![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
eagle eye. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) man tiešām patika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Beyond Borders ar Andželīnu Džoliju un Klaivu Ovenu. Man ļoti patika, ņemot vērā to, kā Džoliju nevaru ciest.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.08 ![]() |
[color="#FF00FF"][/color]Es par romantiku! 1.Titanic(Visi teica ka neraudāšot ( no manas klases ) bet nākamajā dienā atnāca bimbodami! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) )! 2. High School Musical( No coment)! 3.The Butterfly Effect(Vnk super fhilminja) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tās ir manas ieteiktās labākās no labākajām! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi ![]() |
No visiem ārzemju trakeriem, kuros ir Krabata filma, pagaidām esmu atradusi tikai šo http://btjunkie.org/torrent/krabat/448696f...bd510e09fcb2f3e, kurā nav jāreģistrējas par maksu, lai to lejuplādētu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Roviela: 20.11.2008 16:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Amēliju.
Tiem kas nesaprot franču valodu iesaku censties dabūt ar angļu vai latviešu subtitriem. Var nokačāt isohunt.com Filma ir tiešām laba un varda komēdija(nevis rēcamais sūds) cienīga! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Vicky Cristina Barcelona - tiešām baigi silti un seksīgi. un Allens ir foršs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Vicky Cristina Barcelona - tiešām baigi silti un seksīgi. un Allens ir foršs. Haha! Es tieši gribēju rakstīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Forša, forša filma. Mazliet savādāka un mazliet labāka. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.08 ![]() |
Stickmen! Milja filma par gangsteriem un puulu bez nekadiem varetu but labak (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Iesaku noskatīties filmu KRĒSLA, vienkārši no coment, ideāla filma. Beidzu skatīties filmu, vnk mute palika vaļā. Tiešām forša filma.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Filmu Dear Frankie
Tāda iz dzīves un sentimentālo pusi mazliet parauj uz augšu. Jauka, pussmaga britu melodrāma. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.03.07 Kur: aaraa no laika, aaraa no dziives ![]() |
* Melnais kakjis, baltais kakjis - viena no nedaudzajaam komeedijaam, kas man ir likusies smiekliiga, lai gan melna.
* Leons - 14 gados aarpraataa patika, tagad nedaudz mazaak, lai gan turpinu uzskatiit to par lielisku filmu. * Eduards Shkjeerrocis No beernishkjiigaam lietaam: * Triis musketieri (Latvieshu leljlju filminja, peedeejos 5 gados sabruuveeta) - zaljais zekuu zirgs bija super * Par krokodilu Genu (piedodiet, kad mazinja biju, neredzeeju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) * Karalis Lauva - varbuut man taa ir beerniibas trauma ?! * Lote no Izgudrotaaju ciema (Arii peedeejos 5 gados sabruuveeta - sirsniigi un visai gjimenei) No latviešu filmaam: * Elpojiet dzilji / chetri balti krekli (tas gan vareetu likties gruuti skataams, bet, nedaudz piedomaajot, tur var atrast aarkaartiigi daudz puspateiktu lietu) Hmm, gribeeju ieteikt arii Ameeliju, bet taa te jau ir ietaikta paaris soljus atpakalj (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
No kara filmām - viennozīmīgi:
- Black Hawk Down (2001); - Saving Private Ryan (1998). No spiegu filmām - Borna triloģija: - The Bourne Identity (2002); - The Bourne Supremacy (2004); - The Bourne Ultimatum (2007). No komēdijām nepārspējams ir Bīna kungs: - Bean (1997) Bet ja jūs esat kārtīgs frīks, tad arī - Ceļojums uz Tukumu (gadu nezinu, varētu būt 1992-1993). No animācijas - ļoti daudz kas - Monsters Inc. (2001); - Ice Age (2002) un Ice Age Meltdown (2006); - Toy Story (1995) un Toy Story 2 (1999); - Abas Madagaskaras (2005 un 2008); - Chicken Run (2000). No animācijas NEIESAKU: - Horton Hears a Who! (2008); - Finding Nemo (2003). Garlaicīgi un lažīgi gabali. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Pēc pailgāka laiciņa varu ieteikt vēl padaudz labu filmu (pārsvarā skumjie, šausmu, Tima Bērtona un nopietnie gabali), kurām nudien vajadzētu patikt gandrīz visiem.
