![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Žurnāla Vse zvjozdi 224. numurā publicēta intervija ar Danielu Redklifu (Harijs Poters).
Vai esi jau izdomājis, kā sagaidīsi Ziemassvētkus un Jauno gadu? Sākumā es plānoju būt mājās, taču liekas, ka plāni mainīsies. Es, protams, ļoti gribētu, lai Ziemassvētku naktī pie manis mājās pulcētos ne tikai radi, bet arī visi mani draugi, kurus pēdējā laikā es redzu ļoti reti. Vispār agrāk mēs, visa ģimene, biežāk pulcējāmies pie viena galda nekā tagad. Laikam viss tāpēc, ka esmu kļuvis vecāks un man parādījušās citas intereses. Kādas, piemēram? Es labāk Jauno gadu sagaidītu ar draugiem skaļā ballītē bez vecākiem nekā mājās, uzdzerot tēju ābolu pīrāgam. Vai taisnība, ka Anglijā Jauno gadu sagaida bez dāvanām? Pie mums dāvanas ir pieņemts dot uz Ziemassvētkiem. Jaungada naktī mēs vienkārši labi pavadām laiku. Mums ir paradums "ielaist Jauno gadu". Kad pulkstenis sāk sist divpadsmit, mēs atveram mājas sētas durvis, lai izlaistu Veco gadu, bet ar pulksteņa pēdējo sitienu atveram galvenās durvis, lai ielaistu Jauno gadu. Vai tu tici pazīmēm, zīlēšanai? Nē. Taču mana mamma vienmēr saka, ja 1. janvārī līst lietus, tad visu gadu būs slikts laiks. Taču tas laikam ir pavisam cits ticējums. Ko tev vispār nozīmē 1. janvāris? Jaunā gada pirmā diena. Simboliska robeža starp pagājušo un nākošo. Vai tu Santa Klausam bērnībā ticēji? Jā, laikam, kā jau visi bērni. Kad es biju mazs, es ļoti gribēju, lai Santa man Ziemassvētkos uzdāvinātu lielu mašīnu. Diemžēl šī vēlēšanās tā arī nepiepildījās. Toties tagad tu pats sev vari nopirkt jebkādu mašīnu. (Smejas.) Nu jā... Tagad es pats sev esmu Santa Klauss. Kaut arī dāvanas tomēr saņemt mīlu. Patīkami, ka tevi atceras, domā par tevi, grib pārsteigt. Ko tu plāno darīt nākamgad? Plānu man ir vesela jūra, tikai visi laikam nerealizēsies. Es gribētu vairāk laika veltīt pašizglītībai. Protams, es filmēšos kino. Jau esmu atlasījis pārīti scenāriju. Bet vispār, ja godīgi, es nemīlu zīlēt nākotni. Šo rakstu rediģēja eyedam: 07.01.2008 15:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 17:10 |