![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Internetā parādījies piektās pilnmetrāžas filmas par jauno burvi Hariju Poteru - Harijs Poters un Fēniksa ordenis reklāmas video. YouTube iespējams noskatīties starptautisko vai ASV versiju. Ļoti daudz gan tie neatšķiras. Paldies TLC!
Nu atliek tikai gaidīt filmu - Latvijā tā iznāks 13. jūlijā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 04.05.2007 19:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Tas 58 sekunžu klipiņš (es vismaz ceru, ka noskatījos to, ko vajag; man neviens, izņemot pats pirmais, tavs links neiet - rāda, ka tādi peidži daz not eksizt) patika. Labā kvalitātē un sniedza izsmeļošu skatījumu, kas būs gaidāms filmā. [spoiler]Nesapratu gan, kāpēc sākumā tur bija tāda aina ar gaismīgiem pilsētas skatiem. Bet omg, cik naisīgs moments, kad Siriuss sakot hjūdž (huge) piemiedz ar aci. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Nāvēži baigbaigsmukie. Vismaz tās maskas. Un man šķiet, ka šī būs pirmā filma, kur Strupam mati izskatās mazgāti un puslīdz kupli. Vismaz izskatās šamējais savādāk, kad ar to interesanto sejas izteiksmi saka "den prūv it" (then prove it) Harijam. Man patika arī tas ietekmīgais moments laikā kaut kur no 34 līdz, šķiet, 37 sekundei - pulkstenis, ambrāža, Harijs un tie tur krītam atmuguriski. Un Bellatrise ar "who wants a cookie" sejas izteiksmi. Piezīmēšu arī to, ka piefiksēju momentu, ka Siriusam runājot mute knapi kustās, bet skaņa izteiksmīga. Opā!? & Dena dikcija atkal kož.[/spoiler] Fantastiski, fantastiski. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Noskatījos pārdesmit reižu, jo visu laiku negribējās lādēties šamējam. Bet lai vai kā. ~Mans viedoklis. Dankiš. |
|
|
Viesis_Hēbe_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Noskatijos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Heh...man tās dzelzs maskas nedaudz atgādināja A.Dimā darbu un šausmu filmu leģendu Džeisonu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) It kā jau saka,ka šajā daļā jauno aktieru spēle ir uzlabojusies...tad laikam ielikti sliktākie kadri (vismaz Redklifs man pagaidām neliekas progrsējis) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) . Un ,protams,netika piemirsts iekļaut slaveno skūpstu ar Čo Čangu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) vismaz momentu. Sakiet ko gribat,bet visā reklāmā Strupa teikums "Prove it!" bija visiespaidīgākais. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Protams negribu kritizēt bet tomēr.
Visiem kuri zin to datoru Forums Cinema un zin kā ar to rīkoties šis klips bija jau redzams khemm...2 mēnešus atpakaļ.Prozit!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nevaru nolupiit, nav tas suuda quictime, ir quicktime alternative.. bet nu, neredzeeshu, noskatiishos, kur citur.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
btw, lejuplaadeet links neiet, taa kaa vari njemt to linku aaraa!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
AA, cik forši, gandrīz novēlos no krēsla, ieraudzījusi un izdzirdējusi šos tēlus un šīs balsis. ^^ Ak dies' ak dies'. Es nevaru. Daudz ko jau redzēt nevarēja, jo viss bija zaļās, rozā, zilās un dzeltenās krāsās. A nekas.
Nenormāli patika tas Hermiones teikums: Is it exciting, isn't it? Breaking the rules? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tā filma būs forša. Tiešāmtiešām. Tāāādi kadri. Vnk nevaru. Bāc. Ambridža. Kribējās viņas iekraut, kad ieķiķinājās. Un vēl. It is EI lie.[es jau saprotu, ka angļi runā savādāk, ko protams es dievinu, bet nu artikula "a" vietā pateikt EI? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) ] Tad vēl tas paziņojums par Dumidora atstādināšanu. uhh. Gaidu filmu vairāk par visu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
[ei] ir uzsvērtā artikula "a" izruna. Kas Jums skolā neko nemāca?! Turklāt arī izrunu pareizi zkolā ir jāmāca angļu.
