![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
nu ne jau nu es!
Kas vakar notika? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
prusaks
kādēļ tik agri jāceļas? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.04 Kur: tepat uz vietas ![]() |
jā, laiciņš šodien foršs.
Kur pazūd gaisma, kad aiztaisa ledusskapja durvis? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
ielien leduskapī un aiztaisi durvis - tad redzēsi
Kādēļ dzīvniekiem ir kažoks, bet cilvēkiem naw? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.06 Kur: Dzīve... ![]() |
Lai citi jautātu...
Kāds ir tavs nikneims kurbijkurnē? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Hermione555. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ķāpēc tu velc zeķubikses zem zeķēm? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
Tāpēc, ka man tā gribās
Kur tu nopirko šo kleitu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
veikalā..
Kāpēc tu pērc ēst? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
lai ēstu..
kāpēc tu tagad te esi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 Kur: Blakus mūzikai ![]() |
ju man tā gribējās.
ko? tev tas patīk?! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 Kur: Blakus mūzikai ![]() |
tāpēc, ka tur viņas labāk smaržo un ir tīrākas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
kā tu tā vari mācīties!?! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
aj, man gribaas taa maciities.
kāpēc tu uzdod tik stulbus jautaajumus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
lai tev buutu iespēja kādreiz stulbi atbildēt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
kāpēc tev ir Nike soma? Šo rakstu rediģēja Mazpēdis: 27.04.2008 12:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
iemācies lasiit lol (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
tu esi tuk stulba/s vai tikai par taadu izliecies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Alija2: 27.04.2008 12:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
pa drusciņai no abiem..
kur tu wakar iekriti? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
kapeec tu atbildēsi uz manu jautaajumu? Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 27.04.2008 12:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
tāpēc, ka baigi gribēju.
šodien jauks laiks, vai ne? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 20:59 |