![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.03 Kur: Avotu iela ..... ![]() |
"gramatu tarps"-cilveks kura milaka (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) nodarbe ir lasit gramatas, un to vien vins dara!!!
Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.05.2004 11:46 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 Kur: Rīga ![]() |
Īsi un kodolīgi - PROTAMS. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Īstenībā - ne gluži. Katru mīļu brīdi gluži pie grāmatām nepavadu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
neesmu no tiem cilvēkiem, kas lasītu daudz grāmatu... parasti esmu aizņemta ar kaut ko vai neko (tas arī ir darbs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ).
ģimenē visi daudz ko lasa.. tiešām daudz, bet man ātri apnīk tikai lasīt. gribās, ko aktīvāku padārīt (piem, neko! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) )... Šo rakstu rediģēja washulis: 10.02.2008 21:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 ![]() |
Man ljoti aptiik lasiit.... agraak biju gramatu taarps bet tagad vairs kk nesanaak (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
man patīk lasīt ,bet es neesmu grāmatu tārps.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) godīgi sakot, par šīs atpaujas rezultātiem esmu pārsteigta!
man patīk lasīt, bet lasīšanai, pirmkārt, man atliek ļōti maz laika, jo esmu diezgan nodarbināta, otrkārta, maz ir tādu grāmatu , kas spēj mani aizraut. es neesmu grāmatārps. * pilnīgi vai izklausās kā es neesmu gudrāka par piektklasnieku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) * |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Mmm...Laikam jau nē.Man patīk darīt visdažādākās lietas, īpaši pēdējā laikā.Nez kāpēc sanāk lasīt arvien mazāk un mazāk, citas lietas liekas interesantākas.Bet grāmatas lasu un lasīšu.Pēdējā laikā esmu arī vairāk nodarbināta ar visu ko un man neatliek pat laiks aiziet uz bibliotēku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Pff, kā gan savādāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet patiesībā - ko nu katrs uzskata par grāmatu tārpu. Es nežēlīgi daudz lasu. Kad vien kāds brīvs brīdis. Nu, ja ka esmu grāmatu tārps! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Agrāk biju grāmattārps, to vien darīju kā lasīju un uz cita kā darīšanu nācās piespiesties.
Šobrīd tas mazliet atkritis zemākā vietā, bet līdzko uzrastos gana daudz laika, nešaubos, ka atkal turpinātu grāmattārpa gaitas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.03.08 Kur: tev blakus. ![]() |
dažbrīd man tā iznāk ar to visu aizrauties, bet kad vairāk darbu skolā un tml, vairs nesanāk tārpoties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Gadās. Šobrīd esmu vairākās bibliotēkās un no katras ir paņemta grāmatu čupiņa. Busy-busy-busy. Vēl mājās ir sekcija pilna (ar kaudzi) ar grāmatām. Un vēl pagrabā, vesela siena ar grāmatām.
Tā, kā jā. Mani var uzskatīt par grāmatu tārpu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Ja tas, ka esi grāmatu tārps nozīmē tas, ka:
''No rīta. Katru rītu es pēc izkāpšanas no gūltas uzreiz paņemu grāmatu, Ēdot es lasu, Tad cenšos to sūda grāmatu iestūķēt jau tā piebāztajā somā, Pa dienu. Braucot jebkurā transportā es lasu, Ko gaidot es lasu, Ēdot es lasu, Vakarā. Es lasu(skatos Tv un klausos mūziku), Ēdot es lasu. Sēžot un vēl aizvien gremojot gremojamo es lasu, Guļot gūltā es lasu, Pa nakti. Es vēl brīdi padomāju par izlasīto,.'' Tad es esmu totāli atkarīgs grāmatu tārps. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Bell@: 25.04.2008 21:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: Saules dieva tuvumā. ![]() |
Esmu, bet grāmatas nav visa mana dzīve. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Agrāk biju. Tagad nav gana interesantas lasāmvielas pa rokai, un ir vis kaut kas cits, ko darīt. Bet teorētiski es vēl pie tā varētu atgriezties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
Nu lielākoties es tiešām esmu grāmatu tārps, bet pēdējā laikā visas grāmatas ir pamestas novārtā un apputējušas ar nelielu puteķļu kārtu, jo man ir laika deficīts. Arī brīnišķīgais laiks aiz loga man traucē iedziļināties grāmatās, jo gribas visu laiku kkur iet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Nu var teikt, ka esmu. Man ļoti patīk grāmatas, kuras ir interesantas un kuras ir ļoti'noslēpumainas arī komiksi, un vēl arī sēriju grāmatas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Noteikti esmu grāmatu tārps. Jau no mazotnes mīļākā nodarba lasīšana. Dīvaini manā ģimenē neviens vispār grāmatas nelasa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
neesmu gan. dažbrīd gan uznāk tāds lasīšanas sindroms (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
šobrīd neesmu grāmatu tārps, bet pirms dažiem gadiem biju- nevarēju nelasīt lai ko darītu... pat ēdot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Nu ā, zināmā mērā es esmu grāmatu tārps. Brālis visu laiku to saka! Kaitinoši. Tāpēc es pieņemu šo domu, ka tāda nu es esmu. Bet nu jā. Grāmatu rokā paņemu bieži. Kad neskan mūzinka brokastīs- lasu un tā visu laiku, katrā brīvajā stundā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Nē, jo man ir arī citi hobiji, kā arī esmu izvēlīgs un dēļ tā ierobežoju savu grāmatu lasīšanas laiku, lai neizlasītu pārāk daudz, pārāk ātri un nepaliktu bez lasāmā (jo atrast jaunas, labas grāmatas, ai, cik grūti).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 16:35 |