![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Cik sen nelasīts darbs,bet es vēljoprojām atceros pinkaino,drosmīgo suni,kas nomira aizstāvot savus saimniekus. Darbs par cilvēka savstarpējām attiecībām,dzīves atklāsmi un par to,kas var notikt cilvēka nevērības un vienaldzības rezultāta. Aizkustinošš darbs. Labrāt uzzinātu jūsu domas.Varbūt kāds ir paspējis novērtēt arī filmu?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Es šo darbu atceros ļoti vāji. Kas to lasīju, biju tajā vecumā, kad man riebās lasīt un, šķiet, es necik tālu šajā grāmatā netiku un, pat ja tiku fakts, ka es praktiski vairs nekā neatceros, liecina, ka tad grāmata man nepatika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Par tagadni neko nezinu, negribās neko tādu vnk lasīt, ir pietiekami liels klāsts citu labu grāmatu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
četrus gadus atpakaļ mani piespieda to grāmatu izlasīt. Jāatdzīst, ka man nudien nepatika. Vispār tāda tipa grāmatas nesaista un arī filma likās atbaidoši garlaicīga. Tā nu tas ir, ja pierodi pie S.Lema, Roulingas un visādiem citādiem barigām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Būū. Dikti nepatika tā grāmata. :/ Labi, ka šogad literatūrā izlaidām šo murgu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Nesaistīja pat garlaicīgā filma.
Vienīgais, kas kaut mazliet patika bija iesaistītie suņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
No way. Nekad vairs nekko tamlidzigi nelasisu! (tiesa lasiju baigi sen). Man si gramata likas parak garlaiciga un skumja. Es nezinu kapec, bet man ir radusies tada ka alergija pret obligato literaturu. Labi, ka HP un GP nav obligata literatura (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
galīgi garām. manuprāt, dzīves ''jēga'' ir citāda. es gan nelasīju uzmanīgi un beigās vispār knapi varēju sevi piespiesties lasīt.... nepatika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
He,he...šķiet,pagaidām,esmu vienīgā,kura šo grāmatu varēja izlasīt bez viebšanās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) .Labi,ja tā,tad tā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nepatika. Patiešām nepatika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.05 Kur: peļu medībās :D ![]() |
Man jau patika ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.07 ![]() |
Man nesen bija jālasa. Ļoti interesanta grāmata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Kā teica Hēbe. Būs vēl pirmdien jāstāsta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Filmu vēl nav gadījies redzēt, bet gribētu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: nav ![]() |
Kaut kad, pirms vairākiem gadiem, skolā bija jālasa. Cik atceros, patika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Es esmu izlasījis un man tā grāmata tik ļoti patika, ka es varēju raudāt lidz noslīkšanai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Skolā lasīt šito bija interesanti, pat ļoti, bet mājās, manuprāt, es šo grāmatu gan pati nelasītu. Mani vnk nesaista latviešu darbi kā tādi, tāpēc arī neskatītos uz viņie, lai cik labi būtu.
Kad lasījām šito, skolotāja daudz un dikti sprediķoja par bērniem no bērnunamiem, utt. Bija interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Kad mēs klasē izlasījām, skatījāmies arī filmu pēc tam, vislabāk jau man patika tas melnais suns ar dzintara acīm, bet tie notikumi, nu tā pavāji, bet filmā man kaut kā patikās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
Man likās visādā ziņā depresīvi un lieki lasīt šādu grāmatu. Biju pat visai kategoriski noskaņota, jo vismaz grāmatās gribējās sastapties ar kaut ko priecīgāku un jaukāku nekā dzīvē. Bet nu neatceros tā arī vai izlasīju vai nē, bet filmu gan redzēju. Nu tik slikti jau nebija. Manuprāt, tas bija vārs mēģinājums sekot Dikensam vai vismaz tamlīdīgi. It kā izsakot skaļi zem sabiedrības spožās virskārtas snaudošu problēmu, par kuru visi zin, bet neviens nevēlas skaļi runāt. Ja to skata šādā gaismā, nekas spožs tur nav. Ja nē, tad jau maķenīt labāk. Bet nu nav tas pārsteiguma un šoka efekts. Man, vismaz.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Man šķiet, ka bija normāla. Bija mlāna tākā arī ātri lasījās un tiku no viņas ātri arī vaļā. Bet tas bija sen kad lasīju, bet atceros vēl, kas tur notikās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
man patika. lasīju gan pirms vairākiem gadiem un tikai tagad atcerējos, ka ko tādu vispār esmu lasījusi. bija tā mīļi. un piekrītu, ka suņi bija viens no piesaistošākajiem elementiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Katram sava jēga ir citāda. LOL.
Man patika, lai gan neesmu sentimentāla, pat apraudājos. Lieliska filma, lieliska grāmata. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
kad lasīju par Prinča nāvi, asaras bira kā pupas. aizkustinoša grāmata, jā... filmu neesmu redzējusi. man patīk šī grāmata. tā liek reizēm apdomāt dzīvi un izlemt ''vai varbūt es varu izdarīt kaut ko lietderīgāku, kas noder visiem?''
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Cik sen nelasīts darbs,bet es vēljoprojām atceros pinkaino,drosmīgo suni,kas nomira aizstāvot savus saimniekus. Darbs par cilvēka savstarpējām attiecībām,dzīves atklāsmi un par to,kas var notikt cilvēka nevērības un vienaldzības rezultāta. Aizkustinošš darbs. Labrāt uzzinātu jūsu domas.Varbūt kāds ir paspējis novērtēt arī filmu? Mani arī šis darbs ļoti aizkustināja - kaut arī izlasīju tikai fragmentu no skolēnu lit.mācību grāmatas. Vēlos iegādāties šo grāmatu, lai izlasītu no sākuma līdz beigām! + iesaku tiem, kas vēl nav lasījuši! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 23:22 |