![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Pamostoties tu paveries ārā pa logu un ieraugi klasisku savas planētas ainu. Sev blakus spektrofonā tu ieraugi ka ir pienākusi jauna ziņa. Kad vakar gāji gulēt tās vēl tur nebija. Tu piespied pogu un aparāts sāk skaļi balsī atskaņot šādu ziņu: " Sveiks. Tu varbūt jau esi aizmirsis, taču tu atstāji savas koordinātes mūsu KMID Kosmisko Mūllāpu Izskaušanas Dienesta automātiskajā robotbildētājā. Bet tā kā KMID ir ļoti slepena iestāde mēs diemžēl lielāko daļu tavu datu iznīcinājām... ...Ir pienācis laiks izpildīt savu pienākumu un stāties pretī Ļaunumam. Dodies uz starpplanētu kosmiskā aeroporta platformu 9 un 0.0034 sagaidi reisu 42. kas tevi aizvedīs taisnā ceļā uz Dandarīnu. Uz Dandarīnas tev jāatrod Lūks no laukiem, kas vedīs tevi tālākajā cīņā. pēc šī paziņojuma noklausīšanās lai saglabātu pilnīgu slepenību paņem šo spektrofonu iebāz blenderī uzgāz virsū labi daudz biezpiena un nospied iedarbināšanas pogu. Ziņojuma beigas"
Tik tikko noklausījies ziņojumu tu attopies ka tik tiešām biji pieteicies KMID. Tu paņem spektrofonu un iebāz blenderī. Nu ko laiks pastrādāt, tu iedomājies. saliec koferī mantas (noteikti uzrakstat ko jūs ņemat līdzi, čemodāns nav bezizmēra līdzi var ņemt līdz 10 lietām, un līdzi nepaņemtas lietas nedrīkstēs izmantot. (būtu smieklīgi taču pēkšņi spēles beigās atklāt ka tu visu laiku vadāji apkārt kamieli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) tā kā izvēlies prātīgi ko ņemsi līdz, jo noderēt var visneiedojamākās lietas)Un tagad laiks doties ceļā, tu iesēdies savā personiskajā mazlitrāžas kosmosmobīlī un dodies uz starpplanētu kosmisko aeroportu. nu ko laiks atrast platformu 9 un 0.0034. diez kur tā varētu būt... Šo rakstu rediģēja Mitrene: 01.11.2008 15:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Tarkans kā apmāts vēroja gleznu. Viņš nekad neko tādu nebija redzējis. No letarģiskās stājas viņu izrāva Lupes atjēgšanās un paziņojums par sikspārņa pazušanu. Tarkans palūkojās apkārt, bet Koriju nekur neredzēja.
Mēs zaudējam dzīvniekus! - viņš konstatēja, - Kaut gan Diriģentu vismaz var redzēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Lai iegūtu spēkus un skaidrāku galvu, Lupe izvilka no somas biezpiena batoniņu un apēda. Pēc maza brītiņa viņa jau varēja ērtāk iekārtoties uz krēsla, kas līdz tam nejauki spieda muguru.
Kā es nokļuvu uz šī krēsla? Atceros kādu šausmīgu troksni, tā dēļ Korijs droši vien izšmauca man no kabatas un kaut kur aizbēga noslēpties. Mēs - viņš un es - diez ko nepanesam lielus trokšņus. Par to, ka viņa varēja dzirdēt daļu no Korija ultraskaņas kliedzieniem viņa noklusēja. Tas nevienam nebija jāzina. Iespējams, ka viņš noslēpies aiz kādas dzegas un drīz atgriezīsies. Bet kas tas vispār bija par troksni? Lupe mēģināja pagriezt galvu un paskatīties uz gleznu, kura visus tik ļoti nodarbināja, bet viņa ieraudzīja to tikai no savāda sānu leņķa. Tur attēlota kāda burvekle vai makaronu taisītāja? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Uz krēsla tevi uzcēla Tarkans, jo uz aukstas grīdas noteikti nav labāk. Gvena paskaidroja, atstutējoties uz sienu un vēroja, kā Tarkans lūkojas uz gleznu.
