![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.07.04 Kur: Ala =)) ![]() |
Kaa juus domaajat vai Hermionei labaak patik Rons vai Harijs, vai Krums un vai vinai vispaar kaads patiik????
Rons, Harijs vai Krums? Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 14.07.2005 17:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Viennoziimiigi Rons!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.06 ![]() |
Nez..man liekas, ka Rons.. xD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
es domāju, ka Rons un Hermione būtu labs pāris neskatoties uz visiem kašķiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
šķiet, Rons viņai patīk visvairāk. jo kad uz Trejburvju turnīra dejām vajadzēja uzlūgt meiteni un Rons atjēdzās par vēlu, lai uzaicinātu Hermioni... viņa bija apvainojusies! Hermione cerēja, ka Rons uzlūgs viņu! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
manuprāt viņai labāk patīk rons, jo vinū viņa jau labu laiku pazīst un bieži ir kopā ar viņu u.t.t...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Visur, bet ne uz zemes ![]() |
Es domāju ka Krums, bet Rons arī var būt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Rons, es spriežu pēc tām greizsirdības scēnām.
Bet es pati labprātāk izvēlētos Krumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 Kur: Dzīves virpulī ![]() |
Protams ka Hermionei patīk Rons! Viņi būtu reti saderīgs pāris! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet es nemaz neesmu manījusi ka Hermione flirtētu ar Hariju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Hermione + Krums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
RONS :***
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
Gan Jau kāda dzirkstelīte starp Ronu Un Hermioni ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
Rons ! ka es jums saku ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
/ak, mani mīļie balodīši ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.07.07 ![]() |
Es domaju ka Rons... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Krums.
Rons ir opārāk nūģīgs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Pēc septītās grāmatas izlasīšanas ir skaidrs, ka Hermione paliks kopā ar Ronu.
Tēma ir izsmelta. Manuprāt, pavedienu var slēgt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Lai gan principā varētu diskutēt vai tiešam Rons Hermionei ir vispiemērotākais un tādā garā, bet pavediena jautājums grāmatas ietvros ir atbildēts un tāpēc pavediens tiek slēgts.
~Elony~ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 16:14 |