Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Jaunas domas par Strupa lomas attveidotāju, Citās filmās redzētais iespaids
Dafnee
iesūtīt 24.04.2004 20:00
Raksts #1

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.04.04
Kur: Rīga, centrs, mana māja, istaba, pie datora...

Sveika tauta! nesen noskatījos filmu, kurā Strupa atveidotājs spēlēja galveno lomu. īņš bija frizieris. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ko lai saka. Strups ar tīriem matiem un gaišu smaidu sejā lika man pārdomāt tieši Strupu kā harija Potera grāmatas varoni... Lielākoties Daudzi no mums dzirdot vārdu Strups iedomājas dusmīgu, ļaunu cilvēku, kuram sagādā prieku nodrošināt nepatikšanas citem (īpaši jau Grifindoriem). (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Bet man vinkārši liekas, ka Strups vienkārši ir ļoti līdzīgs cilvēkiem, kuri bērnībā nav bijuši saprasti, vienkārši daži labi iedomīgi tipiņi padara cilvēkus par ļauniem un īgniem cilvēkiem. Gribētos kādreiz redzēt Strupu gaiši uzsmaidam Harrijam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

AlyG

Šo rakstu rediģēja Noa: 12.04.2006 16:32
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V  < 1 2  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 24)
Anck-Su-Namun
iesūtīt 10.02.2008 11:03
Raksts #21

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.01.08
Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona

Alan Rickman ir lieliska aktieris.
Esmu redzējusi daudz filmas ar viņa piedalīšanoa , bet viss vairak man patika "Svīnijs Tods: Flītstrītas dēmoniskais bārddzinis"

+Citēt rakstu
Arvendella
iesūtīt 11.04.2008 16:34
Raksts #22

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 11.04.08

CITĀTS(Dafnee @ 24.04.2004 21:00) *
Sveika tauta! nesen noskatījos filmu, kurā Strupa atveidotājs spēlēja galveno lomu. īņš bija frizieris. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ko lai saka. Strups ar tīriem matiem un gaišu smaidu sejā lika man pārdomāt tieši Strupu kā harija Potera grāmatas varoni... Lielākoties Daudzi no mums dzirdot vārdu Strups iedomājas dusmīgu, ļaunu cilvēku, kuram sagādā prieku nodrošināt nepatikšanas citem (īpaši jau Grifindoriem). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Bet man vinkārši liekas, ka Strups vienkārši ir ļoti līdzīgs cilvēkiem, kuri bērnībā nav bijuši saprasti, vienkārši daži labi iedomīgi tipiņi padara cilvēkus par ļauniem un īgniem cilvēkiem. Gribētos kādreiz redzēt Strupu gaiši uzsmaidam Harrijam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
AlyG

Aha... Es pirms kāda laika redzēju viņu " Lepnums un aizspriedumi" vecajā versijā. Baigais pulkvedis, bet toties nebija ļauns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) bet samīlējies gan!

+Citēt rakstu
kruta102
iesūtīt 11.04.2008 16:44
Raksts #23

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.08
Kur: Tukšumā.

Eu. Es arī gribu redzēt Severusu ar tīriem matiem smaidam[man.(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ].

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 11.04.2008 16:45
Raksts #24

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.01.08
Kur: klusumā

Es jau sen laikam biju redzējusi to filmu! Ītenībā es nemaz nedomāju, ka viņš bija ļaunais, vienkārši tikai, ka bija tāds naidīgs ar Hariju! bet kopumā man viņš patika.

+Citēt rakstu
kruta102
iesūtīt 11.04.2008 17:09
Raksts #25

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.08
Kur: Tukšumā.

varbūt tas bija tikai tādēļ, jo viņš necieta Džeimsu? Bet viņš nevarēja viņu ienīst, jo Harijs bija arī Lillijas dēls..

+Citēt rakstu

2 Lapas V  < 1 2
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 24.06.2025 23:56