Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Operācija `Utumar Alive`, LARP 01-02.05.2009., Ventspils.
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 03.04.2009 01:50
Raksts #1

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.11.08
Kur: Arkanara
Gotiņtēvs 2012

Producentu grupa `PMC Avalon` piedāvā LARPu pēc sekojošas leģendas.

Jau vairākus gadus civilizēto 21. gadsimta pasauli apdraud asinskārais un ļaunais terorisma iedvesmotājs (un pamatlicējs) mulla Utumārs, kurš no necila kišlaka Afganistānas kalnos vada islama fundamentālos teroristus visā pasaulē. Jaunākās ziņas liecina, ka tuvākajā laikā mulla Utumārs savā īpašumā iegūs komponentus sevišķi bīstamu ķīmisko ieroču izgatavošanai, tāpēc pēdējā NATO samitā tika izlemts pēc iespējas ātrāk apturēt šo draudu sabiedrībai, mieram un brīvībai. Kā lēmuma rezultāts tika izplānota specoperācija, kuras stratēģiskie mērķi bija mullas Utumāra sagūstīšana un nogādāšana uz Guantanamo, kā arī ķīmisko ieroču atsavināšana teroristiem.

LARPa dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja iejusties mullas Utumāra galma/svītas/radu/apkārt esošo CIVILO cilvēku lomās dienā, kad tiek realizēta augstāk minētā specoperācija (kuru savukārt izspēlēs cilvēki, bruņojošies ar to, ko šajā komjunitī sauc par bumbiņieročiem). Attiecīgā specoperācija atsevišķos punktos pārklāsies ar mullas Utumāra galmu/svītu/radiem.

LARPa pasaule
Necils, samērā trūcīgs kišlaks mūsdienu Afganistānā.

Pieejamās lomas
Lomas netiek strikti definētas, tiek dotas vienkārši norādes, kādā virzienā tās veidot. Viņas varētu izskatīties apmēram sekojoši:
- Imams
- mullas Utumāra kalps/domubiedrs*
- mullas Utumāra radinieks*
- zemnieks - magoņu audzētājs*
- zemnieks - aitu gans*
- inženieris - ķīmiķis.
(ar * apzīmētās var būt vairāk kā vienam cilvēkam; atgādinu - viņas nav akmenī iecirstas un pastāv iespēja variēt).

LARPa sižets
- Intrigas mullas Utumāra apkārt esošo cilvēku lokā.
- Reakcija uz NATO specoperāciju un mijiedarbība ar to.

Tēla izveidošana & pieteikšanās
Pirmām kārtām - diemžēl pieņemta tiks tikai reģistrācija no pilngadīgām personām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Spēlētāja anketa:
1. Niks
2. Tēla vārds un uzvārds
3. Tēla biogrāfija
4. Tēla attiecības ar mullu Utumāru
5. Vai spēlētājs būtu ar mieru uzņemties papildus tāskus (nodevējs mullas Utumāra svītā/NATO labā strādājošs aģents; šahīds/pašnāvnieks - spridzinātājs; mulla Utumārs)?
Anketas lūgtu iesūtīt uz meilu: pmc.avalon@gmail.com

Nepieciešamais inventārs
Bez LARPiem tradicionālā aprīkojuma šajā pasākumā ir obligāti sekojoši priekšmeti:
- Triecienizturīgas brilles, kas aizsargā no lidojošiem priekšmetiem, kuru enerģija ir ne mazāka par 4 J;
- Sarkana lupatiņa, izmērā ne mazākā par 10x40 cm.

Geimplejs
Ārpus šeit aprakstītā `civilā LARPa` turpat, tai pat vietā un laikā risināsies militārās simulācijas spēle ar bumbiņieročiem - `NATO specvienība` karos pret `mullas Utumāra kaujiniekiem` aka `teroristiem`. LARPa vajadzībām tiks atvēlēts ēku komplekss, kurā arī noteiktos sižeta posmos var notikt arī šī militārā darbība. `Teroristi` nomināli skaitīsies tajā pašā pusē, kur `civilie`, savukārt `NATO specvienībai` būs aizliegts bez iemesla šaut `civilos`. Tomēr, NATO specvienība var dot norādījumus civilajiem , kuru neizpildes gadījumā `civilista nošaušana` skaitīsies attaisnojama.

