Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Hesoldahras ļaunums, [c][bp]
Līna...
iesūtīt 27.01.2009 13:58
Raksts #1

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 03.01.09

Hesoldahras ļaunums.

Zemes vietu plāns.

Lazhāra: Saulaina vieta, bet diezgan auksta. Atrodas starp dienvidu puslodi un ziemeļu puslodi. Lazhāras ziemeļos ir ļoti auksts. Bet Lazhāras dienvidos ir ļoti silts. Ziemeļos varētu teikt ir Klementori. (Tā šajā pilsētā sauc eskimosus.) Dienvidos dzīvo Ahentāri. (Tā šajā pilsētā sauc tos, kas dzīvo, siltākajās vietās.) Šajā pilsētā dzīvo miermīlīgie ļaudis.

Menderohosta: Šī ir drūma vieta. Tāpēc ka viņa atrodas pašā ziemeļu drūmākajā stūrī. Pateicoties laika apstākļiem, kuri arī ir drūmi, šīs pilsētas ļaudis ir ļauni. Šajā ziemeļu stūrī viņi kurina ugunskurus. Tāpēc tur ir kā pavasarī. Sniegs izkusis, un sniega vietā bērni ir sataisījuši viltus sniega pikas. Un arī visiem kas šeit atrodas, ir slikts garastāvoklis.

Ehentrāda: Šī ir pavisam jautra un jauka pilsētiņa. Kura atrodas dienvidos. Šī ir maza pilsētiņa, bet ar daudz iedzīvotājiem, vairākas daudzstāvu mājas. Daži cilvēki ir pat gatavi dzīvot vienā dzīvoklī ar citu ģimeni. Bērni ir labi audzināti. Skolas viņiem ir ļoti izglītojošas. Atšķirībā no Lazhāras te ir ļoti silts. Sniegam te nav kur lāgā uzsnigt, jo kā viņš piezemējas tā pēc divām sekundēm kūst. Ehentrādā ir mākslīgās slidotavas, un mākslīgais sniegs. Jo ārā nekad tāds nebūs.

Laopsa meži: Šis mežs ir vienmēr pilns ar cilvēkiem. Jo šis ir vienīgais mežs visā Hesoldahrā. Visi te nāk lasīt sēnes. Baravikas, tintenes, mušmires (citiem nolūkiem), gailenes, gedrīnas, faranetas. Šajā mežā ir iecienīts dīķis – Oikīna dīķis. Un arī mežā dzīvoja daudzi zvēri. Zaķi, lapsas, vāveres, caunas, lidvāveres, un retos gadījumos pūķi, pterozauri. Un citi.

Ar pārējām pilsētām, pārējiem ezeriem un citiem sastapsities Lomu spēlē.

Rases, un rases pilsētās

Rases

Elfs, - Cilvēks ar spicām ausīm, un mazām vai daudzām burvju spējām.
Mags, - Parasts burvis.
Ragana, - Ļauna vai laba burve.
Metaformags, - Tāds kas var pārvērsties par kādu dzīvnieku.
Parastais cilvēks, - Normāls cilvēks, bez burvju spējām.
Gestlaks, - Dzimis lai kalpotu, un lai aizsargātu citus.
Hostings, - Burvis, bet ar ļoti lielām zināšanām.
Pregans, - Līdzīgs elfam, bet viņam ir seja kā ķīnietim. Un spējas spēcīgākas pa visām rasēm. Bet ir viena vājība – Viņam bail no – Zaķiem, Baterijas gaismas, un no zaļganīgzeltainas gaismas.
Ogrīns, - Mazs cilvēks, bet ar spējām kas viņu var pārvēst par jebko.
Rūķis. – Mazs vīriņš.

Rases pilsētās (dažās)

Lazhāra – Elfi, rūķi, magi.
Ehentrāda – Rūķi, Metaformagi, un Ogrīni.
Menderohosta: Raganas (ļaunās), Magi (ļaunie), Rūķi (ļaunie).

INFO

Platība: 20543km2
Kas tas ir? (planēta, kontinents, kontinents ar pilsētām u.t.t): Kontinets ar pilsētām.
Iedzīvotāji: 35893543 – Ziemeļos mazākā daļa, rietumos lielākā, austrumos vidējā, un dienvidos vidēji lielākā.
Izglītības līmenis: 98, 54 %
Kontinenta pārstāvis: Alegro Inoeskins
Kontinenta Ministru priekšnieks: Olspeu Olei
Vice pārstāvis: Staccato Polareu
Kontinenta nosaukums: Hesoldahra
Kontinentu izglītības topa vieta: 12.
Ļaunuma nosaukums: Legrosans
LS sākuma datums, mēnesis, gads: 20.05.9598
Spēlētāji: 7, bet ja ņem ar draugu tad daudz vairāk. Tā teikt vienam spēlētājam varētu būt divi vai viens dubulttēls.

