Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Dēmoni: Bābeles tornis, [GM][PZP][fantasy]
Hworang666
iesūtīt 04.05.2008 22:35
Raksts #1


Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...



Bija jūnijs. Karsta vasaras diena, lai gan precīzāk būtu teikt - rīts. Nedēļa jau vilkās uz beigu pusi un, paldies Dievam, ka tā. Šī bija bijusi viena no karstākajām nedēļām kādas piedzīvotas kopš 1963. gada, kad temperatūra bija uzkāpusi līdz pat 42 grādiem. Ikviens no dzīves nogurušajiem iedzīvotājiem vēlējās, kaut ātrāk pienāktu ilgi solītā vētra un lietus atveldzētu arī šo "elles nostūri", kā bija izteicies laika ziņu diktators. Bet, nekas vēl nebija noticis un tikko bija sākusies kārtējā darbadiena.

Nahigo Numatani:
Tā bija viena no graujošākajām dienām Reikas uzņēmuma vēsturē. Neskatoties uz to, ka uzņēmums skates tik pat kā nerīkoja (pēc skaita šī būs tikai otrā, bet pirmā bija tik "graujoša", ka uzreiz pēc tās, Nahigo iekļuva augstākajās aprindās), vienmēr nācās pieļaut kādus izņēmumus. Pēc neatlaidīiem lūgumiem arī Reika bija spiesta piekrist un izveidot jaunu kolekciju, kas bija jāprezentē jau rīt. Šuvējas nepārtraukti ko vēl mērīja un grieza, visriņķī skanēja šujmašīnu radītais troksnis. Pienesot rīta kafiju, Anna, viena no Reikas padotajām iedeva priekšiniecei arī lapiņu ar numuru. Ja jums skatē vēl arvien ir nepieciešams kāds... Neparastāks akcents, domāju, ka jums derētu piezvanīt šai... Brīvmāksliniecei... Viņa spēlē saksafonu vienkārši... Burvīgi! Un... nedaudz nedrošāk viņa turpināja: man šķita, ka tas piestāvētu jūsu tērpu kolekcijai... Bija redzams cik ļoti meitene bija sakaunējusies, ka atļāvusies tādai vaļsirdībai bet priekšiniecu, bet tad, gandrīz vai negaidīti viņa pastiepa uz priekšu roku, kurā bija neliela lapiņa. Virs numura bija uzrakstīts arī vārds. Penelope Vatersa.

Tans Vings:
Datorofiss bija neiturami piesmacis. Ventilātori bija "atstiepuši kātus" jau pirms divām stundām un nu vienīgais gaisa avots bija logs, kuru nevarēja atvērt pārāk plaši dēļ tā, ka visa palodze bija nokrāmēta ar dažnedažādiem papīriem un neviens vienkārši nevēlējās sākt tos kārtot. 3 vīrieši sēdēja pie saviem darbagaldiem un neatlaidīgi ko drukāja. Viņi nebija nedz stenogrāfi, nedz rakstnieki. Viņi visi bija programmētāji. Un tieši viņi patreiz garlaicības vadīti centās pārspēt cits citu, censdamies visātrāk izveidot stabilu kraku kādai maksas programai, kas bija paredzēta, lai nodrošinātu labāku spamu filtru, minimāli iedziļinoties arī vēstules saturā un daļēji izvērtējot sūtījumu struktūru. Tans to paspēja izdarīt pirmais. Resnītis, kas sēdēja vistālāk no viņa pie sāka lādēties: un tā vienmēr! Kā mēs sacenšamies, tu uzvari un man jāskrien pēc pusdienām... Tad, mirkli apdomājies, viņš piebilda: kā tev tik labi tas izdodas? Tikmēr, trešais programmētājs, kura mati bija saņemti zirgastē skaļi un gandrīz nepieklājīgi iesmējās: kā, tu nespēj uzminēt? Viņš pārdeva savu dvēseli velnam un iemantoja necilvēcīgas spējas programmēšanā. Karls iesmējās. Viņam pašam tas šķita ārkārtīgi smieklīgi. Apaļīgajam vīram pieceļoties, viņš tikai tik daudz kā paskatījās uz Tana pusi un pavaicāja: ķīniešu ēdienu, virtuļus, vai ātro ēdienu?