Geimmāsterošana
Pasākuma ģenerālGM esmu es, taču attiecībā uz pasākuma `civilā LARPa` komponentes vadīšanu man palīdzēs GM komanda.

Kā jau pavediena pieteikumā tika minēts, pasākums notiek 1-2. maijā, brīvā dabā starp Ventspili un Užavu. Ja ir interese, var ierasties jau 1. maijā un sākt ar nakts fāzi, ja ne - tad galvenā darbība tiek plānota uz 2. maija diennakts gaišo daļu.

Sakarā ar to, ka mana pieredze šāda tipa LARPu organizēšanā & vadīšana ir praktiski nekāda, lūdzu piedot pieredzes trūkuma dēļ radušās kļūdas. Esmu pārliecināts, ka tās ir iespējams novērst diplomātiskā ceļā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Sīkākus jautājumus par spēli var uzdot, rakstot uz pmc.avalon@gmail.com
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
6 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 27.04.2009 15:48
Raksts #61

Gotiņtēvs 2012

CITĀTS(Dinaer @ 27.04.2009 16:21) *
cik sapratu tad gulēšana nenotiek spēles zonā ?
ir noticis jau kaut kāds telpu sadalījums - kas tirgotājam, kas ārstam, kas privātās mājās, kas mošeja utt. ?

Telšu pilsētiņa atradīsies nosacīti seifzonā, tomēr spēles laikā rekomendējas valkāt aizsargbrilles arī seifzonā.

Telpu sadalījums ir daļējs. Ir dezignētas sekojošas ēkas:
- mošeja;
- ambulance;
- veikals;
- 2 kūtis
- gana būda
- dzīvojamā ēka (tur vēl telpas nav sadalītas pa lietotājiem, bet to mēs 1. maija vakarā mierīgi varam sadalīt).

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.04.2009 10:07
Raksts #62

Pokemonu pavēlnieks

Pievienojās: 24.07.03
Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar...
Zilonītis Dambo 2012

tiessi cik LIELIEM burtiem man jaauzraksta "piesakos buut aitugans" lai tas taa tiktu arii uztverts?
manupraat es jau velnsvinnzin kad pieteicos.....

un jaa mees braucam 8 cilveeki ar busu
inx
silva
axels
zzanete
renaate
aivvv
bruunskakkis
morgot

ja es kauko nejaucu visi speelees

kaa arii tu nekaa nevari piespiest kaadu nelietot alkaholu pirms speeles (es speelees nedzeru no stress vienk gribu par kauko piesieties un ssis ir labs variants par ko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )

+Citēt rakstu
fubar
iesūtīt 29.04.2009 10:38
Raksts #63

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 22.02.05

aivv, nav ko riktēties mugurpusē noteikumiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
spēles laikā tu (Jānis, Pēteris) nedrīkst būt šmigā! pirms tam kaut vai nedēļa uz korķa, bet līdz spēlei tā ka lai būtu skaidrā! tas arī viss!

vēl kas- jums būs labi bruņots un diezgan profesionāls policists, tā ka neaizsargāti jūs nebūsiet. nemaz nerunājot par teroristiem un vectēvu kalašiem pagultēs.

Šo rakstu rediģēja fubar: 29.04.2009 10:41

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.04.2009 12:52
Raksts #64

Pokemonu pavēlnieks

Pievienojās: 24.07.03
Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar...
Zilonītis Dambo 2012

kaa tu to noteiksi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

nerealli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

es tev uzpuutiissu tu izrubiisies un es dossos taalaak? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Šo rakstu rediģēja aivvv/troll dream walker: 29.04.2009 12:53

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 29.04.2009 13:52
Raksts #65

Gotiņtēvs 2012

Ja geimmāsteram liksies, ka Tu esi vafelē, geimmāsteram būs visas tiesības aizkonvojēt Tevi no poligona prom (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Vēl daži visai konceptuāli jautājumi un komentāri spēlētājiem:
1) Vai jūs interesē centralizētā paika un iejušanās `teroristu barotāju` lomā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
2) Jūsu rīcībā būs 12-vietīgā armijas telts ar krāsniņu, tomēr tūristu paklājiņi un guļammaisi jāņem savi.
3) Tā kā es saprotu, ka jūs ierodaties 1. maija vakarā, tad tēlu atspēli var sākt jau uzreiz pēc tam, kad visi spēlētāji būs beiguši pārrunas ar GM.