P.S Daži vārdi ir ņemti no mūzikas štrihiem u.c

Vēsture

Vienmēr šis kontinents ir dzīvojis mierīgi. Vairāk nekā 500 gadu šī burvju afēra dzīvoja mierīgi. Līdz notika neparedzamais. Vislabākā pareģotāja pareģoja neparedzamo pareģojumu. Tajā bija stāstīts:

Tumsa modīsies. Tumsu izsauks. Kāds no ziemeļiem. Kāds no jaunajiem ļaunuļiem. Viņi ieies iekšā Lobra kapsētā, un pamodinās Legrosanu no miega. Viņš augšāmcelsies un mūs iznīcinās. To spēj apturēt tikai Alogms. Viņš dzīvo kaut kur šajā kontinentā. Viņam būs palīgi. Tikai Alogms spēj viņus apturēt. Legrosans būs ........
Tieši šajā mirklī viņa nokrita kristāla lode un pareģojumu izdzēsa. Bet pareģojuma turpinājums tika uzrakstīts uz pergamenta lapas. Bet lapa pazuda. Visi kontinenta sargi sargāja kapsētu, bet pareģojumu ir neiespējami labot. Bet notika tas kas bija nepieļaujams. Ļaunulis atmodināja viņu, un viņš gribēja uzbrukt. Bet viņam nebija spēks. Viņš no sava cietokšņa torņa vāca spēkus. Ļaunums apsargāja cietoksni. Kamēr viņš vāca spēkus pagāja vairāki gadi, gadsimti. Līdz kāds Mags, ļoti spēcīgs, ļoti zinošs, ļoti drosmīgs uzdrošinājās sameklēt Legrosana biedu. Magu sauca Bleiks.

Bleika došanās ceļā

Mags jau pirmajā dienā sakravājās, un devās ceļā. Viņš tika līdz Ehantrādas kalnu virsotnēm, bet tur viņš sastapa Jemsu. Jemss bija spēcīgākais Legrosana kalps. Viņš ar savu elpu Bleiku aizpūta uz viņa sākuma punktu. Pēc šī negadījuma, viņš sāka izsūtīt telegrammas septiņiem cilvēkiem. Kuri būs spējīgi palīdzēt Bleikam, un papildināt viņa zināšanas, un protams palīdzētu visā viņa misijā. Protams varēs nākt talkā divi draugi.

Telegramma

Labdien. Mani sauc Bleiks. Es esmu gudrs mags. Tu esi kļuvis par vienu no septiņiem laimīgajiem, kas palīdzēs man atrast vienu cilvēku. Un arī cīnīties ar šī kontinenta ļaunumu. Jūs varat ņemt līdzi divus labus draugus. Bet tas nav obligāti. Ja ne divi draugi tad viens. Sakravājiet somas jau deviņpadsmitajā maijā. Bet divdesmitā maija rītā esiet Lazhāras ciema bārā.

Ar cieņu,
Bleiks.

P.S. Varat jebkādā veidā saņemt telegrammu

Jūsu pieļaujamās dzīvesvietas.
Lazhāra, Ehentrāda, Laopsa meži, Ogrīnsalanda, Jasmīnsala, Galteosa, Barnīkla ciems.
Uzdevums
1.Atrast Algomu
2.Cīnīties ar Legrosanu
3.Iznīcināt Legrosanu
4.Iedzīt Legrosanu neatgriezeniskajās pazemes cietokšņos
5.Uzvarēt Legrosana kalpus.

Anketa

Vārds:
Uzvārds:
Vecums:
Rase:
Bilde (obligāta):
Apraksts:
Biogrāfija:
Dzīvesvieta:
Ģimene:
Darbavieta:

Drauga/ draugu anketa

Vārds:
Uzvārds:
Rase:
Bilde (obligāta)
Biogrāfija:
Vecums

P.S. Mani tēli parādīsies pašā LS

Šo rakstu rediģēja Līna...: 27.01.2009 13:59
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
3 Lapas V   1 2 3 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Beppo
iesūtīt 28.01.2009 11:08
Raksts #2

Sātana advokāts

Pievienojās: 08.11.06
Ziedoņa māceklis

Hmm, man rodas daži jautājumi par spēles pasauli.

