![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
Taapeec lai tieshaam paarliecinaatos, ka vinja ir tik pretiiga! Man vinja negarsho.
Kaapeec tu vakar biji galiigi piedzeeries un skraidiiji pa Riigas ielaam pilniibaa kails, pie tam veel biedeejoshi zhagodamies? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.08 ![]() |
man tas jautājums nemaz neliekas kaitinošs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) es atbildētu, ka man vakar vienkārši bija jautrā diena.
"kā labi iet?" lūk tas ir kaitinošs jautājums, jo būtībā liek tev apgalvot, ka tev iet labi, pirms tu vēl esi atbildējis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.07 Kur: Cēsis ![]() |
nekur jau namaz neeju...
caw, ko dari? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Sēžu, bakstu klavu.
Par ko tu domā? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
Par to kaa lai preciizaak atbildu uz sho jautaajumu. Murgs kaut kaads. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kaadaa kraasaa ir piile? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
ēm. Patīkami uzzināt, ka tu nezini. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Laikam jau es arī nē, jo pīle var būt gan brūnā, gan baltā, gan arī kādā citā krāsā. Fascinējoši. ''Kurā lpp tas uzdevums bija?'' |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
nezinu, stundā neklausījos.
tu jau paēdi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
paēdu.
tev viss kārtībā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.10.08 ![]() |
Šaubos.
Gulēt māki? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
ēm... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Cik tev sanāca Algebras Kontroldarba 6.uzdevumā.? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Seši acx kvadrātā plus piecas kvadrātsaknes no trīs uvz trešajā pakāpē mīnus x ceturtajā pakāpē. Un kā tev sanāca?
Ko tu šovakar darīsi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pamācīšos Angļu valodas vārdiņus. Padzeršu karstu grenadīna tēju un palasīšu labu grāmatu un paskatīšos izklaidējošu filmu.
Tu šovakar būsi Skypā/draugos.? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, un arī visu turpmāko mēnesi ne.
Kāpēc es tevi vakar nevarēju sazvanīt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
tāpēc, ka man bija izlādējies telefons.
Kad beidzot beigs līt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paskaties šovakar laika ziņas...
Kā tu jūties? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Es tipa pildu mājasdarbus.
Cik ir četri reiz deviņi, ja četri ir pieci? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tev neesmu nekāds kalkulators.
Kāpēc tev nekad negaršo tas, ko es gatavoju? Šo rakstu rediģēja Akvarelis: 24.11.2008 19:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: dejo rumbu meža vidū.. ![]() |
Tāpēc, ka tu vienmēr gatavo griķus, bet griķi man negaršo arī tad, ja pati tos taisu.
Vai tev šodien ir uzdoti mājasdarbi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, es taču vēl skolā neeju.
Tu neesi slima/-s? Šo rakstu rediģēja Akvarelis: 25.11.2008 21:03 |
|
|