![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.03.05 Kur: ...kaut kur... ![]() |
Nju ar mani ir taa...Es waru skatiities kaut 100 reizes...Neapniik...
Kaa jums ir? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
man liekas, ka es HP filmas varētu skatīties visu dienu, jo man ļoti patīk kā tās ir uzņemtas, arī daudzie specefekti netraucē...tieši otrādi, tie palīdz labāk iejusties burvju pasaulē...
vispār jau es HP filmas redzu diezgan reti un tieši tāpēc man vēl tās nav apnikušas |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Rīga ![]() |
Man vispār bija tā, ka agrāk es varēju dikti cītīgi skatīties HP filmas. Kaut visas (3), kas bija iznākušas. Taču tad es noskatījos Karību Jūras pirātus - un tagad es tos varu skatīties kaut visus pēc kārtas vairākas reizes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Dīvaini, bet laikam mainās prioritātes. Poteru es skatījos, jo man patika tā vadošie tēli (ne galvenie) kā Snape un Dumbledore. KJP es skatos, jo mani vienkārši imponē Depa ģeniālais tēlojums, arī citi tur ir tīri ok. Man patīk tēli, kas ir vareni un zina, ko dara.
Varbūt tagad, pirms sestās filmas nākšanas pasaulē es atkal pāriešu uz Poteriem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Augstākais ir trīs reizes, jo tad es jau zinu kā tas izskatīsies, kas notiks un man nebūs interesanti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Es varu skatīties cik vien gribu. Man viņas neapnīk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Nu man apnīk skatīties vienīgi pirmās 2 filmas!! Visbiežāk redzētas, tāpēc!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Varētu ik pa laikam noskatīties 4.
Pārējās jau apriebušās. Šo rakstu rediģēja Anomalia: 13.07.2007 09:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.03.07 Kur: Kurbijkurne ![]() |
Viens periods bija tāds, ka es to vien dariju, kā skatijos HP. Bet tagad man jau mazliet līdz kaklam 1-4 filma, taču tā kā varētu atkārtoti sktīties FO (kaut vai filmā biju vīlusies), un es noteikti sktītos arī Azkabanas gūstekni un Uguns biķeri, ja šīs filmas BEIDZOT iztulkotu latviski un rādītu pa tv.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
es vatētu skatīties ļoooti daudzas reizes...man liekas varāk nekā simts... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 ![]() |
esmu skatījusies savam vecumam nepieklājīgi daudz un man neapnīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ļoti mīļa ir 1.filma, kurā ir tāda vienreizīga brīnuma un pirmās reizes aura. 3.filma ir mīļākā no visām. Bet tā man ir visi 4 DVD un es dikti baidos, ka tik no biežās rullēšanas neizdilst caurums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Es pārsvarā noskatos tik pāris reizes, bet sevišķo sajūsmu tas manī neizraisa. Grāmatas gan pārlasu daudz biežāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
nūū. kā kuru filmu. vispār 4. tikko beidzu skatīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kādam laiciņam pietiksies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif)
ja vienu filmu, tad kādas 2 reizes pēc kārtas, bet, ja visas piecas pēc kārtas, tad kādu nedēļu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) piekto filmu man obligāti jāredz vismaz vēl divas reizes, kā minimums. man pēc 2 parasti pielec vairāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 Kur: Lv ![]() |
es varu skatīties gana bieži, it īpaši 4. daļu, nezinu kāpēc esmu tik ļoti to iemīlojusi..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
man ir tādas kuras var skatīties ikpēc neilga laiciņa (piem nakts sardze, transporters, stark reiving mad u.c.) bet ar poteriem man tā nav. tos es varu skatīties reizi pusgadā, vai gadā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
viss ir atkarīgs no garīgā un tējas daudzuma.
lai gan poterus skatītties reizi nedēļā ir kaitīgi veselībai... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Es varētu skatīties daudz reizes... nezinu varbūt ja sktītos ļoti daudz tad apniktu, bet tā vēl nav noticis! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 ![]() |
Man pietiek pilnīgi ar vienu reizi, kaut gan šad tad der atsvaidzināt atmiņu kas kur un kā ir noticies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.07 Kur: Rīga ![]() |
Kad katru reizi pēc filmas iznākšanas nopērku DVD tad skatos katru dienu pēc skolas,kad pagājušas divas nedēļas tad man apnīk.Tāpēc tagad skatos kad ir noskaņojums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.11.04 Kur: ? Pasaule ![]() |
Man ļoti patīk Harija Potera filmas. Es tās dievinu! Aktieri ir tik skaisti, turklāt, skatoties šīs filmas, es redzu, kā viņi pieaug.
Principā, katru dienu skatos vismaz vienu no šīm filmām. Goda vārds! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
es arī varu skatīties kaut visu dienu esmu tā pieķērusies kad nezinu kur likties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
nu es waru noskatīties vairākas reizes pēc kārtas, man neapnīk, bet pēc tam es skatos tikai interesantākās vietas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 22:13 |