Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Izlasi, pirms iesūti!

Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.

Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.

> 6. grāmatas kļūdas
_BijušaisPareģis
iesūtīt 24.10.2005 16:28
Raksts #81


Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju
****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 04.10.03
Kur: Rīga, Jēkabpils



MuggleNet.com, tāpat kā viņi to ir darījuši ar visām iepriekšējām HP grāmatām, tradicionāli turpina publicēt Roulingas pieļautās kļūdas arī no sestās HP grāmatas, kuras pamanījuši un iesūtījuši HP fani.

Pagaidām iesūtītas tikai 3 kļūdas, tomēr ja esat pamanījuši vēl kādu kļūdu, ievietojiet šeit, un droši sūtat arī uz MuggleNet.com!
  • ASV izdevuma vāka ilustrācija attēlo Dumidoru ar normāla izskata labo roku, bet grāmatā teiktais pierāda, ka Dumidora labā roka un plauksta ir tumša, tāda kā apdegusi, un arī attēlotajā vietā grāmatā Dumidora roka bija tādā pašā stāvoklī.
  • Kad Dumidors un Harijs ienāk Glumraga [Slughorn] mājā, kaut kas "tumši sarkans un lipīgs bija notriepts pār tapetēm." Vēlāk, kad prasīts kas tās par asinīm, Glumrags skaidro: "Uz sienām? Pūķa... Mana pēdējā pudelīte, un cenas šobrīt ir nenormālas." Tomēr 5. grāmatā, kad Hagrids beidzot atgriežas 20. nodaļā, viņš ārstē asiņaino seju ar zaļganu pūķa gaļas gabalu. "Viņš paņēma gaļas gabalu un piespieda pie kreisās sejas puses. Zaļganas asinis pilēja viņa bārdā, viņam izdvešot maigu apmierinājuma skaņu."
  • ASV izdevuma 188. lpp., Glumrags saka, "Ar vienu niecīgu pudelīti Felix Felicis pietiek 12 stundām veiksmes." Bet 476. lpp., Harijs saka, "Es nedomāju, ka man vajadzēs to visu, ne jau uz 24 stundām..."
Šeit iespējams apskatīt visu grāmatu kļūdas.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā
2 Lapas V  < 1 2


Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 01.06.2024 08:29