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 29.04.2009 14:42
Raksts #66

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

ja pareizi saprotu, tad policista uzdevums ir uzturēt kārtību pilsētnieku starpā nevis pasargāt mūs no NATO raidītajām lodēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

tākā par to, cik aisargāti mēs bijām parunāsimpēc spēles skaitot zilumus.
centralizēta paika manuprāt ir baigi ok, domāju, ka varam pat noorganizēt tās pagatavošanu ar nosacījumu, ka katlus pēc tam mazgā citi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 29.04.2009 14:59
Raksts #67

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

Es braukšu vai nu svētdien vēlu vakarā vai pirmdien agri no rīta + man jāved kaut kāds cilvēks ko Axels piespēlēja.

A cik ilgi tur jābrauc līdz Ventspilij no Rīgas? Un kāda ir zaļo vestu aktivitāte uz šiem ceļiem?

+Citēt rakstu
fubar
iesūtīt 29.04.2009 15:13
Raksts #68

*

CITĀTS(Dinaer @ 29.04.2009 15:42) *
ja pareizi saprotu, tad policista uzdevums ir uzturēt kārtību pilsētnieku starpā nevis pasargāt mūs no NATO raidītajām lodēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

tākā par to, cik aisargāti mēs bijām parunāsimpēc spēles skaitot zilumus.
centralizēta paika manuprāt ir baigi ok, domāju, ka varam pat noorganizēt tās pagatavošanu ar nosacījumu, ka katlus pēc tam mazgā citi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

nu viss atkarīgs no tā kādu ceļu jūs izvēlēsieties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) jebkurā gadījumā viens nopietns karotājs jūsu pusē garantē zināmu drošību!
Nato spēki jau arī būs par kārtību, un neaiztiks civilos, ja tie nepretosies.

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 29.04.2009 15:18
Raksts #69

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

tb istabā, kas pilna ar sievietēm iebrūk nato spēki un pasaka, ka viss būs kārtībā, ja mēs nepretosimies un sākas masveida izvarošana(masāža) ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

CITĀTS
Es braukšu vai nu svētdien vēlu vakarā vai pirmdien agri no rīta + man jāved kaut kāds cilvēks ko Axels piespēlēja.

spēle notiek piektdien, sestdien (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
mēs braucam piektdien vakarā. man liekas, ka izbraucot ārā no Rīgas nevairāk kā trīs stundas.

Šo rakstu rediģēja Dinaer: 29.04.2009 15:22

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 29.04.2009 15:31
Raksts #70

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

CITĀTS(Dinaer @ 29.04.2009 16:18) *
tb istabā, kas pilna ar sievietēm iebrūk nato spēki un pasaka, ka viss būs kārtībā, ja mēs nepretosimies un sākas masveida izvarošana(masāža) ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

ja nepretojas, tad to vairs nesauc par izvarošanu.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 29.04.2009 16:57
Raksts #71

Gotiņtēvs 2012

CITĀTS
tb istabā, kas pilna ar sievietēm iebrūk nato spēki un pasaka, ka viss būs kārtībā, ja mēs nepretosimies un sākas masveida izvarošana(masāža) ?

Nekas nesāksies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
1) Kaujinieki par masāžas nozīmi neko nebūs dzirdējuši (vai man vajadzētu viņiem pastāstīt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
2) Viņi būs pietiekoši negulējuši, izbadējušies un nobridušies pa purvu, lai domātu par citām prioritātēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Būtu labi, ja spēlētāji orientējoši pateiktu ierašanās laiku, lai varam sagaidīt. Un - ja ierodaties poligonā PĒC 20:00 1. maijā, tad no mašīnām jākāpj ārā jau aizsargbrillēs. Maz no kurienes var šaļnaja bumbiņa atlidot.

+Citēt rakstu
fubar
iesūtīt 29.04.2009 17:46
Raksts #72

*

nogurušie karotāji pat ļoti labprāt pieņems masāžu no afgāņu daiļavām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

klau, šitā jau nav spēle par tumšajiem viduslaikiem!
vispābā mēs (NATO speciālo uzdevumu vienība) "esam" profesionāļi" un ar cūcībām nenodarbojamies. nesam jums mieru, demokrātiju un kokakolu- pateicībā par magonēm un "zaļo tēju", ko jūs tik dāsni audzējat mūsu bērniem. (ehem, tējiņa jums labi padodas, jāatzīst (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
ja tomēr sadomāsim bujāņot, tad priekšniecība mums izsniegs TĀDU masāžu, ka sodoma un gomora liksies tik tāds piejūras kūrorts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 29.04.2009 17:51
Raksts #73

