![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Gaitenī nebija neviena kareivja. Jebkurā gadījumā troksnis bija nācis no bibliotēkas, nevis gaiteņa. Savukārt bibliotēkā tagad viss bija kluss un mierīgs. Vienīgi, ja aplūko grīdu pie viena no logiem, uz tās redzamas dažas baltas spalvas.
Kaits arī pamodās un sākumā bija aizskrējis pie Sairusa, tad uz bibliotēku pie Keilas. Pamanījis spalvas, kaķis pateica Keilai: "Es aiziešu pateikšu Tīdusam un Kīrai." Kaķis pameta bibliotēku un guļamistabu un caur bēniņiem tika uz jumta. "Atvainojos, bet tur lejā bija troksnis un bibliotēkā ir baltas splavas, kuru agrāk nebija," |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus momentā novērtēja, kurā pusē ir bibliotēkas logs un skrēja uz jumta malu cerībā vismaz redzēt, kāds izskatās tas spārnainais. Protams, ja viņš lido, nevis pārvietojas sazin kādā vēl veidā. Pluf! un pazudis, piemēram.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Jā labi.
Sieviete sacīja palūkodamās uz Kaitu. Pati, tikmēr devās tuvāk spalvām. Kā rādās putns arī šeit bija paciemojies.Noliekusies viņa paņēma vienu spalu lai nopētītu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Paldies. Kīra noteica un aizskrējusi uz torņa pusi pa caurumu ielēca tornī, kurš veda uz laboratoriju.
Meitene nopētīja vai spārnainis jau nav šeit. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tīdum, palūkojoties pāri malai, neizdevās redzēt nekā neparasta. Acīmredzot, ārpusē pie loga nebija manāms nekāds lidonis. Kaits, tāpat kā Tīdus, pārliecās pāri malai, bet nelikās, ka kaķis ko redz.
Spalva, ko Keila paņēma rokā, likās kā parasta putna spalva, varētu būt no liela ērgļa spārna, ja vien tiem būtu balti spārni. Esot tuvāk pie loga, viņa redzēja, ka lai arī tas ir pievērts, tomēr ticis atlauzts vaļā, laikam lai kāds varētu tikt iekšā. Tā kā uz palodzes nekas nestāvēja, varēja logu atvērt un tikt iekšā pieaudzis cilvēks, nesaceļot lielu troksni. Protams, varbūt troksni, ko dzirdēja iepriekš, radīja tieši loga atlauzšana. Kīra, nolecot līdz pašai apakšai, pagraba līmenim, redzēja, ka šeit neviena nav. Ieslēdzot gaismu (virs durvīm bija neliela, veca spuldze), atklājās, ka durvis uz laboratoriju ir vaļā, bet pievērtas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Kīra nopūtās un noņēma no muguras zobenu.
To turēdama rokā, viņa bez ceremonijām atvēra durvis un iegāja iekšā meklēt neaicināto ciemiņu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus, redzot, ka nekā tāda īpaša nemana, caur bēniņu lūgu skriešus metās uz torni un tad lejā pa kāpnēm. Tagad bija kaujas apstākļi, un viņa soļus gandrīz nevarēja dzirdēt. Laboratorijas durvis bija vaļā. Puisis aktivizēja maģiju zobenā un devās iekšā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Keila iebāza spalvu kabatā katram gadījumam. Pārlaidusi skatienu telpai viņa apskatījās vai uz skatiena nevar manīt, ka kaut kas ir paņemts. Ja nekas tāds nav tad viņa doda uz laboratoriju lai pārbaudītu vai tur viss kārtībā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Durvis no torņa apakšas uz gaiteni, kas veda uz laboratoriju un kapsētu, bija vaļā, bet pievērtas.
