![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Mana ideja ierobežojas tajā ka mēs varētu spēlēt LS par Amuleta raganām-Paiperu,Fēbi un Peidžu.Vel leo-protams.Anketas nevajag sūtīt-tikai rezervējiet vietas.Spēli varu vadīt es,pasauli gan es neaprakstīšu-domāju ka to zin visi amuleta fani.
Vietas ir- Paiperei Fēbei Peidžai Dorianam. Pats es būšu Leo-brīdināšu jūs par briesmām.Regulāri pieaicināšu kādu citu no ārpuses lai tas spēlē demona lomu.Par demoniem es jūs brīdināsu jau iepriekš. Ceru ka ir labu un interesanti[un pareizi].Gaidu 4 spēlētājus-tad sākam spēli! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.07 Kur: Rīga, bby! ![]() |
Fēbe, lūdzu.
Šeit LS piedalos pirmo reizi, bet noteikumus izlasīju. Ceru sagaidīt apstiprinājumu. Lote. Šo rakstu rediģēja Lote: 25.05.2007 17:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
CITĀTS Turpmāk LS ir aizliegts izmantot aizgūtus tēlus, Piemēram no GP, HP vai kādiem seriāliem. Lomu spēlēs ļoti svarīgi ir izdomāt pašam savu tēlu. Tikai spēles GM ir tiesības izmantot šos tēlus savos rakstos. CITĀTS Šeit LS piedalos pirmo reizi, bet noteikumus izlasīju. Acīmredzot, nē. Varbūt labāk paturēt spēles pasauli, taču varoņus nosaukt citos vārdos? Tad spēle atbildīs noteikumiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Un arī mazudrusciņu tēlu anketas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Ieveerojot noteikumus, pamainiiju teela vaardu un aarieni. Ceru, ka apraksts ir sakariigs.
Vārds: Aleks Stouns (Doriana liidzinieks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Dzimums vīrietis Augums: 180 cm Vecums: Ap 30 gadiem Dzīvesvieta: Sanfrancisko Ğimene: Preceejies, beernu nav. Nodarbossanaas: Policijas izmekleetaajs serzzants Specilāi spēki: Nav, taccu pieprot tuvciinu un labi ssauj. Ieroči: Policijas ierocis. Izskata apraksts:Baltais. Iededzis, un diezgan muskullots. Vinnam ir iisi, tumssi mati, acis gaissi zilas. Parasti staigaa uzvalkos, pat vasaraa, ja vien nav lloti karsts. Tēla pagātnes apraksts un raksturs: Iestaajaas policijaa, jo veeleejaas buut labais un krutais. Vienmeer briinijaas par rituaala slepkaviibaam un neizskaidrojamiem notikumiem pilseetaa. Kopss uzzinaaja par maggiju, paliidz burveem ciiniities pret llaunumu, cik vien var. Ta deell vinnam ir probleemas darbaa un ggimenee. Visvairaak baidaas, ka kaadu dienu burves var zaudeet un tad vinnss vairs neko nespees iesaakt pret paardabisko llaunumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Labi-visi kas vēlās piedalīties sūta man info uz PZ.
VIETAS IR- Andželai-Visas Febes Spejas Sandra-Paiperas spejas Džesika-Peižas spejas Aleks-Dorians[aizņemts] Ja gribat-postojat iekā savas anketas kuras izskatās šādi- Vārds Uzvards[Visam masam Kingas] Vecums Nodarbošanās Spējas[Ja gribat-piedomājat vel kādas minimalas.Tikai ne elementu maģ.] Maģiskais amulets[No kā aizsargā/kā palīdz] Apraksts Bilde Ceru ka tagad ir labi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 00:09 |