Gotiņtēvs 2012

CITĀTS(fubar @ 29.04.2009 18:46) *
nogurušie karotāji pat ļoti labprāt pieņems masāžu no afgāņu daiļavām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Bet tad jau jautājums `kurš kuru [pardon] ir izvarojis`, kļūst stipri diskutabls (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

[Извините за оффтоп, был напуган © (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 29.04.2009 19:25
Raksts #74

CITĀTS
1) Vai jūs interesē centralizētā paika

Man pašam pārsvarā gadījumu ir aizspriedumi pret centralizēti gatavotu paiku, tādēļ pārāk nefanoju par tādu lietu. Attiecīgi par savu paiku pats parūpēšos (bet varu droši dalības maksu maksāt tā it kā ēstu centralizēti), taču domāju liela daļa citu cilvēku ir mazāk apzspriedumaini tādēļ manu viedokli var neņemt vērā.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 29.04.2009 22:58
Raksts #75

Gotiņtēvs 2012

Kišlaka starta stāvoklis
Kamēr ciemā bija mulla, kurš risināja visus jautājumus, kišlaks dzīvoja samērīgā pārticībā un PAT nedaudz attīstījās (pamata ienākumi, protams, gāja armijai). Tagad, kad mullas nav, neviens ar saimniecību vairs nenodarbojas (vecajais, aizrāvies ar savas mantas pavairošanu, mazliet izlaida šo lietu no redzesloka, toties teroristu armija pati ņēma visu, kas, viņuprāt, viņiem pienācās), un nekas it kā nekaitēja, taču tad atnāca bada gads, kurā bija nožēlojama labības raža. Rezultāts:
* Kišlakā nav pārāk daudz paikas (rijamais pagaidām vēl ir, bet drīz vairs nebūs);
* Kišlakā nav, ar ko barot dzīvniekus, bet vistas un aitas — tie ir ienākumi (vilna un gaļa) un paika.
* Naudas trūkuma un dažu citu faktoru dēļ tirgošanās gājusi uz leju, tādēļ medikamentu krājumi ir izsīkuši.
* Ir baumas, ka arī citiem ciematiem ir ļoti slikti ar pārtiku.

Vēl aktualizējušies jautājumi:
1) Vai spēlētājiem būtu interese apbruņoties ar rokas granātām un vajadzības gadījumā izmantot tās pret NATO inveideriem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja jā - orggrupa ar tādām jūs apbruņos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
2) Ļoti vēlamais in-game inventārs:
- paklājiņš, ko lietot lūgšanu reizēs;
- plecu soma, kurā nēsāt in-game inventāru; NATO pusei būs tiesības pārmeklēt šo plecu somu - tādējādi mēģināsim atrisināt dažādās pieejas pārmeklēšanu jautājumos starp LARP un airsofta komjunitijiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
- ja izvēlaties iespēju bruņoties ar rokas granātām - tad šķiltavas to iniciācijai.
3) Vai ir ok vienoties par dalības maksu 1 Ls apmērā (kas aiziet centralizētajai paikai & `medikamentiem`) no spēlētāja?

+Citēt rakstu
bengalaas
iesūtīt 29.04.2009 23:53
Raksts #76

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 05.10.03
Kur: Kastaņkalni
Tulks 2007

Kāpēc mums nav mulla? DJ vai tad nepieteicās? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Granātu negribu, es esmu miermīlīga sieviete, centralizētu paiku gan gribu un attiecīgi samaksāšu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 30.04.2009 08:03
Raksts #77

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

DJ pieteicās par muedzinu - to, kas aicina uz lūgšanu, lai gan pats to nosauca par mullu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 30.04.2009 10:09
Raksts #78

Gotiņtēvs 2012

Reliģiskos rituālus kūrēs DJ, kurš pieteicās imama lomai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Kas attiecas uz pašu mullu Utumāru - tas lai pagaidām paliek noslēpums intrigas saglabāšanai. Šo forumu lasa arī NATO puse, un nebūtu pārāk vēlams aizrauties ar to, ko šeit sauc par spoileriem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 03.05.2009 14:08
Raksts #79

Paldies par spēli, man patiesībā ļoti patika.