Troksni radīja Kāds. Viņš bija sev uztaisījis piramīdiņu no margarīna iepakojumiem, tā atrodoties piramīdiņā, nevis Lūkkārpā, bet viņš novēlās lejā pa lūku. Tas radīja troksni. Viņa turpināja skaidrot. Bet tas ir tik šausmīgi, ka mājdzīvnieki pazūd. Mums viņi jāsameklē un arī jātbrīvo. Kas ir attēlot gleznā, nezinu. Izskatās pēc armijnieces. Vai kā mana vecāmāte Lusija. Viņā ģērbās līdzīgi. Viņa nedaudz pacēla glezno nostāk no sienas, lai redzētu, kas ir otrā pusē. Pieliekusies tuvāk sienai, viņa rezēja citu gleznu pirmās pusē. Kas pie velna ir tas? Gvena iesaucās Ar GM atļauju! (IMG:http://i248.photobucket.com/albums/gg197/korkijwolfijs/8_haha/Luuks.jpg) Šo rakstu rediģēja washulis: 21.03.2009 22:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
- Ak, mans biezpiens! - Džerijs iesaucās pamanījis gleznu gleznas otrā pusē. - Tiešām, kas tie ir? -
Piegājis tuvāk un iegrimis domās, nedaudz pēcāk viņš teica, - Varbūt tie ir visa visuma mastermindi un arhitekti? - piegājis vēl tuvāk, - Paskaties uz plaukstām! Visi veido L burtu! Ko tas varētu nozīmēt? Ko mēs zinam tik ievērojamu, kas sākas ar L burtu? - viņš jautāja neizpratnē pārējiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
Kad glezna tika pārvietota, tad skatienam atklājās otra glezna, kas ir diezgan netipiski gleznām. Šajā gleznā redzamie cilvēki rādīja ar pirkstiem uz augšu. Kirils pacēla galvu lai saskatītu iespējamo atbildi. Tad kad viņš neko nesaskatīja, viņš liecās vēl vairāk uz atpakaļu, līdz zaudēja līdzsvaru un krita atmuguriski. Troksni, kas radies galvai atsitoties pret zemi skanēja kā dobja, ļoti zema skaņa. Bezsamaņa.
*** OOC:Saskaņots ar GM Kirils vēro 4 cilvēkus kas no saviem pirkstiem veido simbolus, tikai dzīvajā (nu kā to ņem). Pats viņš atrodas smiltīs. Pēkšņi Kirilu pārņēma pēkšņa atklāsme. Orandžais cimds - uguns, brūnais - zeme, labajā augšējā stūrī roka ir vairāk uz augšu - tātad gaiss un vēl viens, fig viņ zin. 4 elimenti. Visi rāda uz augšu. Kirils pacēla galvu (tiesa šoreiz uzmanīgāk) uz debesīm kur rēgojās Lūka gars. Tas pacēla savu rādītājpirkstu un teica "Ja karstu tējkannu uzliek uz violeta dīvāna tas tiek apdedzināts!" Ko gan tas varētu nozīmēt? Ko, ko, koouuaa? Kirils juta ka vieidie vārdi ir ceļš uz garīgo pilnību, atrisinājumu dzīvības izcelšanās mīklai un margarīna sastāva mistērijai. Un piedevām vēl četri simboli. Viņš sajuta sevī pamostamies plikpauraino dzenbudista mūku un tieksmi izzināt pasauli. Visa skaņa norima un viss palika margarīn-dzelten-balts. Un tad viss satumsa. Šo rakstu rediģēja B.A.L.O.D.I.S: 21.03.2009 23:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Gvena, pacēlusi uzaci, kritiski lūkojās uz gleznu. Kas tietādi, es noteikti nezinu. Gvena noteica, bet sadzirdēja dobju būkšķi.