Gaitenis bija tukšs. Bet gaiteņa tālākajā galā, kur bija durvis uz pašām laboratorijas telpām, pa šķirbām spīdēja gaisma. Paverot šīs durvis (laikam to dara Tīdus, cik sapratu), atklājās, ka pirmās telpas vidū, pie laboratorijas galda kāds stāv. Viņš tūlīt pat pastiepa pret ienācējiem lielu, platu zobenu. Vīrietis bija jauns, ar gaišiem, spurainiem matiem, zilām, mirdzošām acīm un tērpies tumšās drānās. Viņam aiz muguras bija vēl vairāki, pēc skata mazāki zobeni. Vīrietis likās saspringts un gatavs sadursmei. Šo rakstu rediģēja Elony: 19.03.2009 13:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(OOC - nē, pirmā ir Kīra, Tīdus ierodas mazlietiņ vēlāk).
- Klaud? - Tīdum nevilšus izlauzās. Puisis, protams, nezināja, vai tas ir īstais Klauds, vai kāds klons, un pie kam te baltās spalvas. Klauds taču nebija pirmās klases SOLDIER ar spārnu! Tīdus katram gadījumam turēja zobenu cīņas gatavībā. - Kāpēc slepeni? Ko tu meklē? Varbūt varam palīdzēt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Iegājusi laboratorijā un pamanījusi Klaudu, Kīra nolika zobenu uz muguras.
Viņa piegāja pie Klauda paiedama garām viņa zobena asmenim. Nekaunīgi nopētījusi puisi, Kīra nopūtās. Jauki, ka Tu esi atradies. PAO stipri pārdzīvo Tavu pazušanu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Klauds, ja tas bija Klauds, nenolaida zobenu, tāpat kā Tīdus. Viņš atkāpās vairāk uzgaiteņa pusi un likās tāds kā apmulsis. "Vai es jūs pazīstu? Vai atceros?" viņš iejautājās, bet nevarēja saprast, vai jautā to viņiem vai sev.
Tad stingrākā balsī teica: "Jūs atsūtīja Rīvs meklēt mani?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mani sauc Kīra. Tu esi ticies ar mani agrāk. Visticamāk neatceries. Pirms četriem gadiem. Tā bija diena, kad Zaks ziedoja savu dzīvību, lai izglābtu Tavējo.
Tu nejuties īpaši labi, tādēļ pieņemu, ka neatceries mani. Manus biedrus visticamāk Tu neesi sastapis. Izņemot Tīdu, jo viņš ir no Nībelheimas un kaķi Kaitu, bet viņa te vēl nav. Kīra pagāja nost no Klauda un atspiedās pret sienu, sakrustojusi rokas uz krūtīm. Vispār mūs sūtīja Rīvs, bet ne īsti meklēt Tevi. meitene ieskatījās Klaudam acīs un nopūtās. Klaud, kas noticis? Kapēc Tev vajag rakāties pa Hodžo atkritumiem? Šo rakstu rediģēja Sindra: 19.03.2009 14:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Jā, Rīvs uztraucās par to, ka pazudi un Kaits pēc tevis ilgojās! - Tīdus vairs neturēja zobenu uzbrukuma pozā.
- Ja tu esi Klauds, tad, jā! es atceros tevi. Tādu, kāds biji, kad tev bija četrpadsmit. Diezin vai atceries mani. Lielie jau sīkajiem daudz uzmanības nepievērš, un tolaik priekš tevis biju sīkais. Droši vien, arī manu vārdu neatceries. Mani sauc Tīdus. - Mēs sargājam laboratoriju. Vienkārši sargājam, un pat nav skaidrs, kas te vispār būtu jāsargā īpaši. Mako želeja? Mēs nedomājām te meklēt tieši tevi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es bibleotekā atradu vel baltas spalvas, bet Kaits to jau jums droši vien teica.
