![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
nezinu jo man garšo šokolāde.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kāpēc tu lassi otrādi grāmatu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
Kāpēc tu lassi otrādi grāmatu? jo nemāku lasiit (kāda šķirba no kura gala tad sāku) kādēļ šodien neuzvilki gumijniekus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Jo tie ar mani nerunāja.
Kāpēc tu uzdarīji tā - ne tā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Jo es zināju ka tu man prasīsi šā, nevis tā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Kur ir manas zeķes? Vai tu tās ņēmi? ....man liekas ka ņēmi.. pagaajušo nedēļu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
čau! neko. labi. atā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Nu kā tad tev gāja pa skolu/darbu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
nebiju skolā, bija jāiet uz koru kopmēģinājumu
kādēļ cepums nokrita zemē, bet nenāca atpakaļ, kad es viņu saucu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kāPēC lai cepums nāktu pie tevis atpakaļ, ja aizbēga?
Kāpēc tev ir taisni/lokaini mati? tu viņus iztaisnoji/salokoji? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
iedzimts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
kāpēc lapas aug kokos, bet zāle uz zemes??! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
rakstu.
kapēc gājputnus tā sauc? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jo viņi lido, nevis iet.
Ja es lēkātu uz vienas kājas, dziedātu un reizē ar rokām pītu matus bizītēs, cik ilgi es izturētu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Es noteikti neizturētu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Tu izskaties nomākta. Nevēlies par to parunāt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
man viss kārtībā! nomākta - jo tu gribi runāties un man tevi būs jaauzklausa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
~20 gadi. Bet ja es tā darītu! (lēkātu uz vienas kājas, dziedātu un reizē ar rokām pītu matus bizītēs) Šo rakstu rediģēja La Keira: 12.04.2008 15:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
es paļaujos uz tevi un galvoju - tu tā nedarītu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
cik kožļeņu paciņas vajag, lai uzceltu māju, kurā var ielīst cilvēks? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
1234567890 <-- laikam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Iepazīstamies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.08 Kur: pie krūzes ![]() |
varbūt labāk uzreiz izšķiramies?
Nevēlies iedzert kafiju? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
varbūt vēlāk.
kāpēc tu neizpildīji savus darbus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 22:23 |