Zīriuss Oe:
Kopā ar grupu Alfa viņš sēdēja nelielā kabīnē. Lifta kabīnē, kas pašlaik diezgan strauji devās lejup. Visiem puišiem bija nopietnas sejas. Viņi visi zināja kurp patreiz dodas. Uz sapulču zāli. Un izsaukuma svarīgums šķita acīmredzams. Ja jau pat pulkvedis bija runājis paaugstinātā balss tonī, neko labu tas nevarēja nozīmēt. Kad lifts apstājās, stāvu indikātors vairs nerādīja stāvus, bet Oe zināja, ka tas ir tādēļ, ka šī Slepenās Apvienotās misijas sapulču zāle atradās ārkārtīgi dziļi zem zemes. 120 metru dziļumā. Atveroties durvīm, visi liftā bijušie cilvēki vieglā riksī skrēja pa tumšo gaiteni. Pie pašas ieejas kāda sieviete no malas pieskrēja un pavilka Zīriusu no citiem nostāk un klusinātā balsī sāka viņam ko stāstīt: vari teikti ko gribi, bet es zinu, ka tu neesi pilnībā tīrs... Un pat tavs priekšinieks nevarēs ko pasākt, ja tu nesadarbosies ar manu izmeklēšanas grupu. Tādēļ padomā. Videoieraksts nav viltots un ikviens ļoti labi varēja redzēt, ka tevi lode smagi ievainoja. Es pat teiktu letāli, bet pēc pāris minutēm tu atgriezies tāds pats kā iegāji... Sveiks un vesels. Vēl mirkli viņa pētīja puisi ar pētošu skatienu, it kā cerēdama caur acīm nolasīt viņa domas, kad pēkšņi durvīs parādījās liels stāvs. Ja jūs neiebilstu, Zīriuss man ir nepieciešams sapulču telpā. Tas bija pulkvedis un patreiz viņš runāja tādā balsī, kas izņēmumus nepieņem. Ne vien Zīriusam bija zināms, ka nesen bija nofilmēts kā kāds terorists viņu sašauj... Un kā vēlāk viņš piecēlās, ļaudams lodēm izbirt no viņa ķermeņa, it kā tās būtu izstumatas no tā ārā.

Dreks Neters:
Izmeklētāja birojs bija ne pārāk liela telpa. Centrā pie loga atradās milzīgs rakstāmgalds uz kura mētājās nozīmīgi papīri, pāris pabeigtas un nepabeigtas krimināllietas un šur tur ārā nodevīgi spraucās komiksi. Pretī galdam atradās koka krēsls ar atzveltni un tieši uz tā patreiz atradās kāda pievilcīga blondīne, kas saspringti vēroja Dreka aproci, it kā galvā pārdomātu savu ideju vērsties pie privātdetektīva. Tātad, mans tēvs mājās nav rādījies jau vairāk kā 4 dienas. Es saprotu, ka tas nav nekas slikts, bet vinš nekad nekavē... Un nepazūd nevienu nepabrīdinājis. Nu jau viņa šņukstēja. Un... Un... Un... Sieviete izplūda asarās. Uz mirkli noraustījās gaisma, kas nāca no senatnīgās lampas pie griestiem tādejādi pilnīgā tumsā atstājot puskrēslā bijušo biljarda galdu. Viņš bija zinātnieks, viņa saņēmusies turpināja: un es vēlētos, lai jūs viņa meklēšanu sāktu ar viņa darbavietu... sieviete pasniedza Drekam nelielu kartīti ar adresi.

