Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pēdējais uzbrukums[C] [PZP], Uzveic ļaunumu...
Elony
iesūtīt 22.06.2007 11:49
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Līdz ar viņu atmodīsies klusētāji,
Līdz ar viņu pasaule mainīsies...
/Edolgs/

3067. gads, pavasaris.

Amerikas Ziemeļzeme vēl juta ledainās ziemas elpu. Daudzviet zemi vēl klāja biezs sniegs, arī mežus uz austrumiem no Briežezara. Bija agrs rīts un daba vēl modās, kad to iztraucēja klusa dīkšana. Nelielā klajumā egļu meža vidū, sniegotā zeme sāka celties uz augšu. Atklājās, ka zemes virslānis patiesībā bija nomaskēta lūka, kas slēpa ieeju pazemes garāžā. Tā bija tukša, ja neskaita nelielu, divvietīgu gaisa motociklu telpas stūrī.

Vairāk kā simts metrus zem zemes Raiens uzrunāja savu datoru: "Aktivizē DNS lielgabalus garāžā. Viss kā parasti."
Dators ziņoja, ka pavēle izpildīta. Tagad atlika gaidīt. Drīz ieradīsies mednieki, kas paklausīja viņa aicinājumam. Viņi atradīs garāžu un ar liftu nolaidīsies pazemē. Tad viņš tiem parādīs to.
Raiens vēlraiz uzlūkoja lielo, pelēko kapsulu, kas darināta no nezināma, bet neiznīcināma metāla sakausējuma. Tur bija iekšā viņš, radība, kam līdzīgu uz zemes nav. Vienīgā un pēdējā cilvēku cerība. Viņa vadībā būs iespējama uzvara. Viņš vedīs cilvēkus pēdējā uzbrukumā.

Ja vien to kāds atbrīvos. Viss bija vampīru mednieku rokās. Ja viņi nenāks, tad cilvēki uz mūži paliks vergi. Viņiem ir jānāk.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
11 Lapas V  < 1 2 3 4 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 39)
Elony
iesūtīt 27.06.2007 17:41
Raksts #21

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Vienu, dažus kilometrus no ieejas?" Reiens pārsteigts pajautāja. "Metāllietuvju rūpnīca ir nedaudz tālāk kā daži kilometri. Bet ja tu piesakies, tad nav problēmu. Bet par ieročiem - nemēģini aptīrīt mani vai citus! Zinu tavus jociņus - brauc augsā ar liftu un paņem no sava planiera, kurš starp citu, dienas laikā ir redzams no liela attāluma, tāpēc ļoti bīstams, visu ko vajag un ej, atbrīvo pasauli no pāris riebekļiem. Varbūt vēl kāds grib pieteikties? Visiem nav jāiet, bet tomēr - divi armijas vampīri nav joka lieta. Te jāstrādā tīri, lai viņi nepaspēj ziņot" Raiens vērsās pie pārējiem.

(OCC: Kurš ir vainīgs - lasīt pirmo Hwoeang666 rakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 27.06.2007 19:37
Raksts #22

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 12.03.07
Kur: Mazliet augstāk..
Forumiešu bieds 2007

