![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"PAO algu sarakstos tika iekļautas dažas personas - tavi biedri un tu. Es pārbaudīju jūs visus. Un vēl uzzināju, ka PAO policija sākusi meklēt informāciju par tevi, kā spriežu pēc vadītāja Rīva Tuesti pavēles. Keila Molei, sieviete. Aptuvenais vecums - 30 gadi. Vispārīgā amnēzija kopš 15 gadu vecuma." Argento atbildēja. Viņa uz Keilu skatījās kaut kā nicinoši. "To zina viņi un arī tu... Zinot par eksperimentu "Konvejiers", man nebija grūti saprast to, kas tu esi patiesībā."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Nē, - Tīdus stingri noteica, un roku nost neņēma.
- Mani tieši pašlaik neinteresē nekādi blakus apstākļi. Kīra ir mūsu komandiere. Un viss. Kad saņemšu citu viņas pavēli, tad pildīšu to, vai, ja viņa būs atcelta, tad nepildīšu, bet pretī savam pienākumam neiešu. - Ja tu ziņosi Rīvam tagad, es vispirms paraizēšos, lai viņi uzbrūk tukšai alai. Nepietiek ar manu kļūdu, nevajadzīgi sabojājot lidaparātu, tu vēl grasies tīši sarežģīt situāciju! Kā teicu - tev neko nevar stāstīt. Turpmāk zināšu. Piedevām tu atļaujies apšaubīt komandiera pavēles. Es to nepieņemu. - Tu tiešām nesaproti, ka vispirms vispār ir jānoskaidro, kas viņi īsti ir, pirms iznīcināt? Ka tavas rīcības rezultātā iesim bojā mēs, nevis viņi? Ko es nesaprotu? Ka jāpilda solījumi? Mans solījums ir iet tur un sēdēt uz vietas. Tāpat visu to mūsu biedru, kas tur jau ir. Labi. Ziņojot tagad, tu panāksi vienīgi to, ka mēs nomirsim, pat neko neuzzinājuši. Jā, tu, varbūt, paliksi, bet es par to šaubos. Mēs alas neatstāsim. Pagaidām nav informācijas, par ko ziņot, izņemot to, ka tie, kas ir te, nav tie, kas uzbruka reaktoram. Tas būtu iemesls sūtīt šurp armiju? Viss! Vēlies visu sabojāt - ziņo tagad. Es pildu komandiera pavēli. Iešu skaidrot, kas viņi īsti ir. Tīdus atlaiž Sairusa roku, ver vaļā durvis un kāpj vai lec ārā, kur pat neatskatījies iet uz alām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Eh un Keila bija cerējusi, ka Argento zina kaut ko par viņas pagātni. Kā rādās viņa bija tikai okšķere un bāza savu degunu citās darīšanās.°
Ja tu runā, tad runā skaidri. Kas pie velna par eksperimentu? Keilai jau atkal sāka zust pacietība, taču viņa vel valdījās un matēriju vai dunčus pie rokas neņēma |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"ShinRa kompānijas eksperiments "Konveijers". uzsākts pirms 20 gadiem, pātraukts pirms apmēram 15 gadiem kā neveiksmīgs." teica Argento. "Projektu vadīja un īstenoja profesors Hodžo, vēlākais biotehnoloģiju nodaļas vadītājas. Projekts paredzēja masveidā radīt cilvēkus - speciālistus vajadzīgajās nozarēs, pārsvarā ar militārām lietām saistītās, turklāt absolūti lojālas. Dažāda ranga kareivjus, pilotus, sapierus, mediķus, tehniķus un tamlīdzīgi. katrai profesijai izvēlētos labāko tās pārstāvi un klonētu viņa fiziskās īpašības, izdzimtās prasmes un radīt līdzinieku, kas varbūt atšķiras ārēji, bet ģenētiski un metāli ir tāds pats. Audzēšanas procesa laikā klonam nodot arī paredzētajai specialitātei vajadzīgās prasmes un ieaudzina disciplīnu un lojalitāti. Kad audzēšana ir pabeigta, klons pamostas un ir gatavs darbam. Tāda bija doma.
Rezultātā kloni bija prasmīgi sava amata darītāji, bet nepastāvīgās, agresīvas personas, kuras nespēja saprast, kāpēc viņiem nav atmiņu. Lojalitāti izveidot neizdevās. Projektu slēdza un klonus iznīcināja, vismaz lielāko daļu, kā rādās..." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Tu.. Tu melo
Keila sacīja pat nepmanot to, ka ir sākusi drebēt. Tā nevar būt tiesa. Tu tikai vēlies atriebties par to uzbrukumu. Nē, tā nevarēja būt tiesa. Nevar bū ka Keila bija tikai neveiksmīgs eksperimets. Viņa taču bij cilvēks. Bija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Argento skatījās uz Keilu. "Es nemeloju. Varu derēt, ka arī tavai PAO ir dati par šo eksperimentu, kaut arī ne tik pilnīgi kā man... Kas ir, sajuksi prātā?" viņa pavīpsnāja. "Viss uz to norāda, bet man jau vienalga. Ja spēsi strādāt, tad dari ko lieku, ja ne, tad nemaisies." Argento atgriezās pie lidmašīnas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Pēc kāda laika Kīra atgriezās lielajā alā. Meitene turēja rokā pustukšu ūdens pudeli un izskatījās visnotaļ apmierināta ar dzīvi.
