![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Džila Klainmena aizvēra savu bērnu grāmatveikalu un sāka organizēt vasaras nometnes, cerēdama, ka beigušās tās dienas, kad viņai vajadzēja rūpēties par jaunajiem bibliofīliem un viņu vecākiem. Bet pagājušomēnes "man piezvanīja viens no vecākiem, kurš vēloties ierasties nometnē, lai pusnaktī aizvestu savu bērnu iegādāties jauno Harija Potera grāmatu" stāsta Klainmena, kas vada Taconic nometni Masačūsetsā. "Man bija viņam jāatsaka. Tas rādītu sliktu piemēru."
Kā ziņo Amerikas Nometņu asociācija, kad Dž. K. Roulinga savai kārtējai grāmatai no Potera sērijas publicēšanas datumu izvēlas vasarā, daudzas nometnes pielāgojas šim pasākumam vēlāki gulētiešanas laiki, vairāk brīvā laika. Harijam Poteram un Nāves svētajiem, septītajai, sērijas pēdējai grāmatai, būs jāvelta vēl jo lielāka vērība. Grāmatā, kuras iznākšanas brīdis ir noteikts 21. jūlijā pāris minūtes pēc pusnakts, gaidāma galīgā cīņa starp Poteru un viņa ienaidnieku lordu Voldemortu, un, pēc Roulingas mājiena, ir gaidāma vismaz divu nozīmīgu personāžu bojāeja. Arī ar Skotu Vainšteinu, Menas nometnes Med-O-Lark direktoru, ir sazinājušies vecāki, kas ir norūpējušies par grāmatas pieejamību viņu bērniem, tāpēc viņš saviem nometnes dalībniekiem ir ieplānojies braucienu uz grāmatnīcu. Pīters Kassens Menas nometnē Hidden Valley Camp (Paslēptās ielejas nometne) izdos ātrākajiem lasītājiem domātu neizpaušanas pavēli. "Mūsu kopienā darbosies slepenības zvērests," viņš stāsta. "Mēs vēlamies būt droši, ka pārsteigumi jaunākajiem lasītājiem netiks izbojāti." Klainmena plāno pasūtīt vairākas grāmatas, no kurām audzinātāji skaļi lasīs priekšā. Turklāt to varēs izmantot arī, lai dabūtu bērnus paklausīt. "Piedabūt viņus aiziet gulēt vienmēr ir bijis kā izaicinājums, bet tagad mēs teiksim, ka vairs nelasīsim, ja viņi neies gulēt." Vienpadsmitgadīgais Džeiks Kerns, nometnes dalībnieks, kura tēvs bija lūdzis pusnakts izbraukumu, bija apmierināts ar priekšālasīšanu, bet, kad viņš dabūšot pats savu grāmatas eksemplāru, viņš to izlasīšot vienā rāvienā, izlaižot pat šaušanu ar loku un beisbolu, ja tas būšot nepieciešams. "Kolīdz es sākšu, es droši vien to nenolikšu, pirms nebūšu pabeidzis." Raksts no Newsweek. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Hmm...un jo tuvāk nāks brīfis,kad tiks publicēta grāmata,jo lielāks būs satraukums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Labi,ka cilvēki to paredz un veic drošības pasākumus,lai nebūtu neapmierinātu fanu pūļi. Domāju,ka tāpat iespējams,ka daudziem kvēlēkajiem faniem uznāks depresija,jo nogalinās viņa mīļāko tēlu.Hidden Valley Camp -ļoti labs zvērests. Domāju,ka to vajadzētu nodot vairums žurnālistiem,jo viņiem kārdinājums pateikt priekšā,kas tad nomira būs liels.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
CITĀTS(eyedam @ 12.03.2007 23:19) [snapback]1115767[/snapback] Džila Klainmena aizvēra savu bērnu grāmatveikalu un sāka organizēt vasaras nometnes, cerēdama, ka beigušās tās dienas, kad viņai vajadzēja rūpēties par jaunajiem bibliofīliem un viņu vecākiem. Bet pagājušomēnes "man piezvanīja viens no vecākiem, kurš vēloties ierasties nometnē, lai pusnaktī aizvestu savu bērnu iegādāties jauno Harija Potera grāmatu" stāsta Klainmena, kas vada Taconic nometni Masačūsetsā. "Man bija viņam jāatsaka. Tas rādītu sliktu piemēru." Es shito nesapratu. Raadiitu kaut kaadu piemeeru??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
hah, nu jaa, citi laikam bez potera nevar, ja par kkaadas nometnes ir jaasagatavo tam, lai vinjiem buutu un vareetu aizbraukt, peec potera graamatas, nu lab, tas jau paliek too sick! :| shitais ir pilniigi un galiigi garaam, ja jau graamatu taa gaidi, tad vnk nebrauc uz nekaadu ````u nometni un gaidi savu graamatu, lai to vienas nakts laikaa izlasiitu... da nu, shis ir nu galiigi garaam, kur tie cilveeki var buut stulbi + mantkaariigi(shis viss jau arii ir taads kaa reklaamas triks nometneem)..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Bilžu, jeb pastmarku galerija ir interesanta un laba gan pēc izskata, gan pēc idejas.
CITĀTS(eyedam @ 12.03.2007 23:19) [snapback]1115767[/snapback] "Kolīdz es sākšu, es droši vien to nenolikšu, pirms nebūšu pabeidzis." Pareiza attieksme. Tā nometņu reklāmas padarīšana man arī ienāca prātā. Tomēr tie visi pasākumi gan jau būs ļoti interesanti. Un tik tāli no mums. Un cik es sapratu, tad tas būs jau šovasar? Laiks paiet tik ātri. Vēl nesen domāju, ka ilgi būs jāgaida līdz 6.grāmatas iznākšanai, bet nu. Šo rakstu rediģēja Muchacha: 17.03.2007 11:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Es labpraat nopirktu pastmarkas jo tās būtu jauks papildinājums manai kolekcijai ( kaut vai par dubultu cenu)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.06 ![]() |
Man liekas, ka tas ir for$i tajās nometnēs.. ^^.
Turklāt, es gribētu uz tādu aizbraukt.. Es ar kad nopirkšu grāmatu to nenolikšu tāpatās kā visas pārējās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 01:19 |