Penelope Vatersa:
Atvērusi acis, Penelope redzēja baltus griestus. Pārāk baltus, lai tās būtu viņas mājas. Tātad - atkal pie kāda kavaliera. Blakus viņa nekustīgi gulēja kāds tumšmatains vīrietis. Nebija grūti pateikt to, ka viņš zem segas bija pilnībā kails. Piecēlusies viņa pamanīja, ka no guļamistabas paveras lielisks skats uz pludmali. Lielie logi nodrošināja ideālu ainavu. Pie sienas stāvēja vidusmēra darbs, kurā kāds (vai kāda) bija pacenties attēlot pa logu redzamo. Tiesa, ne pārāk veiksmīgi. Ievibrējās Penelopes telefons. Bija atnākusi ziņa: es iedevu tavu telefonu kādam cilvēkam, kurš, iespējams palīdzēs tev tikt pie nākamā darbiņa. Ja tā tiešām būs, tev būs jāspēlē saksafons. Tavs menedžeris. Nākamā frāze atkārtoti lika apšaubīt viņa intelekta koeficientu. Puisim beidzot atverot acis, vienīgais ko vīrietis bija spējīgs nomurmulēt bija: hei, skaistā! Kā patika nakts?

Hella Nomēna:
Deju studiju jau sāka piepidīt cilvēki. Spoguļi, kas atradās pie lielākās sienas bija nospodrināti, deju zāles grīda - novaskota. Aparatūra glīti un kārtīgi stāvēja uz kādas nelielas kumodītes. Uzticīgākie dejotāji bija ieradušies jau pirms kādām trim minūtēm un sākuši staipīt locītavas, lai iesildītos. Saules stari iespīdēja telpā, piepildot to ar saules zaķīšiem. Pie Hellas pienāca neliela auguma meitenīte un pavaicāja: skolotāj, vai šodien mēs varēsim padejot arī "īpašo deju"? To vaicājot meitenītei spīdēja acis, tādēļ bija viegli noprtams, cik ļoti viņai patīk šī deja. Jāatzīst, ka tajā nekā īpaša nebija. Tā satāvēja no vienkāršiem palēcieniem un lokanām kustībām, bet ideju Hella bija smēlusies no kādas senas rotaļas, tādēļ arī mazākiem bērniem tā tik ļoti patika. Gluži kā seni stāsti, kas ar laiku kļūst par pasakām un iesakņojas pat audzināšanas metodēs.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā
Hworang666   Dēmoni: Bābeles tornis   04.05.2008 22:35
Pūķēns Sāra   Bija atlikusi viena diena līdz skatei, šuvējas vēl...   04.05.2008 23:29
Elony   Sacīkstes bija muļķīgas. Tans zināja, ka viņa ref...   05.05.2008 08:20
Nīcele   Atkal jau šis karstums. Hellai tas patika, d...   05.05.2008 09:36
Apaču tuksneša rēgs   Zīriuss, saņēmis ziņojumu, nejuta nekādus emociju ...   05.05.2008 11:11
Šamanis   Viņš paņēma karti, kā arī lūdza meitenes telefona ...   06.05.2008 12:43
Džezā tikai Meitenes   Penelope atkal mocījās murgos. Viņa viena skrēja p...   06.05.2008 14:38
Hworang666   Nahigo Numatani: Anna viegli samulsa pat vēl vairā...   06.05.2008 18:39
Pūķēns Sāra   -Melot tu nekad neesi mācējusi,- pat ja Anna īsti ...   06.05.2008 21:08
Elony   Cik tas viss bija nesvarīgi, garlaicīgi, tukši...   06.05.2008 22:01
Džezā tikai Meitenes   Sieviete atsmaidīja pretī puisim un pateicībā paņē...   06.05.2008 22:14
Nīcele   Hella nopētīja tikko ienākušo partneri un aviegloj...   07.05.2008 05:37
Hworang666   Nahigo Numatani: Anna tik vien kā pateicābā nomurm...   08.05.2008 21:13