Viņa noskatīja, kas apkārt notiek un visai atviegloti uzelpoja konstatējot faktu, ka neviens nav saplēsies. Piegājusi tuvāk melnajam audumam viņa skatījās kāpēc vēl nav atbraukusi Sairusa mašīna. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Citkārt Keila būtu sviedusi ar dunci Argento virzienā taču tagad? Tagad viņa bija pārāk apjukusi lai kaut ko darītu. Keila joprojām mazliet trīcēja, taču pati to nemanīja. Nevar būt ka viņa bija tikai neveiksmīgs eksperiments. Vajadzēja sazināties ar Rīvu. Lai gan nē, varbū tomēr labāk nevajag. Lai viņi meklē. Paņēmusi visu vajadzīgo Keila klusēdama atgriezās pie lidmašīnas un sāka strādāt. Tā vien rādās, ka vajag vien aprast ar domu, ka esi tikai klons.
Šo rakstu rediģēja Džea: 18.04.2009 10:23 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Sairuss sekoja Tīdum. Un pa atvērtu logu, vēl kamēr viņi bija ārā, pateica:
Neuzvedies kā idiots. Mūs sasauca Rīvs, un viņš ir arī visaugstākais komandieris. Kas ir, nekad armijā neesi dienējis? Bet tu vari neraizēties, kad Rīvs man jautāja, vai sūtīt šurp karaspēku, es atbildēju noliedzoši. Bet man ar viņu ir ik pa laikam jāsakontaktē, citādi armija atnāks. Kad viņi ieradās alā, Sairuss visai ieinteresēti nopētīja lidaparātu. Novietojis mašīnu tuvāk izejai, viņš, ārā ejot, garos šaujamieročus līdzi neņēma (apmierinoties ar asmeni un pistoli, par zīmi, ka ne karot atnācis), un pienāca tuvāk, pirmām kārtām interesēdamies par Kīru (ja iespējams, iet pie viņas), un otrām kārtām par lidaparātu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Kīra stāvēja netālu no auduma, kas aizsedza alas ieeju.
Un pie viņas var tikt runāt. Viņa neko nedara. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Argento vairs neko Keilai neteica un arī darbojās ar saplēsto pulti. Bet pēc neilga laika teica, ka viņai ir citi darbi un atstāj Keilu vienu pašu pie labošanas darbiem. Aregento aizgāja uz kādu no apgaismotajām ejām.
Vaiss stāvēja netālu no alas izejas, kur bija Kīra, Jufi un Kaits. "Es gribētu saprast, ko mēs te domājam tagad darīt." Jufi jautāja Kīrai, neuzticīgi paveroties uz Vaisu. Seo sekoja Sairusam, klusēja un uzmanīgi skatījās apkārt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Keila drūmi pamāja ar galvu, taču nepagriezās uz Argento pusi. Viņa droši vien nevēlējās uzturēties kaut kada tur klona klātbūtnē. Nē, viņa Keila nevar bū nekāds klons. Pie velna visas pazīmes, kas uz to norādīja. Pilota prasmes, atmiņas zudums. Tā vienkārši nevarēja būt. Katrā ziņā, Keila cerēja, ka Rīvs atradīs ko citu par viņas pagātni. Arvien klusēdama Keila darbojās pie pults un ja tas bija salabots, tad ķērās klāt stūrei.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Jā, arī mani tas interesē, teica piekāpušais Sairuss, Kādā sakarā mēs tagad biedrojamies ar atkritējiem un kādēļ neveicam savu uzdevumu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra paskatījās uz princesi un Sairusu. Sakrustojusi kājas viņa atspiedās pret alas sienu piespiedusi ūdens pudeli sev pie krūtīm.
