![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Tātad (atvainojiet, ja šāds pavediens jau ir bijis) es vēlētos zināt - kādi ir jūsu mīļākie seriāli (ja tādi ir) un kāpēc?
Man pašai tie ir Kyle XY (ļoti patīk seriāla doma) un Roswell ( mistika un drāma - labs apvienojums).' Tātad kā ir ar jums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Vel ir viens tads ,man teica ka normals! Noskatijos pirmas 2 serijas un iesakumam labi ,tikai diez vai talak but incanti! Tatad "The 4400" !
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
CSI
Nozieguma skelets Dakters Hauss Četri tankisti un suns(veca bet laba) Sex un lielpilsēta Kadeti |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Muahahaha, cik maz gan te ir cilvēku, kuri zina arī tādus seriālus, kurus pašlaik nerāda pa televizoru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ...teica Shadowstalker un nosmējās. Nu tad apgaismo mūs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Atcerējos par "Četri tankisti un suns" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kad biju maziņa, negāju gulēt un spītējos, jo dievināju šo seriālu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
In no particular order. Tiek skatīts vai tika skatīts pēdējā gada laikā.
Kyle XY - pašlaik velku un skatos. Robin Hood - velku un skatos. The IT Crowd - 6 sērijas britu humora. House MD - tiek gaidīta 4. sezona. Jericho - tiek gaidītas 7 jaunās sērijas. Heroes - nav ne jausmas, vai un būs vēl kāda sezona. Dexter - galvenais varonis ir sērijveida slepkava - policists, kurš slepkavo tikai "sliktus cilvēkus". Kindred: The Embraced - vienīgā ziepene, ko jebkad esmu skatījusies. Un tikai tāpēc, ka pasaule ir daļēji ņemta no Vampire RPG settinga. Battlestar Galactica - ir novilktas visas sezonas, laiku pa laikam kādu noskatos. Tad vēl laiku pa laikam mēdzu noskatīties kādu no novilktajām Potergeist: The Legacy pirmās sezonas sērijām. Pa TV dažkārt mēdzu noskatīties kādu CSI sēriju. Šo rakstu rediģēja Eiše: 03.08.2007 17:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
Kyle XY
The weeds Heroes Lost Drive Jericho The 4400 Eureka Day Break StarGate Veronica Mars Robin Hood |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
Dead like Me
Carnivale Dexter Lost Heroes House MD ER Weeds Friends Sex and the City |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
CSI. Visi veidi.
Doktors Hauss. Džima dēļ. Un kadreiz rādīja Rebu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . &&& ja pie seriāliem var pieskaitīt Simpsonus, tad tie arī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 Kur: Riga ![]() |
Daudzi:
Lost- labākais. Heroes- gaidam 24 septembri Prison Break- labs, bet domaaju 3 sezona vairs nebuus tik laba. 24- Jack Bauer 7. sezona jau buus BattleStar Galactica - patīk un būs noslēdzošā sezona Shield- arī labs Jericho- cerams, ka daudzi skatīsies un būs vairāk par 7 sērijām. 4400- vasarā ir ko skatīties. Un vēl divi realitātes šovi Survivor un The Amazing Race- abi labi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.06 Kur: Valmiera ![]() |
Doktors hauss (es tā skatos viņš daudziem patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
Ātrā palīdzība (mans mīļākais seriāls, tikai vēlu rāda un nolādējams ar reti kur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ) Smalkais stils Psi faktors - pēc šī man naktīs murgi rādās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) X faili Amulets (pirmās sezonas, pēdējās manai gaumei par murgainu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Cīnās par maģisko radību līdzvērtības tiesībām... ![]() |
Nu te nu būs...
