzienaa. Naave nav laba vai ljauna, taa vienkaarshi ir, tas ir logjisks nosleegums kaadam posmam, kuram bija laiks beigties. Un naave nav vislielaakaa nelaime. Toties bezjeedziiga dziive gan ir pats mulkjiigaakais, kas var notikt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 ![]() |
Mis sweet>
runaajot par to, kaapeec kaadam jaamirst graamatas... Tas ir dramatismam.. saproti.. tu pierodi pie taa varonja, tu juuti ka vinsh tev ir tuvs utt, un te peekshni atnaak kaads badguy un nogalina vinju, tev ir zheel, un taapeec graamata paliek atminjaa.. es piemeeram tiko noskatiijos Wolf's Rain liidz galam, zini tur visi nomira, dziivs nepalika itneviens, pat galvenais varonis.. un shii iemesla peec es esmu paarliecinaata ka uz ilgu laiku neaizmirsiishu sho lietu.. Un veel, ma ljoti zheel ka t zaudeeji savu suniiti.. Paliek cereet ka aatri tiksi tam pari.. Tieshaam zheel.. turies. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.04 Kur: Starp debesiim un zemni ![]() |
Pirmaaamkartam, gribu pateikt, lai turies un atsauc sirsninjaa tos labos briizhus,kad bijat kopaa, jo tavaa sirsninjaa jau vinjs buus visu muuzhu...
Bet graamataa kaadam jaaamirst, lai buutu intriga, lai buutu par ko rakstiit... vai ne taa? Vienkarshi graamatai ir uzdevums likt cilveekam aizdomaateis un ieskatiities sevii, ja graamara, protams, ir laba.. tadas ir mans domas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.03 Kur: ŠobrĪd sēžu pie datora,tāpat kā vienmēr,kad esmu šeit,dators atrodas istabas stūrī pie loga,manā istabā.Dzīvoklis atrodas Ģimnastikas ielā. nu jā, un vispār es atrodos Rīgā, Latvijā, uz Zemes, visumā. ![]() |
Njaa, es ar nesaprotu...lasiiju to interviju ar Roulingu un tur viena meitene jautaaja to pashu..Roulinga itkaa atvainojaas un teica ka juutoties vainiiga, bet ja juus esat redzeejushi filmu stundas, tad Kidmena kaa taa rakstniece teica, ka vinja juutot kad kaadam jaamirst... arii iistajaa dziivee viss nav taa kaa mees to veeleetos un neviens neizveelas kad kaadsnomirs un kad ne...
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Cēsis, Vidzeme, Latvija, Ziemeļeiropa, Eiropa, Eirāzija,... ![]() |
Tagad jau es mazliet esmu nomierinājusies un samierinājusies ar mana sunīša nāvi, jo nu man ir jauns un uz mata līdzīgs mirušajam, starpcitu es viņu nosaucu par Mcray Bet grāmatā jau Siriusa nāve paliks uz visiem laikiem!!!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.12.03 ![]() |
Tiešām ļoti žēl par tavu sunīti. Lasot tavu postu gandrīz vai saskrēja asaras acīs, jo es ļoti dievinu suņus(diemžēl man pašai sunīša nav).
Manuprāt Sīriuss bija tuvs netikai Harijam, bet arī mums- lasītājiem. Viņa nāve tik tiešām Harijam bija smags pārbaudījums. Varēja redzēt cik ļoti viņš pārdzīvoja, pat sāka bļaut uz dumidoru.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Uz ko Harijs nebļauj? Kāpēc lai Dumidors būtu viņam kaut kāds izņēmums uz ko bļaut?
