![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Nekādīgi es nezinu un nevaru izdomāt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) kurš pirmais (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
es domāju ka vista ,kaut ari nobalsoju ola !! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
vista es domāju tapēc ka kad dievs radīja pasauli vecajāderībā viņš arī radija dzīvniekus!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un ola es domāju pēc bioloģiskā viedokļa (es negribu gari stastit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es par šo esmu domājusi daudz līdz kautko tomēr izdomāju Šķiet, ka ola. Jo bija iespējams kautkas savādāks vistai un viņš arī dēja olas, bet tad no kādām olām izšķīlās vista. Un tā turpinājās, bet diezgan muļķīgi. Nekad nevaru nonākt pie patiesās atbildes kaut cenšos izprast šo lietu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
no bioloģiskā viedokļa - ola, jo ola, kā attīstības stadija, bija jau visādiem aizvēsturiskajiem dinozaurveidīgajiem radījumiem, pirms bija radušies putni, tostarp arī vista.
bet ja ņem no Bībeles viedokļa, tad tīri loģiski sanāk - vista, lai gan Dievam būtu daudz vieglāk un praktiskāk (uzbūves dēļ) radīt tieši olu, no kuras pēc tam izšķiltos un attīstītos vista. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.07 ![]() |
Ola.
1.) naw teikts kada ola 2.) no olas var rasties vista... [ no senakiem dzivniekiem ] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
šis ir ļoti strīdīgs jautājums!
bet manuprāt vista kaut gan pati īsti nezinu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
aplim nav sākuma, aplim nav gala.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
es balsoju par olu......(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
turklaat vairaakas reizee, laiarii gailis sanaak, bet tas jau viss evoluucijas celjaa.... tie, kas domaa, ka vista....a kaa juus domaajat, no kurienes tad taa vista radaas?..no olas!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
un no kurienes ola? no vistas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Sāciet lasīt no sākuma. Tauta jau pieminēja, ka olas dēj ne tikai vistas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Krokodili, piemēram, arī. Un viņi to sāka darīt krietnu laiciņu pirms parādījās putni, ieskaitot vistas. karralá - aplis te nesanāk! Žēl, bet nesanāk. Tad būtu jāpieņem, ka gan vista, gan ola radās vienlaicīgi, pekšņi, un nesen. Putni nav vecākie no radījumiem, kas apdzīvo Zemi un piedevām dēj olas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
lol. vista. tu nedaudz nojuki. katrā ziņā, vista bija pirmā, manuprāt. Bet tad padomā tālāk - no kurienes radās vista?No zila gaisa? Arī vistai bija jāizšķiļās no olas.Un šo olu kādam bija jāizdēj...... un tā ļīdz bezgalībai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja maichestera: 07.08.2007 08:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
labi, olas un vistas gadījumā es tomēr piekrītu, ka pirmā bija ola, ko izdēja kāda nevista. nu, tur evolūcijas gaitā viss mainījās un blahblahblah, kamēr nonāca līdz tai vistai.
bet vispār kopumā ola nebija pirmā, pirmā bija kāda olas dējoša dzīvā būtne. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Es domāju, ka vista. Olas, protams pastāvēja arī pirms vistas, taču tās bija citu dzīvnieku olas. Vistas ola iespējama tikai tādā veidā, ka to izdēj vista. Tātad vista ir pirmā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Sarežģījums tāds, ka jautājumā nav teikts - "kas bija pirmais - vista vai vistas ola?" bet gan "kas bija pirmais - vista vai ola?" Ja droši vari apgalvot, ka plašāks jautājums noteikti ir jāsašaurina, tad tāda atbilde der. Ja nē, tad neder vis. Un vistai arī tā kā derētu izšķilties no vistas olas ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja Roviela: 07.08.2007 10:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sarežģījums tāds, ka jautājumā nav teikts - "kas bija pirmais - vista vai vistas ola?" bet gan "kas bija pirmais - vista vai ola?" Ja droši vari apgalvot, ka plašāks jautājums noteikti ir jāsašaurina, tad tāda atbilde der. Ja nē, tad neder vis. Un vistai arī tā kā derētu izšķilties no vistas olas ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Ja tā tad ola noteikti pirmā! Proti, primitīvas radības, piemēram kukaiņi dēja olas ilgi pirms parādijās vistas, tātad ola bija pirmā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
man ir divas versijas.
pirmā bija vista, jo Dievs to radīja. no evolūcijas viedokļa, loģiski, ka pirmā bija ola. uz zemes dzīvoja visādi dinozauri, kuri, bez šaubām, dēja olas. laika gaitā viss mainījās un pārveidojās. bet jautājums bija, kas bija pirmais - vista vai ola? tātad, loģiski, ka ola. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.08.06 Kur: .starp debesīm un zemi. ![]() |
es domāju ola, bet nezinu kāpēc nobalsoju par vistu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
nū domāju, ka tā ola pirms sazin cik tur gadiem no kaut kurienes nokrita un no tās izšķīlās vista. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 Kur: Rīga ![]() |
Gailis!un pārejais pēc tam
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gailis!un pārejais pēc tam "Iesākumā bija gailis, un gailis bij' tas iesākums. No gaiļa un caur gaili viss tik' tapis mums." Sorry! Nenoturējos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 22:44 |