Meitenei no ierastajām mantām trūka apmetnis un zobens. Es domāju, ka apvainojumi ir lieki. Pat ja jums liekas, ka ļaudis, kas atrodas šeit ir kaut kad agrāk kaut ko noziegušies, varu galvot, ka jūs ne pusi nezinat no tā, kas bija patiesībā un pat ja jums liekas, ka zināt, nez vai jūs būsiet tie, kam ir tiesības kādu nosodīt. Atrodoties šeit, mēs maksājam par savu pārsteidzību. Tā mēdz gadīties, ja pirmām kārtām rīkojas un pēc tam sāk domāt. Bet nevajag uztraukties. Jums neviens nedarīs pāri. Kā jau pamanījāt arī ieročus jums neviens neņem nost un arī pie sienas siet netaisās. Tā, ka satraukumam nav pamata. Mums palūdza šeit uzkavēties, lai Rīvs ar armiju netraucētu salabot sabojāto lidaparātu. Jo šiem ļaudīm ir jātiek prom kopš PAO atklāja viņu atrašanās vietu. Jums droši vien liekas dīvaini kādēļ mums būtu jāpalīdz viņiem tikt prom? Nu tas tādēļ... ka savā ziņā šie ļaudis cīnās pret to pašu mērķi, kuru mēs. Proti Sephirotu. Taču viss nav tik vienkārši. Un ir iemesli kādēļ viņi nevēlas doties pie Rīva, lai apliecinātu kopīgos mērķus. Iespējams, ka jūs tā neuzskatāt un domājat, ka es jums lieku šeit tupēt tikai tādēļ, ka vēlos pakavēt savu laiku ar Genesi... Kīra pasmaidīja un palūkojās uz Jufi. Es nezinu ko viņas augstība domā te darīt, bet es personīgi taisos atpūstos līdz brīdim kamēr mums vismaz būs kāda nojausma, kur doties tālāk. Jums ir nojausma? Man likās, ka šis bija tāds kā pieturas punkts, kuram bija kaut kas jāatklāj. Nu kaut ko jau mēs arī atklājām. Tādēļ Sairusa pārmetumi par darba neveikšanu ir nevietā. Mēs veicam darbu. Mēs esam atklājuši otro grupu, kura ielauzās reaktoros. Esam noskaidrojuši, kas viņi ir un ka viņi nav mūsu ienaidnieki, bet savā ziņā sabiedrotie. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus tikai pamāja Sairusam ar roku un beigās pat uzsmaidīja.
- Nē, neesmu dienējis armijā. Es esmu individuālais miesassargs, kam augstākais dievs ir tuvākais komandieris vai persona, kas nolīga tieši. Šobrīd - Kīra. Paldies! Pagaidām nevaru novērtēt, vai mēs darām pareizi. Tad redzēs. Viņš iegāja alā un piegāja pie Kīras. - Mazliet sanāca nesaprašanās, bet te mēs esam. Rīvam ziņots, ka armiju pagaidām nevajag, bet tas esot jāatkārto ik pa brīdim, citādi armija tik un tā ieradīsies. Es tā sapratu no Sairusa. Puisis noklausījās, kas Kīrai sakāms. - Reaktoriem? Vai tad viņi uzbruka arī reaktoriem? Jeb laboratorijām tikai? Iekārtas meklējot? - Vispār man ir vēl daži jautājumi, pareizāk, ideja viena. Ja jau viņiem vajag iekārtas, vai viņi tās nevar dabūt legāli? Negalējot nevienu nost? Vismaz varētu atšķirt, kad uzbrukums ir nopietns un jākaujas, un kad jāpaiet maliņā, lai netraucētu. Pārējo, cik noprotu, viņi mums nestāstīs, vai ne? Viņš nopūtās. - Es arī gribētu zināt, ko mums tagad vajadzētu darīt tālāk. Tie tur meklēja šūnas. Vai patiešām būtu tā, ka tādas vel kaut kur ir atrodamas? Kā lai to noskaidro, to gan nezinu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra pamāja Tīdum. Labi, es pateikšu Genesim, viņš zinās vai atskaitīšanās Rīvam ir nepieciešama, vai nē.
Viņa mirkli klusēja kā kaut ko domādama. Es nezinu, ja pareizi atceros, Rīvs stāstīja, ka pirmajiem reaktoriem uzbrukuši kaut kādi ļaudis un pēc brīža ieradušies vēl kaut kādi, kas sekojuši tiem pirmajiem. Šie ir tie otrie. No Nībelheimas savāca iekārtas. Tieši to pašu es Genesim pajautāju. Kīra atbildēja Tīdum. Viņš teica, ka PAO nekad nedos viņam resursus, lai atdzīvinātu Tvests biedrus. Un droši vien šai viņa pārliecībai ir kaut kāds pamats. Droši vien dēļ Zemes Dzīlēm. Taču Rīvam jāsaprot, ka šādi iestājoties mēs tikai palielinam Sephirota iespējas. Viņš vāc pie sevis bijušos SOLDIER. Genesis vāc tos, kurus Sephirots sev nevar pakļaut. Un viņam ir vienalga par šo ļaužu pagātni. Jo viņš viens varbūt spēj uzveikt Sephirotu, bet viņš viens nespēj cīnīties pret Sephirotu un viņa SOLDIER. Taču Rīvam ir tikai parasti cilvēki ar kuriem jau ir vairākkārtīgi izrēķinājušies pie reaktoriem. Nu ja... un mēs. Un! Viņam vairs nav Klauda. Genesis domā, ka šūnas Sephirotam vajag, lai pilnībā atdzimtu un spētu pieņemt kaut kādu viņam vēlamo formu. To, ka viņš jau ir atdzimis un viņa spējas ir nevainojamas un tikpat iespaidīgas kā agrāk par to jau mēs pārliecinājāmies. Bet laikam vēl kaut kas trūkst. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Šobrīd izklausās visai labi. Ja tu esi pilnīgi droša, ka šie ir sabiedrotie, tad varu mēģināt palīdzēt salabot lidmašīnu, lai gan esmu tikai parasts mehāniķis. Tīdus, ko tu tur nogrāvi? Un lai tad Genesis domā ātrāk, jo nākamreiz man jāsazinās pēc stundas ceturkšņa.
