![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
gribu zinaat kaadas ir juusu domas!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Tā labi. Varu atbildēt, ka Protams Hermione kopā ar Ronu un tikai un nē man nepatiktos lasīt par to, ka Hermione ir kopā ar Džordžu.
Tālāk prieks, ka aptauja ir noformulēta kaut cik jēdzīgi. Tomēr vai nešķiet, ka kaut kas tāds jau ir bijis? Piemēram pavediens pārīši iekš personžu lietām? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
soooo- protmas tagad visiem skaidrs ka hermione bus/ir kopa ar ronu. bet pasapnjot jau var- so es balsoju par drako. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
un ak, ne. man nepatiktu dzhordzhs + hermione. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
vinja jau pati JP atzinaas, ka tas ir Rons, kas vinjai patiik ... nu tajaa, pirmajaa mikstuuras stundaa, kad vinja ieelpoja to miilas mikstuuru, un vinja sajuta, kkaadu tur smarzhu ... taa kaa me atbildeeja --==Rons==--
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
bet varbuut vinja sajuta Drako smarzu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) e ==>Drako<==
Hrmii+Dordzs=WTF? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
es domaaju ka Krums! vini bija lielisks paaris...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Tā kā esmu godam izlasījusi zaļo Jauktasiņu Princi, un sapratusi "rafinētību, ar kādu meitenes prot atriebties", saku, ka rons. xD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Njā, ko lai vēl pasaka - Rons ar Hermioni taču ir vispiemērotākie, jo ir iemīlējušies viens otrā, bet to nevēlas atzīt... līdz vienam mirklim....
Hermione + Džordžs? Interesants domu gājiens.... Var jau tādu fanfiku, ja jau būs labs, tad jau lasīs.... Grūti spriest, ja neko neesi izlasījis iepriekš.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
portams, ka Hermione un Rons... arī fix par Džordžu un Hermioni nebūtu diez ko foršs...
un tie kas saka Hermione+Drako ir k-ko sadzērušies... neņemiet to pie sirds, bet riebjas tāds salikums... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
jaaa.. un veel raxta ka nepatiik roulingas saliktie paari. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
es vnk gribu zinaat vai maniem ficiem buutu atsauciiba. thnx ka izteicaat savas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.05 ![]() |
Hermione un Rons-viennozīmīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Viņu 'kaislības' jau tika pamanītas sen! Un man liekas ka they belong together (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Unj par to apaksheejo aptauju..Nekādā gadījumā! Tas būtu tik..ermm..stulbi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
ar ronu, protams, tas tagad liekas tik dabiski, bet pirms 6.daļas gan likās briesmīgi. Džordžs...grūti iedomāties, viņš vienmēr visur peras kopā ar savu brāli, pat ''meitās iet'' kopā ar viņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
man neliekas, ka malfojs un hermione būtu tik neiespējama doma, mēdz jau tā būt, ka pretpoli pievelkas, šajā gadījumā gan nē, viņiem vnk ir pārak daudz nesaskaņas... Šo rakstu rediģēja juura: 15.03.2006 09:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Njā, diemžēl jāatzīst, ka izlasot JP biju vīlusies pārīšu jomā. Rons un Hermija ir ..nu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
Vispiemērotākais viņai ir Krums (pēc manām domām)... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Nu un par ficu, pats pāris jau tāds bik dīvains, bet es jau nu gribētu pastīties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS vinja jau pati JP atzinaas, ka tas ir Rons, kas vinjai patiik ... nu tajaa, pirmajaa mikstuuras stundaa, kad vinja ieelpoja to miilas mikstuuru, un vinja sajuta, kkaadu tur smarzhu ... vislaimes garainjus ieelpoja harijs un sajuta džinnijas smaržas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) krums un hermii ir paaraak saderiigi(booooring (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif) ) nu jaa es laikam tieshaam taa kaartiigi nepadomaaju |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.06 Kur: Visnotaļ nenoteikta. ![]() |
Rons un Hermione. Man liekas, Ka JP tiešām kaut ko tādu varēja saprast. Es brīnos ka Drako fani naf piespamojuši ar Hermione+Drako. Malfojam nav ne vainas, bet ...
Hermione + Džordžijs ?????? Saka, ka pretpoli pievelkas. Bet nejau tik ļoti!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu iespējams, ka Hermī būs ar Ronu, bet piekrītu rasellais, kādēļ nevar pasapņot? Tāpēc atbildēju, ka Malfojs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas tik būtu interesanti.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Mana dzīves doma - Hermija+Rons.....Bet fanfiks par Hermioni un DŽORDŽU būtu vēl satriecošāks!!!!
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es nobalsoju par Ronu, bet, ja viņi kādreiz sastrīdēsies, man ir bails, ka viņi viens ortu pildīgi nenosit, bet nezvai tā notiksies
Un man tāds FF nepatikas man liekās, jo man gandrīz nepatīk neviens kur ir hermione, bet daži tomēr patīk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
CITĀTS(Daniels_Redclifs @ 13.03.2006 09:26) [snapback]576915[/snapback] vinja jau pati JP atzinaas, ka tas ir Rons, kas vinjai patiik ... nu tajaa, pirmajaa mikstuuras stundaa, kad vinja ieelpoja to miilas mikstuuru, un vinja sajuta, kkaadu tur smarzhu ... taa kaa me atbildeeja --==Rons==-- jā, jā! pasaki vēl ka viņa ieelpoja Rona smaržu!! Labi tūlīt es citēšu grāmatu: "Es,piemēram, varu saost svaigi pļautu mauriņu un jaunu pergamentu, un..." nu tas bija tas ko teica Hermione. Un nez kur viņa tur saoda Ronu? vai tad viņš ož pēc mauriņa vai pergamenta? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) viņa neko neatzinās... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
es nobalsoju par H+Dž tasa liekas tik rečīgi, pilnīga zubrītāj un nelabojams trakais jokdaris.
pilnīgi atšķerīgi cilvēki kā viņi ķīvējas par Džordža izmētātajām zeķēm tas būtu kas labs gribētu kādu šādu FF izlasīt |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:42 |