Grejs nevainīgi atbildēja:Manus jociņus....Tad viņš pa jokam nočukstēja:Kapē tev vajadzēja teikt,metāls ir dārga lieta.Tad viņš piebilda ejot uz liftu:Ar granātu pietiks....Tad viņš iekāpa liftā un uzbraucis augšā paņēma dažus (10) šurikenus, daywalker zobenu, un 5 UV staru granātas, UV lampu,kuru aptina ap roku un arī planieri.Tam viņš izslēdza gaismas un pielāgojās ceļam kā rezultātā viņš brauzca pa zemi,tiesa bez skaņas.Beidzot viņš ieraudzīja vampīrus un paslēpies aiz kalna, ātri izmeta visas 5 granātas (Viņas sprāgst kā parastās un vēl izdala UV gaismu)un vēl kā metamo duncīti aizsvieda lampas spīdošo kodolu,cerēdams ka viņi būs iznīcināti.Tad viņš ieraudzīja maisiņu ar UV lampām kas bija nokritušas viņam lidojot, tad kad viņš iemeta šurikenus vampīram.Šitās ir ļoti derīgas mantiņas... Portatīvās UV lampiņas.Tās var pierīkot šurikeniem,tā rezultātā padarot tos efektīvākus pret vampīriem.Tad viņš pagriezās un gribēja iet prom,bet ieraudzīja priekšā vēl vienu lidojošu armijas vampīru kas smaidīdams ņēma nost vāciju rācijai.Tad viņš šausminādamies izmeta visus šurikenus, kā rezultātā rācija aizlidoja un vampīrs zaudēja smaidiņu.Bet uzkliedza:Kā redzu idiot,tev vairs nav ieroču.Tad Grejs pasmaidīdams un piebilzdams:Tiešām?ātri noņēma planierim riteņus, un ar izslēgtām gaismām uzlidoja augšā un ietrieca planiera asmeni iekšā viņā.Armijas vampīrs nogurdzās un nokrita zemē.Grejs uzlika riteņus atpakaļ un brauca bāzes virzienā.

Šo rakstu rediģēja gints: 27.06.2007 19:47

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 27.06.2007 20:12
Raksts #23

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

Neskatoties uz to, ka Hvorangs gandrīz aizrijās dzerot alu, kas bija laipni atstāts uz galda, viņš vēl bija spējīgs parunāt. Tu novāci vienu... Ak tā... viņš runāja ar Greju. Man gan vairāk liekas, ka tas, ka es atštukāju trīspadsmit vampīrus, varētu būt pamanāms labāk... Lai gan ļoti iespējams, ka es kļūdos. Un viņš iesmējās. Labi, es tikšu ar viņiem galā... Hvorangs paķēra savu ķiveri no galda un uzvilka to. Ieskrējis lifta šahtā, viņš nospieda podziņu, kas ved uz virszemi. Nokļuvis augšzemē, Hvorangs pārlūkoja apkārtni un vēl neko nepamanījis, lika noskanēt apkārtni. Vampīri tuvojās. Viņš izvilka Desert Eagle. Ar šo pilnībā pietiks. No sākuma viņš lika tērpam bloķēt izejošos signālus, kurus varētu dot vampīri, tad ieņēma pozīciju un lūkojās tēmeklītī gatavs izšaut, kad vien pamanīs kādu, ko varētu saukt par vampīru. Tad par nelaimi viņš pamanīja, ka viņa lifts bijis lēnāks. Grejs kā amatieris sarunājās ar vampīru, turklāt veids, kā viņš visus šurikenus izgāza pa velti tikai , lai izgāztu rāciju... Samērā nožēlojami... nočukstēja mednieks iekāpjot atpakaļ liftā. Vampīrs nebūtu varējis sazināties, jo Hvorangs bija bloķējis signālu... Bet Grejs tērēja gan munīciju, gan pārējo kā tāds neprofesionālis.

Šo rakstu rediģēja Hworang666: 27.06.2007 20:17

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 27.06.2007 21:37
Raksts #24

Forumiešu bieds 2007

Grejs ar planieri ielidoja bāzē un atvēris liftu, arī liftā.Tad viņš nobraucis lejā apstādināja planieri un pateica Raienam:Emm, es aizkriešu pēc dažiem nopietnākiem ieročiem.Pietiks izmantot bērnu mantiņas.Tad viņš aizlidoja aiz stūra un pastūma akmeni un uzlika uz tā plaukstu.Atvērās eja.Tad viņš ielidoja un atgriezās ar dažiem nopietnākiem ieročiem.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.06.2007 09:47
Raksts #25

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raiens bija iegājis virtuvē un ieslēdza hogrammu veidotāju, kas atradās uz galda. Aparāts rādija, kas notiek virszemē. Viņš saviebās, redzot Greja cīņas metodes. Prasmes jau viņam bija, taču aizraušanās ar augstajiem ieročiem... nu, Grejs jau divus gadus bija pastāvīgs, varēja darīt ko grib.