Lazhāra: Saulaina vieta, bet diezgan auksta. Atrodas starp dienvidu puslodi un ziemeļu puslodi.
Tas ir kā, tieši uz ekvatora? Un ja ir uz ekvatora, tad kāda joda pēc tu tik sarežģīti izsakies? Tas man kā potenciālajam spēlētājam liek mulst un domāt, ka aiz šāda apraksta kas slēpjas.

Menderohosta: visiem kas šeit atrodas, ir slikts garastāvoklis.
Es pareizi saprotu, drūms garstāvoklis ir arī ceļiniekiem, ne tikai pastāvīgajiem iedzīvotājiem?

Par rasēm. Kā to saprast, hostings no maga atšķiras tikai ar zināšanu daudzumu? Sanāk, ka mans tēls dzīves laikā var mainīt rasi? Tad man jājautā, ko GM uzskata par rasi, jo pēc manas saprašanas rase nav mainīga pazīme.

Vēl man jautajums par pašu telegrammu. Nepamanīju nekādus ierobežojumus tēlu vecumam un kvalifikācijai, kāpēc lai mans tēls, kas ir, piemēram, deviņdesmit četrus gadus vecs sagrabējis večuks bērna prātā un bez ūberspējām, saņemot šādu vēstuli, sasistu plaukstas, palektos gaisā, un dotos palīgā viņam nepazīstamam burvim, par kuru zināms vien tas, ka šamējais par sevis apgalvo "Es esmu gudrs burvis"? Ja es piedalos spēlē, es gribu motivāciju, kādēļ manam tēlam ir jāglābj pasaule.

Šo rakstu rediģēja Antaress: 28.01.2009 11:28

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 28.01.2009 11:25
Raksts #3

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Jā, man arī ir jautājumi pat neskaitot šo jau kuro reizi manīto Sveicināti, jūs esat laimējuši unikālu iespēju kopā ar mani doties drošā nāvē.

Par pasauli kā tādu:
Nav skaidrs, cik tehnoloģiski attīstīta ir pasaule. Kā mūsdienās? Nākotnē? Fantasy viduslaiki? Šajā sakarā tikai gadskaitlis neko neizsaka.

Par rasēm:
Tātad pregans ir aziātisks elfs, kurš pat visai maz atšķiras, bet te derētu informācija (tā būs vajadzīga visiem, kas ko tādu gribēs atspēlēt): kādēļ viņi baidās no zaķiem un elektriskās gaismas?
Drošības pēc pārjautāšu arī šo — tu esi drošs, ka Metaformags, nevis metamorfomags?
Mags un ragana drīzāk ir nodarbošanās, nevis rase. Pat, ja šī nodarbošanās viņus izmaina, par kaut ko taču viņš bija piedzimis.

Par vietām:
Par Menderhostu: ja tā ir tik drūma vieta, kāpēc tā vispār ir apdzīvota? Vai tie ir izsūtītie? Kas šos ļaudis attur no migrēšanas uz labvēlīgāku vietu?
Par Laopsa mežu — ja tur visu laiku vazājas cilvēki un tas ir vienīgais mežs, kur vietējie ņem kokmateriālus? No meža? Bet kāpēc tad tas vēļ nav pilnībā izcirsts? Nav vēl paspējuši?
Turklāt man ir grūti iedomāties, ka vietu, kuru tik biezi apmeklē, varētu apdzīvot liels daudzums dzīvnieku — tur taču ir viņiem nepanesami apstākļi.
Par Ehentrādu — interesanti, kāds tur ir noziedzības līmenis?

Par GM:
Un vai tik Līna nav kāda zināma biedra dubultkonts?

Šo rakstu rediģēja Mattiass: 28.01.2009 11:29

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 28.01.2009 16:29
Raksts #4

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

CITĀTS
Par GM:
Un vai tik Līna nav kāda zināma biedra dubultkonts?

Es jau atkal esmu pārliecināta, ka šis ir solma dubult... nē, trubultkonts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Uz to liecina tas, ka spēlei ir tik pat nesakarīgs apraksts, kā divām iepriekšējām, vienāda ideja un pats ATD pavediens ir tāds pats.

Varu pateikt, ka par šo ATD jau ir ziņots un iesaku slēgt, jo pat ja tas nav kārtējais papildus konts, pati spēle jau ir nepilnīga.

