![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Tātad shobriid uz lomaam pieteikushies:
Hermejs - DarkJedi Hestija - Roviela Artemiida - Skatiitaajs no malas Deemetra - Lia'angia Afrodiite - Elune Aiids - Tumshiiba Persefone - Hareki Heera - Goldberry Niike - Dinaer Selēne - Arsuka Dioniis - Inx Apolons - Zeno Hekate - Raine Hēfaists - Aiva Atēna - Alt Arejs - Farliner Satīrs - Šakālis Eosu vai Eirēni - Vārna Elīza Zevs - Raivis Gaja - Liana_Meriana Vairaak man laikam nav informaacijas par teeliem. Šo rakstu rediģēja Farliner: 14.02.2008 12:44 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
es iepirku maksimā ar trim x. maksāja ap 3 latiem, un pēc vienas lietošanas var mest ārā - nežēlīgi sapiņķerējas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
meklējot attēlus ar Nīki uzgāju, ka Ārejs ir mans tēvs ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ) un man radās jautājums par ģimenes saišu atspēli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Nu es par to īpaši neuztrauktos. visi tur jau ir pieaugušo kārtā. Tik vien ka tēvi un mātes VAR mēģināt reizēm savu varu izrādīt, bet pamatā situācija tāda, kā jau Sokrāts teica: "jaunatne ir galīgi izlaidusies, vecākus neklausa, uzvedās kā pašiem tīk".
Zevs ar zibeņiem ir bijāšana. Pārējie - puslīdz kā līdzīgi starp līdzīgiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Toties greizsirdību gan izrādīja, kā vien prata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Afrodīte varētu nemīlēt sava mīļākā meitu, piemēram, ja Tu noteikti vēlies izmantot šo, ne pašu populārāko Nīkes izcelsmes variantu.
Es domāju, ka tas katra paša ziņā. Visi dievi ir dievi, un visi var viens otram kaut ko nodarīt, bet vecāki savus bērnu parasti cenšas aizsargāt, ja vien bērni neuzvedas pārlieku slikti. Tā kā bērni ir ieinteresēti vecākus nedusmot. Lai ir, kas aizstāv pret kāda stiprāka dieva dusmām. Nīke ir "piestiprināta" Zevam un Atēnai. Vienmēr var sūdzēties viņiem. Starp citu, mani apbēdina tas, ka cilvēki nevēlas izlasīt pavisam vienkāršos manis ieliktos dievu aprakstus, kas balstās uz populārākajām leģendām par tiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Kāpēc tad es tērēju laiku, lai jums atvieglotu darbu pie leģendas? "Nīke (romiešiem - Viktorija) Okeanīdas, upes dieves Stiksas un titāna Krija dēla Pallanta meita Uzvaras personifikācija. Zeva un Atēnas atribūts. Attēlo kā jaunavu ar spārniem, vienmēr paceltiem, labajā rokā vainags, kreisajā palmas zars, melniem matiem Ne vīra, ne bērnu, ir trīs māsas - Spēks, Varenība un Sāncensība." Šo rakstu rediģēja Roviela: 07.03.2008 09:07 |
|
|
Viesis_Viesis * skatitajs no malas*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
A kas bus, ja Artemida bus tumsmate?
Otrs- kad, kur un cikos rit? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Uzmaniibu! Oficiaalaa informaacija. Pasaakums notiks 15. martaa. Ierashanaas no plkst. 16.00 beigas plaanojas uz 23.00 Pasaakums notiek pirtii, kura atrodas Valdemaara ielaa 57/59 (ieeja no Hanzas ielas.) Taa kaa pirts ir maksas pasaakums, buus ieejas maksa aptuveni no Ls 3 - 5 apmeeraa. Atkariigs no cilveeku skaita. Pieejama sauna, turku pirts un baseininjsh. Un protams visaadas jautroshanaas, kuras mees ar Guntu piedaavaasim. Liidzi jaanjem grozinjsh. Griekju dieva teerps un labs garstaavoklis. Info šeit. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Ja problēmas ar atrašanu vai citi jautājumi, droši var zvanīt man vai Guntai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Vēl - līdzi paņemiet savu dvielīti un - atkarībā no kaurības pakāpes - peldkostīmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
Viesis_Viesis*skatitajs no malas*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Bet kaa ar matiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
As if kādam tas dikti rūpētu kādā krāsā Artemīdai mati (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Būs jua labi. Stāsti, ka esi atklājusi tādu lietu, kā matu krāsošana - un aģitē visas dievietes krāsot matus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Ne, nu es varu viņus arī nodzīt, ja vajag (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) nedzīšu gan
Un vispār, apskaidrojiet topografiskajam muļķim, kur atrodas pasākuma vieta. Nu ta, cilvēkvalodā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
|
|
|
Viesis_*skatitajs no malas*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Par sabiedrisko transportu- tiem, kuri bez auto:
1) 3., 25. trolejbuss; 11; 33. autobuss- (no centra braucot)pietura Bruninieku iela un mazliet japanak atpakalj- lidz luksoforam; 2) braucot uz centra pusi- tie pashi transporti- pietura Em. Melngailja iela. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vispār kas vēl bez jau minētajiem 1majā postā plāno būt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Jā, es piemēram.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Es arī neesmu minēta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, tas saraksts sākumā nav apdeitots.
Būs vairāk cilvēku. Un būs dievi arī no citiem pantioniem. Domājams, ka sāksim vakara ar iepazīšanos. Katrs mazliet varēs pastāstīt, kas viņš ir un no kurienes un kapēc. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja kādam būs piemirsieušies savi raduraksti, es izdrukāju no šejienes īsos aprakstus un paņemšu tos līdzi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paldies visiem, kuri ieradās!
Man bija liels prieks jūs visus satikt un kopā nedaudz paspēlēties! Ceru, ka pasākums patika! Un vēlreiz paldies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 13:07 |