(OCC: - kur Grejs dodas? Uz Raiens noliktavu, vai uz savu savu bāzi pa slepeno eju? Pieņemu, ka uz savu bāzi)
"Tad tagad tu gribi izmantot slepeno eju, bet šurp lidoji pa gaisu? Tu iedzīsi mani kapā." Raiens uzsauca, kad Grejs aizstaidzās, lai pa slepeno eju dotos uz savu bāzi.

Raiens uzrunāja pārējos:
"Vampīri no armijas ir iznīcināti, taču viņus pēc laika noteikti meklēs. Tas nozīmē, ka drīz mums būs jādodas prpom un bāze jāatslēdz. Bet man vēl ir laiks.
Nesapratāt, kas ir šī kapsula, labi, es arī ilgi nesapratu, bet parunāsim par to virtuvē un pagaidīsim Greju."

Raiens un vampīru mednieki iegāja virtuvē. Gar vienu sienu atradās ierīces ēdiena gatavošanai, bet vidū - liels galds un soli no gudrās plastikas. Bija tikai viens normāls krēsls un Raiens pie tā apsēdās. Pārējie apsēdās uz soliem vai palika stāvam(OCC: pēc paša izvēles).

Raiens neko netaica, tikai apēda kaut ko, kas atgādināja ābola pakaļdarinājumu. Citi varēja iekost, ja vēlējās.
Kad atgriezās Greijs, Raiens piecēlās:

"Grej, apsēdies, būs nopietna saruna." Tad Raiens uzrunāja visus vampīru medniekus, kas bija sapulcējušies "Jau daudzus gadus un vairākus gadsimtus, kopš cilvēki zaudēja Asins karos, vampīru mednieki ir vienīgie, kas cīnās pret šiem mošķiem, ko mēs visi saucam par vampīriem. Mēs attīram pilsētiņas un ciematas no tiem un saņemam par to maksu. Tā mēs dzīvojam un ceram, ka reiz vampīrus iznīcināsim
Taču tā nenotiks. Vampīru mednieku skaits sarūk, bet katra nokautā vampīra vietā tiek inaciēts jauns cilvēks, kas vēlas kļut par vampīru. Ar mūsu metodēm vampīri pazudīs tikai tad, ja iznīks pati cilvēce."
Raiens nospieda pogu uz sava rokas raidītāja un ieslēdzās holgrammu raidītājs, kurš rādija tās pašas kapsulas attēlu, kas atradās gaitenī.
"Pēdējos gadus es meklēju vampīru izcelšanās iemeslus, taču neko neatradu. Taču atradu ko citu. Es uzzināja par kaut ko, kas ir bīstams vampīriem un ko viņi sargā. IZrādījās, tās ir kaut kādas rūnu atslēgas. Es centos noskaidrot, kam tās domātas un uzzināju, ka vampīru lordi ir kaut ko iemetuši vulkānā Etnā. Par laimi, šis vilkāns ir visai aktīvs un es sapratu, ka viss, kas pēdējā laikā iemest tur iekšā nāks atpakāl ar izvirdumu. Tā es jūras dzelmē pie Sicīlijas krastiem meklēju ko neparastu an atradu šo." Raiens norādija uz kapsulas attēlu.
"Es atvedu kapsulu uzmājām un centos atšifrēt tās zīmes un skenēt iekšpusi. Skenēšana parādija, ka tur iekšā ir kaut kas dživs, bet nav ne cilvēks, ne vampīrs ne pusvampīrs
Kad beidzot atšifrēju rakstu zīmes sapratu, ka tur ir būtne, kas ir gan cilvēks, gan vampīrs, gan vilkacis."
Raiens pārlaida acis pār medniekiem, lai redzētu, kādu iespaidu uz pārējiem atstās šie vārdi.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.06.2007 10:39
Raksts #26

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Džiemss piesēdās pie galda un nevērīgi ieturējās ar aptuvenu hamburgera veidojumu, tās gatavošanas ierīcas viņam nepatika sevišķi.
Kad Raiens bija izstāstījis kāpēc viņi bija saaicināti viņš mazliet neticīgi nosparauslojās, Un mums tagad būs jālien velns viņu zina kura vampīru lorda pilī un jāmēģina dabūt atslēgu? Ne jau tas ka es iebilstu, bet pat es neesmu pašnāvnieks.