Ak, kungs! Kiril! Gvena šokēti iesaucās. Kā mēs ieradāmies šajā Makaronulandē, tā visi pazūd, krīt, brūk vai vēl sazin ko. Kiril, tev vis kārtībā? Viņa noliecās pie viņa un nedaudz kratīja, cerot, ka tas pamodīsies. Kas te notiek? Kas tā par gleznu? Viņa skaļi sauca, cerot, ka kāds reiz spēs atbildēt. Varbūt atbilde ir 42? Šo rakstu rediģēja washulis: 21.03.2009 23:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
Kirilam negribējās vērt acis vaļā. Viņam bija bailes ja izrādītos, ka viņš atkal pamostos robotu rūpnīcā vai uz ķirurga galda, uz kura viņam gribēja izņemt viņa iekšējos orgānus. Viņš pavēra acis un pamanīja blondus, pār viņa seju krītošus matus. Instinktīvi viņš ar rokām aizsedza sirdi un ribas, sarāvās maziņš un gandrīz iekliedzās.
Pēc trim sekundēm viņš attapās. Bet rokas neatslābināja. Tad klusā balsī lēnām centās izlocīt vārdus: Es redzēju Lūku. Viņš teica Ja karstu tējkannu uzliek uz violeta dīvāna tas tiek apdedzināts!, khe khe. Viņš norija siekalas. Tur bija tās pašas būtnes, kā no gleznas. 4 elimenti. Un tad viss sagāja margarīnā. Šo rakstu rediģēja B.A.L.O.D.I.S: 22.03.2009 00:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Manot, ka Kirils nav sajūsmā par tādu blondas personas tuvību, viņa atliecās atpakaļ, tupot pir viņa uz grīdas (viņa bija izvēlējusies pēc iespējas tīrāku pleķīti).
Kas..? Tas, ko tu stāsti, nerada nekādu jēgu. Kādi vēl četri elementi. Ko tas nozīmē? Gvena brīdi sāka prātot. Mēs, kā KMID biedri, vēl jo projām neesam satikuši nevienu mūlāpu. Gvena ieminējās parāējiem KMIiDešiem. Varbūt kaut kas saistīts ar šo Kirila sapni, ir tas, ko mēs gribam apkarot? Tu saki viss sagāja margarīnā? Varbūt pasaulei draud margarīna lavīnas uzbrukums? Viņa beidzot dramatiksi iesaucās, kad prāts bija kaut ko izdzejojis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Ieklausījies Kirila murmināšanā, Džeroms sastinga pie viena vārda.
- Violets? Tu teici Violets???? - viņš pieskrēja pie Kirila un papurināja šo. - Vai viņš teica vēl kaut ko? .... Tikai ne violets! - varēja redzēt, ka šis violetais satrauc Džeriju. Pundurvūkijs Lūciņš visu laiku bija gulējis telpā, kur visi bija salikuši mantas. Pamodies, viņš pielīda pie lūkas, nolēmis tur nelīst, devās pie Pandumona un Lemona, tad saritinājies blakus pandai nolikās gulēt tālāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Kāds ieraudzīja gleznas otru pusi un iesaucās: "Ak dies'! Es gribu nokļūt uz tās planētas, kur ir tik zilas debesis."
Viņš sadzirdējis Kirila runas piesteidzās pie viņa un prasīja neizpratnē: "Kas tas par violeto dīvānu? Kas tie par 4 elementiem, vai nevajadzēja būt pieciem?!?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kirils piecēlās sēdus un piespieda aukstu belasi sev pie galvas.