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 28.01.2009 22:51
Rediģēšanas iemesls: Brīdinājums par dubulkonta ziņojumu ATD pavedienā

+Citēt rakstu
solms
iesūtīt 28.01.2009 20:21
Raksts #5

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 07.11.07
Kur: MU, kačājos kopā ar Cepumu, un ar mazais! Un ar Sauronu Aizengardas pilī, spēlē zoli!!! :D

Pirmkārt, tas nav mans trubultkonts.
Otrkārt šī konta īpašniece ir mana māsīca nevis es.
Treškārt, es viņai palīdzēju rakstīt. Nu viņa diktēja es rakstiju. Jo viņai īpaši neveicas uz datora rakstīt.
Ceturtkārt, es nekad neizvēlētos sievietes kontu!

Anketa, es piesakos!

Vārds:Otredons
Uzvārds:Gārlings
Vecums:37
Rase:Elfs
Bilde (obligāta):(IMG:http://www.cyber-cinema.com/LordoftheRings/lotr2_753095legolasHorse.jpg) (citu bildi vnk, nevarēju atrast)
Apraksts:Garš elfu puisis. Ar gariem blondiem matiem. Acis zilā krāsā. Parasti nēsā bruņutērpu, jo vienmēr gatavs cīņa. Viiss.
Biogrāfija:Piedzima kādā drēgnā naktī. Kad ārā bija negaiss. Jau pirmajā dienā viņu nokristija par Otredonu. Māte protams bija elfs, bet tēvs mags.
Dzīvesvieta:Lazhāra
Ģimene:Lozina māte, tēvs Histens, brālis Gordons.
Amats:Skolotājs

Draugu:

Vārds:Prelgijs
Uzvārds:Mojentro
Rase:Mags
Bilde (obligāta):(IMG:http://www.boot.lv/forums/uploads/photo-58564.gif)
Biogrāfija: Neatceras...
Vecums:58

Šo rakstu rediģēja solms: 28.01.2009 20:33

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 28.01.2009 22:37
Raksts #6

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

CITĀTS(solms @ 28.01.2009 20:21) *
Treškārt, es viņai palīdzēju rakstīt. Nu viņa diktēja es rakstiju. Jo viņai īpaši neveicas uz datora rakstīt.

Tad kādēļ viņa izveidoja LS, ja neveicas ar rakstīšanu uz datora? Kā viņa vadīs spēli? Tu katru reizi kad viņa būs jāiepasto iesi pie viņas ciemos? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
CITĀTS(solms @ 28.01.2009 20:21) *
Vārds:Prelgijs
Uzvārds:Mojentro
Biogrāfija: Neatceras...
Tad kādēļ ņemt līdzi ja neatceras? Jeb tikai nespēji neko izdomāt. Parasti, kad prasa Bio prasa vismaz 4-5 rindiņas. Tātad arī Otredona tēlam ir Bio par īsu, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 29.01.2009 00:08
Rediģēšanas iemesls: Brīdinājums par kurbijkurnes foruma noteikumu pārkāpšanu

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 28.01.2009 23:00
Raksts #7

Pievienojās: 20.11.08
Kur: Arkanara
Gotiņtēvs 2012

Es arī, es arī gribu būt jiebīgs!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
CITĀTS
2.Cīnīties ar Legrosanu
3.Iznīcināt Legrosanu
4.Iedzīt Legrosanu neatgriezeniskajās pazemes cietokšņos

2. punkts ir bezjēdzīgs (cīņa nekad nevar būt pašmērķis - armijām neviens nedod uzdevumu `Karojiet!`, uzdevumu kā likums formulē konkrēti, piemēram `dienā D+3 izvirzīties līdz orientierim X, ieņemt aizsardzības pozīcijas uz Z un A no orientiera Y, bet rajonu uz D un R un objekta Z iztīrīt no pretinieka spēku klātbūtnes`), bet 4. ir pretrunā ar 3. (kā var ieslodzīt Legrosanu pazemes cietoksnī, ja viņš pirms tam jau tiek iznīcināts? Jebvai ir domāts vispirms jamo sakapāt gabaliņos, bet gabaliņus pēc tam iebērt akā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ).