Šo rakstu rediģēja Mattiass: 18.04.2009 17:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Sarežģīti! - Tīdus apsēdās turpat zemē un iebrauca ar pirkstiem matos.
- Es noteikti neesmu tas, uz kuru Rīvs varētu paļauties šādā gadījumā. Arī tevi es varētu pieveikt tikai pamatīgā veiksmes gadījumā, bet vēl augstākas klases karotājus gan nē. Tad veiksmei jābūt jau dievišķai. Tā kā Rīvam mēs esam, bet ļoti daudz tas nav gan. Vienīgais labums, ka esam pilnīgi dažādi, bet, ja pēc katra uzbrukuma paliks pa vienam vai diviem mazāk, tad mūsu drīz nebūs, vai ne? - viņš domīgi paskatījās uz Kīru, tagad ar plaukstām balstot zodu. - Ir jāizdomā kaut kas cits kā skraidīt no viena reaktora uz otru un gaidīt uzbrukumus, jo šai taktikai nav jēgas. - Šūnas, šūnas! Sephirots zina vai tikai cer, ka tādas vēl ir sastopamas? - tagad puisis skatījās visai pētījošu skatienu no viena biedra uz otru, un uz Vaisu arī. - Ja tādas ir, tās mums ir jāatrod pirmajiem un jāiznīcina. Rīvs saka, ka tādu vairs neesot... bet Sephirots tās meklē. Zina vai cer? Kā tur īsti ir? Viņš pievērsās Sairusam. - Iebakstīju ar zobenu tiešā dūrienā. Keila, rekur, vēl ņemas ar labošanu! Šo rakstu rediģēja Roviela: 18.04.2009 17:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sarežģīti, es pusi no tā nesapratu!" Jufi iesaucās. "Lai arī man bija tikai jūs jāpavada, es nedomāju sēdēt malā vai bēgt prom. Sephiorots ir sliktais un viņu vajag sakaut! Bet pat ja šie te cīnās pret Sephirotu, tas nenozīmē, ka viņi ir labie. Shinra kompānija arī bija Sephirotam ienaidniekos, bet tik un tā bija sliktie. Tu teici, ka Genesis grib atdzīvināt Tsviets? Nu skaidrs, ka Rīvs būtu pretī. Tsviets taču vadīja Zemes Dzīļu armiju. Viņi nogalināja neskaitāmus cilvēkus, gribēja iznīcināt planētu! Ar ko viņi ir labāki par Sephirotu?"
"Tik tiešām ar ko labāki?" ierunājās Vaiss. "Redzi, ir vienkārša patiesība - es nevadīju Zemes Dzīles tajā laikā, kad tām pavēlēja uzbrukt pasaulei un atmodināt Omegu. Bet pārējie tikai pildīja pavēles, tāpēc šie pārmetumi ir lieki." Pirms Jufi atbildēja, no kādas ejas otrā stāva augstumā parādījās Genesis, viņš nolēca zemē un pienesa Kīrai viņas ieroci un apmetni. Viņam pašam bija līdzi savs zobens. Genesis atdeva Kīrai viņas mantas. "Sākat iejusties?" viņš apvaicājās. Keila redzēja, ka salabot mehāniskās daļas ir iespējams un daudz kas jau bija paveikts. Tiesa, korpusā būs lūzuma vietas, bet lidot netraucēs. Lielākā rūpe bija salabot shēmas un savienot vadus, kas varēja prasīt vairākas stundas, jo pati Keila jau nebija elektronikas speciāliste. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sairus, ja kaut ko saproti no vadu salikšanas kopā, tad derētu palīzību.
Keila no lidmašīnas sacīja. Tiesa gan, balss skaneja vienaldzīgi. Pareizi saka, ka iegrimstot darbā var rast kaut kādu mierinājumu. Arī pārējo spriešanā Keila neiesaistījās.Viņai bija kaut kā vienalga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 18:40 |