Keila sacīja ienākot laboratorijā. Taču tad saprata, ka Kīra ar Tidusu nav vieni. Vai viņš ir viens no kareivjem? Viņa jautāja abiem biedriem palūkodamās uz vīrieti kuru nekad nebija redzējusi. Rokā sievietei atradās baltā spalva, kura tika paņemta no bibliotekas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas ir Klauds. Kaita pazudušais SOLDIER pielīdzināmais karotājs. Kīra paskaidroja.
Jā, lai vai ko es te cerēju sastapt, bet laikam jau Klaudu vismazāk. Starp citu, viņas skatiens atkal aizslīdēja pie bālā puiša. Klaud, kur mūsdienās dod spārnus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kad Kīra runāja, ka viņi ir tikušies, likās, ka Klauds cenšas atcerēties. "SOLDIER, 2. klase." viņš klusi noteica. Tad papurināja galvu un skatījās uz Tīdusu.
"Es domāju, ka visi gāja bojā... galu galā. Tev paveicās, Tīdus." viņš tikai noteica. Redzot, ka neviens netaisās uzbrukt, Klaids nolaida zobenu. "Kaits, Kaits Sits ir šeit? Tas nozīmē, ka Rīvs..." "Jā, es esmu šeit!" aiz pārējo kājām parādījās Kaits, kurš izspraucās cauri, lai tiktu iekšā. "Klaud, visi par tevi uztraucas, Tifa, Barrets un pārējie, un es arī. Kas notika Modeohaimā? Kāpēc tu pazudi, ļāvi domāt, ka varbūt esi miris?" Kaita balss bija mainījusies, nebija vairs neparastā akcenta pieskaņas. "Kait, Rīv, es..." Klauds minstinājās. "Man vajadzēja pabūt vienam." viņš pateica. "Man likās, ka tur ar to tiki galā, ka tagad viss ir labi. Kas notika?" Kaits jautāja tālāk. "Jau gandrīz gadu... murgs atgriežas. Man liekas, ka es jūtu prātā, es... Brīžiem liekas, ka es varu būt bīstams." Klauds paskatījās uz sanākušajiem. "Ja jūs zināt par spārnu, tātad jāsaprot, ko es šeit daru. Profesors Hodžo man to nodarīja. Es vēlos saprat, ko tieši, kādas sekas tam varēja būt, kas ar mani notiek tagad." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hmm... Ar murgu taču Tu domā vienkārši sliktus sapņus, vai kaut kā, tā, vai ne? Kīra bažīgi palūkojās uz Klaudu.
Holandera spārnaiņi degradējas. Hodžo radības nē. Tā, ka iespējams, ka Tev ir paveicies un sliktāk nekļūs. Es gan nezinu vai Tavu stāvokli var nosaukt par sliktu un kādas tieši problēmas Tev tas sagādā. Man liekas, ka Tu te vari lasīt un meklēties krustu šķērsu, diez vai kādam pret to būs iebildumi. Tikai nez vai tas daudz palīdzēs. Un skaties, ka morāli nepaliek vēl sliktāk. Klaud, vai Tu vari pastāstīt, kas uzbruka reaktoram, kuru Tu aizsargāji? Kādi izbijušie SOLDIER? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Murgi? Tādi taču bija visiem. Tā vien rādās ka Keila īsti nesaprorata par kādu Hodža nodarījumu. Vai to par kuru stāstīja Kaits?
Vai tev ir kāda saistība ar spalvām, kas ir savrupnamā? Keila jautāja palūkodamās uz Klaudu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra pamāja Keilai.
Spalvas pieder Klaudam. viņa paskaidroja. Viņš uz Zaks savulaik nonāca pie Hodžo kā eksperimentu objekti. Atceries, Kaits mums stāstīja. Toreiz neviens nezināja, kas beigu beigās būs noticis. Klauds bija ieguvis spējas, kas viņu pielīdzināja SOLDIER, taču kā rādās tagad viņš ir ieguvis arī spārnu. Šo rakstu rediģēja Sindra: 19.03.2009 21:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 21:07 |