NU tad tā, par nāvi...tas savā ziņā laikam ka tomēr ir vajadzīgs, lai gan...nu jā...sāpīgi...neciešami...besīgi...ai, stulbi tas vispār ir. Varbūt cilvēkam dzīve ir dota lai viņš kaut ko iemācītos, ne tikai cik ir trīs plus trīs...neviens no mums nezin kas notiek pēc nāves...a ko tu vari zināt, moš nomirt tiešām ir labāk nekā dzīvot? Bet cilvēkiem ir bail mirt. Nu var jau visu dienu muldēt I wanna die, kill me softly so it wouldn't hurt, nežēlo mani, es gribu mirt utjp. Bet ja tā tīrāk ieklausās sevī, vai tad tas ir tas k tiešām gribas darīt? Var jau teikt ka nav bail mirt...bet cik tas būs patiesi? Vai arī tas ka nav bailes patiesībā nav vienkārši samierināšanās ar to kas tomēr kaut kad notiks? Mirt...mirt ar godu vajag mācēt, godu tu zaudē ja nolec no klints vai arī pakaries...jo tas vnk. parāda uz tavu vājumu, ka tu nevari tikt galā ar savām problēmām...ka lai arī ā tu esi centies, tev nav bijuši draugi kas tevi no tā atrunātu. Bet varbūt tu neesi centies nemaz iegūt tos draugus un pats esi sevi norobežojis no citiem. ````, aizmuldējos... Nu tad tā...Siriuss pats it kā izaucināja to ka viņu nogalina...pretinieku nekad nevajag novērtet par zemu...Harijam ir grūti...bet kad viņam nav bijis grūti? Tomēr es neteiktu ka viņš ir ūber krutais ar to...es domāju ka viņā tomēr ir par maz gara iekšā. Bez draugiem viņš nav nekas. Tas ka pāris reizes uzveica Voldemortu, tās lielākoties bija nejaušības Over and out. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Pagrabā slepus taisa bumbu prieks skolas uzspridzinasanas... ![]() |
Ļoti žēl mis sweet. Man arī vienreiz nomira mīļa radībiņa vārdā Raibulis. Raudāju kādas trīs dienas(mans pirmais mājdzīvnieks). Vēlāk tiku tam pāri.
Par Siriusu runājotbūtu priecīgāks ja viņa vietā būtu nomiris kāds cits. Laikam jau visu laiku viņš būs pie Dērslijiem. Nebēdā. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.10.03 ![]() |
Mis Sweet... Tieshaam juutu tev liidz, jo pati arii esmu izjutusi taadas saapes... Pat veel trakaak...
Vispirms kaadu vakaru nomira mana vecvecmamma... Vinjai bija laikam 88 gadi... Es seedeeju vinjai blakus gultaa & redzeeju kaa vinja mirst... Tas bija tik neizturami saapiigi... Es domaaju, ka visa pasaule ir netaisniiga, jo vinja mani vienmeer bija miileejusi un zheelojusi... Vinja bija taa, kura mani iemaaciija runaat, taa, kura speeleejaas ar mani, kad man nebija ko dariit... Un tad vinjas vairs nebija... Vinja vienaa vakaraa paarstaaja elpot... Lai ar to jau nepietiktu, peec kaadas nedeeljas es uzzinaaju, ka manai vecai mammai ir audzeejs...Labdabiigs... It kaa izopereeja & viss bija kaartiibaa... Bet tad atklaaja, ka tas tomeer bija ljaundabiigais... veel jo trakaak - veezis... Teica, ka vinjai jaaiet uz staroshanu & ka vinja nodziivoshot kaadus gadus 10, ja ne pat vairaaak... Tachu peec kaada laika aarsti pateica, ka staroshana neko nav liidzeejusi... Peedeejaas sava muuzha dienas vinja neko neeeda & nedzeera... Vinja nomira apmeeram meenesi peec manas vecvecmammas... Un es vinjai nepateicu, cik ljoti es vinju miilu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 Kur: 23 000 ![]() |
[FONT=Arial]Bet Dumidors tacu teica,ka "ja juus nobrauktu dzilaak,Nosleepumu nodalaa,Korneelij,juus NAAVES KAMBARII atradiisiet...",taatad varbuut Siriuss vienkaarsi iekrita miruso valstiibaa un devaas taalaak,jo vins nebaidiijaas no naaves? Un veel es nesaprotu- pienemot,ka taa vieta tiesaam ir aizsaule,kaapeec spoki,kuriem apnicis klejot pa so sauli, nevar vienkaarsi aizbraukt uz NN un ieliist tajaa arkaa? Jo es sapratu,ka ja Hermione nebuutu aptureejusi vinu,un Harijs buutu sekojis balsiim aiz pliivura, vins buutu miris!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 23:50 |