Zemāk seko nesakarīgs vervelējums par spēli no tēla viedokļa (LARPisti tā dažkārt mēdz aprakstīt savus iespaidus). Normāls, cilvēcīgs un saprotams apraksts ir aiz otrās punktotās strīpas.

Saprāta vārdā lasīt patrauc šeit un turpini aiz otrās punktotas strīpas!
Esmu brīdinājis!

....................................................................

Biju kišlaka Imams kurš rūpējās par to, lai patiesi ticīgie Allaha kaujinieki, tai dienā kad būs jāpamet šī pasaule saņemtu viņiem apsolītās 12 Jaunavas par katru nogalināto neticīgo (mirstiet jūs neticīgie nešķīsteņi, jo Jūsu darbi nesīs Jums vēl lielākas Elles mocības par katru nogalināto ticīgo kamēr īsteni ticīgais par katru no nogalināto jūsu izdzimumu saņem 12 Jaunavas kā minimums).

Vakars kišlakā sākās it visai ikdienišķi, kā tas pēdējos gadus bijis kamēr es tur dzīvoju. Pie manis uz mošeju ciemos atnāca kišlaka kārtības sargs (policists) ar kuru mēs mošejas otrajā stāvā apspriedām svarīgas ticības tēmas un nošausminājāmies par to cik savā prāta skaidrībā zuduši ir tie cilvēki kas ir neticīgi.

Kad bijām tikuši garīgajā jautājumā līdz tēmas otrajai pusei sadzirdējām ciema gana balsi kurš savā ticības skaidrībā bija piedzīvojis tādu apgaismību, ka nemācēja atrast vairs savu kišlaku, bet bija devies pa ceļu kuru reiz bija apgānījuši neticīgo soļi virzienā krietni prom no sava dzimtā ciema.

Bet par laimi Allaha griba neizdibināma un viņa spēks ir visvarens, ka es lūdzot šī visvarenā vārdu spēju garīgās apziņas atklāsmi piedzīvojušo ganu ar citiem kišlaka brāļiem vest uz pareizās takas, kas noveda mūs pie tirgus laukuma.

Veikuši nelielu apspriedi ar Allahu, savā starpā un atkal ar Allāhu, secinājām ka Mēness gaisma ir tik ticīgi gaiša, ka izgaismo mūsu prātus tik ļoti, ka jādodas apspriest Allāham tīkamie jautājumi zem drēbes aptverta jumta ar sienām kuras centrā bija paša Allaha sirds siltums.

Kādu laiku pārrunājuši garīgos jautājumus nolēmām doties uz tirgus laukuma centru kur redzējām visīstāko brīnumu kuru var piedzīvot tikai tie kas īsteni ticīgi.

Tirgus laukuma centrā bija ugunskurs ar katlu kurš vārīja pats sevi. Riņķī katlam rosījās sarkanoranžīga mirāža kurā ja iespīdināja gaismu mirguļoja divas Mēnesgaismas nokrāsas strīpas. Šī mirāža kas spēja vārīt makaronus tik pat labi varēja būt atblāzma no Allaha sūtītas Jaunavas demonstrējuma kas pēc nāves sagaida īsteni ticīgos kas kapā līdzi parāvuši neticīgos.

Tā nu mēs kišlaka patiesi sirdī miermīlīgie iedzīvotāji stāvējām apkārt brīnumainajam katlam kas vārīja pats sevi un ar paša Allaha spēku bēra tajā makaronus.

Kādu laiku un vēl kādu laiku pēc kurā seko vēl laiciņš ar papildus laiku (bet kurš gan skaita laiku, ja beigās mūs sagaida Allaha valstība kur laikam nebūs nozīmes) risinājām dažādas sarunas, citējam korānu un atkal kaut ko runājām.

Kādā brīdi, ja mans prāts vēl pareizi atminas izmantojām dižo Allaha balsi kas sludināja 1km apkārtnē patiesu ticību ticīgajiem un vēl patiesākus lāstus neticīgajiem, līdz nolēmām ka jādodas atpakaļ tur kur mājoja Allaha sirds siltums.

Tur mēs ilgi risinājām dažādus ticības jautājumus līdz tēma kļuva tik ticīga, ka bija jāver vaļā ticības kārba ar ūdeni no Mekas, lai paplašinātu prāta apskaidrību un nonāktu savā apziņā tuvāk Allaham un viņa idejām.

