![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
uzraksti par savu aiztavi
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Tas varētu būt Džeka Rasela terjers...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.04 Kur: Valmiea ![]() |
Mans aizstāvis noteikti būtu govs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
oooh aahhh amizanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Mans?
Sanbernārs vai kkas tamlīdzīgs. Galvenais ka liels un pūkains. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Palasīju, ko par aizstāvi esmu domājusi, sen, sen un varu teikt, ka sasmējos.
Man šķiet, ka manas aizstāvis beigu beigās varētu būt suns. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Manējais varētu būt Žirafe vai Lācis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.08 Kur: Uz kresla ^^ ![]() |
Hm.... Kakkiiiiti, vai otra gadijuma lielu smuku peleku vilku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.08 Kur: māja ![]() |
Man nav ne jausmas kas tas būtu bet es gribētu lielu lauvu. Mmm. ;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Mans aizstāvis noteikti būtu kaķis. Viltīgs un prasa, lai viņu dievinātu. Ko gan vēl var vēlēties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Mans īstais aizstāvis ir jenots vārdā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Nu, jā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Un mans aizstāvis gudrībai ir balts, tumsā spīdošs kukainis, ja nemaldos prusaks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) Tātad man ir divi aizstāvji. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 24.10.2008 19:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Mutantzebiekste ar sešām kājām un divām galvām. Parādās tikai tad, kad burvis ir reibumā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.08 ![]() |
Manējais būtu lācis. Liels un visumā nešpetns, bet pret mani jauks un mīlīgs, kaut arī reizēm var aizmirsties un iekampt par stipru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Vāverīte. Bet tāda noskūta. Ar garu asti, uķi puķi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Manējais varētu būt pūķis, ja vien es jau pati nebūtu pūķis un viņš nebūtu maģisks. Tad paliem vai nu pantera vai zirgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Njā.. man problēma tāda pati kā Ragastei - pati esu astaine. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.07.08 Kur: Asarā :) Prieka asarā :) ![]() |
Es nezinu, bet viņš noteikti būtu maģisks...
IZDOMĀJU Spāre (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
Mans aizstāvis būtu zirgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.08 ![]() |
Esmu 100% parliecināts ka manējais būtu zirgs. Pats nodarbojos ar jāšanas sportu+ar zirgiem arī sasitās mana nākotnes profesiju un jā. Varu teikt ka zirgi sastāda lielu daļu manas dzīves
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
Labvakar.
Es domāju, ka mans Aizstāvis varētu būt zilonis. Viņi ir tik piemīlīgi un smuki jo smuki. Mmm. Mmmmumojoties mīlīgumā, Yuputuu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.09 ![]() |
Mans aizstāvis varētu būt papagailis.
Es vienkārši mīlu papagaiļus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Tāds krāsains - dzeltens, zaļš un sarkans. Vēl varbūt zils. Standarta papagailis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Man varētu būt baltais tīģeris. MMM (mierīgs, maigs, mīļš), pūkains iespaids rodas, bet iepazīstot atklājas īsts, bieži niknumā iesvīlies zvērs.
Šo rakstu rediģēja Klusētājs.: 01.02.2009 18:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 23:56 |