![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
mugglenet ziņo, ka šodien, 4. oktobrī, saskaņā ar Roulingas oficiālo mājas lapu, ir profesores Maksūras Dzimšanas diena!
Apsveicam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Vajadzētu tad ievietot arī mūsu kalendārā...
Cik tad viņai gadu īsti ir? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
es nezinu cik gadu, bet ja aceros, tad no viena pavediena minēja ka kādi 180... lai nu kā... DAUDZ LAIMES DZIMMENE!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Ak, nu sveicu Maksūru svētkos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
es nezinu cik gadu, bet ja aceros, tad no viena pavediena minēja ka kādi 180... lai nu kā... DAUDZ LAIMES DZIMMENE!!! Ja ņem vērā, ka burvji dzīvo līdz 150 gadiem, bet Dumidoram bija ap simts, kad viņš devās uz labakiem medību laukiem, tad tas ir visai... ē... neticami. Es teiktu ar 70. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
varbūt arī, bet ez uzrakstīju to, kas bija tajā pavediena... vai arī netīšām pieliku vienu vieninieciņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es dzmšanas dienā apveicu Megiju Smitu - izcilo Maksūras atveidotāju.
Viņas dizmšans diena ir šodien - 28. decembrī. Gadu skaitu nenorādīšu, nav pieklājīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Viņas Maksūra man šķiet viens no precīzākajiem tēliem, kas ņemts no grāmatas. Apsveidam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Domāju, ka aktrise neiebilst, ka sveiciens ir viņas tēla pavedienā, jo tāpat viņa šo nelasīs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 28.12.2007 16:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kad pirmo reizi skatījos filmu (pēc grāmatas izlasīšanas protams), tad es viņu iztēlojos tieši tādu... izcil aktrise un arī izcila maksūra!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 01:38 |