Massacre   Fella izbaudīja savu laiku karājoties trosēs un ik...   08.05.2008 21:49
Pūķēns Sāra   Sievietes balss otrā telefona pusē, lika nolaist s...   08.05.2008 22:15
Elony   Tans līdzjutīgi uzlūkoja Marku, bet neko neteica, ...   08.05.2008 22:34
Apaču tuksneša rēgs   Ikreizi klausoties pulkveža Peina misijas lasījumo...   08.05.2008 22:53
Džezā tikai Meitenes   Gaidot sievietes atbildi, Penelope nejauši saklaus...   09.05.2008 18:15
Pūķēns Sāra   Nahigo bez kavēšanās un pārdom...   09.05.2008 21:59
Nīcele   -Tā nav tava vaina, viņa bez jebkād...   10.05.2008 13:56
Hworang666   Felicita Baroiko: Kādus mīļumiņus taisies nobeigt?...   10.05.2008 22:18
Elony   Spēlīte bija riebīgi primitīva un gameplay muļķīgs...   11.05.2008 06:36
Massacre   Fella nepaspēja atbildēt Reikam, jo bija pilnībā s...   11.05.2008 09:21
Apaču tuksneša rēgs   Divas stundas un trīdesmit minūtes, lai dotos uz t...   11.05.2008 10:53
Līg   Dienas bija garlaicīgas. Tā bija bijis vienmēr. T...   11.05.2008 11:18
Nīcele   Atgriežoties zālē, kura patreiz vēl bija tukša Hel...   11.05.2008 12:31
Džezā tikai Meitenes   Penelope aizvien pētīja blociņa aizmuguri un domāj...   11.05.2008 12:55
Pūķēns Sāra   Zilmate nolūkojās kā, vīrietim iejūkot pūlī, tas v...   11.05.2008 21:24
Hworang666   Tans Vings: It kā jau nē... Nezināju, ka kāds grib...   13.05.2008 20:48
Elony   "Jā, skaidrs, paldies." izklaidīgi teica...   13.05.2008 21:14
Pūķēns Sāra   Par atbildi sieviete vecajam vīram veltīja skopu, ...   13.05.2008 21:25
Massacre   Fella centās tēlot nenorvozitāti, taču tā īsti nes...   13.05.2008 21:47
Nīcele   Es nekur nesteidzos.. Hella nobubināja kā atbildi...   14.05.2008 05:33
Džezā tikai Meitenes   Penelope vēl uzsmaidīja puisim un uzmeta aizdomīgu...   14.05.2008 15:21
Apaču tuksneša rēgs   Zīriuss pacēla uzacis par sprīdi augstāk, izveidod...   14.05.2008 21:59
Šamanis   Dreks jusdams kustību aiz muguras, ātri palekdams ...   15.05.2008 21:08
Hworang666   Tans Vings: Paķēris taksi Tans devās izbraukumā. P...   03.06.2008 22:10
Massacre   Pēc sava možā "braucam" pamanījusi, ka a...   03.06.2008 22:27
Elony   Tans nezināja, cik ilgi paliks šeit. Tāpēc samaksā...   04.06.2008 07:23
Džezā tikai Meitenes   Penelopes sejā pavīdēja piekl...   04.06.2008 09:20
Apaču tuksneša rēgs   Zīriuss lišķīgajai sievietei ļāva ar sevi darīt vi...   04.06.2008 10:09
Pūķēns Sāra   Reika nolūkojās kā skatam pazūd vecais vīrs, kad v...   06.06.2008 21:00
Džezā tikai Meitenes   Oficiants visžēlīgi bija pavadījis Penelopi līdz p...   06.06.2008 22:03
Pūķēns Sāra   Nahigo vēlreiz nopētīja Penelopi jau daudz tuvāk, ...   06.06.2008 22:20
Džezā tikai Meitenes   Penelope beidzot varēja ielūkoties otras sievietes...   06.06.2008 22:36
Pūķēns Sāra   -Mūzika nāk no dvēseles, ne no instrumenta,- Reika...   07.06.2008 14:11
