![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Nju vispar man šķiet ka viņ ir tikai iedomīgs un garlaicīgs.... un vipar bez kadas drosmes jo vienmēr viņam ir lielā aizmugure (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
Drako ir izlutināts, pieradis dabūt visu, ko vien iekāro, jo viņam ir nauda(viņa tēvam) un viņš ir tīrasinis, bet, kad viņam jāstājas pretī kādām briesmām pašam(kaut vai FA, kad viņš ar Hariju devās Aizliegtajā mežā), viņš kļūst par memmes dēliņu un viņa bravūrīgā uzvedība pārvēršas bailēs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
nu manupraat vins ir iedomiigs,bet vinaa ir kaut kaads,,,nu nezinu asums!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Es domāju, ka viņš ir iedomīgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Viņš ir iedomīgs, izlutināts un īsts bailulis. Vienmēr slēpjas aiz Krabes un Goila, bet viņš ir arī ļoti gudrs. Par to rāda viņa atzīmes un spēja izdomāt tādus lamuvārdus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
neatkarīgi par kuru no Malfojiem būtu aptauja, es izvēlējos "cits variants".
Seksīgs, iekārojams? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.07 ![]() |
gleevs, lieliigs, piekasiigs
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Viņš ir gļēvs, ļauns un iedomīgs. Viens no sliktākajiem salikumiem. Atgādina šo to arī no real world, šo to, kam gribas pamatīgi iespert.
Bet nenoliedzami galīgs muļķis nav. Drako. Bet viņa tētis man patīk. Kaut vai viņam ir tieksme uz pakalpiņa būšanu. Viņš gan ir viltīgs un gudrs un tāds ļaunais, kas ar to vien šķiet pievilcīgs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Bet viņa tētis man patīk. Kaut vai viņam ir tieksme uz pakalpiņa būšanu. Viņš gan ir viltīgs un gudrs un tāds ļaunais, kas ar to vien šķiet pievilcīgs. Tas izklausās perversi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet gluži manas domas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
iedomiiguma un stulbuma krustojums... jaa gan...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
asprātīgs savās nelietībās, vienmēr iedomīgs, un jūtas drosmīgs kaut arī tāds nebūt nav. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Šo rakstu rediģēja kristiine_t: 17.08.2007 16:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 ![]() |
Plikas zobgalības nepadara cilvēku asprātīgu.
Un kur šī gudrība izpaužas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Viņš ir iedomīgs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neapšaubami iedomīgs un lepns.
Šīs īpašības ir viņa pseido-drosmes avots. Patiesībā sirdī Malfojs ir gļēvs un nožēlojams, vienīgi iedomība paceļ viņu augstāk un liek darīt lietas, ko citādi viņš neuzdrīkstētos darīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 Kur: Rīga ![]() |
man gan Malfojs neliekas nemz tik briesmīgs- viņa izskats ir pārāk maigs! Tamdēļ es nedomāju , ka viņš ir derīgs ļauno lomu atveidojumiem!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Nu manuprāt viņš ir iedomīgs...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Gļēvs, nepašpārliecināts, iedomīgs(ne bez iemesla, kā nekā viņš ir diezgan labs skonieks, sportists, miljonu mantinieks, un pēc izskata arī neslikts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) )
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Ļoti iedomīgs, pielienošs, kā jau slīdenis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Iedomīgs.
Tā ir vienīgā visas ģimenes īpašība ,kas man riebjas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Iedomīgs. Visus pārējos uzskata par stulbākiem par viņu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Es liku ķeksi pie "iedomīgs", viņa vecāku bagātība un uz augšu izslietie dguni ir ieaudzinājuši viņā iedomību. Lai gan gudrs viņš arī ir.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Iedomīgs un gļēvs. Pieradis pie stipras aizmugures.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 00:59 |