Tā ir labāk. Ja karstu tējkannu uzliek uz violeta dīvāna tas tiek apdedzināts! Tas ir viss ko viņš teica. Ak, kaut es saprastu ko tas nozīmē. Tie elimenti bija uguns, zeme, gaiss, ceturto es pat nesapratu, bet ir tagad vēl ir jādomā par piekto elimentu, kas izglābs visu pasauli??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Satīna ienāca gaismā un izpūta cigaretes dūmus. Kā jūs varat ko tik vienkāršu nesaprast? Ja karstu tējkannu uzliek uz violeta dīvāna tas tiek apdedzināts! un viss. nekad nelieciet karstu dīvānu uz violetas tējkannas. viņa kādu brīdi klusībā smēķēja. Hmm diez kādēļ tieši violets? kāpēc man atmiņā nāk violetā krāsa. un tad es saku "esmu gudrs burvis" un tad es redzu kaut kādu vārdu tā kā sākas ar LO tat ir izdzisuši burti tad PRA tad kaut kas kas attāli atgādina S un visbeidzot pēdējais burts ir A. Dīvaini. un kaut kādā sakarā man gribās pieminēt Ortogrāfiju un Dentistu. īsti nezinu kādēļ. orākula spējas reizēm ir dīvainas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nekad nelieciet karstu dīvānu uz violetas tējkannas??? - Džerijs jau panikā iesaucās. - Kapēc tai jābūt violetajai krāsai. LO_PRAsA??????? - viņš pēkšņi iesaucās un Atcerējās. - Mani senči reiz stāstīja, par kādu no Džeromiem Ridlijiem. Viens, kā jau minēju bija kurators muzejā. Bet viens cits cīnījās ar ne-tik-baiso-un-ļauno Selprassu, vai kā nu viņu sauca. Nu un tur bija Ortodons. Ļoti baiss Violets elfs, kas izskatījās kā sieviete, bet bija vīrietis. Tā violetā krāsa man radīja traumu - smagu un paliekošu. Tādēļ es iespējams vēl kādu laiku te panikošu. -
- Tiešām tējkanna dīvāns. Dīvāniem mēdz piešķirt zelta tējkannu, kā balvu konkursā 'Gada Rofls'. - Džerijs nomurmināja pietiekami skaļi lai visi dzirdētu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Vai viņi visi ir jukuši vai arī tādas izskatās burvestības? Lupe ļoti klusu pie sevis brīnīdamās sacīja. Viņa bija gribējusi celties, tomēr, ieraugot notikumu ar Kirilu, savādās aklāsmes un ienākušo nezināmo būtni, uzskatīja par saprātīgāku palikt sēžam. Viņa nojauta, ka tādējādi būs mazāk redzama.
Bet noslēpumainie vārdi par violeto tējkannu ar dīvānu un 4 elementu mīkla nedeva mieru arī viņai. Un viņa klusītēm un neuzkrītoši par to domāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Četri elementi ir uguns, zeme, gaiss un ūdens. Tas, ar ceturto roku, kas ir vis tuvāk apakšai, ir tuvāk sniegam, tātad, sniegs ir sasalis ūdens. Četri elementi. Ja vien tas bija iespējams, Gvena sāka izrādīt savu IQ 1% , kas viņai prātā tomēr bija. Ja nu piektais elements ir... margarīns. Vai arī šis dīvāns, kas ir jāsargā no violetām tējkannām!? Viņa sāka runāt ar vien skaļāk, tā cerot izsecināt, ko tas nozīmē.
Sailens Duguts. Nez kāpēc viņai prātā ienāca šāds vārds, bet viņa tam nepievērsa lielu uzmanību. Man liekas, ka mēs esam lielas mistērijas priekšā. Bet tagad, derētu atbrīvot Diriģentu un atrast Koriju. Satīn, vai tu palīdzēsi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Es domāju, ka tie ir cilvēki, kas vainojami pie Diriģenta nonākšanas kvazimumificētā stāvoklī, - Tarkans nokomentēja bildi, kas bija aiz pirmās gleznas, kad sākās atkal jaunas nedienas - Kirila ģībonis, filozofiskas diskusijas par 4 vai 5 elementiem, tējkannām uz dīvāniem un ļoti gudriem burvjiem violetās drēbēs.