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 29.01.2009 00:34
Rediģēšanas iemesls: Nākamreiz vienkārši pasaki/pamato savu viedokli un iztiec bez frāzēm par savu riebīgumu, jo to var pagriezt dažādos rakursos, kuros var iedzīvoties brīdinājumos/procentos

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 28.01.2009 23:14
Raksts #8

Fotogrāfs 2009

CITĀTS(Miervaldis Gotiņš @ 28.01.2009 23:00) *
kā var ieslodzīt Legrosanu pazemes cietoksnī, ja viņš pirms tam jau tiek iznīcināts? Jebvai ir domāts vispirms jamo sakapāt gabaliņos, bet gabaliņus pēc tam iebērt akā?
Šis arī mani pārsteidza no loģikas viedokļa. Vispirms iznīcina, pēc tam atliekas iesloga. Ļoti ļaunas atliekas laikam.

Un 5. punkts varētu būt augstāk sarakstā - jo ar padotajiem parasti ir jātiek galā sākumā, lai pašam ļaunajam varētu tikt klāt.

Ja tomēr šī LS, sāksies un netiks slēgta gribētu piedalīties, galu galā Olprasu, kas pēc uzbūves līdzīga slēdza, un tēli nepaguva sākt tā riktīgi spēlēt.

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 29.01.2009 00:09
Rediģēšanas iemesls: Brīdinājums par kurbijkurnes foruma noteikumu pārkāpšanu

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 28.01.2009 23:54
Raksts #9

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Kopš šī brīža LS noteikumos ir jauns punkts par dubultkontu ziņojumiem ATD pavedienos (links).
Visi turpmākie raksti ar ziņojumu par dubultkontiem tiks dzēsti un sodīti ar procentiem!

Atgādinu Moriartijam un Miervaldim Gotiņam kurbijkurnes noteikumus. Tie arī darbojas Lomu spēļu sadaļās.

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 29.01.2009 00:06

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 29.01.2009 00:08
Raksts #10

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

solm (nu vai Līna, kas nu tur otrā galā īstenībā šo radīja), kāpēc tu, būdams bez spēļu pieredzes, tā tiecieties vadīt LS? Spēles vadītājs ir vienīgais no LS iesaistītajiem, kam tas ir darbs, nevis izklaide. Būtu nu paspēlējies, pašam prieka vairāk, un arī pieredze nāktu, tad arī nebūtu jāsaņem tik daudz kritikas no citiem. Jo var taču redzēt, ka līdz šim jums (tb tev, solm, ar māsīcu, ja vien tu viņu neizdomāji) ar LS nav bijis darīšanu. Drīzāk — eu, vadīt ir kruti, es arī tā varu.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 29.01.2009 00:12
Raksts #11

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 28.05.05

pēc manām domām prātīgākais ir ļaut vienreiz novadīt arī,tad beidzot liksies mierā vai arī advancēsies.
Olprasa jau neslikti iesākās

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 29.01.2009 01:36
Raksts #12

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

Labāk šeit nekomentēšu, ko domāju par Olprasu.

Nu, eksperimentēt, šķiet, modi nav aizlieguši, lai tad jau mēģina.

+Citēt rakstu
Līna...
iesūtīt 30.01.2009 19:55
Raksts #13

*

CITĀTS(Līna... @ 27.01.2009 13:58) *
Hesoldahras ļaunums.
Zemes vietu plāns.

Lazhāra: Saulaina vieta, bet diezgan auksta. Atrodas starp dienvidu puslodi un ziemeļu puslodi. Lazhāras ziemeļos ir ļoti auksts. Bet Lazhāras dienvidos ir ļoti silts. Ziemeļos varētu teikt ir Klementori. (Tā šajā pilsētā sauc eskimosus.) Dienvidos dzīvo Ahentāri. (Tā šajā pilsētā sauc tos, kas dzīvo, siltākajās vietās.) Šajā pilsētā dzīvo miermīlīgie ļaudis.

Menderohosta: Šī ir drūma vieta. Tāpēc ka viņa atrodas pašā ziemeļu drūmākajā stūrī. Pateicoties laika apstākļiem, kuri arī ir drūmi, šīs pilsētas ļaudis ir ļauni. Šajā ziemeļu stūrī viņi kurina ugunskurus. Tāpēc tur ir kā pavasarī. Sniegs izkusis, un sniega vietā bērni ir sataisījuši viltus sniega pikas. Un arī visiem kas šeit atrodas, ir slikts garastāvoklis.
Ehentrāda: Šī ir pavisam jautra un jauka pilsētiņa. Kura atrodas dienvidos. Šī ir maza pilsētiņa, bet ar daudz iedzīvotājiem, vairākas daudzstāvu mājas. Daži cilvēki ir pat gatavi dzīvot vienā dzīvoklī ar citu ģimeni. Bērni ir labi audzināti. Skolas viņiem ir ļoti izglītojošas. Atšķirībā no Lazhāras te ir ļoti silts. Sniegam te nav kur lāgā uzsnigt, jo kā viņš piezemējas tā pēc divām sekundēm kūst. Ehentrādā ir mākslīgās slidotavas, un mākslīgais sniegs. Jo ārā nekad tāds nebūs.