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 28.06.2007 13:16
Raksts #27

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Kamēr pārējie ko darīja, Darels vienkārši pētīja kapsulu, Nu pēc augļu glabātuves neizskatās, tur jābūt kam dzīvam. Cilvēkus jau sen tā neglabā, varbūt tik kādā vampīru pilī kā rezerves priekš sliktiem laikiem, bet priekš vampīra atdzīvināšanas mūs te nesasauktu... No domām izrāva Raiens ar piedāvājumu iet uz virtuvi.
Iegājis virtuvē puisis atspiedās pret sienu, kas atradās tur pat pie durvīm, sēdēt nebija vēlme, bet kur citur nostāties nebija ērti, jo gar pārējo sienu bija ierīces priekš ēdiena, bet stāvēt kā mietam pie galda... -Un kas būs, ja mums tomēr izdosies? Ja pieņemam, ka tomēr mēs dabūsim tās rūnu atslēgas, atvērsim kapsulu, un tad? Kas tad būs? Es pieņemu, ka tu domā, ka tas radījums mums palīdzēs, bet kādēļ? Vai tam ir pamatojumi? Visdrīzāk viņš nogalinās gan cilvēkus, gan vampīrus, vai vienkārši sataisīs jaunu kārtību, kurā viņš ir visu galva. Ja pat vampīri ir centušies viņu iznīcināt un baidās no viņa, tad kādēļ tu domā, ka priekš cilvēkiem viņš ir mazāk bīstams?- Tā runājot, skatiens pakavējās pie Greja, tik noprotams Raiena radinieka, nebija brīnums, ka viņa rīcība nebija īpaši pārdomāta, viņš tak bija vēl bērns, kurš piedzīvojis tikai saldas uzvaras dēļ savas tehnikas nevis meistarības un pārdomātības. Beidzot runāt, puisis sajuta asins smaržu, tā it kā kacinot kutināja ožas orgānus, negaidīti Darels palūkojās uz Džeimsu. Izbeidz! Domās tika noskaldīts un viņš vairs nejuta kacinošo smaržu. -Un vēl pie tam es piekrītu šim kungam...- viņš norādīja uz Džeimsu, -... tas varētu būt pielīdzināms pašnāvībai. Vampīru lordi ļoti labi apsargā savus mitekļus, viņos ir grūti ietikt, bet iztikt... neiespējami. Un vēl skatoties uz mūsu skaitu... pat ja mums izdotos iekļūt, ja izmantojam iespēju, ka kāds lords ir atstājis savu pili gandrīz neapsargātu, jo aizsūtījis visu karaspāku karojot ar citu tādu pašu lordu, tad mums vēl būtu jātiek garām pašam lordam. Reti kad paši lordi iet karot, viņi nemīl smērēt savas bālās rociņas, bet es arī neteiktu, ka viņi ir ar pliku roku ņemami, ne pa velti viņi ir pakļāvuši citus vampīrus un likuši sev kalpot, jo ne visiem tas īpaši patīk, bet viņi pakļaujas spēcīgākajam.-