Gāja laiks un daļa gāja gulēt, taču man kā īsteni ticīgajam miegs vēl nenāca jo bija taču Allaha svētīta nakts tādēļ gāju pavazāties pa tirgus laukumu.

Tur pārrunāju dažādus jautājumus ar tirgotāju kurš bieži izlikās par karotāju (acīmredzot, lai demonstrētu cik laba ir viņa tirgotā prece), runājām ar dažādām mirāžām no kurām dvesa Allahs un runājām arī ar mirāžu no kuras dvesa liela neticība tam vienīgajam un patiesajam.

Līdz Imams saprata, ka ir pienācis mirklis likties miegā.

Otrais rīts pienāca, viņu pamodināja Alaha sūtīta mirāža kas grabinājās gar ratiem kuros es gulēju. Šī mirāža man sūtīja Allaha vēsti, ka ir pienācis laiks tik spēcīgai rīta lūgšanai, kas spētu uzmodināt arī tos ticības brāļus kuru miegs ir kā klints.

Imams šo savu pienākumu nolēma veikt no ēkas jumta un Imams runāja ar Allaha muti un dižā Allaha balss to darīja zināmu lielai apkārtnei. Ticības brāļi pamodās un bija gatavi jaunajai diena.

Turpinājumā atkal bija patiesības meklējumi tirgus laukumā pie brokastu katla, kas atkal bija veicis manipulācijas pēc savas iniciatīvas.

Tālāk sekoja kaut kas viskautkas ko vairs tikai Allahs atceras kas tas bija, līdz Imams ar ticības māsām un reportieri nokļuva uz jumta.

Uz jumta tika noturēt vēl viena lūgšana un uz lūgšanas beigām vai lūgšanas laikā sākās neticīgo uzbrukums mūsu svētajam kišlakam.

Šie neticīgie suņi uzdrošinājās pārkāpt Allaha gribu, gribēja apgānīt mūsu svētās vietas, pakļaut netiklībām mūsu sievas un mīdīt ar saviem sātanādas zābakiem mošejas grīdu.

Tādēļ Imams ķērās pie ticības un ticībā dalījās ar pārējiem brāļiem kas aizstāvēja ciemu. Viņš sēja drosmi tiem kuri pildīja Allaha gribu un raidīja lāstus un Allaha dusmas neticīgajiem.

Cīņa ritēja uz priekšu, sāka likties, ka neticīgie sāk ieņemt pozīciju pēc pozīcijas un Allaha sargiem nākas atkāpties. Tādēļ Imams nolēma ķerties pie paša Allaha dāvinātā ieroča kam būtu jāsēj tādas bailes neticīgajos, ka viņi sašautu paši sevi saprotot Allaha visvarenību un savas cīņas nepatiesumu.

Imams devās uz mošeju, lai no grīdas apakšas izvilktu bazuku ar raķešlādiņiem. Tā tika padota uz jumta reportierim kurš bija paspējis pievērsties vienīgajai un patiesajai ticībai un bija pilns ar cīņas sparu galināt neticīgos, lai iegūtu apsolītās 12 Jaunavas.

Tika raidīts pirmais lādiņš virzienā kur kādu laiku atpakaļ bija manīti neticīgie un pēc mirkļa otrais kas izsvēpēja vārda tiešajā nozīmē pēdas kuras bija minuši neticīgie.

Ar to tad tika nolemts, ka ir gana, ka bazuka ir rādījusi Allaha gribu.

Tālāk civilie kas bija uz jumta neticīgajiem arvien vairāk un vairāk tuvojoties sāka ļoti slinki nolīst mūra aizsegā, bet nu tā vairāk skata pēc nevis slēpās guļus, rāpus un kā tur vēl (jo mūs taču sargā Allahs).

Pēc tam kad kādu laiku bijām sēdējuši un apsprieduši Allaha gribu uz jumta aptuveni 2m attālumā nokrita lode ko raidījis kāds neticīgais. Imams nosprieda, ka Allahs ir ar ticīgajiem tādēļ turpināja sēdēt turpat uz paklājiņa un pīpēt ūdenspīpi vien tālāk, taču Allaham bija citi plāni attiecībā uz imamu.

Pēc neilga mirkļa viņš sajuta kā viņu sašauj kājstarpē un Imams sāpēs locījās pa jumtu, sauca ārsta palīdzību, mocījās vēlreiz, tad mocījās skaļi līdz izlaida garu.