Laopsa meži: Šis mežs ir vienmēr pilns ar cilvēkiem. Jo šis ir vienīgais mežs visā Hesoldahrā. Visi te nāk lasīt sēnes. Baravikas, tintenes, mušmires (citiem nolūkiem), gailenes, gedrīnas, faranetas. Šajā mežā ir iecienīts dīķis – Oikīna dīķis. Un arī mežā dzīvoja daudzi zvēri. Zaķi, lapsas, vāveres, caunas, lidvāveres, un retos gadījumos pūķi, pterozauri. Un citi.
Ar pārējām pilsētām, pārējiem ezeriem un citiem sastapsities Lomu spēlē.
Rases, un rases pilsētās
Rases

Elfs, - Cilvēks ar spicām ausīm, un mazām vai daudzām burvju spējām.
Mags, - Parasts burvis.
Ragana, - Ļauna vai laba burve.
Metamorfomags, - Tāds kas var pārvērsties par kādu dzīvnieku.
Parastais cilvēks, - Normāls cilvēks, bez burvju spējām.
Gestlaks, - Dzimis lai kalpotu, un lai aizsargātu citus.
Hostings, - Burvis, bet ar ļoti lielām zināšanām.
Pregans, - Līdzīgs elfam, bet viņam ir seja kā ķīnietim. Un spējas spēcīgākas pa visām rasēm. Bet ir viena vājība – Viņam bail no – Zaķiem, Baterijas gaismas, un no zaļganīgzeltainas gaismas.
Ogrīns, - Mazs cilvēks, bet ar spējām kas viņu var pārvēst par jebko.
Rūķis. – Mazs vīriņš.

Rases pilsētās (dažās)
Lazhāra – Elfi, rūķi, magi.
Ehentrāda – Rūķi, Metamorfomagi, un Ogrīni.
Menderohosta: Raganas (ļaunās), Magi (ļaunie), Rūķi (ļaunie).
INFO

Platība: 20543km2
Kas tas ir? (planēta, kontinents, kontinents ar pilsētām u.t.t): Kontinets ar pilsētām.
Iedzīvotāji: 35893543 – Ziemeļos mazākā daļa, rietumos lielākā, austrumos vidējā, un dienvidos vidēji lielākā.
Izglītības līmenis: 98, 54 %
Kontinenta pārstāvis: Alegro Inoeskins
Kontinenta Ministru priekšnieks: Olspeu Olei
Vice pārstāvis: Staccato Polareu
Kontinenta nosaukums: Hesoldahra
Kontinentu izglītības topa vieta: 12.
Ļaunuma nosaukums: Legrosans
LS sākuma datums, mēnesis, gads: 20.05.9598
Spēlētāji: 7, bet ja ņem ar draugu tad daudz vairāk. Tā teikt vienam spēlētājam varētu būt divi vai viens dubulttēls.

P.S Daži vārdi ir ņemti no mūzikas štrihiem u.c

Vēsture

Vienmēr šis kontinents ir dzīvojis mierīgi. Vairāk nekā 500 gadu šī burvju afēra dzīvoja mierīgi. Līdz notika neparedzamais. Vislabākā pareģotāja pareģoja neparedzamo pareģojumu. Tajā bija stāstīts:

Tumsa modīsies. Tumsu izsauks. Kāds no ziemeļiem. Kāds no jaunajiem ļaunuļiem. Viņi ieies iekšā Lobra kapsētā, un pamodinās Legrosanu no miega. Viņš augšāmcelsies un mūs iznīcinās. To spēj apturēt tikai Alogms. Viņš dzīvo kaut kur šajā kontinentā. Viņam būs palīgi. Tikai Alogms spēj viņus apturēt. Legrosans būs ........
Tieši šajā mirklī viņa nokrita kristāla lode un pareģojumu izdzēsa. Bet pareģojuma turpinājums tika uzrakstīts uz pergamenta lapas. Bet lapa pazuda. Visi kontinenta sargi sargāja kapsētu, bet pareģojumu ir neiespējami labot. Bet notika tas kas bija nepieļaujams. Ļaunulis atmodināja viņu, un viņš gribēja uzbrukt. Bet viņam nebija spēks. Viņš no sava cietokšņa torņa vāca spēkus. Ļaunums apsargāja cietoksni. Kamēr viņš vāca spēkus pagāja vairāki gadi, gadsimti. Līdz kāds Mags, ļoti spēcīgs, ļoti zinošs, ļoti drosmīgs uzdrošinājās sameklēt Legrosana biedu. Magu sauca Bleiks.
Bleika došanās ceļā