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.06.2007 13:36
Raksts #28

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Man prieks, ka jūs sapratāt manu domu tik ātri, par atslēgu meklēšanu es pat neieminējos..." Raiens viltīgi teica.
"Pētot vēsturi, es noskaidroju, ka vampīri agrāk cīnijās ar vilkačiem. Kamēr bija līdzsvars šo cilšu starpā, cilvēcei nekas nedraudēja un tā dominēja. Taču kaut kāda iemesla dēļ vilkači zaudēja, tad arī sākās šis murgs...
Varbūt tiešām šī būtne nostāsies arī pret cilvēkiem, tas nav izslēgts, bet es tam neticu. Es nevaru izpētīt ciņa gēnus, kapsula neļauj, bet cik varu spriest, tad šī būtne nav vampīru un vilkaču pēctecis. Varbūt tas iec ilvēks, ko reizē sakoda vilkacis un apstrādāja vampīrs un tā kaut kāda iemesla dēļ dabūja abu spēku. Varbūt tas ir cilvēku eksperiments, lai pretotos vampīriem. Man liekas, ka pēdējā iespēja ir ticamāka, šīs rūns ar cilvēku, nevis vampīru. Kapsula ir ne vien kā cietums bet arī kā... kūniņa vai?
Galvenais ir tas, ka šīs būtnes gēni var palīdzēt radīt vakcīnu, kas padarīs cilvēkus imūnus pret vampīru asinīm un iespējams, pārvērtīs cilvēka asinis, lai vampīri nevarētu no mums baroties. Varbūt es atradīšu arī līdzekli, kā cilvēkus padarīšu tik pat stiprus kā vampīrus.
Un vai mums ir izvēle? Ko tad mēs darīsim, cīnīsimies, līdz mūs vienu pēc otra pieveiks? Tā arī notiks, viņu ir pārāk daudz un viņi nepārtraukti atjaunojas. Nav galvots, ka visas atslēgas ir pie vampīru lordiem, es zinu tikai divas. Pārējās var būt arī pie cilvēkiem. Zinu, ka tas ir liels risks, gandrīz neiespējams uzdevums, bet es netaisos noskatīties, kā šie draņķi nospiež cilvēci uz ceļiem!"
Raiens pacēla balsi, "Būtībā tas jau ir noticis! Tā ir vienīgā cerība mums uzveikt vampīrus! "

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 28.06.2007 13:53
Raksts #29

Forumiešu bieds 2007

Grejs šo tekstu klausījās ar ļoti lielu aizrautību un laikam to darīja arī citi,jo neviens nelikās manījis viņa jauno aprīkojumu.( http://s164.photobucket.com/albums/u1/gintsd2/lAsT%20AtAcCk/ )Tad viņš teica:Tad nu gan,es īsti gribētu zināt kas par radījumu ir vilkacis.Bet, ja mēs to neatvērsim,kas mums paliks?Tāpat kā tagad slaktēt vampīrus,līdz vairs nebūs cilvēku?Nedomāju,vecīt ka tas ir labākais pasaules gals.

Šo rakstu rediģēja gints: 28.06.2007 13:54

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 28.06.2007 17:08
Raksts #30

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

-Un varbūt tieši tādēļ, ka tas ir bijis cilvēku eksperimenta rezultāts, šī būtne var mūs nīst, bet mēs neko nevaram zināt...- Skatiens atkal tika pievērsts Grejam, -teikas stāsta, ka vilkači ir cilvēki, kuri pilmēness laikā pārvēršas vai nu par vilkiem vai pus-vilkiem, pus-cilvēkiem. Tas bija atkarīgs no valsts, kurā radās teika. Darels vienkārši noteica. Tas bija zināms, jo savā laikā viņa skolotāja labi pārzināja nostāstus un leģendas, un pāris arī tika minēti vilkači, bet skolotājai šis temats neīpaši patika, teica, ka vilkači nebūtu labāki par vampīriem, ja tagad atrastos pie varas. -Un vampīri vienmēr atstās pāris cilvēkus dzīvus, lai paši nenomirtu. Viņi diez vai izdomās citu izeju kā iztikt bez cilvēku asinīm, kaut gan iespējas noteikti ir daudz, tikai vajag padomāt.- Tad puisis pievērsās Raienam, -Drīkst zināt, kādēļ tu domā vai vismaz pieņem, ka šī radījuma gēni palīdzēs rast vakcīnu? Vai tev ir kāds pamatojums, vai tas ir vienkāršs minējums?-

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 28.06.2007 17:27
Raksts #31

Forumiešu bieds 2007

Grejs atbildēja Darelam:Paldies,es teikas neesmu lassījis tāpēc vēlreiz paldies par izskaidrojumu.Un turklāt ja mēs dabūtu to vakcīnu,tad mēs iegūtu vissmaz ceturtdaļu viņa spēka un kuram tad nav zināms ka vampīri nevar sūkt asinis no vampīriem.Tad viņš nospieda pogu uz savas kontroles aproces,kas bija kļuvusi mazliet lielāka un pa slepeno eju atbrāzās motocikls, aprīkots ar reāliem "lielgabaliem".Tad viņš smaidīgs nolēca no joprojām uz vietas lidojošā planiera un ieteicās:Kādam nevajag transportlīdzekli?