Tā nu Imams nonāca pie 12 Jaunavām paradīzē, taču bez kājstarpes. Cik neizdibināma reizēm ir Allaha griba!

[Te mans tēls palika guļam kaut kur uz jumta, ja nemaldos reportieris viņu vēlāk pārmeta pāri jumta malai vietā kur apakšā rēgojās melnais caurums uz elli. Tā nu Imams tur palika guļam tajā caurumā kur ļaudis iet atbrīvoties no grēkiem kurus izraisa ēšana un dzeršana.

Taču mirāžās šajā kišlaka nebija veltas, viņas rādīja vīziju, ka Kišlakā ir ieradies jauns Imams kas pārņēmis vecā pienākumus]

Jaunajam Imamam bija arī jauns pienākums sodīt neticīgo kas gulšņāja ciema cietumā. Bija jārāda neticīgajiem kas uzbruka, kā tieši Allahs saplosīs viņu dvēseles.

Neticīgo vispirms spārdīdami izspērām ārā no cietuma (tai laikā viņš jau paspēja zaudēt galvu). Pēc tam iemetām ar dažiem kirpičiem, tad pakārām aiz kājas ‘’striķī’’ (kas bija veidota no Imama turbānas). Nomētājām ar akmeņiem daudz un ilgi, meta kā zemkopji, tā sievas, arī kareivji un pat mirāžas piedalījās.

Beigās viņu aizdedzinājām un neticīgajam degot melnās liesmas viņa ķermeni turpinājām šķaidīt akmeņi. Man bija priekš par brāļu un māsu ticību, kas neļāva neticīgajam aiziet no šīs pasaules nesakropļotam.

Tālāk, mēs turpat sēdējām degošā līķa tuvumā, līdz nošāva ciema policistu, kas slēpās mūsu rindās. Atskanēja arī bļāviens no neticīgo puses ‘’civilie mūkat’’, nu un tad arī bļaudami un paltrakus vicinādami panikojām un mukām uz visām pusēm.

Bija vēl NATO lidmašīna ar bombardēšanu, bet ir tikai viens Dievs un Muhameds ir viņa pravietis, neticīgos glābt nevarēja nekādi elles ieroči. Viņi tika sakauti un kišlaks izglābts!

Allah akbar!

....................................................

Atgriežoties pie normālas izklāsta formas, tad kā jau minēju spēle man ļoti patika un to visnotaļ izbaudīju. Man patika būt civilistam, kas tur randomā kaut ko savā sulā vārās kišlakā kamēr apkārt ir riktīgs kaujas lauks.

Spēlē bija ļoti spēcīga atmosfēra, daudzos LARPos patiesībā nav tik spēcīga, jo pārsvarā runāju kā ingeim tēls un relatīvi maz man bija out of geim sarunas (skaidrojot tiem kas nesaprot šo LARPeru ingeim out of geim fišku, tad kad tiek runāts nesaprotami par Allaha Jaunavām ir ingeim saruna, kad runā par to vai nevajadzētu aizšaut uz Ventspili pēc aliņa ir out of geim saruna).

Kvesti gan laikam priekš civilistiem nebija vispār, bet par cik man parasti tāpat patīk vairāk randomā fonā tusēties nekā nostopa lauzīt galvu par kvestiem, tad man bija visnotaļ Ok.

Jāmin arī, ka vieta bija ir ļoti jauka. Sabrukušas mājas, bardaks un bomžatņiks ir tieši tas kas vajadzīgs, lai forši iejustos atmosfērā un acis spīdētu no prieka starā kad kāpjot uz jumta nobrūk ķieģelis uz kura esi atbalstījies.

Ja kaut kas līdzīgs notiek kādreiz un vēl kāds bariņš larperu ar parakstās, tad labprāt patiesībā piedalītos kā civilists vai sazin kāds randoms kas nav hardcorais kaujinieks.

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 03.05.2009 15:04
Raksts #80

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 29.05.05
Kur: ezermala

Sarkandzeltenā mirāža arī visnotaļ izbaudīja pasākumu. Tiesa, brokastis katls nevārīja pats, bet viena no ticīgajām sievietēm to darīja...mm,es gan diemžēl nesapratu, kāds bija viņas uzdevums spēlē, bet auzu putra viņai padevās gaužām laba. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

6 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 20.06.2025 22:34