Un treilerītis šis ir izlaists kad, vakar? Aizvakar? Enīvej, līdz FC arī iepriekšējais nav nonācis. So there. Būs trešais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) Tā saka Mugglenets! Bet šis - OMGOMGOMGOMG tiiiiiiiik iiiiiiideāls!!!! Vnk. Ā. *skatās n-to reizi* Bet Dena bicīši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Es jūtos gatava piedot šamam viņa frizūru. *EDIT* - [spoiler]Voldijs melnā uzvalkā uz platformas 9 3/4 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) WTF?![/spoiler] Šo rakstu rediģēja Silhouette: 23.04.2007 19:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
[spoiler]vīīī ^^[/spoiler]
vienmēr jau gribas, lai treileris būtu ilgāks par tām dažām minūtēm, jā. un tas, ko es skatījos, bija 2:12min garš. un tā Ambrāža būs smieklīga (baigais jaunums?). un man nepatīk Redklifa mati (nu, fui). hehe, bet man ļoti patika vieta, kur Strups ar grāmatu iesita Ronam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.07 ![]() |
Yeeey!!! Beidzot kas garāks par to minūtes garo. Ielikts baigi dadudz no tā, kas grāmatā nav. Kāpēc tie dekrēti sašķīda? Un kāpēc Voldijs bija uz perona? Labi, jauns režesors utt, bet tomēr...gaidu ar nepacietību! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS Un Bellatrise ar "who wants a cookie" sejas izteiksmi. Sākumā vairākas reizes skatījos, lai atrastu, kur tāds kukīju teikums, bet izlasot kārtīgāk, kas uzrakstīts, pieleca (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Toties tādu izteiksmi gan neradu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Ja godīgi, tad man nekas tāds īsti woow nelikās. Salasīos te jūsu komentārus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet nu tā jau kopumā iespaidīgi bija, tik reizēm māca šaubas, vai es youtubā skatījos to pašu, ko jūs (šīs dienas skatītākais video tur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ) Bet nu Bellatrise bija iespaidīga, skats ar Voldemortu uz perona šokējošs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) , tas laikam kā prikols izdomāts, ka Harijam rādās, jo tāda aina toč grāmatā nebija. Gaidīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kaut gan nezin kāpēc ne tik ļoti kā citreiz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) EDIT: ā, atcerējos, kas man aizķērās un likās ļoti feins - Fadžs, kurš saka "He`s not back!" Čukstus, tas uzreiz piedod tādu kā domu, ka neviens pat neko zināt negrib par to. EDIT2: Es te tā skatos vēl un vēl, un tur ir tā aina (gan knapi pamanāma), kad Vilksons tur Hariju, kad Siriuss iekrīt arkā. Atceros, ka grāmatā tā likās viena no emocionālākajām ainām, bet tagad nezinu, kā būs kopā skatoties. Jācer, ka viss būs labi uztaisīts, jo no tā mazā fragmentiņa neko nevar pateikt, vien to, ka pagaidām vēl iespaidīgi neizskatās. Šo rakstu rediģēja Fijusska: 23.04.2007 19:56 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Nesaprotu jūs reklāmas rulītis bija jau pieejams sen, bet kāpēc visi pēkšņi tā uztraucas??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Esmu laimīgaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) Tik ļoti gribās redzēt jauno filmu, par spīti visiem trukumiem.
Varbut Voldemorts bija tiikai Harija iedomas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Nevaretu būt, ka viņs pēkšņi parādītos tik daudzos cilvēkos, tad taču sāktos panika, taču neko tādu es tajā treilerī nemanīju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(Fijusska @ 23.04.2007 20:46) [snapback]1134876[/snapback] EDIT: ā, atcerējos, kas man aizķērās un likās ļoti feins - Fadžs, kurš saka "He`s not back!" Čukstus, tas uzreiz piedod tādu kā domu, ka neviens pat neko zināt negrib par to. lol, ak tas bija Fadžs! es skatījos uz viņu un nespēju saprast, kas tas ir par veci - likās redzēts, bet nu.. hehehe (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
CITĀTS(Lianjuks @ 23.04.2007 20:49) [snapback]1134879[/snapback] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Nesaprotu jūs reklāmas rulītis bija jau pieejams sen, bet kāpēc visi pēkšņi tā uztraucas??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Atkārtoju, šis ir JAUNAIS treileris, iznācis vakar. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Ne nu skatos atkal un atkal,kaut ātrāk pienāktu filma kīnoteātros...tik for6i..Liekas aizraujo6i... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Muahaha...
Noskatījos jauno treileri izmantojot augstāk esoso lapu uz youtubi. Pagaidām izskatās, ka visas svarīgākās vietas būs, nevis kā UB (GoF), kurā 80% no grāmatas tika izgriezti. Nu es nezinu, bet skaidrs ir tas, ka man atkal parādījās interese izlasīt grāmatu XD |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Es jau esmu pārlasījusi...pēdējās nedēļās visas 3 pēdējās grāmatas pluss vēl 1 HP grāmatu...
Skatoties treilerus,liekas ļoti aizraujoši,kā jau teicu...Uguns biķeris arī bija tā tīri nekas,man patika,laigan varu arī piekrist,daudz kas forš bija izgriezts un neparādīts... hehh...liekas tik ilgi līdz jūlijam... :/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Kurā sekundē ir Voldemorts uz perona? Es nespēju ieraudzīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
45.
Hehe, dvīņu anarhistiskais uzlidojums izskatās cerīgi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 18:56 |