Šo rakstu rediģēja gints: 28.06.2007 17:29

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.06.2007 17:55
Raksts #32

Džeimss kritiski novērtēja motociklu. Tev ir stils mazais, bet no motocikliem sajēga maza, šim var būt labs ātrums, bet to ir grūti kontrolēt. Džeimss sacīja mazliet uzjautrinātā tonī. Reti kurš vairs izmantoja vecos motociklus.
Transportu man nevajag, bet ķivere noderētu.

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 28.06.2007 18:02
Raksts #33

Forumiešu bieds 2007

Grejs izbrīnīts iesaucās:Ķiveri?Es parasti braucu bez ķiveres,jo jebkuru šķērsli varu izspridzināt ar plazmas lāzeriem.Tā kā, ja vēlies varu iedot.Tad viņš nospieda pogu uz kontroles ierīces,kā rezultātā atvērās ķiveres nodalījums,paņēma ķiveri,pastiepa to pusvampīram un piebilda:Un turklāt tai lietiņai ir autopilots.Man nekad nav ar viņu bijušas vadīšanas problēmas.Tiesa arī ir citas lietas,kā rezultātā varētu teikt ka viņam ir pašam savs prāts.

Šo rakstu rediģēja gints: 28.06.2007 18:06

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.06.2007 18:36
Raksts #34

Kāpēc man liekas, ka viņš kopē manu stilu? Džeimss novilka apskatīdams ķiveri, sudraboti melna mazliet iestiepta un ar labu enerģētisko sej segu, viņam bija aizdomas, ka tur ir arī iestrādāti vairāki filtri ieskaitot arī tēmēšanas sistēmu.
Mazais, tu mārāk paļaujies uz tehniku, man likās brālis tevi iemācīs cik svarīgi ir paškontroles piezagšanās tuvcīņas paņēmieni. Džeimss paļāvās uzrelatīvi nelielu tehnikas daļu tikai uzsavu zobenu moci šaujamajiem un sevi.

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 28.06.2007 18:49
Raksts #35

Forumiešu bieds 2007

Grejs atbildēja:Nepaļaujos gan,vienkārši ar tehniku vieglāk, ātrāk un labāk.Tad viņš piebilda:Ta kādam vajag manu planieri?Tad viņš pievērsās Raienam:Tad mēs iesim vai sēdēsim uz vietas,es labprāt kaut ko uzspridzinātu.Tad viņš pasmaidīja.

Šo rakstu rediģēja gints: 28.06.2007 18:56

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 28.06.2007 19:52
Raksts #36

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

Noklausījies Raiena stātījumu, Hvorangs aizdomājās. Pēdējās trīs naktis viņam murgos bija radījušies vampīri, kurus apspiež vilkveidīgi radījumi... Pats viņš jautājumus neuzdeva. Tikai atzinīgi nolūkoja Darelu. Viņš uzdeva pareizos jautājumus. Un tad kad sāka runāt Grejs, Hvorangs atkal klausījās ar "sajūsmu". Tas, ka viņš nezināja, kas ir vilkacis, Hvorangu nez kādēļ neizbrīnija, bet tas, ka viņš domāja, ka visus šķēršļus ir iespējams izšaut ar plazmas lāzeriem... Hm.. Grej... mednieks paklusā balsī iesāka. Īstenībā ķivere arī tīri labi noder tad, ja tev braucot kāds ar kaut ko met vai šauj no muguras... Tas gan tikai tā... Un mednieks pasmaidīja. Nekādi planieri ar šim bruņām viņam nebija nepieciešami, jo pašam uz muguras bija jautra lietiņa, ko sauc par Jet Pack. Tad viņš atkal pievērsās Raienam, gaidot atbildi par vakcīnu. Varbūt tā varētu palīdzēt arī Metam...