1. 21 gram 2. Across the universe 3. Big fish 4. Blood and chocolate (Twilight līdzīga vilkaču versija) 5. Blue car 6. Control 7. Donnie Darko 8. Edward Scissorhands 9. El orfanato 10. Frida 11. Hard candy 12. Hide and seek 13. Interstate 60 14. Into the wild 15. Leon 16. Sleepwalking 17. Requiem for a dream 18. Sweeney Todd 19. The life before her eyes 20. The other Boleyn girl 21. The Crow 22. The prestige 23. The sixth sense 24. Twilight 25. What dreams may come Šo rakstu rediģēja Grēkmeistars: 26.12.2008 21:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
The Curious Case of Benjamin Button: Meisterdarbs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
RocknRolla
People ask the question... what's a RocknRolla? And I tell 'em - it's not about drugs, drums, and hospital drips, oh no. There's more there than that, my friend. We all like a bit of the good life - some the money, some the drugs, other the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh, he's different. Why? Because a real RocknRolla wants the ````ing lot. tik laba filma! nē, tiešām - ļoti laba gaja ričija filma. es smējos visu laiku, ārprātīgi smieklīga, piemēram: Don't worry. He can't defend himself - he's got no head. kadri visi tādi netīri smuki, sižets vienkārši šausmīgi samudžināts, bet koncentrējoties var pat izsekot. un visu laiku uzrodas arvien jauni tēli! es jau teicu, ka sarežģīts sižets, bet varbūt tieši tāpēc filma ir tik forša. kaut gan nē - lielisku to padara humors un vizuālais, un aktieri! jā, tāāādi aktieri! filmai ir stils, ka es saku! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
The Curious Case of Benjamin Button
Par meistardarbu to nesaukšu, un arī par izcilu filmu ne, taču ir vērts noskatīties. Parasti es izvairos no filmām, kas ir pēc man patikušu grāmatu motīviem, taču šoreiz nācās noskatīties treileri iekš kino un zināju, ka šitā filma ir jāredz. Ficdžeralda stāstu lasījušajiem — no stāsta tur ir tik vien kā galvenā ideja, taču man filma laikam pat patika labāk, kas ir visai neparasti. Sākumā Bendžamina gaitas vēroju vien ar tādu vieglu ziņkārību, taču līdz filmas beigām aktieri jau bija piespieduši mani just līdzi viņu tēliem. Ai, ko es te vēl daudz vārīšos — skatieties paši. Un mūzika ir lieliska. Šo rakstu rediģēja Antaress: 12.01.2009 20:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
changeling.
diezgan pavelkoši un iespaidīgi. man liekas, šitas ir labs piemērs, kā tādā visai klasiskā manierē var uztaisīt ļoti laikmetīgu filmu. ļoti foršs stāsts un vēl jo patīkamāk, ka patiess. slikto tēlu un bērnu aktieri - kruti. Andželīna un Malkovičs - ar nav ne vainas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
REPO! The genetic opera
Pēdējā laikā aizraujos ar mūzikliem un šis bija... savādāks. Rokopera ar savu īpatnēju vīziju par nākotni ar mazliet gotisku pieskaņu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Ļoti piekrītu par Changeling. To es varu saukt par meistardarbu. No sākuma līdz beigām. Un beigas tikai pierāda stāsta patiesumu. Filma par to, kā nenotiek filmās.
Vēl varu ieteikt August Rush. Un vispār filmas par bērniem bieži ir foršas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.04 Reģis 2008 ![]() |
This is England
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 14:34 |