Pagaidiet, pagaidiet, vai jūs runājat par Ortodontu!? - Tarkans piepeši iesaucās, kad daudzā informācija bija aizgremota un no smadzeņu kuņģa analoga bija nonākusi smadzeņu aknu analogā, - Es arī atceros violetu personu vārdā Ortodonts, kas izskatījās pēc sievietes, bet bija vīrietis! Tāds vienā no Koruskantas lielajiem izklaides centriem rādīja visādus pigorus - nu, tur ieliek vūkiju kastē, kasti pārzāģē, un kad attaisa vaļā, tad kastē izrādās jau 2 pundurvūkiji, vai arī paņem tukšu X-spārņa pilota ķiveri, un pēkšņi izvelk no tā dzīvu tuškānu... kad es gāju bērnudārzā, mūs bieži veda viņu skatīties, un toreiz man tas tīri labi patika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ēm kāds kvazimumificētais stāvoklis? tas tač nav tavs Diriģents. tā ir vienkārši no melnbaltajiem Italpastonas galaktikas makaroniem izveidota skulptūra. kurš duraks makaronu muzejā turētu mumificētu pingvīnu?
Satīna piekārtoja sava krūštura lencīti. Viņai vienmēr bija bijuši 42 krūšturi. Nezin kapēc tas fakts likās svarīgs. Eu man ir 42 krūšturi! viņa iesaucās. tad viņa blenza uz gleznas otrā pusē esošajiem cilvēkiem. tad viņa skaļi paziņoja Es zinu kas tie tādi ir! vismaz vienu no viņiem es pazīstu personīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izdzirdis arī Tarkanu pieminam Ortodontu, Džerijs nobālēja un teica,
- Es arī zinu kas ir Ortodonts, galu galā, - te viņš citēja sevi, - "Viens no maniem senčiem cīnījās ar ne-tik-baiso-un-ļauno Selprassu, vai kā nu viņu sauca. Nu un tur bija Ortodons. Ļoti baiss Violets elfs, kas izskatījās kā sieviete, bet bija vīrietis." - Izdzirdējis Satīnu pieminot 42, Džerijs sāka atkārtot, - 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42, 4 8 15 16 23 42 ... - |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Kāds izdzirdis, ka Satīna pazīst attēlā redzamos cilvēkus, iesaucās: "Ak vai tu varētu pateikt kas viņi tādi ir un kas tā par planētu ar tik zilām debesīm? ... ...kā tu vispār te uzradies?"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dīvainie notikumi nebija tīri. Tiktiešām netīri. Kāds gan Kosmisko Maznodrošināto Izglītības Dienestam ir sakars ar dīvanu, aizdomīgām šahtām, gleznām, mistērijām, aizdomīgām personām, jo sevišķi blondīnēm? Un mūlāps?
"Mēs, kā KMID biedri, vēl jo projām neesam satikuši nevienu mūlāpu." © Gvena. Atmiņā paslīdēja aina, kad 10 gadu vecumā viņš spēlējās pie mājām geto rajonā. Bija saulaina diena. Pie mājām klusi pielidoja Hummer-MG40 (bez riteņiem tas izskatās pēc vienkāršas kastes). No tās izkāpa cilvēks ar melnām aviatoru brillēm un pie krūtīm bija piesprausta zvaigznīte. Viņš iegāja mājās. Pēc brīža viņš iznāca stumjot pa priekšu tēti. Viņu Kirils vairs nekad neredzēja. Lid-mašīnai aizslīdot viņš vēl redzēja uzrakstu uz tās sāniem - Ciemata Mūllāps. Kirils sažņaudza rokās belasi. Ja šis ir slazds, tad vajadzības brīdī viņš satvers kādu un pieliks viņam pie mutes bealsi un piedraudēs ka viņam liks to apēst. Tas vienmēr nostrādā. Vismaz kad viņš nolaupīja sev kosmisko kuģi, tas izdevās. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 18:38 |