Džezā tikai Meitenes   - Tā gan.. - Piekrita Penelope, veroties uz saksof...   07.06.2008 15:26
Hworang666   Felicita Baroiko: Dēmons mazliet iesmējās: piecpad...   07.06.2008 22:22
Pūķēns Sāra   Reikai vajadzēja vien atzīt, ka smalkā sieviete ie...   07.06.2008 22:30
Džezā tikai Meitenes   Pelenope vēl nelika nost saksofonu, neizlaida...   07.06.2008 23:07
scelenty   Tas,cienītais kungs,nav nekāds grabulītis-Šarlotes...   07.06.2008 23:26
Elony   Dzirdot greizīgo durvju atvēršanās skaņu, Tans sav...   08.06.2008 07:31
Margo   Kārtējā mierpilnā diena, Revens nodomāja, rāmi pas...   08.06.2008 14:41
Massacre   Dīvainā kārtā dēmona runāšana un arī pats dēmons, ...   08.06.2008 21:43
Šamanis   Dreks Nethers viegli pasmējās "Ak tad negadīj...   11.06.2008 07:51
Apaču tuksneša rēgs   Zīriuss sarauca uzacis. Kā gan šī haizivs spēj aiz...   11.06.2008 08:37
Hworang666   Penelope Vatersa, Nahigo Numatani: Bāc, es ja...   14.06.2008 22:17
Apaču tuksneša rēgs   Toties jums ir amerikāņu filmas cien...   14.06.2008 22:32
Džezā tikai Meitenes   Penelope piespieda saksofonu sev ciešāk ...   14.06.2008 22:52
Margo   Nē, viņš pavisam mierīgi atbildēja, diemžēl nav nā...   14.06.2008 23:18
Elony   (OOC: dam dam damm! Sephiroth! ) Tans sa...   15.06.2008 08:25
scelenty   tagd tikai jācer ,ka viņi nepārbaud...   15.06.2008 20:19
Massacre   Sāpīgi atsitusies pret sienu Felicita skaļi nolamā...   16.06.2008 13:54
Pūķēns Sāra   Varu saderēt, ka viņš savu brāli sauca par mazo ...   17.06.2008 18:00
Hworang666   Zīriuss Oe: Sieviete palika sastingusi un ...   19.06.2008 22:43
Massacre   Fella blenza aizejošajā dēmonā, pēdējiem vārdiem a...   19.06.2008 23:22
Margo   Labāk sakiet, kādēļ esat atnācis?! viņš centās...   20.06.2008 12:10
Pūķēns Sāra   Nahigo pie sevis pavīpsnāja par vīrieša reakciju, ...   20.06.2008 21:27
Elony   "Es neesmu dēmons!" Tans tagad runāj...   21.06.2008 06:50
Džezā tikai Meitenes   Penelope vērās laukā pa logu un viņas sejā bija ja...   21.06.2008 07:21
scelenty   -vai ir zināms cik ilgi tas vilksies?- Šarlote vie...   22.06.2008 18:07
Šamanis   Dreks skatījās, kā dīvainais radījums aizlēc prom ...   03.07.2008 08:56
Apaču tuksneša rēgs   Zīriuss nervozi sakustējās, dzirdot pieminam ofici...   25.07.2008 15:09
Hworang666   Felicita Baroiko: Labi, tūlīt paķer...   24.08.2008 22:45
Elony   Tans klusējot bija vērojis Fausta darb...   25.08.2008 06:02
Margo   Acis iepletās tēlotā šoka izteiksmē. Jā, tēlotā. Š...   25.08.2008 10:17
Apaču tuksneša rēgs   Salons lika vilties savas ārienes un nosaukuma dēļ...   25.08.2008 12:39
scelenty   Kas ,pie velna tas?!"Mans bērns..."n...   25.08.2008 15:10
Massacre   Šī diena galīgi nebija pareiza un arī Reika ātrā r...   26.08.2008 19:31
Pūķēns Sāra   -Bābeles tonis, saki?- Reika turpināja lūkoties la...   27.08.2008 09:13
3 Lapas V   1 2 3 >


Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 23.05.2024 04:40