Mags jau pirmajā dienā sakravājās, un devās ceļā. Viņš tika līdz Ehantrādas kalnu virsotnēm, bet tur viņš sastapa Jemsu. Jemss bija spēcīgākais Legrosana kalps. Viņš ar savu elpu Bleiku aizpūta uz viņa sākuma punktu. Pēc šī negadījuma, viņš sāka izsūtīt telegrammas septiņiem cilvēkiem. Kuri būs spējīgi palīdzēt Bleikam, un papildināt viņa zināšanas, un protams palīdzētu visā viņa misijā. Protams varēs nākt talkā divi draugi.
Telegramma

Labdien. Mani sauc Bleiks. Es esmu gudrs mags. Tu esi kļuvis par vienu no septiņiem laimīgajiem, kas palīdzēs man atrast vienu cilvēku. Un arī cīnīties ar šī kontinenta ļaunumu. Jūs varat ņemt līdzi divus labus draugus. Bet tas nav obligāti. Ja ne divi draugi tad viens. Sakravājiet somas jau deviņpadsmitajā maijā. Bet divdesmitā maija rītā esiet Lazhāras ciema bārā.

Ar cieņu,
Bleiks.

P.S. Varat jebkādā veidā saņemt telegrammu
Jūsu pieļaujamās dzīvesvietas.
Lazhāra, Ehentrāda, Laopsa meži, Ogrīnsalanda, Jasmīnsala, Galteosa, Barnīkla ciems.

1.Uzzināt pareģojuma turpinājumu Uzdevums
2.Atrast Algomu
3.Sagūstīt Legrosana kalpus
4.Sagūstīt Legrosanu
5.Iemest viņu pazemes cietoksnī
6.Ja viņš pretojas nogalināt

Anketa

Vārds:
Uzvārds:
Vecums:
Rase:
Bilde (obligāta):
Apraksts:
Biogrāfija:
Dzīvesvieta:
Ģimene:
Darbavieta:

Metamorfomagam ir jāpieraksta anketā, vēlviens punkts - Metamorfomaga dzīvnieka pārvēšanās spēja/ tas nozīmē ka Metamorfomagiem ir tur jāpieraksta par kuru dzīvnieku jūs pārvēršaties.

P.S. Mani tēli parādīsies pašā LS

Labojums, ar dažiem skatītāju komentāriem. (dažas solma pareizrakstības stundas lieti noderēja, un viņš mācija pa savam, iespējams es rakstīšu kā viņš)

Rediģējums izpaužas citātā.

Solms neapstiprināts.

Tagad tas būs nevis [bp] bet [pzp] Formāts.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 30.01.2009 21:28
Raksts #14

Fotogrāfs 2009

Ja tomēr šī LS notiks, tad lūk mans tēls.

Ar GM atļauju:

Hesoldahras ļaunums.
Vārds: DžeromsTM
Uzvārds: Ridlijs
Vecums: 32
Rase: Metamorfomags (pārvēršas par melnu kaķi )
Bilde: (IMG:http://i248.photobucket.com/albums/gg197/korkijwolfijs/7islucky/247.jpg)
Apraksts: Čalītis pagariem matiem. Ģērbjas tumšās drānās. Nekad nešķiras no sava zobena. Acis zaļas. Augums 1.78
Raksturs: Spontāni adventūrīgi straujš. Pieņem lēmumus un rīkojas.
Biogrāfija: ir bijis visur un darījis daudz lietu. Dzimis Jasmīnsalā, taču neturas vienā patstāvīgā adresē - klejo pa visu pasauli.
Dzīvesvieta: tur kur tobrīd atrodas. Telegrammas saņemšanas brīdī atradās Menderohosta. Kā pilsēta tiešām jauka. Par spīti laikapstākļiem tā bija labāka par citām šejienes pilsētām.
Ģimene: Vecāki joprojām iekopj mazdārziņus Jasmīnsalā. Draudzenes te uzrodas, te pazūd. Viņš meklē Īsto.
Darbavieta: Oficiāli nekur neskaitās kā darba ņēmējs. Tomēr iztiku pelna ar laupīšanu un ielaušanos.