+Citēt rakstu
Šamanis
iesūtīt 28.06.2007 20:41
Raksts #37

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 29.05.06
Kur: Bloody hell :D

Maniks atspiedies pret kādu skapīti domāja, un klausījās pārējo jautrajos dialogos. Viņš uzdeva jautājumu Raienam : Bet, kā mēs zināsim kur meklēt pārējās atslēgas, ja tu zini kur atrodas tikai divas? Manika sejā bija redzama neliela nopietnība..... pēc dažām sekundēm viņš pievērsās Grejam: Grej, tu ar savu lidojošo štruntiņu vari nelielīties, vai tad tev nav nekas labāks? Vēl pie tam, es esmu pārliecināts, ka tā mantiņa nemz nav pārāk droša...... tāpēc es būtu pietiekami iepriecināts ja tu man sadabūtu vismaz kaut cik pieklājīgu braucamo! to pateicis viņš paskatījās uz Hvoranga interesanto kastīti, kas viņam bija piestiprināta pie muguras, un pie sevīm apdomāja hmmm... diez kam kaut kas tāds būtu domāts?....lai pārvietotos? Maniks domāja, domāja, bet tomēr neuzdrošinājās pajautāt.

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 28.06.2007 20:43
Raksts #38

Forumiešu bieds 2007

Grejs atteica:Ķivere tam nav nepieciešama.Skaties un mācies!Grejs nospieda pogu uz aproces un acumirklī motociklam sānos,priekšā un aizmugurē izpletās vairogi padarot to par necaursitamu un noslēgtu motociklu.Tad viņš piebilda:Un ja kāds šaubās par plazmas lāzeriem, tad skatieties. Grejs nospieda 3 pogu kombināciju un uzreiz apkārt motociklam izveidojās normāla paskata bedre.Tad Grejs paskatījās uz Maniku un atbildēja:Ir pat ļoti drošs,nu bet ja tev bail varu tev iedot moci vai to pašu, ko tu tagad kā izskatās apbrīno.

Šo rakstu rediģēja gints: 28.06.2007 20:48

+Citēt rakstu
Šamanis
iesūtīt 28.06.2007 20:56
Raksts #39

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 29.05.06
Kur: Bloody hell :D

Maniks atbildēja : Nu tad es ņemšu motociklu, bet tavai zināšanai man nav bail puisīt! viņš kādu laiku apdomājās un teica : Manuprāt, tu savu motociklu par augstu vērtē, esmu pārliecināts, ka ar laiku tie vairogi nolietojās, tu jav pats labi zini kādus brāķus mūsdienās ražo!Un tie plasmas lāseri.... kāda no tādiem jēga, vienkārši tērēsi munīciju, protams ja tu prastu labi braukt, tev tādi nemaz nebūtu nepieciešami. Maniks ar nedaudz noraidošu skatienu ieskatījās Grejā.

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 28.06.2007 21:32
Raksts #40

Forumiešu bieds 2007

Grejs noraidoši paskatijās uz Maniku un atteica:Vecīt,kādus brāķus,šo motociklu es izkalu un uztaisīju pats ar savām rokām,tikai uzliku nedaudz pārtaisītas rezerves daļas.Tā kā tie vairogi varētu būt tikai mazliet neizturīgāki par tā tur uz ko tu tikko blenzi ar intresējošu skatienu,bruņām.Tad Grejs uzlika vienu no divām aprocēm uz stūres un pateica:Tad ņem...Tad viņš pameta metāla gabaliņu, piesietu pie neilona virves.Te būs atslēga.Un par aproci,labāk neko nespied,citādi es neatbildu par no priekšas lidojošajiem skābes konteineriem.Tad viņš ar aproci iedarbināja planieri uzkāpa uz tā un pacēlās gaisā,ieteikdamies:Nu tad mēs dosimies?

Šo rakstu rediģēja gints: 28.06.2007 21:35

+Citēt rakstu

11 Lapas V  < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 12.05.2025 22:44