![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz Piedzīvojumu nometni. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.
Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jū. Spēle sākas! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
- Tagad ir 1432. gads, Melionij un mans vārds bija Deriks. Tagad atceries? - puisis piesteidzās un palīdzēja Melānijai noturēties stāvus, tad viņš iedeva Melānijai kādu pergamenta tīstokli.
Sakarā ar Nāriņu cilts izkaušanu tiek pasludināts karš. Tiekat aicināti uz pārunām 15. jūlijā Čakļu alā. Parakājies zirga seglos viņš izvilka no turienes vēl vienu zīmīti. Šī gada 11. novembrī tiek svinētas Melionijas un Derika kāzas, tas būs kā miera izlīgums, kas vieno abas ciltis. Viņš drūmu skatu uzlūkoja Melāniju. - Tu tiešām neatceries to, ka esi nāriņa? Aste tev taču nav, jo tevi nobūra! - apkampis Melāniju viņš čukstēja. - Neuztraucies, viss būs labi, bet lūdzu nezaudē ticību.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Ko? Viņa vārgi noteica un izlasīja pergamentus. Tātad tevi sauc Deriks, mani Melionija un mums abiem rīt ir jāapprecas, savādāk būs karš starp nāriņu cilti un kas tu esi? Vampīrs? Dēmons? Vēl kaut kas? Es esmu nāriņa, kura ir noburta tā, lai man nebūtu astes. Kurš to nez izdarījis? Kāda ragana, kura man apsolīja staigāt, bet tas sagādātu sāpes par ikvienu soli, ko spertu? Tās es vēl nejūtu. Hmm. Un kas vēl? Ā, ir 1432. gads. Pēdējo reizi, kad es skatījos kalendārā, tad bija 2001. gada 12 jūlijs un es devos uz parku, lai brauktu ekskursijā kopā ar skolas biedriem. Ar katru vārdu Melānijas balss palika mazliet skaļāka un nu jau viņa skaļi teica. Turklāt tur uzsprāga māja, ar kuru kopā aizgāja bojā trīs vadītāji un viena meitene. Vēlāk piemeklēja visādas nelaimes sākot ar to, ka Raienam tika nocirsta potīte un Tomu sakoda vilks! Tagad es atrodos nezin kur un tu man mēģini iegalvot, ka esmu nāriņa, man ir jāapprecas ar tevi, kas starp citu nemaz nebūtu slikti un ir 1432 gads! Kā tas varēja notikt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Grejs iedegās. Viņam patika tēlot varoni. Viņš iemauca būdīgajiem pa ģīmi un paņēm dunci. Viņš paskatījās uz Raienu un teica: Neaizitiec, nevainīgus cilvēkus. Viņš apvirpināja dunci. Un ja tas ir personiski, tad pat par neko: Neaiztiec meitenes!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
-Grej, es pati sevi varu aizstāvēt!-Leanna viņam uzšņāca un izaicinoši paskatījās barvedī.-Varbūt jūs mums varētu paskaidrot, par ko tieši mēs esam apsūdzēti, jo šobrīd es nesaskatu nekādu jēgu no šiem lokiem. Mēs esam kājiniekos un atrodamies tuksneša vidū. Ja neesat pamanījis, mums nav kur bēgt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Grejs paskatījās uz Leannu. Viņam nepatika tāda attieksme. Viņš ierunājās: Par slepkavīnu, kuru neesma veikuši. Un viņi baidās, ka mēs varētu izlauzties, tapēc mūs aplenca.Tagad šis ūberīgais vecis grib mūs personiski noslaktēt. Kur būt taisnībai?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Puisis tikko bija nolēcis. Viņš bija nedaudz aizrijies ar ūdeni. -Tfu, tas tārps ir prom, bet man ātri ir jātiek krastā, jo šādā ūdenī es ilgi vairs neizturēšu,- puisis cīnījās ar aukstumu un sparīgi sāka airēties uz krasta pusi.
Līdz krastam bija palikuši vēl kādi pieci metri. -jā, peldēšanas nodarbības sešu gadu garumā man ir nākušas tikai par labu.- Džerards sasniedza krastu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Kad Džerards sasniedza krastu apkārtni pieskandināja nedabīgs klusums. Pēc kāda mirkļa kaut kur zemē kaut kas nobūkšķēja, bet pēc mirkļa tas atkārtojās atkal un tad atkal. No debesīm krita tārpi, tie bija tikai metru gari un asiem zobiem. Ieraudzījuši Džerardu tie metās pusaudzim virsū.
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 16.09.2007 19:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Puisis tikko bija izkāpa krastā. Džerardu pārņēma nedabisks klusums.
Un atkal sāka krist tārpi. -Es... Fuj, es taču nevaru līst atpakaļ tajā aukstajā ūdenī,- puisis nodomāja un iemauca vienam tārpam pa žokli. -Še, tev,- viņš kliedza šķaidot tārpus, -un tev arī!- Šo rakstu rediģēja Mr. Green.: 16.09.2007 20:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Raiens uzmeta skatienu būdīgajam vīram.