Drauga/ draugu anketa

Viņš klejo viens.

+Citēt rakstu
solms
iesūtīt 30.01.2009 21:53
Raksts #15

*

Kur: MU, kačājos kopā ar Cepumu, un ar mazais! Un ar Sauronu Aizengardas pilī, spēlē zoli!!! :D

Ar GM'a atļauju

Vārds:Otredons
Uzvārds:Galdrens
Vecums:26
Rase:Metamorfomags (pārvēršas par pūķi)
Bilde (obligāta): Pūķa bilde: (IMG:http://i97.photobucket.com/albums/l224/SeveredLegion/bronze-dragon.jpg) Cilvēka: (IMG:http://i243.photobucket.com/albums/ff177/Nightmare_Inside/anime%20boys/anime.jpg)
Apraksts:Blondi īsi mati. Acīs vienmēr parādās kāda dzirkstele. Uz labās rokas puisim ir tetovējums. Nēsā ādas elkoņu sargus. Parasti rokās cimdi ar nogriestiem cimdu pirkstiem. Kopumā pats apģērbs viņam ir zaļganīgbrūns.
Raksturs: (piederas pie apraksta ) Mazliet cietsirdīgs, bet vienmēr ir izpalīdzīgs.
Biogrāfija:Piedzimis kādā lauku ģimenītē. Bet tīrasiņu. Ir daudz ceļojis. Ir pabijis gan Jasmīnsalā gan Menderhostā, gan Lazhārā, gan Laopsa mežos.
Dzīvesvieta:Ehentrāda
Ģimene:Māte: Hollija, Tēvs: Izioss
Darbavieta:Zinātnieks. Pašlaik strādā pie kodolmetāla eksplozijas novēršanas procesa. Viņam ir jājauc propocionālās molekulu sastāvu kombināciju kārtība. Atomi jāapvieno ar kodolu, lai izveidotu pret sprādzienu.

Šo rakstu rediģēja solms: 30.01.2009 21:53

+Citēt rakstu
Beppo
iesūtīt 30.01.2009 22:05
Raksts #16

Sātana advokāts

Ziedoņa māceklis

Nu moins, Otredons 26 gadu vecumā i pasauli paspējis apceļot, i kodolfizikā uzdarboties… (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

Un Džeroma spontāni adventūrīgi straujais raksturs mani vienkārši sajūsmina.

Taču es atļaušos spēles vadītājam uzdot atkārtoti jautājumu par rasēm:
Kā to saprast, hostings no maga atšķiras tikai ar zināšanu daudzumu? Sanāk, ka mans tēls dzīves laikā var mainīt rasi? Tad man jājautā, ko GM uzskata par rasi, jo pēc manas saprašanas rase nav mainīga pazīme.

Es gribu zināt, vai tad, ja es izvēlos magu, viņš dzīves laikā var kļūt par hostingu? Vai arī hostingi ir gudri kopš dzimšanas un magi hostingiem nemaz nevar līdzināties?

+Citēt rakstu
solms
iesūtīt 30.01.2009 22:10
Raksts #17

*

Līnas vietā varu atbildēt es... Viņa mani iecēla par galveno GM, ja viņa nav online. Un vissticamāk nebūs, jo viņa brauc uz Turciju.

Mags ja dzīves laikā būs ļoti gudrs, tad viņam atliek nolikt Hostinga eksāmenu un būs nomainijis Rasi uz Hostingu.

+Citēt rakstu
Beppo
iesūtīt 30.01.2009 22:19
Raksts #18

Sātana advokāts

Ziedoņa māceklis

Ahā. Tad man jālūdz sīkāk paskaidrot, kas īsti šajā pasaulē ir rase.

+Citēt rakstu
Līna...
iesūtīt 31.01.2009 11:10
Raksts #19

*

Solm, man brauciens tika atcelts.

Antares, šajā pasaulē rase nozīmē - Cilts. Rasi var manīt, ja izpilda dažādus eksāmenus. No maga līdz elfam ir jānoliek Pārveidošanās eksāmens + jāpārveido viss ķermenis kā elfam.

+Citēt rakstu
Beppo
iesūtīt 31.01.2009 12:57
Raksts #20

Sātana advokāts

Ziedoņa māceklis

Kādā veidā tieši notiek starprasu pārvērtības? Tas ir, kas par tādām ir vispārzināms? Vai tādas bieži notiek?

+Citēt rakstu

3 Lapas V   1 2 3 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 13.05.2025 23:30