![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Ar savu ņemšanos jūs arī man uzdzenat izslavēto "Tērpu depresiju".
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Kāda starpība vai kokošņiks ir izšūts vai nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Gunta, nebēdājies. Ja ar priekšmalu man ies tikpat traki kā ar piedurknēm, tad arī hercogiene nebūs visai labā omā. Un tad viņa ballē ieraudzīs marķīzes kleitu, sabēdāsies pavisam un aizies dzīvot mežā, pārtiekot no augļiem, ogām un skaidrā avota ūdens. Un Teai būs par vienu piekritēju vairāk... Jā, Teai tas patiktu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) CITĀTS Kāda starpība vai kokošņiks ir izšūts vai nē. Man GRIBAS, lai tas būtu izšūts. Esmu žagata. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nu labi.
Lai jums veicas ar izšūšanas darbiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es jūs domās atbalstu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Paldies, tas noderēs
Patiesībā tas ir labs veids, kā sakārtot domas un nomierināt nervus. kaut gan - man ir mājās bildīte - sarkans origami pūķis un uzraksts apakšā: "Origami ir laba lieta, lieliski nomierina nervus... īpaši, ja NESANĀK!!!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Dāmas! Galma kapelmeistars brīvajos brīžos ir ar mieru piestrādāt par galma šuvēju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Paņemiet diegus, adatas, pērles, mežģīnes, un vismaz kaut kas taps skaisti apdarināts.
Jā, marķīze arī var pasēdēt kādā kaktiņā un smalki padarboties ar izšūšanu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 10:38 |