-Aizveries tu nožēlojamais radījums! Tu izpildi manas pavēles, nevis diskutē ar mani, saprati? Ja tu gribi, lai es tavus netīkamos noslēpumus neizklāstu pa visu tuksnesi, tad aiztaisi savu muti un pildi manu pavēli. Tas attiecās uz visiem!- Pēdējo rindu viņš drīzāk uzbļāva visiem karavīriem. -Tagad tinaties prom, es par visu parūpēšos! Bet tu vergs(izstiepj zobenu pret Greja kaklu un tā, lai nemana piemiedz viņam ar aci)liec savu dunci malā, ja gribi, lai tava nāve ir īsa!- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Grejs pamanīja mirdzienu. Viņš paskatījās uz Raienu, un mazliet sadūšojies, nometa dunci, un nokrita zemē, ar žēlastīgām acīm paskatīdaies uz Raienu, kas tagad bija kunga lomā. Viņš nezināja, ko karalis bija noprātojis, bet labsirdīgi padevās..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Es esmu cilvēks! - sašutis iesaucās tumšmatis veltījis Melānijai neapmierinātu skatienu - Tu tiki pārvērsta pēc tavu vecāku lūguma un kas tas par Raienu un Tomu? Un, ja kas, leģenda vēsta, ka 2001. gadā zeme ies bojā vai kaut kā tamlīdzīgi. - kaut kur kaut kas nokrita, tas bija metru garš un brūns tārps. Melānija nepaspēja atjēgties, ka jau sēdēja zirga mugurā ar Deriku. - Turies, ja negribi kļūt par barību tārpiem.. - zirgs salsējās pakaļkājās aizbaidot baru tārpu, bet tie tikai turpināja krist no debesīm viņu skaits pieauga.
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 17.09.2007 18:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Labi, tu esi cilvēks un kādēļ lai mani vecāki liektu man noburt asti? Tici man, es esmu no 2001. gada. Raiens un Toms ir mani skolasbiedri. Mani draugi.. Bet tālāk meitene vairs neko nevarēja pateikt, jo jau atradās zirga mugurā un viņi pilnā ātrumā jāja prom no kaut kā brūna. Tas bija tārps, kas meiteni dīvainā kārtā nepārsteidza. Viņa cieši pieķērās puisim un skatījās uz arvien vairāk uz atpakaļu paliekošajiem tārpiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Drīz viņi iejāja milzīgas pils pagalmā, bet tārpi palika kaut kur aiz muguras. Pilī viņus sagaidīja 13 bruņinieki. Palīdzējis nokāpt Melānijai no zirga Deriks nopūtās. - Tagad, Melionij, es tev parādīšu istabu kur tu dzīvosi, tur arī visu izrunāsim, jo tici, te sienām ir vairāk ausu nekā tev varētu likties.
(OCC: Sk. ATD) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 17.09.2007 18:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC: jāmm.
Melāniju pārsteidza pils krāšņums un varenība. Tā bija ļoti skaista. Viņus abus sagaidīja 13 bruņinieki. Nu gluži kā pasakās. Deriks palīdzēja Melānijai nokāpt no zirga un tad viņa vienkārši pamāja ar galvu un noteica. Jā, lūdzu aprunāsimies citur. Es tev visu izstāstīšu par sevi, bet tu par šo laiju. Meitene negribēja klaigāt pa visu pagalmu tādēļ padevās un sekoja viņam.. Šo rakstu rediģēja melomania: 17.09.2007 18:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Un tad viņi iegāja pilī, līkumoja pa gaiteņu, gaiteņiem un staigāja pa trepju, trepēm. beidzot viņi nokļuva kādā milzīgā istabā. Gulta bija liela un mīksta, ērta un silta. Apsēdies uz kāda krēsla istabas stūrī Deriks nopūtās. - Tagad lūdzu man visu paskaidro un tā pamazām atšķetināsim visu šo notikumu pavedienu. Sēdies kur vēlies istaba ir tava.
(OCC: ievietošu Deriku un istabu un vēl šo tu ATD ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džerards beidzot bija atkāvies no visiem tārpiem. Nu viņam tā vismaz likās, jo no debesīm tārpi vairāk nekrita.
Puisis sāka iet. Pēc kāda laiciņa viņš ieraudzīja kādu pili. -Ē, no kurienes tā šeit uzradusies?- Džerards nebubināja zem deguna un sāka iet uz pils pusi vēl sparīgāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kad Džerards pie pašas pils atradās tur aizsargkanāls un tur pils ieeju sargāja bruņinieki, ieraudzijuši nākošo Džerardu viņi panāca uz prikšu un nopētija viņu ar manāmu interesi. - Ko tev vajag savādniek? Pilī ieiet nevar un ja var tad tikai ar Derika piekrišanu.
Pēc Raiena vārdiem budīgais sapīka un sdevās prom, drīz arī pārējie karavīri bija prom. Leanna, Grejs un Raiens bija plikuši vieni, ja neskaita Raiena zirgu. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 21.09.2007 18:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Kas? Būtu pateicīgs, ja jūs man pastāstītu to, kas īsti ir šī vieta un kur es atrodos? Ē, un kas ir Dereks?- Džerards sašutis jautāja un nopētīja bruņiniekus.
-Savādniek? To jau par jums varētu teikt. Kā, nekā ir 21. gadsimts.- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bruņinieki izplūda smieklos. - Tad jau visi pēc leģendas būs beigti, kā nekā ir 1432. gads un rīt notiks Derika un Melionijas kāzas. - Nākamā mirklī Džerardu viens no buņiniekiem pacēla aiz apkakles un ieveda pilī. - Drīz ieradīsies Deriks un topošā majestāte.
Deriks nepaspēja bilst Melānijai vēl kaut ko, kad durvis atsprāga vaļā un telpā iejoņoja kāds bruņinieks. - Svešinieks, laukā. Neko neatbildējis Deriks paņēma saudzīgi Melāniju aiz rokas un veda sev līdz. - Cerams, tev nav iebildumu Melionij? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Melānija sekoja līdzi Derikam pa pils gaiteņiem un viņas elpa aizrāvās, kad skatam atklājās meitenes istaba. Taču pirms viņa paspēja apsēsties uz gultas un sākt stāstīt, istabā ienāca kāds bruņinieks un teica, ka laukā esot kāds svešinieks. Deriks saņēma meitene aiz rokas un virzīja uz durvju pusi. Meitene pamāja un sekoja viņam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 22:40 |