![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.03 Kur: Avotu iela ..... ![]() |
"gramatu tarps"-cilveks kura milaka (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) nodarbe ir lasit gramatas, un to vien vins dara!!!
Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.05.2004 11:46 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
agrāk mani par tādu varētu dēvēt, bet tagad vairs nē..
CITĀTS drausmīgs fakts: viens mans klasesbiedrs pagājušā klases ekskursijā paņēma 4cm biezu grāmatu un lasīja. paskatījos uz virsrakstu - Napoleons. lūk tas nosaucams par grāmatu tārpu. ..ja tā padomā, arī toreiz mani nevarētu dēvēt par grāmatu tārpu. ekskursijās grāmatas nelasīju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Biju un izbiju grāmatu tārps... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 01.05.2007 11:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
nee.....
jo visu savu "briivo" laiku nepavadu pie graamataam...... pa retam sanaak kaadu izlasiit.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 ![]() |
Nu varbūt ne gluži grāmatu tārs, bet man ļoti patīk lasīt grāmatas un nevaru bez tā iedomāties savu dzīvi ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 ![]() |
neee...es neesmu....ja godiigi tad man loti nepatiik lasiit...pat HP vai GP graamatas.....es skatos filmas un dazreiz iesaaku kaadu graamatu lasiit!! bet tas taa pareti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.04.07 ![]() |
Man tiešām patīk lasīt, bet grāmatu tārps gan es neesmu. Turklāt man pagāja divi gadi, līdz izdevās to ieskaidros arī manai literatūras skolotājai. Skolas dēļ vairāk gan lasu pa vasarām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Man gan ļoti patīk lasīt un arī to daudz daru, bet pat grāmattārpu sevi nosaukt nevaru... Man ir daudz citu interešu... Neesmu koncentrēta tikai uz lasīšanu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.07 ![]() |
Nu....Man patīk lasīt, bet es neesmu nekāds tārps!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.06 ![]() |
Nē). Neatliek ne laika ne enerģijas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
pirms kāda gada/diviem biju tā ne pa jokam, bet tad dzīve palika ātrāka un aizņemtāka un tagad pat ar obligāto literatūru netieku galā . . .
kad nav ko darīt - tad jau lasīšana ir laba, tomēr ja ir maz laika, tad labprātāk vakarā aizeju vienkārši kaut kur izklaidēties, nevis cenšos iedziļināties grāmatā, vienkārši nav ne spēka, ne vēlēšanās... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Laikam jau esu. Vienkārši es esmu atkarīga no grāmatām. Nevaru viņas nelasīt. Man ļoti patīk lasīt grāmatas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
JĀ un viennozīmīgi jā! esmu pilnīgi noteikti atkarīga
sataustīt lappuses, ik pa laikam obligāti paostīt nēsāt līdzi pat ja nelasi ik pa laikam paskatīties uz vāciņu un turēt uz grīdas kaudzēs sev apkārt tuvumā un lasīt jebkurā vietā un laikā un tad uz vairākām dienām vienkārši ienirt grāmatās tikai grāmatās un iziet laikā uz īsu brīdi dēl dabiskajām vajadzībām- dievināt pat burtus un to fontu, papīra toni un vāka slīdību vai raupjumu- izgāzt savu pusdienu naudu par grāmatām un ieejot grāmatnīcā atgriezties ar veselu maisu vai nu ar salauztu sirdi- TĀ ir īsta grāmatu mīlēšana...ahh... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 ![]() |
nepazīstu nevienu kas būtu ''grāmatu tārpīgāks'' par mani!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
es gan pazīstu! es pilnīgi noteikti esmu grāmatu tārps. skolā mani saukā par zubri, kaut gan es nemaz tik labi nemācos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Nez laikam jau, ka esmu.!
Varbūt ne tāds, kurš pat braucot ar riteni vai skeitu tur rokās grāmatu.bet man patīk lasīt..! Nu, ja arī esmu tip ''grāmatu tārps'' tad es esmu forš grāmatu tārps.! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Bell@: 22.10.2007 20:03 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
šo "tārpa stadiju" pārdzīvoju vairākus gadus atpakaļ un tagad pavisam noteikti-neesmu. Tagad katra grāmata (izņemot HP7) tiek lasīta lēni, lēni, jo nav vairs laika tik daudz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.07 ![]() |
Jap ,noteikti esmu grāmatu tārps. Laigan nav jau tā ,ka nedraru neko citu ,bet lasīšana ir mana īļākā nodarbe. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Cūkkārpa...:D... ![]() |
Ļoti patīk lasīt taču gari nefilozofēšu vienkārši patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
es neesmu. bet gribētu. visumā dievinu grāmatas. kad ir vēlēšanās, nav spēka tiešām iedziļināties, jo pazīstu cilvēkus, kuri vienkārši lasa un pēc tam paši neatcerās, ko izlasījuši.. tas tā.
labprāt būtu šis ''grāmatu tārps'', ja laiks atļautu. kā nekā lasīšana ir viena no manām dzīves galvenajām sastāvdaļām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Nevaru izšķirties - esmu vai neesmu, jo - man patīk lasīt, bet neizeju uz kvantitāti un intensitāti. Tomēr - man garšo "grauzt grāmatu" pēc grāmatas.
Vēl man garšo filmas - it sevišķi kinoteātros, bet patīkami uzgrauzt arī mājas apstākļos DVD veidolā. Šad tad es esmu pamatīgs "ārzemju ceļojumu-tārps"! piem., nesen parēķināju - pēdējo 5 gadu laikā esmu dezertējusi no valsts 14 reizes, 4 no tām jau šogad!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 16:46 |