Doktors Hauss Nozieguma skelets Veronica Mars Tru calling Ēnu čuksti Bafija pret vampīriem Amulets Draugi How I met youre mother Man ir tikai viens lūgums, es atceros kaut kad skatījos seriālu, kas man patika, bet neatceros nosaukumu. Kāds no jums nezin kā sauca seriālu ar jaunu FIB aģenti, kas sāka tur strādāt, jo bija ekstrasense, kas redzēja vīzijās slepkavas un viņu upurus. Nu es neprotu labi pastāstīt, bet tas kurš kādreiz ir skatījies to izmeklēšanas seriālu drošivien atcerēsies. Es gribu zināt, jo to pārtrauca rādīt un mani neliek mieru tas, ka neatceros nosaukumu. Es jau sāku ilgoties pēc meldiņiem kas neiet ārā no prāta... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja terapsina: 29.09.2007 14:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.07 ![]() |
Viennozīmīgi 24 hours-iesaku skatīties visiem kuri vēlas spraigu darbību visa seriāla laikā. Pati pirmā sērija vienmēr ir ievads ar personāžiem utt. un tad vēl īsti nevar spriest par seriālu, tā nu intereses pēc gribēdams zināt kas notiks paskatījos vairās, un pēc otrās un trešās sērijas sāk nenormāli aizraut un jau nemanot esmu vienā mierā noskatījies visas sezonas un gaidu Janvārī septīto sezonu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Makgaivers.
Leģenda par pazudušo pilsētu. Zelta rozes ala. Konans. [tas bija tāds seriāls, kur burbuļvannā sēdēja skelets, kuram nesa sarkanus rubīnus, droši vien tas seriāls bija Konans, bet neesmu droša] Centos atsauk atmiņā vienīgos seriālus, kurus tiešām vienmēr skatījos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
iekopēju no www.imdb.com
CITĀTS "24" (2001) "8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter" (2002) "Alias" (2001) "Criminal Minds" (2005) "CSI: Crime Scene Investigation" (2000) "CSI: Miami" (2002) "CSI: NY" (2004) "ER" (1994) "House M.D." (2004) "In Justice" (2006) "The Invisible Man" (2000) "Jericho" (2006) "Just Shoot Me!" (1997) "Lost" (2004) "Prison Break" (2005) "Rescue Me" (2004) "The X Files" (1993) un tie nav visi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Sci-Fi
Visi Star Treki it īpaši pēdējais Enterprise Stargate SG1 un Atlantis Battlestar Galactica Andromeda Farscape Babylon 5 un Crusade 7 days Heroes Threshold Space 1999 Torchwood Smallville Bionic Woman Quantum Leap Viešņa no nākotnes Citi Jericho Early Edition Persuadesrs 17 pavasara mirkļi 4 tankisti un suns Oficeri Doktors Živago |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Mani mīļākie seriāli diezgan bieži mainās, bet pašlaik man patīk ''Izredzētie - pasauli glābjot'', kā arī mūsu pašu jaunais seriāls ''Svešā dzīve''!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
Sex and the city, Reba (un citi komēdijseriāli), Prison Break, doktors Hauss, My name is Earl, Darma un Gregs, Vils un Greisa, reizēm, bet tikai tad, ja ļoti gribās redzēt Spaiku, Bafija pret Vampīriem. gan jau vēl, bet uz sitienu šie.
ak, kā gan es varēju aizmirst - Draugi - mans mīļākais, laikam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Tējas Tantiņa: 02.12.2007 17:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Esmu MAJOR House M.D. un Bones fane! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Doctor Who. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
House M.D. Prison Break. pašlaik. ak, bet "Luisa un Klārks" "MakGaivers" "Ceļojošais bruņinieks". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Nevar būt. Doctor Who beidzot ticis arī līdz kāda cita latvieša
Nu labi, tad jau es varētu ierakstīt arī savējos: I Doctor Who | Torchwood House MD LOST Grey's Anatomy | Private Practice Prison Break The X-Files (nemirst, nākamgad būs 2. filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) ) Life on Mars (t.i. BBC versija) II Blood Ties Californication Pushing Daisies |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 10:27 |