![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 ![]() |
Es vēlētos zināt, kādas grāmatas patīk citiem un kāpēc. Man tās ir:
1. Jūrzemes burvis (Ursula le Gvina) Šajā grāmatā ir skaista noskaņa un tajā ir ļoti patiesas idejas. 2. Ugunsnesējs (Deivids Klements-Deiviss) Ļoti labi ir noraksturotas emocijas. 3. Vistālākais krasts (Ursula le Gvina) Aizkustinoša grāmata tikai mazliet skumja. 4. Alķīmiķis (Paulu Koelju) Ļoti patika ideja. 5. Pēdējais vienradzis (Pīters S. Bīgls) Grāmatas noskaņa pilnīgi apbur. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Umberto Eko "Fuko svārsts" - kad tad sasvērestības teorijas nav bijušas interesantas.
Patriks Zīskinds "Kontrabass" - laba, monologa stilā sarakstīta grāmata. Mika Valtasari "Sinuhe, ēģiptietis" - daudz vērtīgu un arī (diemžēl) utopisku lietu pieminēts. Maksanss Fermīns "Bitenieks" - parāda pie kā var novest cilvēku viena "apsēstība". Horhe Luiss Borhess - "Izlase" - daudz labu un interesantu ideju apkopojums. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.01.07 ![]() |
* M. Akselsone "Aprīļa ragana" (psiholoģiski smaga, dziļa grāmata)
* Meri Reno "Aleksandrs" (Maķedonijas Aleksandra dzīvesstāsts viņa mīļākā, Bagoasa, stāstījumā) * Noa Gordons "Dziednieks" (Nu patīk man tie laiki) * Stefānija Meiere "Krēsla" (VAMP stila grāmatu pārstāvis, lai gan mīlestības tu bija vairāk..) * Oskars Vailds "Doriana Greja ģīmetne" (par skaistumu) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.09 ![]() |
1. M.Mičela "Vējiem līdzi"
2. P.Koelju "Pjedro upes krastā es sēdēju un raudāju" 3. P.Koelju "Alķīmiķis" 4. S.Meiere "Krēsla" 5. Bulgakovs "Meistars un Margarita" Vispār man ir daudz mīļu grāmatu, šīs ir tikai tās, kas pirmās ienāca prātā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Pašlaik:
Žorža Sanda - ''Konsuella'' (visas trīs daļas) Sidnejs Šeldons - ''Eņģeļu dusmas'' Paulu Koelju - ''Vienpadsmit minūtes'' vai arī ''Veronika grib mirt'' |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
Bulgakovs - Meistars un Margarita
Dostojevskis - Noziegums un Sods Selindžers - Catcher in the Rye Hesse - Siddharta tālāk nevaru izšķirties |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.10 Kur: Skaistākā vieta uz pasaules ![]() |
Ļoti grūti būs izdomāt:
"Nārnijas Hronikas" K. S. Luiss "Harijs Poters" Dž. K. Roulinga "Gredzenu pavēlnieks" Tolkīns "Mollija Mūna" Džordžija Binga "Artēmijs Fauls" Oīns Kolfers u.c. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.09 Kur: Uz ledus ar grāmatu kreisajā rokā ![]() |
Stefanija Meiere "Klejotāja" un "Krēsla"
Dens Brauns "Ciparu cietoksnis" Džoanna K. Roulinga "Harijs Poters" Megas Kebotas, Lorīnas Mairiklas, Kimas Harisones, Mišelas Džefes, Stefanijas Meieres kopīgais darbs "Nakts ballītes ellē" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
Nerakstīšu konkrētā secībā, jo mirušo autoru gari var apvainoties un mani numušīt kādā tumšā mežā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
_____________________________ Potera sērija (Tā tak te jāiekļauj , jo citādāk vēl izmetīs no foruma mani (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Remarks "Laiks dzīvot un laiks mirt" Vonnegūts " Lopkautuve Nr.5" Kronins "Pāreja" Harisons "Rietumos no ēdenes" (Jilanē tiešām bija lādzīga civilizācija :'( ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.20 ![]() |
K.S. Luiss. Skrūvšņores vēstules
E. Malpass. Septiņos no rīta pasaule vēl kārtībā Dž.R.R. Tolkīns. Hobits jeb Turp un atpakaļ Dž. Orvels. 1984 M. Mičela. Vējiem līdzi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 17:17 |