![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Pēdējā laikā, šķiet, ap Fēniksa ordeni virmo vēl nepieredzētas kaislības.
Internetā parādījušies filmas reklāmruļļi, pastāvīgi parādās arī jaunumi par spēli. Ienākusies jauna intervija ar vienu no filmas aktieriem - Doloresas Ambrāžas atveidotāju, aktrisi Imeldu Stauntoni, kurai šī loma likusies diezgan sarežģīta: "Tēlam bija jābūt absurdi smieklīgam, tai pat laikā reālam un biedējošam. Viņai jābūt muļķīgai, bet ne kariķētai. To ir grūti samērot. [..] Viņa nēsā vilnas jaciņas un rozā apģērbu. Viņa draud, bet, ja neieklausās vārdos, tas izklausās pēc maigas dūdošanas." Warner Bros. atklājis arī sarakstu ar filmas pirmizrāžu datumiem. Kā jau zināms, Latvijā tas ir 13. jūlijs. Nu plašākai publikai atvērta jaunā "Dumidora armijas" lapa, kas veltīta Fēniksa ordenim. Piereģistrējoties (būs) iespējams spēlēt "Aizsardzības pret tumšajām zintīm" spēli un lejupielādēt dažādas jaunas bildes, ekrāna tapetes un ādiņas MySpace. Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 29.04.2007 15:00 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Oho, "Dumidora armijas" lapa ir labi uztaisīta un interesanta un, protams, bija arī klasiskais HP mūzikas gabals (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Es saprotu,ka spēlēt Ambrāžas tēlu būtu grūti, bet pagaidām man nav radies iespaids, ka man patiks viņas tēlojums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Viņas vietā itin labi varētu iedomāties Patrīciju Rutledžu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tās spēlītes spēlešanā man negāja pārāk labi,knapi nositu kādu nešķīsteni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Mja patiešām interesanti izveidots,bet tik problēma,ka es netieku,nevaru piereģistrēties...Lai kādu niku es liktu man uzrāda,ka tāds members ar tādu niku jau eksistē...žēl jo ļoti vēlējos paskatīties kas tur ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Grāmatā Ambraža patiešām attēlota bija laba.Kaitinoš raksturs,bet tajā mirklī,mēģina izskatīties laba.Būtu arī labi,ja filmā tas tēls būtu interesants...Kaut vai man ar Ambraža nepatika,kā cilvēks.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.06 ![]() |
Kā tur vispār var pierakstīties? netieku tajā lapā iekšā, nolādēju to vajadzīgo flashu bet vienalga nekur netieku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
man tik piereģistrēties nesanāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Perfekti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) esmu vienkārši sajūsmā par Dumidora armijas lapu!
Nespēju sagaidīt filmu un pēdējo grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
visa pasaule ir gaidās par grāmatu un protams filmu! tā kā uz ziemassvētkiem... nevaru sagaidīt, bet kā jau kāds teica, šis gaidīšanas laiks ir tā vērts!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.07 ![]() |
Jā, mājaslapa tīri tā neko tikai tam kuram lēnāks nets būs pagrūtāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
lapa tiešām ir burvīgi noformēta, tikai bišķ nepatīk ka tā mūzika skan visu laiku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.07 ![]() |
mūziku var izslēgt. Labajā pusē augšā ir mazs ekvilaizers un uzspiežot uz tā mūzika izslēdzas
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 19:16 |